Good morning sunshine

Gäääsp!
Vaknade nyss, slog på tvn och sitter nu och glor på Top Model säsong 9. Alltid lika kul med TM, alla dessa tjejer, i ett och samma hus som vill samma sak. Som bäddad för catfights och spydigheter, DET är bra tv! Men undra vad som häder nu när divan Ebony (låter som ett kaffe)har åkt ut? Tror att tjejerna klarar av att gå varandra på nerverna endå!

Kunde inte somna igår, slutade med att jag låg och kollade på en sjuk dokumentär om personer som betalat 80 000pund för att bli nerfrusna när de dött för att sedan vilja tinas upp om typ 50 år. Eh, bara jag som inte inser varför man gör sånt?
Vi människor har alla en bestämd tid att leva på och när den är slut får man ju acceptera det. Och dessutom om alla ska frysas ner och sparas så blir det ju mindre plats för nya människor att leva på, ska man leva på ett överbefolkat jordklot kommer det inte hålla länge. Dessutom tömmer de kroppen på blod och fyller den med giftiga vätskor, känns inte som en bra idé, och hur bra mår hjärnan? Inget syre alls?hum..ska bli kul och se om de klarar av att tina någon. 

Snart vankas frukost, te och känckebröd. Sen ska jag sätta igång med storstädning! Måste ju va rent ocg fint nu i helgen när sisters kommer på besök. 

En liten tanke till älskling me som skriver tenta nu, stackarn kunde inte sova inatt men jag hoppas det går bra endå. 

Smeel you later
Bubby 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Såg lite på dokumentären när de frös ner människor. Helt jävla sjukt. Tänk hur jävla många år det faktiskt kan ta att "väcka" dem igen. Kul att leva när ingenting är som när de dog. Inga släktingar de känner, inget ordentligt liv. Ingenting har dem. Man måste fan vara sjuk i huvudet om man gör det.

2008-12-19 @ 21:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback