Baluba

Jaha då kära vänner. Ännu en lyckad dag, Denna helgen ser ljusare ut än den senaste om man säger så.
Sitter med färg i håret för att fräscha upp skallen lite;)
Har haft en fantastiskt roligt och givande dag med Camilla uppe på Bokholmens kakel^^
Åkte till Ica Kvantum för att inhandla spel, ritblock och gotte för att sedan spendera heela dagen där.
Funderade på hur många i vår ringa ålder som skulle få för sig att göra något sådant, men som pappa säger, man förvånas inte över något när det gäller oss två! Vilket förmodligen är sant.
Camilla kom även upp med den ljusa iden om att "spå" varandra. Min framtid ser enligt Lu´Camills spåkunskap ljus ut. Tillsammans med Marcus kommer jag leva ett lyckligt liv, få två barn och massa pengar. Toppen! Något att se fram emot med andra ord.
Såå, på tal om trollen. Marcus ringde även denna dag, full som de andra dagarna och lika härlig med. I morgon beger de sig hemmåt och på söndag är han hos mig igen. Splended!

I morgon väntar lite party @ mothers place och lite firande av mig på ett hörn. Dock sak ett arbete skrivas på dagen innan jag knäcker första cidern. Men en liten morot för att palla pluggandet är la alrdig fel?
Som pricken över iet på denna fina dag ska jag slänga mig i duschen, tvätta ur färgen och sedan mysa ner mig i bingen med ett nummer av iform¨¨.
Moha. Ha det bra folket

HAHA

Jag älskar verkligen Marcus något så otroligt mycket!
Han ringde precis för andra gången idag. Varje gång han ringt denna veckan så har vi haft sånna underbara, roliga samtal. Nu var han på väg hem från utekvällen, berättade om någon brutta som raggat på honom, vilket by the way inte stör mig utan snarare ger mig bekräftesle på att han är snygg i andras ögon med:) Men han hade dissat henne så där lite fint och var nu på väg hem med inställningen om att han är råsexig på grund av detta!HAHA Bara flummade en massa och skrattade under hela samtalet. Var länge sen vi skrattade så mycket tillsammans. Älskar när det pirrar så i magen. Synd dock att hans mobil dog sen:/ Meeen i allafall.

Har haft en bra dag. Agerat budservice med pappas stoooooora firmabil. Kört några lass kakel till Strömsnäs och även fått köra truck. Fan vilken trucker ja är! Grymt Linda, verkligen GRYM! HAHA

I morgon ska jag umgås me Lü Camill. Vi ska "jobba" åt Janet. Sitta i varmerummet på filtar, ha piknick och spela massa töntiga spel och bara vara lite onormala som vi alltid är.
Ringde Millan på väg hem från mamma innan. 15minuter senare innan vi lade på kom vi på att vi egentligen inte sagt ett enda vettigt ord under hela samtalet! Bara snackat om helt osamanhängande saker och skrattat åt saker som stryp rådjur och "skraaap". Ingen osm fattar, men om man känner mig och Millan så kan man i allafall få en bild av hur detta samtalet verkligen var.

Såå nu ska jag lägga mig i sängen och somna med ett leende på läpparna och drömma om Unospelet vi ska köpa i morgon! HÖHÖ


No love like you´r love

Ibland blir jag så där pirrig på ett konstigt vis. Så där oförskämt lycklig och harmonisk, sak samma om det ändras efter en dag eller så men de gånger pirret kommer tar jag vara på varje sekund.
Sitter och funderar över hur bra jag ska ha det nu när jag äntligen får bo med min Marcus. Trångt och litet, men det blir ändå vårt på något sätt liksom. Blir så glad av att tänka på hur bra jag trivs tillsammans med honom.
Visst, allt är inte en dans på rosor och ibland går man verkligen varandra på nerverna, men vilka i ett förhållande gör inte det? Jag ser oss som helt normala helt enkelt.
Saknar honom enormt mycket nu men blir lika glad snabbt igen när jag vet att han har det bra och får göra något han älskar!
Vet inte vad det är med honom men något speciellt är det minsann. Får mig alltid att må bra och han har en förmåga att plocka upp mig när jag faller (även om jag inte alltid låter han veta att jag trillat). När jag har en dålig dag kommer alltid ett sött sms som höjjer humöret på två röda igen!

Han är minsann min hjälte i skinande rustning!

The time of our life

Juddå

Hittade en dikt till, måste bara lägga upp den med! Undra va vi tänkte med alltså!
HAHA
Enjoy;)


"Utan dig skulle jag inte finns, utan dig skulle jag dö." (hahahaha)
Du betyder så mycket för mig, och jag älskar dig.
När du inte är nära, vill jag bara svära.
Jag saknar dig så, sämre kan man inte må!
Jag tänker på dig varje minut, alla känslor vill bara ut.
Om du vore nära så jag fick hålla dig i min famn, ja då skulle alla känslor gå i hamn.
Det är inte lätt att älska någon så, men så kan det gå.
Jag är glad att jag har idg och hoppas du älskar mig med!"

//Nenne och Linda

We are too sweet<3


Blao

Åhh, nostalgi som fan! Janet bad mig att rensa ut mina gamla saker i min garderob. Hittade massa härliga saker från låg och mellan stadiet.
Sen hittade jag det bästa! Gamla kort på mig och Nenne från (gulahuset perioden). HAHAH så härliga, och på ett av dem hade jag satt ett klistermärke där det stod Me and You och på daksidan hade jag tejpat en gammal dikt vi skrev. Så kul vi hade, saknar våra tider ibland. Kommer nog alltid ha ett litet band som håller oss samman, även om vi inte träffas på länge eller hörs så finns det liksom där endå.
Hittade även bilder på Millan och Pillan, så härliga tiderna var förr! Tänkte jag ska sätta upp alla bilderp på ett stort kollage någon gång:)

Hur som haver, tänkte dela med mig av den enormt genomtänkta dikten jag och Nenne skrev för lääänge sen, en av många kan ja lova!

"Jag älskar dig, en väldigt udda grej
Du får mig att skratta, utan att behöva fatta
När jag är med dig blir jag glad som en sill,
det är nästan så att jag måste gå och slå en drill.
Du är snäll rar och goo, du påminner nästan om en ko!
Snäll och mjuk, till dig skulle jag kunna sticka en duk.
Du är som lambirullen, skönaste bom-ullen!
Jag älskar dig för alltid, i både krig och fred.
Om du måste gå ut i strid, så tänk på mig så lovar jag att det blir frid,
Bara du kommer hem i tid! "

//Nenne och Linda

HAHAHAHAHAHA

Sååå där ja

Jaha då var man hemma i barndomshemmet igen. Känns skönt, få hemlagad mat och bara njuta av tillvaron. Gillar läget!

Gick bara på halva föreläsningen idag, Den virriga tantan till föreläsare fick mig att tända på alla irritations-sylindrar hela första timmen! Hon borde inte få kallas lärare ens, kan ju inte ens det hon snackar om. Nä, skärpning på henne.
Fick packat ännu mer i dag i allafall, och i ordning plockat i numera min och marcus lilla lya.
Träffade härliga kusin Emilia en runda med, alltid lika flummig med henne. Kändes att det behövdes en aning.

Åhh, blev så glad innan när telefonen ringde och jag hörde att det var marcus specielle OhBoy signal. Blev helt varm i kroppen och log stillsamt under hela samtalet. Spelar ingen roll att han är tusentals mil ifrån, räcker att höra hans röst för att jag ska känna mig trygg. Helt plötsligt fick jag en massa energi som jag tänkte ta ut på pluggandet:) 
Känns bra att han tog sig tid att ringa mig mitt i allt skidåkande och festande, betyder nog lite i allafall. 

Dags för pauuus.





 

Trösse

NU är jag trött!
Varit iväg och tränat med moster. En timme och nu längtar jag bara efter sängen! Hem och duscha och sätta igång med tvätten, så sängen får vänta tills efter tvätten är klar.

Kommit på att jag även fått ut massa av ännu en dag. Tillock med fått växla två ord med Marcus. Även om det bara var en minut så blev jag sådär härligt varm inombords. Saknar honom rätt mycke nu..

Hur som helst så har dagen varit bra. Skönt att fått umgås lite med moster med, Hon är guld värd.
Dags för mig att hämta och lämna tvätt nu, sen ska böckernas värld få sluka mitt sinne en stund innan jag kryper ner under Marcus täcke och snuffar hans kudde.

Hoppas ni haft en bra dag all:)

Bubby

Ma´man

Det är blö att vara ensam. Som igår exempelvis, var så glad att jag gjor bra ifrån mig på seminariet och när jag kom hem kom jag på att jag inte hade någon att berätta för. Är så van att Marucs frågar hur min dag varit och så, men nu är det liksom bara så tyst....




Jag är din kvinna och du är min man<3


über

Är helt slut idag. Gårdagen tog på krafterna. Kom knappt upp i morse heller.
Började dagen med kaffe och frukost för en gångs skull. Vidare till skolan vid tio och sitta där på en überdryg föreläsning med en mer snurrig lärare än bitte!
Hem och fixa med den där jefla elen somska sägas upp. Fick ringa två samtal, blev satt i kö på båda. 10minuters vänta på båda ställerna, snacka om kul teleräkning sen! Tack för den du!

Ska snart bort till Moster en runda:) Sen hem och packa massa er saker och sen träning med moster ikväll:)

Får åka hem redan i morgon. Ska bli skönt. Slippa tankarna man får av allt här omkring. Känner att jag måste bearbeta lite nu och var passar bättre än i trygga hemmet hemma?
Ska se till att göra klart mitt arbete snabbt, läsa vad som ska läsas och träffa Millan innan helgens genombrott.

Ska erkänna att det var svårare att sova ensam inatt än vad jag trott. Men fällt tårar har jag icke gjort ännu heller, hjälper ju inte precis endå:/ Är säker på att veckan kommer gå fort. Finns fortfarande MASSOR jag ska hinna med, gäller ju att hålla sig sysselsatt!

Smell jo later

Phuu!

Jag är exhausted!
Idag har varit en intensiv dag. Upp tidigt för att sjutsa Marcus och Magnus till båten som skulle föra dem till påbörjan av deras skitrip till Österrike. Jobbigt att säga hejdå till Marcus, men det känns bättre nu. Hem, göra sig i ordning för att gå till skolan. Fixa med massa papper innan seminariet. Tre timmar i skolan med 5poäng mer inför tentan, bra jobbat!
Handla, hem, äta snabbt som få, upp i lägenheten för att packa alla kläder och andra nyttigheter, till Väla för att hjälpa bror med klädshoppande, alltid kul:)
Till Ikea för att köpa flyttlådor, hem till Marcus, lassa av allt flytt gods, sotera, ner i förådet, göra sallad. Städa mer, koka kaffe läsa inför mogondagens föreläsning. Phuu, sprungit som en jude i dag, upp och ner för trappor, in och ut i affärer, mer trappor. Linda är trött. 

Värre blir det i morgon, då ska jag tränga in lite träning mellan flytt och tvättning med. Men går går det i allafall. 
Sitter och njuter av en kopp varmt kaffe i soffan och har en paus i mitt läsande. 
Njuter även av att det är heeelt tyst kring mig. Inte många gånger jag säger detta men, ibland är det skönt att vara ensam. Vist kommer säkert ändra mig om någon dag när längtan efter Marcus gör sig påmind. Men som jag ser det nu så känns det bra at jag unnat honom en hel vecka med grabbarna, ochen hel vecka till mig för mig själv. Snart kommer vi trängas ihop i en liten etta på 25kvadrat så att vi är ifrån varandra nu är nog bara bra:)
Mår så bra inombords när jag känner att jag fått ut maxiamlt av dagen och fått mycket gjort. Även stolt över mig själv att jag för en gångs skulle lägger ner 100% på den nystartade kursen, läser på iförväg, är på alla föreläsningar och gjort bra i från mig på första seminariet. Go Me!

Har även tömt min dator på bilder och allt idag för att göra den redo för ett nytt hem, det vill säga hos mamma. Ska ersätta denna gamla skrutten med en ny sweet dator på måndag, men tänkte att denna ändå inte gjort sitt så jag donerar den till mamms och Sofie:) Sicket hjärta jag har va;) 

Har ju även hunnit snacka me snäckan idag, blir alltdi lika glad av det. DU är massa guld värd. 
Åker hem på onsdag vilket värmer i hjärtat en aning då jag hoppas på att få träffa Millan. Ska faktiskt bli skönt att få komma hem till familjen med. Man uppskattar dem så mycket mer när man knappt träffar dem. Kärlek till alla<3

Nu ska jag avnjuta en giftpinne med kaffe och ringa någon som vill hålla mig sällskap:) 

Pous and over


 

Thank´s

Denna helgen är snart ett minne blått vilket inte gör särskillt mycket. 90% av helgen har bestått av hemskheter i vilket fall som. Blir nästan illamående.

Fick i allafall träffa mamma igår på väla, fick även köpt ett par chinos.
Trött idag, bakfull men fräsch. Skrivigt klart seminariet på en dag, stollt. En stor klump i magen inför den kommande ensamma veckan. Ska dock packa en massa så tiden kommer nog rulla på endå. Känner på mig att marielle nog kommer bli lite telefon trackad av mig de närmaste dagarna. Hoppas du överlever!;)

Ska kolla How I met you´r mother nu och spendera sista natten med älsk på länge.

Ser fram emot februari, januari har inte hållt måttet, Ska detta året bli ett bra år får det vända snabbt nu!

Sov thight friends<3

God evening ladies and gents

Opps, hade fel, ses inte i morgon utan nu;)
Think happy thoughts!

Kom just på att i morgon ska bli en bra dag trotts dagens motgångar.
Mamma och hennes "kille" kommer ner framåt kvällningen för att äta gott och supa till det med moster. Låter som en passande aktivitet för Heela morondagen. (Linda, glöm inte att läsa!!)
Satt och beundrare mina köp innan och utökade dem lite med två plagg till från H&Ms hemsida. I need it now!
På något konstigt vis har lessamheten gått över till lite gladhet nu såhär mot kvällningen. Ska bli skönt att bo ihop med Marcus med, längtat efter det länge nu. Och förhoppningsvis hittar vi snart en stoor lägenhet sen är allt bra igen.

Mamma ringer---


Jaha, en olycka kommer sällan själv!
Nu har moster fått influensa så det som jag så mycket alldeles nyss såg fram emot blir inställt. SUG balle! Allt på samma dag. HÄST! NÅgon som har något trist besked så säg det nu.
Nää, i morgon SKA jag ut! Vägrar sitta inne en dag till, speciellt efter en sån här dag!


Jaja! Så typiskt min tur.
Good luck freak

BOLT!

Tidernas sötaste superdisneyhund! '´
Visst, innan var jag sur och krängd, lite arg över hela situationen och så men nu så...Nja.
En grogg i ena näven, en cigg i andra. Folk i soffan och Bolt på film. Jaaa, ja e inte bitter ja.

Grogga mig lite till sen är allt bra.

Ses i morgon folks

fan!

Denna dagen har verkligen varit ett stort tumult!'
Det hyreskillen ville var att vräka oss!
Tanten under måste ha en totalt stor störning i sin hjärna. Enligt henne har vi haft flera fester, (konstigt med tanke på att vi själva bara varit med om EN fest här), Och dagen innan nyår hade vi tydligen haft n "helt absurd fest" där vi bland annat hade ränt och skrikigt i trappuppgången, kastat massa glas från balkongen, pissat ner från balkongen, hoppat som vildar till hööög musik och varit allmänt konstiga.
HUm, vi var 8pers här. Större delen av kvällen diskuterade vi massa saker och snackade almänt, musiken spelades mend hög? nä. Pissat från balkongen, hur störda tror hon vi e?
Jävla massa påhopp som jag tog illa vid mej av.
Hur som haver så har vi nu två veckor på oss att flytta ut. Erik har fårr skriva upp sig på bryggare och jag får va hos marcus så länge. Och despositionen på 9200kr som vi la i början kanske vi inte heller får. Men det kan jag säga att jag inte går med på. Tillgång till advokat i frågan är inga roblem men pengarna ska vi fane mej ha.
Inte nog med det fick man ett hemskt besked idag som var värre än mycket annat. Tror knappt det.

En bra sak var i allafall Pernillas besök. Och inte nog med att hon kom, hade även Nenne med sig som jag inte träffat på alldeles för länge sen. Och kladdkaka hade de med me sig. Åkte sedan till Väla för att trösthandla upp en tusenlapp. Lite glad blev jag iallafall, sen hur länge det varar vet jag inte.
Ska snart komma ner och festas lite med mig med vilket uppskattas enormt! Tack gullisar<3
You my daymade

Såå, nu känns allt lite vemodigt samtidigt som det är ganska skönt och slippa detta stället. Ska ju ändå kolla på större så:)
Ska skriva ett surbrev till tantan som klagat och säga till henne att tack vare hennes jefla påhitt så har hon satt två studente på gatan! Snäll ska jag inte vara i allafall. Hatar folk som inte kan tala sanning. Ljög tillochmed om att hon varit uppe och snackat med oss om saken, konstigt då varkens jag eller Erik ens har sett tanten någon gång:S Wierd.
Men saker är som de är, hjälper inte att böla över det. Ser det mer som ett litet hinder man år jobba lite för men snart är lååångt över.

Hoppas er dag varit bra:)
Bubby

Glurf

Är trött på att sitta här.
Väntar på att Marcus och Mange ska komma hit en runda och förhoppningsvis underhålla mig lite:)
Har på något vis en klump i magen inför mötet med "hyresvärden" i morgon. Samtidigt som jag verkligen inte vill bo kvar här så vill man ju inte bli vräkt heller:S Inte för jag tror att det handlar om det men ovissheten är jobbig.

Scrubs börjar nu. Varje gång jag ser det får jag en sån där vision/känsla att jag vill leva deras liv. Är jag knäpp? Likadant med vänner och How I met your mother. Drömmar om att leva ett likadant liv. Men alla vill väl leva så där lite speciellt. Får väl se om man kan lösa det på något vis. För att sitera dagens föreläsning: Konsumera efter ens drömmar för att visa ens status. Eller hur var det nu igen?

Doctor Kox me like! Ska också bli en såndär elak-snäll-ohävlig- vänlig ibland- superbra chef någon dag! Soo that sooo.

Moohaaha kakaa!

Lú Camille

Du ä minsann min uppmuntrare i ALLA situationer. Blir så glad av dig även när vi bara snackar via msn. Du finns alltid där med en räckande hand och stort hjärta!
You´r the best min snelheest<3

shupppe

Får vänta med beskedet tills i morgon. Jag vill jag vill!
Sammanträffande att killen vi hyr i andra hand av hörde av sig i dag och ville komma hit och snacka med oss i morgon med. Funderade på vad han ville "snacka" om.
1. Bara kolla så att allt är ok med lägenheten, hel och ren liksom
2. Ta upp anmärkningen och slänga ut oss (hoppas nästan)
3. Fråga om vill vill ta över hans första hands kontrakt.
Hade den legat bättre, varit finare och om grannarna varit bättre hade jag inte tackat nej till det sistnämda men inte som läget är nu.
Gör inget om han vill avsäga kontraktet heller, så länge vi har tre månader att kolla efter annat så löser sig det ju. Ändå det som är aktuellt för tillfället. Skulle ändå snacka med honom om uppsäging och shiet.

Sitter ensam oc dricket Pepsi Max. Marcus och resten av hela grabbskaran åker fyllebåt och handlar sprit inför sin skidresa. Blö på den för att de ska åka bort och länma mig in the city.

Hur som haver blev dagen inte som tänkt, kanske bra med tanke på den hemska träningsvärken jag har. Får bli en runda badminton i morgon istället. Det är minsann en underskattad sport vill jag säga. Bränner som fan och är bra för konditionen. Vill att millan ska komma ner och spela med mig, haha kommer ihåg när vi gick på badminton i de gamla dagarna. Var dock inte så aktiva på träningspassen på den tiden! ha

Funderar lite på vad jag ska göra. Vänta in morgondagen kanske? Längtar lite faktiskt. Pernilla är söt och kommer hit för att fira mig i förskott i morgon och senare på eftermiddagen kommer syster med. Ska bara hinna med att läsa med under dagen sedan är det fullbordat!

Nu vankas i allafall simpson och väntan efter en varm kropp att ligga brevid och mya med.

Wakeuphappy!


Taaadaa

Ojoj, visade sig att den nya kursen har ett häktiskt schema vilket innebär pluggande 24/7 i många dagar och veckor nu! Inlämningsuppgifter varje vecka och fyra böcker att läsa ut tillsammans med föreläsningar nästan varje dag! Ohuu.

Väntar på att Marcus ska ringa och ha ett roligt besked nu. Känns som det kan göra mig gott:)

Har ont i kroppen idag, spelade badminton igår. Jävligt intensivt och 1500 kalorier senare var jag näst intill död. Kändes bra i allafall, spela på fredag igen.
Idag ska jag läsa massa trista artiklar och skriva på seminarie, jeej,
Längtar till helgen. Träffa mamma och syster hos moster och festa lite, gillar mitt släkte faktiskt:)
Ett avsnitt till av Just shoot me och sen läsa. Ner till gymmet och avsluta kvällen med Guitarhero kamp!

Schollahoppsan!


Detta liv.....

Mitt liv hade inte kunnat bli en större flopp!
Tror ni på ödet? Att allt redan är förutbestämt?
Hur som haver så gör i allafall jag det, och att dömma hur det gått för mig hittills i mitt liv så vill ödet tydligen inte att något ska gå lätt, inte bli bra under en längre tid, och tydligen inte att jag ska bli någon eller något!
Är så evinnerligt trött på allt kan jag lova.
Trött på att sitta ensam i en stor stadshåla där jag inte känner någon annan än killarna som Marcus känner.
Trött på skolan som är allt annat än rolig. Stress inför tentor, stress för att vara ms.duktig. Trött på folket.
Trött på att inte ha något att känna mig trygg med. Inte ha en enda nära vän på mindre ävstånd än 8mil.
Trött på att bara vara den där som alltid ska bry sig om allt annat, bry sig om att allt ska vara som det ska för att det helt enkelt SKA vara så.

Fattar inte vad fan det ä för fel på min hjärna ibland!
Ett litet ljus tänds då och då och det är Du hjärtat mitt, du finns nära. Men kan förstå att du åker bort lite med tanke på att jag Alltid är där.

Tror mest att jag trött på mig själv. Vill ändra på så mycket men det är svårt  tack vara sättet jag växt upp på. Saker sitter in i ryggraden och är svåra att radera. Jag måste verkligen släppa allt nu. ALLT. Släppa alla tankar och bara vara. Finner dock detta svårt när stödet är helt borta. Det finns inte.
Du mitt hjärt, trots att du finns nära så räcker det inte alltid. Det är som jag förklarat för dig innan, utan vännerna är man ingenting. Jag är ingenting för HÄR har jag ingenting.

Vet inte ens varför jag utsätter mig för detta när jag innerst inne vet att jag inte vill. MEN, man ska ju plugga, annars blir man inget, man ska ju vara duktig hela tiden. Eller?

Time to let go.


Söndagsug

Söndag, Innebär en tårkig dag i skolan i morgon med introduktion av ny kurs. Inte riktigt på g för det kan jag lova. Amra fyller år i morgon så grattis till henna:)

Sitter hemma med syster (som varit duktig och jobbat ännu en helg.) + fyra killar som sitter och lever loppan i soffan under tiden som de komenterar killars kroppar i sån där burboxning. "Kolla hans bröst, ja men hans armar då!" Killar som pratar om andra killar är aldrig upphettsande.
Men trevligt har de i allafall.

Haft en bra dag överlag. Det har till och med snöat i stora staden HBG i dag! Tagit det lugnt och avverkat två bra filmer. Hade dock önskat på en mer händelserik dag vilket säkerligen har spelats ut i mitt krankigahumör. Sorry.

Dags för duschen om sängen snart eller? Mitt ömma huvud säger ja tack!
En kopp köffe, eldorados egna märke och en ciggeligg sen är jag redo för bunkern!


(Tabletter som kommer i kartor om fyra, insmugglade från Thailand, håller en vaken hela natten om man har tur, men akta din mans hjärta;) röra men inte ta, spjutnicklas säger hej. )


FUSK

Ork

Sitter i soffan tillsammans med tre killar. Känner att mitt liv är såååå tomt på tjejer för tillfället.
Vet ni vad jag vill?
Jag vill åka bort. Åka bort till något varmt ställe med ett stort gäng tjejer, supa, sola och bada, leva loppan i en vecka eller två i ett soligt paradis. Men det kostar så får bli efter sommaren man åker om det nu blir alls.
Bort ska jag i allafall.

Känner att jag är så opepp för tillfället. Killarna dricker grogg och jag vatten. Glor på en dokumentär och känner mig som en trist apa. Hoppas på att humöret höjs till senare i allafall.


Lite tjejtime hade suttit fint...Tack

Lördag

Sitter och kollar på made in sweden.
Bengt har varit och lämnat den nya soffan och fyllt på vårt skafferi, det tackar vi för:)
Killarna är borta, två är oc tipsar och min gick hem för att tvätta. Så nu sitter man själv:/

Hade en trevlig kväll igår. Först Thaimat, mumma och sen Bröllopsduellen! Superbra film. Ett riktigt bra bevis på att två bästa vänners relation aldrig går att förstöra no matther what! Blev dock lite sentimental då jag återigen kom på tanken på att jag är grymt ensam här i HBG. ingen att dela skratt med, tjejsnack och att bara ha någon att prata med. Jag saknar det. Den där tryggheten av att alltid ha någon som lyssnar, som finns där för en dag och natt. 
Får väl se helt enkelt. 


Jag försummar för mycket- ändring 

Sådärja

Nu är lägenheten fräsch och nystädad, skrubbat varje vrå. Skönt med lite rent kring sig.
Nu är det bara soporna som ska ut men tänkte be Marcus hjälpa mig för kan inte ta allt på en gång(massa från nyår me)

Sitter och varvar ner lite innan det är dags för att slänga sig i duschen och fräscha upp sig själv lite med:)

Melrose Place rullar på tv:n, nostalgi tripp. Var flera år sedan de sände sist. Intriger, svartsjuka, vänner, kärlek, allt osm gör en bra serie. Det gillar vi. Inge sorgliga tankar kvar om tentan. Nä jag vaknade efter min powernap innan så gjorde jag det klart för mig själv att det inte hjälper att gnälla över det, det gör inte resultatet bättre. Bara till att bita i det sura äpplet och inse att man inte är bäst på allt. Som mamma sa: Du är så duktig endå Linda, en tenta gör ingen skillnad på allt annat du lyckats bra med. Thanks mom:)

Tänka sig, om två ynka veckor fyller man systemgammal. Funderar på att bjuda ner de närmaste på lite härliga mysaktivitete men blir lite problematiskt med tanke på att Marielle inte är hemme. Vill gärna att hon är med och firar min stora dag. Men alla problem kan lösas, får helt enkelt skjuta upp det tills alla kan:)
Hur som haver ser jag fram emot den stora dagen, träffa familj och släkt och givetvis höjdpunkten, min underbara lilla computer, redan hittat en översöt miniväska till den med. Sicken nerd man är. Men...den är faktiskt fin.


Nä nu åker kläderna av, dags att blöta ner sig lite.


Have a nice evening folks



Me like you allot<3



Icke Godkänd!

Detta är det värsta som finns. ETT STORT FETT IG! Jag är ingen ig människa, har inte ett ig i betyg och hade inte tänkt börja med det nu heller. Fast denna gången kommer jag inte undan.
Pluggat som ett djur i fyra dagar nu. kunde allt som smort. Meen. När jag såg tentan insåg jag snabbt att jag läs på helt fel saker. Kände igen två frågor. TVÅ!
Sakne är den med universitet, man får inga direktiv om vad man ska kunna. Denna gången hade vi två böcker, en på 500sidor och en på 300. Och av dessa ska man själv avgöra vad som kan vara viktigt att lära sig. Jag hade tyldigen helt fel som gick efter vad de tagit upp på föreläsningarna för jag fattade inte ett jotta. Svarade dock på alla frågor men det var mest ordbajs så räknar inte med att vinna några poäng där inte.

NÄ. blir till att göra omtenta 28:e februari, fyra dagar efter en annan ny tenta. JIPPI!
This sucks jag kan lova.

Så nu ska jag begrava mina sorger i räkor med wok och curry tillsammans med krigarpeinsessan Xena och sen sova så jag glömmer vilket misslyckande jag var innan idag.



HEJDÅ


Panic!!

Usch. Dags att lägga sig i sängen snart, inte vidare kul när man har en panik känsla som gräver sig allt djupare in i magen! Pluggat som en galning i flera dagar nu och precis som vanligt så där dagen innan, känns det som att inget har fastnat. Marcus ska förhöra mig en gång till och om jag känner mig själv kommer det att sluta med att sitter och bölar för att jag inte kan något. Skärpning Linda!
Kommer säkert gå bra om jag har turen på min sida......


Längtar tills morgondagen då det hela är över och jag kan ägna mig åt det mest avkopplande som finns.
Städning! Ska totalstäda hela lägenheten som ännu är lite haltv oren sen nyår. Sedan ska jag sova om det finns tid för det. På Kvällen kommer bror och Stina:) Mycket trevligt.
Bröllopsduellen på bio (verkar så där sjukt tjejigt bra) och mat på restaurang om tiden godkänner:)

Nu fick jag en sån där känsla om att allt kommer att lösa sig. eller rättare sagt- det får gå som det går. Nu vet jag i allafall att jag har pluggat mer än vad jag kan och går det åt skogen så har jag fler chanser att göra om tentan på. (dock som mål att inte behöva göra en om tenta någon gång). Släpp kraven, annars hamnar du i graven.

Nu duschad och fräsch för sängen i allafall. Mala igenom skiten en gång till och sen vila hjärncellerna och producera nya inför skrivningen.
God natt folket

solsken

Vädret idag är alldeles för fint för att sitta inne och plugga! Men ändå så måste man. Hade velat ta en lång promenad nu och släppa alla tankar om tentan och skolan över huvudtaget. Men om jag inte vill hamna på listan över "de som måste göra omtenta" så får jag nog sitta innen ett tag till.

Börjar bli rastlös och bara väntar på att Marcus ska ringa och säga att han kan hjälpa mig nu för som det känns nu är det det ända jag måste öva mer på, eller mycket mer rättare sagt. Tacka Gud för x-tentor så man i allafall har lite att gå efter. Återstående plugg blir endast på anteckningar och gamla tentor. 

Kan något spännande hända nu tack? 
Låt mig se......Nä. Inget spännande i Lindas almenacka den närmaste tiden icke. 

Thanks 


Tenta ångest!

Dagarna innan tenta är allt utom kul!
Dagen innan är den hemskaste av alla. Ångesten över att man kanske missat plugga på något, inte lärt sig allt, för att man ska sabba hela tentan. Blöö!
Gillar det inte alls. Skönare då när man går från tentan och det känns bra i allafall.Hoppas på lättnad i morgon när det är över.

Har för en gångs skull varit riktigt ambitiös och pluggat järnet nu i tre dagar. Vist allt kan inte fastna men det känns i allafall bättre än vad det gjorde i tisdags då jag höll på att ge upp fullständigt.

Känns som en bra dag i dag. Gick upp halv tio och har pluggat sen tio med bara en liten paus. Har gått igenom allt en gång och väntar på att Marcus ska komma och förhöra mig på gamla tentor. Senare blir det gymmet och motion som gäller. Härligt med en ny skiva på iPoden som ökar adrenalient ytterligare en aning.

Hoppas på tentafest i morgon med. Eller hoppas och hoppas. Är ganska sugen på att städa här hemma och ha besök av bror och hans förhoppningsvis blivande flicka:)

Får se vad dagen kommer bestå av i morgon.



Känner mig sugen på att flytta nu med. Är redan trött på denna lägenheten. Sällskapet klagar jag inte på men grannarna är ingen höjdare. Har fått ETT klagomål från hyresvärden (som grannarna lämnat) från dagen innan nyår och de hotar redan med att häva vårt kontrakt om det återupprepas. D har även anmält det till socialnämnden som undrar om vi vill ha "hjälp" med att ändra på detta så att prolbem inte återupprepas. Hallå är vi problembarn eller?

I vanliga fall får man en varning och sen anmäls det och man har upp till tre prickar innan man kan bli vräkt men icke i detta fallet. Enligt socialnämnden gällde klagomålen spelande av hög musik på kvällarna och spring i trapporna.

Detta är liiite luddigt. Vi har haft EN fest. Och det var dagen innan nyårsafton. Visserligen spealde vi musik men vi sänkte ju framåt senare timmar. Och spring i trapporna? Alla var ju här upp på festen, vem roar sig med att springa i trappor? Vi bor på översta våningen och om man ska först upp hit och sen ner när man ska hem hur ska man då undvika trapporna?
- Nä ni kan inte ta trappan ner när ni ska hem för då väcker ni grannarna?
Trist att grannen som nu kände att vi störde inte kunde komma och knacka på och be oss sänka lite.
Sen var det ju nästan nyår, ja mena lite förståelse kan man väl ha? Eller?

Hur som haver. En större lägenhet som man kan dela med fler hade inte heller varit fel. Och ett förstahandskontrakt så man kunde få göra vad man vill med lägenheten hade varit prima balerina!
Meeen det är sånt som vi får ta sedan helt enkelt.

Have a nice day folks


Polisen?

Den svenska polisen är av ett eget slag. KASS!
NÄr det väl hnäder ett brott, våldtäkt eller misshandel, var är dom då?
Som när jag och Nenne blev förföljda av ett gäng som kastade sten och slog sönder rutor hemma hos Nenne. Då tog det över en timme innan de kom efter vi ringt.
Nej nej, istället lägger de sin tid på onödiga saker.
Anledningen till att jag tar upp detta är pga att igår när vi var på väg till gymmet stannade en polisbil oss. Tre poliser satt i bilen och stod i fem minuter och blockade väge för att läxa upp oss om lampor på cycklarna och om att man inte få skjutsa. Fanns säkert inget viktigare i heeela Helsingborg för dem att göra.
Hade gjort samhället mer nytta om de kunde bry sig om viktigare saker.
Sen hade den uppnosiga poliskvinnan mage att kalla mig för lilleman!
- Och du lille man, man åker inte på andras pakethållare!
Hallå. Jag är 20år snart och defenetivt inte en man! (okej hade träningskläder och en mössa så man inte såg mitt hår men vaddå liksom)
Kärring.
Skärpning på polisen.

Lyckopiller eller?

Finns det eller?
I så fall ge mig nU!
Är så pass trött på allt att jag helst hade legat i sängen hela dagen och bara sovit.
Men icke. Tenta på fredag som måste pluggas in, känns omöjligt för tillfället.

Lyckan sprider sig på många håll. Och överallt tycks folk sprudla av lycka. Men var tog min vägen?
En stor diss till mig själv för att jag alltid lyckas tappa motivationen vid helt fel tillfälle.
Tentan dödar mig hjärna, känner ingen lycka över huvudtaget.
Träffar mina vänner för sällan.
Min familj är många mil bort.
Lite lycka har jag i allafall. Och det är vetskapen om att mina vänner mår bra och att de finns tillhands när som det behövs.
Men just nu vill jag ha lyckan som jag bara kan få på ett sätt från en enda person.
Du verkar så frånvarande och istället för att känna lycka känner jag bara en stor sten i magen.
Give me some lovin..please...




Skidåkning

Som ni vet så var jag på äventyr i helgen uppe (rätt denna gången), i Hestra. Tänkte dela med mig av lite bilder från dagen.
Lite synd på vädret men sällskapet kan man inte klaga på i allafall.
Btw så ser jag lam ut på bild men det räknas inte när man har skidkläder på sig.

Enjoy

                           
Älksling och jag                               Tre trötta grabbar

                          
Älskling var fedtsnygg                   Patrik och Mange


Avslutade skidåkandet som man alltid ska göra, med biira!
Orkade inte lägga upp så många som det var tänkt meeen endå.

Bubby

Gammla skata!

"Nouli Pikare"

För att hedra min kära vän Camilla och mig själv för åldersångest

Ålder är endast en siffra, man blir aldrig äldre än man gör sig.
Men frågan är ju, måste man göra sig äldre för att man förväntas göra det?
Njaee, inte ännu va.
Nummer 20 närmar sig med stormsteg och förutom privileget att gå på bolaget själv så läntar jag inte alls kan jag erkänna. Som Millan skrev: En milstople närmare 30, och dit vill man väl inte än?
Och mer positivt blir det inte heller när alla säger att allt går sååå mycket fortare efter 20. Hallå, som att tiden inte går snabbt nog eller?
En jobbig fråga det där med ålder, når någon frågar vill man gärna lägga på lite för att ens räknas i samhället. Men när det väl kommer till kritan vill man dra av några år.
20. Det är nu det är dags att sköta sig själv, inte be mamma ringa doktorn, ha kolla på sin egna ekonomi och boende, (kanske inte bara negativt), förväntas bete sig vuxet och sluta räkna med att föräldrarna ska lösa alla ens problem,
Men jag vill va ung ett tag till. Betala räkningar och bo borta är inga problem, det gör jag ju redan. Men allt annat runt omkring?!
Nae, jag håller på vad jag skrev i början. Man är aldrig äldre än man gör sig, dock måste man vara det  i vissa situationer.  För hur det än är så kan vi inte ändra på att vi kommer förväntas kunna vissa saker och göra vissa saker, men det är bara ibland.
Millan, du och jag kommer aldrig bli gamla i sinnet, när vi är 80 och har införskaffat fräsiga rullatorer ska vi rocka loss på Björket med ungdommarna och sitta på torget och vara almönt störda mot almänheten. Vi kommer va som vi alltid varit, bäst! Åldet kommer aldrig att påverka det!

Gammalt är trist, ålder ännu värre, vi kommer göra åldrandet kul!


 
En gammal bild som pricken över i:et!
<3

Motivation?

Böööl! Känner att motivationen svalnat rejält! Kan bero på att hur mycket jag än läser verkar inget av det fastna och tentan är på fredag! Hilfe bitte!
I morgon ska jag läsa en bok på 450sidor och hoppas på att lite av informationen fastnar. Stress inför tentor är värsta känslan.

Är helt slut, måste hitta något att dissa nu för att bli på humör igen, men idag är jag snäll och hissar istället.
Chaithe eller hur det nu stavas. För jefla gutt så här en trist kall kväll i januari. Värmer gott i kistan och passar utmärkt med sällskap och en cigg i handen.

Kontot är tomt, ge mig pengar!

Hejsan lilla djuret!

Igår var jag som tidigare nämt i Hestra för att rasta skidorna med grabbarna grus.
Fem grabbar och en brud i en minivan utan någon aning om var själva stället låg. Men efter om och men hittade vi stället och spenderade 6timmar i backarna trotts töväder och hade en trevlig dag tillsammans.
Avslutades som alla skidåkningar bör göra. Med en öl! Tack grabs för en bra dag och trevligt sällskap.

Kvällens händelser var fest hos Mattias. Lite nytt folk som dessvärre inte höll måttet.
Total sågning av personer som inte ens kan försöka att vara trevliga utan dömmer en för första ordet man säger. Råkade klämma ur mig att jag var för pryd för att springa naken i korridoren eller för att strippa för grannen och liknande. Resten av kvällen bjöd person"" Hat"" på pikar och kaxiga påhopp som ingen förstod sig på och predikade om att han läst psykologi och därför gjorde detta för att testa mig. Bullshit och nej tack till dig!  Har aldrig träffat en person som var så överväldigande kär i sig själv och oförstående för varför andra är som de är. Att man blir som man är på grund av vad man upplevt i sitt liv var något han inte ville lyssna på och vadle därför istället för att vara arrogant och hota en tjej med stryk.
Vi valde att skratta åt honom och gå vidare istället.


Hade en trevlig kväll i övrigt

Bubby


Let´s dance?


Om det är något program jag absolut inte gillar så är det let´s dance. 
Eller innan var det i allafall. Denna säsongen tror jag att det faller mig mer i smak. Kitty, denna förgstarka, sprudlande person med grym personlighet. Magnus Salomonsson, sveriges biff no1 med charmig blick. Morgan som slog alla med häpnad trotts "babymagen". Hur många underbara par som helst som kommer lysa upp fredagskvällarna ett tag framöver. Och JAG ska titta! 

Just det. Sen har vi ju henne med... Blondinbella! Hon är ju också medvekande, i allafall mer eller mindre. Trodde det var ett sjukt skämt först med hennes medverknde, plåga svenska folket med en dumhöna till! Men icke, sååå. Varje fredag ska man nu behöva glo på hennes stela kropp som inte kan röra sig till musikens rytm och höra hennes gälla röst om totalt onödiga saker. Jurryn hade i allafall hjärnan på rätt ställe en del av kvällens program och kallade Blondie för bambi på hal is. Hon må va blond och "söt" men dansa det kan hon inte. Total sågar henne och hennes mesiga framträdande som hon vågade kalla för bra och tycker hon ska dra sig ur tävlingen och umgås med sin kille  Brunett Berra i stället så folket kan få frid. 

Mercy on you  

Simpsonizeme!

HAHA. Jag är en sån tönt!
Sitter och kollar på Rachel Ray, och där brukar de ha olika hemsidor med diverse saker på. Och givetvis ska jag alltid in och kolla vad det är för något. 
Idag var det Simpsonizeme.com. Bara namnet lockar ju! 
I allafall, det går ut på att man kan få en egen simpson gubba. Man laddar upp ett kor på sig själv och så kan det se ut så här! 

 

Good Morning Sunshine

Var precis borta på Preem och inhandlade en nyponsoppa. På förpackningen står det "Färsk Nyponsoppa". Packdatumet är 31december. Färsk`? Rätt sjukt om man idag kollar på vad som får kallas färskt och inte. Färskt för mig är typ färskpressad juice, som man pressar sen dricker direkt, eller färska frukter. Färkst är väl ett annat ord för nytt?
Snacka om koncerveringsmedel vi får i oss. Kanske skulle gå över till att bli al natural? Göra all juice själv, och så mycket annat man kan med färska varor istället för att köpa färdiga saker. 
För ärligt talat, är det inte lite äcklande att vad vi tror är bra saker egentligen bara är massa tillsatser och påhittade smakämnen?
Blörk, våga vägra tillsatser.

(LÄste en bok för ett tag sen som var intressant, pommesen på mcdonalds är inte, som man kan tro, bara potatis. Det är ävne massa tillsatser och smakämnen som smakar som vi tror pommes ska göra, bara massa tillsatser. Likadant med hamburgarna, de är smaksatta med "hamburgarsmak", sjukt? Eeeen aning. )

Solong


G H 2

Guitar Hero Spelas än!!
Grabbarna grus spelar ut mig totalt, men jag bölar inte för det. Left flippa så ska jag allt visa er!

Ser fram emot helgens adventure med! Skid"resa" med grabbarna till Hestra. Lite Jäger vila, massa snö, lomumba och bra sällskap, kan inte bli bättre.

Såå nu ska jag playa gh!!!

Plugg Paus

Skrivande går framåt, men ändå inte liksom.
Man tycker att man skriver och skriver men det blir inget på pappret! Magi kanske? Se som jag skvier och vips..allt är bort.
Blir så trött av bara tanken på att detta ska redovisas på fredag. Härlig redovisning: En konsumtionsmiljö ur ett agglomerations och konkurrens perspektvi. JIPPI!

Fick i allalfall ett bra break på en 40minuter när Marielle ringde från långt upp i landet och snackade litta skit med mig. Alltid lika trevligt. Är stolt över denna brutta måste jag medge. Att våga ta ett stort kliv i sitt liv och böja på ett annat ställe, flytta och jobba någon helt främmande plats. Hur många hade vågat göra detta? inte många kan jag lova.
Kommer bli bra för dig det känner jag på mig.
I mitt hjärta<3


Baahaa

HAHA! Ni som känner mig vet att jag har en tendens till att vara ganska fördomsfull och i många fall ganska elak. (jag vet jag vet, dålig vana som ska bort). Men hur som haver, även om detta är jätte dumt så sätter det i allafall igång min tanke gång och bidrar ofta till att jag tänker på saker ajg aldrig annars skulle tänkt på.

Som idag när jag slog på tvn och tv4 morgon var på. Såg denna bimbobrud sitta där och vältra sig i sin bortskämdhet och drivenhet. Jag höll på att dö av skratt inombords. Och Marcus komentar till varifrån hon fått sitt namn gjorde inte saken lättare. Visst  alla ska va som de vill och så vidare, blablabla.
Men något som jag tycker är så roligt är snobbbarn som glider på bananskal och dessutom kallar sig politika?! Wiiho.

Okej dagens nyhet: Hej min pappa är jätterik! Jag kommer på att jag vill skriva av mig lite och sen använda pappas pengar på att skaffa mer pengar och sen bränna allt i sthlm´s innerstad för jag just blivit myndig.
Intresserar inte för en sekund! Är det ingen som vill läsa om verkliga saker? Om personer som jobbat hårt för att bli något och som inte lever på sina föräldrar? Måste allt idagens samhälle kretsa kring små uppsnoffsiga brats och IT brudar från Stockholm?
Real life! Snacka om sjukt.


Men.

Det som verkligen fick igång min tankeverksamhet var det där med var man förds och vilka fördelar det har. Eller rättaresgat vilka fördelar folk tror att det har. Om man ser samhället från dagens perspektiv så kan man knapp bli något eller räknas som något om man inte kommer från "rätt" ställe. Heeelt knas.


Dog Whisper

Han är allt otrolig den där killen.! Sitter och skriver på mitt arbete och sappar mellan Mannen som pratar med hundra och XENA "krigar prinsessan" (speciell tv smak, jag vet)
Arbetet går långsamt framåt men är i allafall stolt att jag presterat så pass som jag gjort.

Började dagen lika bra som andra dagar med en skön morgonpromenad och lång frukost. Måste medge att man mår mycket bättre än väntat av detta.
 
Hade även en bra dag igår med shopping och mys med Älskling. Fick även köpt Guitar Hero World Tour som ska spelas till fingrarna blöder idag när Ps3:an kommer till Marcus med posten. Sicken nerd man är!!

Bubby



Jasså du

Igår var en bra dag. Vaknade kl 8.00 och gick en lång promenad med Marcus. Kom hem och åt en lång frukost vilket enligt mig man gör för sällan.
Sen stack Marcus till jobb och jag gick hem. Skulle vara duktig flicka och plugga till tentan men icke. Sängen och det stora täcket hade en alltför stor dragningskraft.!!
Vaknade vid två tiden då melle ringde mig, det värmde i mitt hjärta. Kommer sakna dib snutt nu när du åker. Men telefonen har vi  i allafall<3

Idag har jag varit produktiv. Vaknade, gjorde mig i orgdning och förljde syster till knutan, gick och köpte mig en kalender(sicka priser på sånna saker) hem igen och fixa litta käk. Vidare till Madde för att skriva arbete (Fem rader på en timme, lite si så där med det), hem ytterligare en gång för att hämta kläder. Ner till Marcus, diska, damsuga, vika tvätt gå ut med sopor så nu är här fint och jag är trött. Men Marcus får i allafall komma hem till en ren lägenhet efter en lång dag på jobbet.

När jag gick där på gatan idag (det där lät fel) och strosade för mig själv slog det mig hur mycket tid man egentligen lägger på att oroa sig för och tänka på andra istället för att bry sig mer om sig säjlv istället innan det är försent. Så jag antar att det tillkom ett nytt nyårslöfte idag, ge mer tid till mig själv och ta hand om mig själv.


Såå, nu har jag massor att jobba på, bäst att börja nu!


bubbu folks.


Nytt år... Igen

Jaha då vart det med avklarat. Det nya året är här med nya möjligheter,
Men jag kan ju säga att året hade kunnat börjat bättre. Något skaver i mitt hjärta, något som lovat aldrig skulle hända. Men jag borde ha lärt mig nu, att snacka är lättare än att göra...

Nyårs afton var helt fantastiskt kul! Massor av folk som alla var lika glada och galet fulla. Började kvällen med thaimat och sedan fortsatte firandet med fest som blev större efter vart timme. Tolv slaget slog till om man säger så. Minnet av raketer är ett minne blott men botten på chanpangeflaskan minns man!
Festen tog slut vid två men fortsatte @my place till klockan 6, då släckte vi lampan och ted deckade!
Så tack alla underbara människor<3
 
Nyårslöften någon?
Själv har man en hel bunt som redan är påbörjade, No smoking (får se hur det går med det), träna minst 4ggr/vecka (redan gjort en längre tid så mest bara att fortsätta), minus 10 säger inte mer än så, ingen candy (klarat innan så inga probbs.), o just det, de viktigaste, sluta vara negativ och hitta de bättre delarna med livet, träffa mina vänner oftare och värna om det jag har. Men för att klara det sista så måste skavet försvinna, kommer ta tid att bearbeta vad som komma skall. Men som sagt, vänner kommer, vänner går.

Bubby och god fortsättning


Vänner kommer vänner går...

Men det gör mest ont