Sådärja

Nu är lägenheten fräsch och nystädad, skrubbat varje vrå. Skönt med lite rent kring sig.
Nu är det bara soporna som ska ut men tänkte be Marcus hjälpa mig för kan inte ta allt på en gång(massa från nyår me)

Sitter och varvar ner lite innan det är dags för att slänga sig i duschen och fräscha upp sig själv lite med:)

Melrose Place rullar på tv:n, nostalgi tripp. Var flera år sedan de sände sist. Intriger, svartsjuka, vänner, kärlek, allt osm gör en bra serie. Det gillar vi. Inge sorgliga tankar kvar om tentan. Nä jag vaknade efter min powernap innan så gjorde jag det klart för mig själv att det inte hjälper att gnälla över det, det gör inte resultatet bättre. Bara till att bita i det sura äpplet och inse att man inte är bäst på allt. Som mamma sa: Du är så duktig endå Linda, en tenta gör ingen skillnad på allt annat du lyckats bra med. Thanks mom:)

Tänka sig, om två ynka veckor fyller man systemgammal. Funderar på att bjuda ner de närmaste på lite härliga mysaktivitete men blir lite problematiskt med tanke på att Marielle inte är hemme. Vill gärna att hon är med och firar min stora dag. Men alla problem kan lösas, får helt enkelt skjuta upp det tills alla kan:)
Hur som haver ser jag fram emot den stora dagen, träffa familj och släkt och givetvis höjdpunkten, min underbara lilla computer, redan hittat en översöt miniväska till den med. Sicken nerd man är. Men...den är faktiskt fin.


Nä nu åker kläderna av, dags att blöta ner sig lite.


Have a nice evening folks



Me like you allot<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback