God morgon!

Missade jag gårdagen?

Vaknade lagom tidigt idag fast besluten om att läsa klart alla kapitel till dagens föreläsning. Och visst har jag varit duktig som bara har ca 6sidor kvar?
Ibland kan jag med minsann!

Skola fram till tre sen hem, driekt till gymmet sedan hem och tvätta och städa. Ser fortfarande lite trasch ut sen helgen faktiskt. Usch.

Nog dags att fixa i ordning sig snart.
SYS


Si så där

Ojoj. Hunnit med en massa för att jag inte kan klockan idag. Gick upp till killarna en runda för att fördriva tiden, skulle sedan bege mig för att handla lite grönt. Trodde klockan var närmare fyra och blev halft stresad. Men icke. Det visar sig nu när jag sprungit och handlat, plockat undan, diskat, duschat och slängt ihop salladen till maten att klockan bara är nio över fyra! typiskt mig. Men får väl se det positivt då, har i allafall god tid på mig innan Madde kommer och innan jag måste börja på maten.

Jag knäpper upp min andra cider, njuter av lugn och ro.
Kvällen känns ung och bra.
SYS


Kanske..

Kanske ska tillägga att det inte är så svårt att kolla upp ett ip-nummer, vilket jag gjort på konentaren jag skrev om innan. Och vist visar det sig att jag hade rätt!
Det kan inte vara lätt att vara så avundsjuk, stackars dig^^

Om du har en jävlans tur kanske du kan växa upp och förhoppningsvis bli hälften så mycket man som Marcus är! Dock tvivlar jag på detta! 


HAHA!

Jag känner på mig vem som skulle skriva en sådan omogen komentar asså!
Fejkmuskler? HAHAHA! Min man är så långt i från fjasko man kan komma och DU som skrev är bara så jävligt avundsjuk för att han är mer man än du någonsin själv kommer bli och för att han faktiskt HAR muskler! Tycker synd om dig din lilla människa för att du måste häva ur dig lama komentarer för att trivas bättre med dig själv! Kanske därför du själv aldrig kommer få en tjej igen.
Stackars patetiska lilla du.


Bara för det lägger jag upp bilden igen!
SNYGGFAN!


Pust

Jag är inte på humör. Måste peppa upp mig och det är nu!
That´s it!

Hjärtegott

Ibland måste man sätta sig ner och tänka på vad man har att vara glad för. Jag gjorde detta på bussen idag. Och precis som i vanliga fall så är det första som kommer upp i mitt huvud Marcus.
Är så tokkär i denna killen!


Butterfan!

Usch. Försöker smälta mitt stora nederlag av tentan men det går inget vidare.
Phi.
Dock har jag trotts detta haft en bra dag. Mötte upp Malin och Madde för en lunch på ThaiBuffén, hade hur trevligt som helst. Efter tog vi en god latte på Whanye´s(stavning) och njöt av att sitta inne i värmen när det regnade ute. Sedan avslutade vi vår dag med lite shopping. Dessa söta skor fick följa med i en kase hem.
Dock är jag lite smått putt för att de glappar i hälen. Bilden är jättekass men vad spelar det för roll, jag föll pladask för dem! Och jag som är så kort kan behöva bli 10,5cm högre/längre ibland!

Here they are!


Massor!

Jag har VÄLDIGT mycket hår!


Så där ja..

Jaha, Så var tentan över och jag kan meddela att den gick käpprätt åt HE! men jag kunde ju gissat mig till det redan innan. Får sikta in sig på en omtenta och hoppas på att svärmor kan förklara redovisning bättre för mig är dryg Bo!

Sitter mest och väntar på att Madde och Malin ska bli klara med tentan så vi kan gå och ta en fika på Grand.
Underhåller mig med att betala räkningar. Hemskt vad pengarna sprnger iväg lätt. Man går och väntar och väntar men sedan när man får dem så försvinner de direkt, jag förstår inte detta;O

Men men, stugan i åre är betald och det känns bra. Dock känns det tungt att meddela att jag inte ser fram emot resan så mycket som jag borde. Trisst men sant.

Så nog om negativa saker för en dag hoppas vi!
SYS


Mami<3

På torsdag ska mamma komma på besök. Känner att jag verkligen behöver det. Åka till Väla och mysa och sedan åka och storhandla. Mamma får mig alltid på bra humör och det behöver jag stora doser av nu ska ni veta. Inte mycket som vill gå uppåt för min del just nu. Men det brukar väl vara så, man ska komma långt ner innan man kan komma upp igen?

Jag måste försöka fokusera på tentan asså. Jag vill verligen inte, det är nästan ofröskämt så ointresserad jag är inför detta. Åh. En ny växel är vad som gäller sen får magkatarren säga vad den vill!
PHU .

SYS


Nu ska ni få höra!

Usch. Denna dagen har inte vairt bra. Har pluggat mycket men tack vare ett dåligt besked avbröt jag pluggandet och har inte haft någon lust alls för att ta upp det igen. Tenta på onsdag var det ja.

Ni vet min hemlighet jag haft ett tag nu?
Den handlade om att jag och Marcus och Sara skulle flytta in i en trea tillsammans här i HBG. Hade världens tur och fick chansen att hyra den och visst skulle vi slå till. Var och tittade på den i torsdags och det kändes rätt från början. I söndags träffade vi tjejen vi skulle hyra från igen och Sara fick me se lägenheten. Vi blev runtvisad och snackade om elbolag och betalningssätt. Vi skulle bara ha en dag till att höra av oss till vår nuvarande hyresvärd.

Tidigt idag tog Marcus kontakt med vår hyresvärd och meddelade honom att vi skulle säga upp vårt kontrakt. Efter det hörde vi av oss till hyr-tjejen igen. Vi kom överens om att Marcus skulle skicka sina uppgifter till henne och så skulle vi träffas på torsdag för att skriva papperna.
Jag och Sara har sett fram emot detta så fruktansvärt mycket. Planerat möblering, färger, tjejmiddagar och massa annat. Vi har alla tre ställt in oss på större yta och tro mig, efter ett år med två pers på 25kvadrat så vill man ha större!
Men.
En timme efter vi bestämt att skriva kontrakt så ringen hon och säger att hon ska hyra ut den till en annan!!
Jag blev totalt fly förbannad kan jag lova! Har man kommit överens om något sådant så gör man väl inte så???!
Dock har vi inget att säga till om så vi får ju bita ihop helt enkelt. Hoppas att vår hyresvärd är berädd att dra tillbaka vår uppsgäning nu med bara annars blir det tjärvt!!

Jag har tappat all glädje. Ni får tycka att det låter lamt om ni vill men så är det.
Den senaste tiden har varit kass och jag har varit dålig mestadels av tiden. Detta kom ett ljus i mörkret! Jag hade något att se framemot och glädjas åt, något som jag skulle få rå om, inreda och trivas i. Men så rycks det bort mitt framför näsan på mig helt utan förvaning.
Jag är fruktansvärt frustrerad för tillfället. Jag vill kunna ta hem folk, ha plats för mina vänner, kunna sitta och äta i ett kök, ha ett rum att stänga in mig i. Men det ser mörkt ut på den fronten nu. 25kvadrat är det som gäller helt enkelt.

Gör dock mest ont pga Sara hade behövt detta så jävla mycket. Hon behöver komma hemifrån och få en lugn tillvaro. Kunna vara ner och känna sig trygg. Jag vill kunna ge min syster det.
Men det går inte. Med min tur så är jag nog dömd att ha otur.

SÅÅ. Så mycket blefv det med min lilla hemlighet, större än så var det inte, eller blev det inte helt enkelt.

SYS


Rolig rolig

Jag är en ROLIG prick!
Bestämde mig tidigt denna dag för att sitta hemma hela dagen. Mest för att studentkontot börjar tryta.
Men sen är jag ju inte den som är den. Marcus drog ut med killarna, kul för honom.
Jag ringer Melle som lyckades underhålla mig i mer än en timme. Sen skickar Madde, Dickens om femton? Jaa tack säger jag.
På med ordentilga kläder och smink sen iväg. Hade välldans trevlig med Madde och hennes mamma och massa god BILLIG dricka, jo man tackar! Men x antal cider och shots och två raggiga killar senare begav jag mig hem i hopp om att fylla på mitt konto men givetvis vill min internetbank med mig ikväll så jag fick stanna hemma. Men men vad gör man?
Blir One Night at Rocksberry med Marcus som är på väga hem istället. Lite mys tackar man inte nej till!

Har i allafall haft en ytters rolig kväll och lyckats roa folk lite i allafall vilket alltid känns bra! Fått en kille till att skämmas och varit med på clubfoto, rolig är jag det sa jag ju! Jag skulle blivigt underhållare istället. Dags att sadla om till estetare? HAA NEJ!

"Aldrig tidigare har jag kännt odören av hästskit och sprit tidigare!" -Kvällens citat alá Linda.
Good night snöggs.
SYS


ÅHH!

Jag är helt förväntans full. Om detta slår igenom nu kommer jag hoppa av lycka läänge!
Världens bästa Karlsson skickade ett sms med en "present" i till oss under vårt firande och det kan man verkligen kalla present! Säger inte vad det är ännu i fall det inte blir som planerat.
Blir det så så kommer det ut i morgon!

OHH! det pirrar i min mage!

Happyface! We need this!

Happy coulpe.

Igår firade jag och Marcsu som bekant tre år!
Hela dagen var så där nästan äckligt bra. Så bra så att singlar skulle störa sig på vår kärlek och hata oss för att vi älskar varandra! Ja så bra var det.
Skoldag till fyra sen fixa i ordning oss för att bege oss i stormen till Spa´t.
Mysiga kimonos(stavning), rinnande vatten, ljus och härlig avslappnande musik. Mysigt fotbad och lite grönt te, sedan ansikts behandling och bad i bubbelpool. Hur mysigt som helst.
Slänga av sig kimonon, slänga på smink och fräscha kläder för att bege oss till Haket. En flaska gott rötjut och godaste middagen på länge. Lagom mycket folk och vi njöt av varandras sällskap. 
Vi valde att avsluta den perfekta kvällen på punkten tillsammans med moster.
En så bra kväll att det inte ens rörde mig i ryggen att det blåste och regnade när vi gick till restaurangen. Det kallar jag bra!

Så grattis till oss!



Älskling var snygge!


Japp hon gjorde det!

Gick emot mina egna principer lite idag då jag bestämde mig för att ta vaccinet mot das sweinflü. Gjorde inte det minsta ont och med tanke på att större delen av min omgivning tagit den och lever ännu så tänkte jag, varför inte liksom?

Dock måste jag medge att armen är aningen öm just nu. Ganske mycket öm!
SYS


KLANTARSEL!

Jag är klantmaja nummer ett!
Tappar saker hela tiden, spiller ut spannar med vatten, sparkar på en hundskit, glömmer plånboken!
Så typiskt eller? ja

Dock fick jag mig några goa skratt med Marielle så det känns inte så illa ändå. Saknar verkligen henne så enormt mycket.

SYS


Baby!

I morgon ska jag verkligen ha en bra dag!
Kan behövas efter mitt städfnatt idag. Ta det lugnt var det..

I morgon är det nämligen så att jag och Marcus har träffats i tre år. Kan ni tänka er? TRE hela år. Det är lääänge. Men han gör mig fortfarande lika glad om inte mer och han är verkligen mitt allt.
Så i morgon är det spa och utemiddag som gäller. Låter härligt i mina öron! Och jag ska njuta vartenda sekund.
SYS


Pust stonk och stön

Ett tag sen jag skrev av mig nu.
Är allmänt trött och ur fokus. 
Senaste tiden har väl inte varit på topp så att säga. 
Den där förbenade magkatarren är ingen höjdare så att säga. Svullen mage och krampaktig känlsa. vaknar av ont på natten och är trött mestadels av tiden. Och nej alla, jag är inte gravid, tydligen många som tror det på grund av mina symptom. Men icke! 

Vet inte riktigt hur jag ska hantera detta heller. Jag får inte stressa. Men hur gör man då om man som jag lever med en inbyggd stress? Stress kan vara bra, i måttliga mängder och för min del har det tydligen blivigt för mycket. Så nu får jag bita i det sura äpplet, ingen träning denna veckan, bara vitt bröd och saker som är "snälla" för magen, inga grönsaker eller fiberrikmat och en massa medecin. Ja jag lider!
Men det där med att varva ner är nog det jag är sämst på vilket kommer att förlänga min tillfriskningstid. Jag är stressaf ända in i själen. Jag är så strssad att jag tävlar mot mig själv- Hur snabbt kan jag städa lägenheten idag?- Hur långt hinner jag cyckla på träningscyklen på en timme? Hinner jag gå om personen framför mig? Kommer jag klara kommande tenta? Hur mår min familj? Hur ska resan gå? yadayadayada.
Jag stressar upp mig för allt. Om en person sätter sig brevid mig på en cykel på gymmet så MÅSTE jag cyckla snabbare och längre än denna personen. Sen är det skit samma om jag mår piss efteråt.

Som doktorn sa: Jag har tagit ut mig alldeles för mycket på sista tiden och inte låtit min kropp vila, detta tillsammans med en stressad vardag är mitt fall.
HAHA. Madde undrade om jag inte var för ung för att få stressrelaterad magkatarr?!
Hemskt att det faktiskt är så..


YES!


Yeee! Min jacka som jag från början ville ha har kommit in i fler storlekar! Esprit de Corp.
Retunerar den andra i morgon och får denna på tisdag. Toppen! Nu blir jag lite glad i allafall.
Vad tycks?


Det är synd om mig

Blev ingen skola för mig idag. Precis när jag skulle gå blev jag plötsligt störtdålig! Trycket över bröstet återkom, jag kallsvettades värre än en ko, fick spykänslor och ont i magen och kroppen kändes totalt mörbultad. Ringde Marcus i ren panik och trodde jag fått svinis! Dock har jag inte haft någon hosta eller problem med andningen så det kunde vi räkna bort. Dock är matförgiftning sannolikt. Sista gången jag köper grillad kyckling från ICA! Pikatten. har mått dåligt hela dagen och sett ut som ett vrak. Marcus reaktion när han kom hem var: Shit! Du är ju helt vit i ansiktet!
Jo man tackar. Har väl mått bättre. Typiskt när jag skulle ut med Madde ikväll egentligen!

Fick dra på mig lite kläder för att åka och handla. Dåligt val, blev febrig och svag inne i affären och trodde nästan jag skulle svimma! Men jag klarade mig. Hämtade även ut min jacka. Den ska dock skickas tillbaka omgående. På tok förstor. men det ska jag väl ta som ett gott tecken? Mindre storlek eller annan jacka helt enkelt.
Får frysa i någon vecka till ser det ut som.

Nu måste jag lägga mig ner igen känner jag. Ohh.
SYS







GOD MORGON!

Hade fruktansvärt svårt för att sova inatt. Konstigt tryck i bröstet, mycket obehagligt:S
Nu är det i allafall dags för att dra sig till skolan.
Usch


Ont i gumpen!

Få nu inte fel uppfattning! HA

Är totalt slut i kroppen efter kvällen träningspass. Kör stenhårt på konditionen denna veckan, cycklen har varit min bästa vän i veckan. Men efter dagens pass lär jag vakna med rejält ont i gumpen i morgon! Fyra mil på hård sadel=smärta. Men men, vi gillar det. Känns skönt när det går framåt.
Kul att folk börjar märka det med!

Har även varit duktig så här på kvällningen och räknat en massa. Flytta till rätt konto, upplupna kostnader och intäkter och massa annat som låter obegripligt. Gillar det inte alls men känns kul när man förstår lite i allafall. Blir nog bättre i morgon. Plugg hos Madde med vin. Kanske spontana roligheter på  kvällen? Vi kan ju hoppas.

Är trött och sleten men vill inte lägga mig ännu. Snacka om i-lands problem!


Aggression!

Jag blir så ARG. Satt och kollade vinterjacka, vilket jag är i STORT behov av just nu, fryser ju häcken av mig!
Hittar en jättefin från Esprit. 1200 vilket jag tycker är överkommligt (när Marcus betalar halva som en present:)) men givetvis finns den bara kvar i stl 32. Jo tack. Det går ju säkert. Hittade dock en annan mer vardaglig jacka från Esprit och beställde den. Dock blev orderna fel så nu måste jag ändra den i morgon. typiskt.

Är dock ännu arg för att jackan jag hittade först inte fanns till mig. Så himla drygt när jag för en gångs skull hittar en som jag verkligen vill ha. Hoppas den jag valde är bra i allafall. Annars skickar jag tillbaka den och går i t-shirt hela vintern i ren protest!
YES


Jag är bra!

Klarade givetvis tentan!

Nu kan jag börja jobba på ångesten för nästa tenta som äger rum om redan två veckor! Usch och pi. Suttit med resultatbudget och likviditet hela dagen, jag spyr på denna kursen.
Läste även mail om vaccineringen nästa vecka. Jag vill inte men känner att jag måste. Marcus får följa med och hålla mig i handen^^

har varit på das gymmet två gånger även denna dagen och känner redan att mina ben kommer värka i morgon! Meen vi gillar det. Haft en bra dag överlag.
Det snöade innan!:O



På en måndag?

Denna dagen har varit fantastisk!
Ny telefon. Mycket fin.
Morgonpromenad i blåsten. Skola i tre timmar. Under föreläsningen kom vi på tal om drinkar och jag sa att jag skulle vilja prova en strawberrydaqurie. Sagt och gjort. Vi bestämde oss för mysmåndag och gick till ica och systemet för att införskaffa rekvisita. Upp till Madde och där har vi sedan suttit fram tills nu och druckit goda drinar, spelat spel och bara myst. Mycket trevligt om jag får säga. Blev två rundor billjard och en cider på Punkten fr att avsluta kvällen. Känns så skönt att åf umgås med lite tjejer emellanåt!
Nu ska jag pilla på telefonen och se om jag kan lära mig den! HAHA.
Sov gott!


Yes it´s true

I Love my boyfriend!

Ny tillskott!

Jag har bytt upp mig. Bättre telefon= roligare tillvaro för Linda

Halloween

Åh så kul jag hade i lörsdags!
Stor halloweenfest hos Dolle och Mie. Alla hade verkligen gått in för det vilket hjöde stämmningen mycket!
Spöklig tipsrunda i skogen mitt i mörkret och massa nytt trevligt folk. Mindre missöden under kvällen annars var den på topp rakt igenom! Fulla och glada ihågen, konstiga samtalsämnen och mycket krök. Kvällen avslutades med hög musik och fyllon som försökte städa upp röran! väldigt lyckat!
SYS


Osäkrade Helsingör!

Minns ni att mitt sista inlägg handlade om att jag skulle ut i Helsingör med kusin och moster?
I allafall. Kvällen blev galet kul. Åkte över med båten så där lagom sent. Fick gratis taxi till kasinot på Marienlyst. träffade Thompa som jobbade och drack goda gratisdrinkar i baren hela kvällen. Åkte mer taxi tillbaka till båten, lagom dragna. sjäng jag må hon leva på båten och drack äcklig shot. Gick mot pubben, tog taxi de sista hundra meterna, var bara tvunga att se om någon verkligen skulle vara så korkad och skjutasa oss "så långt". Det var det. Mer god dricka och fler joinade sällskapet. Kvällen slutade med stekt ägg och en god nattssömn.
Kom på morgonen efter att vi varit allämnt fulla och kanske aningen pinsamma + att vi snodde två parraflax på hotellet. Men men, kul hade vi och grattis till kusin som fyllde "20"!