nehe du

Jaha då gott folk, i morgon, eller för att vara mer exakt om 10,5 timmar ska jag skriva tenta. Jobbar dock på det där med pluggandet och provar just nu en ny taktik....vodka lime.
Fungerar ganska bra och tankarna snurrar kring om man ska va vaken hela natten och läsa som ett djur och sedan skriva tentan när man är så där lite dagen-efter-full? Får se hur det blir med det sen.

hade i allafall lite aningen mindre kul i går, Full blev hon men slutade mindre intressant så jag gick hem. Har haft en mega slapp dag och dag och mest funderat på hur fasen i gatan jag ska hinna med allt. I morgon tenta, sedan ska jag innan tisdag hunnit påbörja essäarbetet och skrivigt klart en kompleteringsuppgift. mamma och tobbe kommer i morgon vilket gör att en dag försvinner så på söndag gäller det banne mig att ta tag i saker och ting! Shape up.

Men nu ska jag ägna mer tid åt drickandet så tenta pluggandet går bättre, för tro mig, alkoholen underlättar en aning. Bara till att be för att man kommer ihåg det i morgon när det gäller.
Kolla klart på Underworld som btw är relativt kass, ta en ciggeluring och sedan råstuda! Go me!


Så god helg folk. Wish me luck!

Det säger du

Jahaja, då försov vi oss i morse då. Vaknade klockan nio av att Erik kom och kanckade på, då skulle vi varit upp vid 8 och joggat men icke. Käkade god smoothi till frulle sen tog jag tag i att skriva det sista till tenta plugget. Gjorde mig i ordning och sen stack vi till kullagatan för att möta upp Mange och Caroline. Blev en ny lite annorlunda jeanskjol och en cardigan + en bh och en ring. Alltdig något i allafall. Tog en chailatte på Espresso House och sen vidare till bolaget för litta dricka.
Sov en liten runda när vi kom hem, eller jag gjorde i allafall. Vakna och duscha. Porovade ett nytt shampoo och balsam, hyfsat bra. Fick även en slags inpackning till eller vad man ska kalla det. Skulle i allafall lägga i den i håret när man duschat och sen föna det så skulle man tydligen inte behöva platta det sen. Bullshiet på det. Lika lockigt som vanligt.

Snart ska vi äta lite tacofärs med en mumsig sallad och sedan börjar för för för festen här hos oss. Kanske ska bestämma vad man ska ha på sig med?

På lördag kommer mamms och Tobbe på besök. Middag på Haket är bokat och sedan lite filmmys. Saknar min mammi.
Nä nu ska första cidern korkas upp, eller ja knäckas kanske man ska säga? Öppnas i allafall. Och gott ska det bli med!

Tjo tjingan

Ja ja ja, nej nej nej

Ahh.

Ännu en dag har passerat och den har varit... hyfsat trist. Gick upp tidigt och märkte av träningsvärken efter löpar rundan igår. Käkade frulle och drog till Maxi för att storhandla med Marcus. Ganska mysigt att gå i stora affärer och bara strosa runder och handla.
Hem och fixa sig för att bege sig till skolan. Ytterst dryg föreläsning med en lärare man knappt klarar av att ens så mycket som se på! Fick stanna kvar lite med och diskutera vårt arbete. Sedan fick jag äntligen bege mig hem igen. Skönt att komma hem, slänga av sig de blöta skorna(regnat hela dagen) på med mjukisar och sen bara slappa. Lagade lite god mat, Kyckling med ris och grönsaker i curry. Nyttigt och gotte.

Marcus drog till gymmet och jag tog tag i pluggandet. Boring. Men det ska nog lösa sig det med.
I morgon väntar en intensiv dag.
-Upp klockan 800 för en morgon promenad
- Hem och få i sig en hemmagjord smoothie, nyttigt serrni
- Duscha och sedan inta plugg-mode.
- Dra in till stan vid tolv, hitta något till kvällen + bolaget
- hem, laga, mat, plugga
- När börjar förfesten?

Blir säkert toppen du.

Sleep thight eller?

Den Du!

Alla som säger att skateboard är som att åka snowboard har helt fel! När jag skulle lära mig snowboard fick jag x antal utbrott, höll på att bryta både det ena och det andra, skrek som en galning varje gång det inte gick som jag ville. Men skateboard är så mycket lättare, eller så är jag baara helt enkelt grym^^!

Underbart härligt väder idag. Blir så pigg och glad av det. Har haft en bra dag rakt igenom och det ända jag ska göra nu är att kolla klart på simpson, sen laga lite nyttomat och en som pricken över i:et ta en lagom lång joggingtur i kvällningen. 
Som sagt, inte en enda tanke på pluggandet i dag. Idag är min fria dag och den ska jag avnjuta till max! 

Glömde nämna mina fynd i går. Skulle ju till Ikea för att införskaffa en matta, hittade inte den vi skulle ha, hittade en mycket finare. Hittade även en låda man kan ha under sängen till mina kläder. Fick även köpt min efterlängtade volume master (present) och ett par fräsiga löpardojjor. Blev lite impulsköp men nöjd som attingen är jag.

Nu ska jag dedikera lite av min tid till tv:n igen.

Serru

Sol vind och vatten

Jaha ni, då fick vi fint väder här i staden. Gick upp vid sju i morse och redan då var solen framme och sa god morgon. En kopp kaffe, en cigg och en genomgång av tentan sen bar det av. Ingen panik innan och ingen efter heller. KÄndes faktiskt bra och tror jag klarade den men ska inte ropa hej ännu.

Kom hem vid halv tolv, käkade lite grillad kyckling som frukost och nu sitter jag här i soffan och kolla på Ellen. Skulle spela badminton senare men fick istället lite impulskänsla så jag och Marcus ska åka och köpa varsin skateboard som vi ska åka på istället:)
Härligt med impulser, varit lite så hela helgen och jag gillar det!
Så nu ska jag bli skajtar brud!!^^ , nja ja får se litta hur det går men ska i allafall ha skoj och se till att lära mig:)

Idag ska jag inte ägna en tanke åt plugg. Sova en stund sen åka och infröskaffa brädan och sen ska jag rulla hela eftermiddagen. Håll tummarna för att inga ben bryts!

Haajj så länge.

To Day

GÄÄÄSP! Jag är verkligen exhausted!
Vaknade vid halv nio för Marcus skulle till skolan vid nio. Tog lite macka till frukost och är inne på min andra kopp av gott kaffe. Mumms! Sitter med tenta genomgångar och sammanfattningar i knät och pluggar redan. Sista dag i dag så det gäller att ligga i. Är dock ganska övertygad om att tentan kommer att gå fint. Skönt att för en gångs skulle inte känna överdriven ångest iför en tenta. Men man ska aldrig ta ut segern i förskott inte! Så aningen mer plugg blir det nock idag:)

Igår kväll dissade vi Beck för en lång promenad. Gick en frya kilometer och i slutet joggade jag brevid marcus för att komma igång med rätt springsätt, Måster nämligen jobba med att springa på tårna och inte slå i med hela foten. I dag blir det antingen en löprunda eller gymmet. Styrketräning skulle jag tro på, då detta är ypperligt passande öfr att bättra på konditionen. Motivationen är verkligen på topp nu. Ska banne mig klara Vår Ruset utan stopp! Och jag är ÖVERTYGAD om att jag kommer klara det, vet ni varför? Jag ar gett mig fan på att klara det!

Ska även till Ikea i dag för att införskaffa en matta och ben till sängen. Undrar om de har medar? Kanske blir lite förvaringslådor med, behös verkligen för mina saker som ligger som strössel på glass i hela lägenheten.

Men nu ska jag koppla av en stund framför SmallVille och sluka den sista slatten kaffe innan jag återigen tar tag i pluggandet!

Ha en bra dag alla:)

Back in HBG

Helgen: I Fredags bar det av till Hässle för att inföskaffa lite sprit och byta abonemang på telefonen, eller rättare sagt uppdatera, blev lite impuls så jag gick därifrån med en ny fin Samsung TouchWiz(staving?) mycket nöjd. Tillbaka till Bjärnum för att besöka Mie och barnen. stannade hela eftermiddagen och drack kaffe och spelade singstar. Mie och jag rockade, Marcus gjorde ett tappert försök men kunde inte slå oss på elitnivå^^ .Denna kväll hade Marcus familj fått för sig att ställa till med fest för mig nu när jag fyllt 20 och så. Mycket trevligt. alla samlades för en god bit mat i form av GI-Paj vilket smakade förtäffligt. Sedan kom drickan fram och efter ett par cider och groggar var det bestämt att den 6:e maj ska Linda springa vårruset i Halmstad. Mycket motiverande! 
Senare på kvällen kom även lite Bjränumsgrabbar på besök och jag bestämde mig för att dra till Qbar och träffa Nenne och Pillan med pojkvänner. Blev förbannad på väg in på grund av enormt otrevligt folk i bilen på vägen dit. Ännu värre i kön in, fattar inte ens varför de hade kö? Var ju inte ens halfullt inne:S Tog en vitryss och sen drog Nenne och Petter hem. Gick ut för att röka med pillan och Emil, kollade på lite slagsmål sen gick även de hem. Efter ytterligare en STARK Vodkalime nöjde jag mig för kvällen och deckade i Bjärnum. 

Lördag: Gick upp i hyfad tid. Sepnderade lite tid med Marcus innan jag tog tag i böckernas värld och begravde mig där i någon timme eller så. Marcus körde sedan med grabbarna för att köra Go Cart. Körde fyra kom hem tolv på natten. svärföräldrarna stack vid sex så jag var ensam i skogen lääänge. Millan tvingades hålla mig sällskap via telefon en del av tiden dock. Kollade på skräckfilm vilket inte rekomenderas om man sitter ensam i ett hus i skogwn och är lite halv rädd för minsta ljud. När manrcus väl kom bestämde vi att inte köra till HBG på grund av snöovädret och spenderade en natt till i bjärnumf. 

Idag: Gick upp halv nio, åt frukost packade och körde sedan hit. Marcus drog till jobbet och jag åt lite paj och kollade på Night Rider, ny favorit. sedan skulle jag ta en powernap men drog ut på den och sov tre timmar istället. Helt slut. Tog tag i mig själv och började med middagen så nu liger en stek och steker  ungnen tillsammans med en rotfruktsgratäng. Mumma.! 
Bara Marcus som fattas. 

Har haft en väldigt trevlans helg förutom vissa mindre insidenter, Fick även pengar och en volymtång (OBH Nordicas Björn Axen)  i present vilket uppskattades enormt.
Nu ska jag vända stek!

Tja då, eller?

Sådärdåeller

Jaha så löste även detta sig. Älskling får köra en omväg hem, inom M(kn)arkaryd och hämta upp mig. stackars han men gick inte lösa på annat vis nu när jag inte kan ta bilen till honom.
Sitter och känne mig på bra humör. Förutom att det snöar ofattbart mycket här. Har haft en mentalt tuff vecka där jag många gånger fått brottats livligt med mina små hjärnspöken. Men det känns bättre nu. Skönt att få komma bort lite och bara va med familjen och systrarna som jag saknat så länge. Dock lite kass att jag inte träffat Millan något, åka pulka hade ju vatt skoj;)^^

Ska i allafall njuta av helgen för sen börjar helvetet kan jag lova. Två tentor på en vecka, sen ska ett stort essä-arbete skriva på två veckor och sen börjar ny kurs direkt därpå. Visserligen ska jag plugga men utöver det ska jag bara slappa. Skönt. Sova och mysa med Marcus, härligt serru.

Kanske dags att ploga igenom en sammanfattning till innan Marcus kommer.

(By the way, knutby i tvserie!? Va fan är det frågan om, att folk verkligen kan bli så sjukt hjärntvättade. Snacka sinnenssjukt, dock ska jag titta på detta program för att granska det utifrån ett dömmande perspektiv , och seen kan jag såga det bäst jag vill. )

Brummm, dags att ploga^^

va fasen

AHHH!! Varför ska det alltid krångla när man ska iväg?! Så himla typiskt! Fu'''
Marcus skulle vara i bjärmus runt halv fem vilket passade utmärkt med bussen jag ska ta. Men icke nu, hans föreläsning flyttades till fyra så nu kommer han inte vara hemma förrens vid typ halv 6 vilket innebär att ingen buss matchar. Va fasen gör man liksom? 
Jaja får väl ringa Andreas då då. 
TYPISKT!! 

Fuckingfuck 

Nytt inlägg eller?

Blaha på värdet som för tillfället är snöigt och yvigt.
Blaha på tenta pluggandet. Ska dock inte klaga för mycket på det eftersom denna kursen verkligen är intressant och passar mig som en handske. Går lätt med pluggandet och kan redan mycket av det som ska kunnas. Så lite stolt är man nock.

Är trött som ett djur efter gårdagen hos Muttir. Men snart är det dags att krypa in i duschen och göra sig i ordning för att åka till Lilla Bjärnum. Ska bli så skänt att komma dit, saknar både svärmor och svärfar och marus systrar och barnen. var alldeles för länge sen jag träffade dem sist. Hoppas vi hinner avlägga visiter hos dem alla:)
Hoppas på en lugnkväll så Marcus kan förhöra mig på pluggandet och sen avsluta med en lång promenad. Hoppas hela helgen blir lugn. Måste plugga som en jude, inte bara till tentan på tisdag utan även till den på lördag nästa vecka. JOBBIGT!

Men sånt får man ta. Har i allafall haft en trevlig tid i hemmet, skönt att träffa alla och bara få känna sig lugn för en gångs skull.

Puss på dig och killekill!

Family

Min familj är härlig. Ligger inne på Saras rum med systrarna och bara snackar skiit och fnittrar. Så länge sen vi tre spenderade tid tillsammans. Kärlek på det!

idag har jag minsann ridigt på polle! Nille bor nu mera i hagen i Vekaboda vilket innebär att vi nu har häst. Eftersom jag suttit på hästryggen innan förväntade jag mig inga problem. Dock är Nille undernärd och ganska skrajsen av sig eftersom han bara varit här en dag. Så han bestämde sig för att kasta av mig! Ingen skada skedd, istället la jag ett asgarv och blev iskall av snön. Kul med polle i allafall.

Har en kass känsla som blir allt starkare för varje dag. Vet varkens in eller ut. Palla eller?


Grattis på dein geburthstag babe Millan<3

Das helge

Har verkligen haft en toppen helg. Började fredagen med att effektivisera. Ut ooch gå, handla och städa. Hem och göra sig i ordning för att åka tåg till lilla Hoorcity. Var säker på att tåget gick 13.56 så jag tog lugnt stadsbussen halv två och tänkte ta mig en lugnande cigg innan ävfärd. Dock stötte jag ihop med en äcklig människa så ciggen hoppade jag över och tur det annars hade jag missat tåget som jag upptäckte gick 13.36!

Väl framme i Höör blev det först bolaget för lite cider och galliano. Vidare till citygross, älskar att gå dår inne, massa att titta på! Hem till Marielle och ta en macka innan stressen tog till. När klockan väl blev sju började folk anlända och Marielle fixade det sista i form av målning av naglarna.

Kan inte skirva om hela kvällen men trevligt hade vi och Marielles linköpingapåg var lika trevlig som väntat. Fick till många skratt och drack massa gotte. Blev x antal hot shots och en del grogg. Kissepaus vid grannens mur och bakom soptunnan, fottades (som marielle sa) cp bilder.  Hade verkligen jätte trevligt och äntligen fick jag spendera lite owntime med Marielle. Så jag tackar för kvällen och till allt trevligt folk som deltog.  Marielle är bäst<3


Dagen efter var man lagom mör i kroppen. Fick panik på väg till tåget när jag skulle hem då jag gick bort mig totalt! Tur dock att tåget var sent annars hade jag missat det. Dock var det så pass sent att jag missade hbg tåget i hlm. Meen, passade på att ta en fika med sara och hampus isätllet vilket var trevligt. Väl hemma i HBG blev det snabbt ombyte för att sedan cykla lååångt till Görningen för lite mys me grabbarna som redan var där. Skulle dock sticka 5 minuter efter min ankomst, lite onödigt om man säger så. Men en motionsrudna på cykel i motvind är väl aldrig fel?

Blev mys middag med Thaimat med Marcus på kvällen och NoteBook, härlig film.

Idag har jag varit på en oseriöst dålig föreläsning som inte gav ett piss! Blir så sur på sånt shiet. Sitter hos Marcus nu ska snart hem o träffa kusin, moster och Tompa kommer hem i kväll me så nu e det slut på kattapassandet.
Dags att ta tag i läsandet nu, det vankas tenta serni!

Ha ve good day


Grattis Mellebus på 20års dagen!


Fredagen den 13!

Phuu, hoppas denna dagen blir bra trotts datumet. Har en så där lite dåligt feeling i magen asså. Men hittills har dagen varit bra. Vaknda kl 2 i natt av att älskling kommer hem dyngrak och ska äta nudlar:s Lyckas somna om och vaknar igen vid nio tiden. Upp och ta tag i tvätten som inte blev vikt i går. Gå till konsum för att inhandla varor och sen hem och mata katten. Kom tillbaka till Marcus och matade mig själv och nu ska jag ta en lugnande pinne innan jag börjar med "jag- ska -iväg - stressen". Hittar inget att packa i heller:/ Meeen det löser sig. Halv två, då är ja på G!!!

Sooo long fuckers

Tjo och schim alla glada!

Såå enformig och upprepande jag är men det kan inte hjälpas. För alla osm inte vet ås har jag inte träffat Marielle på jätte jätte länge nu så inte så konstigt att jag längtar efter henne. dessutom kommer snart hennes stora dag då hon ska bli "vuxen" (systemgammal) och det ska bli grymt kul att få fira detta med henne. Så ni får tåla mitt tjat eller helt enkelt låta bli att läsa (helst inte:P)

Blev lite impulsfest här precis. Själv går man runt i mjukisar och studenttröjjan på grund av att det är tvättdag. Helt plötsligt plingar det på porttelefonen och två frusna killar vill komma på besök medans de väntar på att resten av gänget ska komma. Och det kan man ju inte säga nej till. Jag går och hämtar tvätten och när jag kommer tillbaka är det plötsligt tio pers till i marcus lilla etta. FULLt med andra ord.  Guitar Hero spelas för fulla muggar och spriten flödar. hade ju vatt kul om man såg lite anständig uti  allafall. Men jag är inte den som är den så som jag sa till besökarna ta mig som jag är eller gå! Nu har dock folket flytt fältet (hoppas det inte var för att jag såg ut som jag gjorde:O) nää. de har bara flyttat till våningen över för mer plats. Marcus förbereder sig för att gå dit men jag ska sitta kvar här och vara sunkig och ta sista tvätten innan jag flyr till duschen för en uppfräschning. Måste ju spara på suparcellerna till morgondagen.:)

nu plingar timern, dags för att hämta nytvättad torktumlad tvätt. Lukta gotte!

Så sov gott alla söta

Whats new?

Ja ni det kan man fråga sig. Möjligtvis de nya jeansen i min garderob? Blev så nöjd änr jag hittade dem och ännu nöjdare när (marielle lyssna på detta) när jag kom underfull med att jag kunde ha mycket mindre storlek än ja först trodde. GÖTT! Så gick hem nöjd med ett par jeans som dock ändå är aningen stora för att vara jeans men hårt får det inte sitta. Tre par nya underwears blev det med och en bakad potatis. Fin dag med andra ord.

Nu är här fest och jag sitter i mjukisar och är almänt ofräsch och sköter tvätten, var inte beredd på detta men jag är inte den som är den så take me as I am.

Tomorrow biatshces!

Schabba

OJOJ. så mycket jag gjort idag. Vaknade halv nio. Hem och mata katten, göra sig i ordning, sticka till skolan för handledning och hämta ut tentan. Hem ta en powernap. Vakna, röka, storstäda hela lägenheten, äta middag och sen läsa och tillslut hamnade jag här:) sååå Innehållsrikt Linda!

Funderar ibland på hur killars hjärnor fungerar. Marcus skulle me mig och handla kläder idag. Men sen kom han ju på att oj vi skulle ju spela fotboll! Så nu får jag sitta här ensam tills klockan sju sen ska vi till Väla. HALLÅ! en timme, EN timme på mig att hitta något! säkert, good luck. Hitta något måste jag i allafall göra annars kan jag lika gärna gräva ner mig!

Jag måste lära mig titta rätt på schemat! Hatar när det är indelat i grupper och diverse andra indelningar. Antingen så missar jag att vi har två föreläsningar på en dag eller så kollar jag helt fel på tider vilket innträffat denna dag. Var helt säker på att vi hade seminarie i morogn klockan 10-13 men icke. Visar sig att det är mellan 14-17! Kan jag ju inte gå på, då kommer jag alridg iväg till Höör ju. Såå, i morgon får jag lägga skolan åt sidan och ge fan i de sista fem poängen för till Höör, dit ska jag!

So det so

Stuff

Saker (stuff) blir aldrig som man tänkt sig. Speciellt inte när det är någtot stort på gång. Men, (kanske låter konstigt att det kommer från en negativ person som mig men,) man får helt enkelt göra det bästa av saken istället. Ladda humöret och ställa in sig på att saker trotts omständigheterna kommer att bli kanon!
Ser fram emot fredagen allt mer ju närmare det kommer. Ska ge shoppingen ett nytt försök i morgon med marcus hjälp och gud nåde mig om jag inte hittar något då!
Nu ska jag ladda med lite sömn och drömma fylledrömmar och skratta för mig själv så där små nöjd i sömnen.
By the way, på tal om drömmar. hade en underligt, men rolig drömm igår natt. Märks att jag tänker mycket på Melle nu för hon finns i många drömmar nu. I allafall. Jag hade skaffat en stooor lägenhet någonstans, fråga mig inte vart, och nu var det dags för infylttningsfest. Massa folk skulle komma men ingen som jag kände förutom Marielle. Och det mest roliga var att hon skulle ta med sig sin nya......FLICKVÄN!hahaha som jag skrattade åt detta. Både Marielle och jag vet vilken tjeje denna tjej skulle vara. Festen börjar och det ända Marielle säger till mig under festens gång är: Känns det lite konstigt det här?
HAHA. Rätt som det var står Marielles fjälla naken på köksbordet och stippar och det ända jag säger under kvällen är: ja det gör det.
Drömmer bryts precis när någon (vet inte vem) naffsar mig i örat. Ganska glad att det slutade där. Jefla underlig dröm det där. Undra vad som händer i kvällens dröm? Lite som en dockusåpa inne i min lilla plågade hjärna.

Så i allafall. Nu ska jag sova för att ladda batterierna.
Sleep thight freaks


(Tack Marcus för att ud är så underbar och står ut med mig trotts mina utbrott. Du är guldkornet i min tillvaro<3)

Dagen

Fattar inte vad som har hänt. Skönhet skulle det inte komma med åren?
Jag var söt som lite, blond och blåögd med ett sprudalnde humör. Sen blev jag äldre och hamndade i det där ""fula ankungen stadiet". Kom ifrnå det och var nöjd med mig själv ett tag.
NU då. Va fan har hänt liksom? Jag totalt vägrar vara med på kort längre och tar någon kort utan att jag godkänner det så kan hela kvällen förstöras, Jag klarar knappt av att se på mig själv ens när jag sminkar mig.
Vad detta kommer ifrnå nu är att jag var och skulle handla kläder idag inför fredagen, tror ni jag hittar något? Inte ett piss. Allt såg bvara löjligt dumt ut på mig och när jag väl hittade två jättefina klänningar ja då passar de givetvis inte över bysten. önska aldrig att ni hade stora bröst. Fatta hur mycket detta förstör mitt liv och mitt självförtroende.
Kom hem med ett humör som inte var att leka med och givetvis fick stackars Marcus ta smällen, sorry älskling. I allafall. Nu jag jag totalt depp, vill hugga av mina bröst och bävar inför fredag då jag verkligen inte har NÅGOT att ta på mig.

Just Shoot Me

Xeeena

Känner att denna rubriken är aningen återkommande!
Men som vanligt är programmet lika överdrivet bra alltid!

Vaknade vid halv nio i morse för att Marcus skulle till skolan. Är jättetrött för det nu. Skulle börjat läsa vid tio men förskjuter det till efter Xena. Måste ändå hem till Misen då så kan lika väl vänta lite.
Kommer ännu inte på någon märkesgemenskap att skriva seminarie om så om någon har förslag så tas dem tacksamt emot. Om inte annat får jag läsa som en dåre istället för att skriva men då har jag pressen på mig att hinna klart allt skrivande i morgon:S Jaja, får se hur det blir. Vet i allafall att jag måste iväg till Väla om jag så ska åka dit ensam.

Ska i allafall ut o ta en ciggeluring nu så..later

HAHAH

Antingen så har jag kass humor eller sä är bara familiy guy helt enkelt sjukt bra. Sattsar nog på det senaste då jag är känd för att ha världens bästa humor^^ haha eller inte.
Hur som haver blev jag plötsligt på grym bra humör när jag kom på tanke att på fredag får jag träffa mycket efterlängtat folk från gymnasiet. The gang^^
Mest av allt längtar jag efter Marielle. Visst det är jobbigt att vara borta från alla nära, men lite så där extra jobbigt med Marielle. kanske för att vi innan var som ler och långhalm. Träffades varje dag i skolan, snackade i telefol i timmar. Skrattade åt allt som ingen annan skrattade åt. Drack goaste hotshot till sent in på små timmarna. Gud jag saknar dig. Fast ler och långhalm kommer vi alltid att vara, eller kanske som Katjakaj och Bentebent? 
Vet i allafall att riktiga vänner försvinner inte hur långt avståndet är eller om det så går månader mellan man träffas.  
På fredag ska vi ha massa kul och Marielle får minsann krya på sig och bli frisk!
som jag ska njuta på fredag, massa tjejsnack och äntligen känna sig som en tjej igen till skillnad från här där jag endats umgås med grabbar! Tur att tjejerna från markaryd kom och värmde upp mig förra veckan, annars hade jag nog inte vetat hur man ska bete sig i ett tjejgäng! haha

Bergakungen-Freja. PYRET!


YEEY

Yeee, nu har jag äntligen fått en tid för min födelsedags pressent från Marcus. En tattuerings tid den 22mars. Som jag längtar nu. Sagt hur länge som helst att jag ska göra detta men skjutut på det alldeles för länge. MEN nu är tiden bokad och tatueringen bestämd. Ingen återvändo här inte. Ska bli en mellan skuldrorna, vingar och tro,hopp och kärleks tecknet om tattueraren går med på detta. Inte alls som tänkt innan men fastnat som fan för detta. Och som en prick över i:et ska jag någonstans i tattueringen läga in initialerna T.H för minne av min morfar<3

Såå det är bra ja!

Ägg

Började dagen med att vi försov oss, Fick flytta badmintonen till 11 i stället för tio. Spelade i två timmar, skönt att köra slut på sig lite.
Vidare hem till Marcus för att fylla på med lite proetin, steka ägg och köttbulle. Mindre kreativt dock.
Sedan blev det till att springa hemmom och mata misen och läsa. Dock somnade jag i soffan bara så där. så läsningen fick vänta ett tag.

Lagade god kycling ala Linda innan och nu sitter jag i soffan med en koppkaffe och hade kunnat döda för lite sällskap. 
marcus är hos grabbarna och lirar fotboll på tv-spel, inte riktigt min grej liksom. 
Funderar på om man kanske skulleåka och shoppa en snabbis i morgon? Ska dock se till att skriva mitt arbete med. 

Nä nu lockar simpson mer än detta. 
Bubby 

Kväll då eller?

Phuu. Jag är slut idag.
Sov alldeles för länge för att mobilen inte funkar som den ska.
Tentagenomgången sög balle.
Föreläsningen var innehållsrik.

SItter och kolla på Next vilket måste vara ett av åttiondets sämsta och mest patetiska program!
Killarna lirar fotboll på x-box. Mindre kul så jag funderar på att köra igång lite GuitarHero?

Ledig i två dar nu. Ska dock läsa och plugga en massa. Ska skriva ett arbete och läsa ALL litteratur som ska vara läst inför tentan som kommer snart. Får ha fredagen som en morot för att ta mig igenom veckan.

ska i allafall upp tidigt för att lira badminton med grabbarna. Svettas och stänga alla tankar ute- I like.
Ska försöka ta mig till Väla en runda med för att införskaffa något nytt inför fredagen, behöver en uppfräschning hela jag känner jag.

Länmade nycklarna innan idag- skönt. Nu vill jag bara ha pengarna tillbaka så man kan glömma skiten sen.

Oj så punktligt det blev.

Sleep thight folks


Motivation

Usch. Sitter och känner att motivationen flagnar. Vill så mycket nu men så mycket går emot att det gör det hela svårt.
Skulle vatt hemma hos Marcus nu och umgåtts med svärföräldrarna, så blev det inte för att jag ska gå så jefla länge i skolan i morgon.
Känner att vissa tankar vaknar i huvudet och i morgon ska jag springa på gymmet så fort tiden tillåter sen ska jag stanna där länge.
Känner att det är dags nu. Härligt ska det bli det kan jag lova.
Måste köpa något till fredagens fest, har inget att bära.

P A L L A!

Hemska människa!

Att du kan se dig själv i speglen utan att skämmas för vad du gör!!!
Förr var du en person jag såg upp till, tyckte att du var någon man kunde lite på, som gjorde nytta för samhället och gjorde rätt för dig. Sedan fick jag veta att utan hjälp från en viss person hade du innte haft ett skit idag.
Men det är inte det jag stör mig på, för det är att du trots så många år senare inte varit tacksam en sekund för att en vän till dig ställde upp och räddade dig skinn!
En vän ställde upp med mer än han hade trotts att han själv hade det svårt.
En vän ställde upp i tron om att det han hjälpt till med skulle återgälldas. Men icke.
Istället visar du dig vara den lägsta människan på jorden och har mage till att säga att du inte har förmåga att återgällda tjänsten. konstigt enligt mig då du praktiskt taget öveser dyra saker över dig själv och din familj och ska låtsas ha något du inte har, men sedan säger att du inte gör det. ursäkta men tror du att vi är blinda?
Det du gjort kommer jag alridg förlåta dig för och jag kommer heller aldrig någonsin mera ha förtroende för dig i någon situation. Du ska vbara glad att din hjälpande vän inte gått till väga på andra sätt utan lever med att du är ett stort svin efter alla dessa år. Ibland önskar jag att jag kunnat smälla näven i ditt skrivbord och berätta för dig vad vi fått gå miste om för att du och din familj skulle få det bra.
Ett svin, en otacksam låg person som knappt är värd att offra så mycket som ett dammkorn på, det är DU det.
Nästan så jag hoppas att du kommer falla en dag för ärlig? Som du gjort gör man inte!
Borde kanske tänka efter en gång till på var du hade varit idag om din vän inte ställt upp för dig?
Du borde skämmas och tanken borde slå dig att en dag kanske din vän tröttnar på att ge efter för dina lögner och då har du inget,

Att man kan vara så självisk är patetiskt!!

Sant

Som jag förutspådde så kuggade jag tentan. så grattis Linda, första IG:t, känns si så där med det kan jag lova.

Hur som helst. Skolan går bra nu, mycket att göra men det är så intressant. Lära sig om hur olika personlighetstyper konsumerar och varför. Hur olika teorier stämmer in på verkligheten. Känner att detta passar mig som en handske!

Hade en mycket trevlig dag igår då tre av vännerna från gamla Markaryd kom på besök. Nenne Millan och Pillan kom för att äta gott och dricka massa sprit till min ära eller hur?:P
Roligt hade vi trotts att HBG suger för folk som inte fyllt 18. Vi drog till bryggare i stället och drack och flummade med killarna. festandet varade till fyra i morse. Efter det deckade vi alla glada över dagens underhållande klang:)

trodde inte jag skulle palla festa igår med tanke på att torsdagen överaskade med festande trotts att dettta inte låg på schemat. vid tio tiden på kvällen kutade jag hem på cyckel i snöväder för att snabbt råffa åt mig lite kläder. Nårga timmar tidigare hade vi spelat badminton och eftersom jag inte ställt in mig på fest hade jag endast hunnit duscha och slänga på mig myskläder. Håret fick se ut osm det gjorde och de kläderna som låg överst fick åka på. Iväg till caroline som by the way har samma kanin som jag, så den ska me på fest! (Ingen annan som fattar).
Blir förfest fram till 12 sen full som en pära bjuder jag på taxi till stan. Smart Linda!
Innan dess hade jag försökt ringa millan men tyckte det va konstigt att hon inte svarade, konstigt Linda om man inte ens sätter på telefonen så att det GÅR att ringa! (hon svarade när jag väl slog nummret) 
Väl framme på La Villan åkte plånboken fram igen och det skulle bjudas på öl, dock gjorde det inte så mycket då jag själv blev bjuden på xantal shots, kanske därav fyllan;O
Efter någon timme eller så åkte även den sentimentala sidan fram hos Linda och nårga tårar föll för att Ekke och jag har särat på vårt combo-boende. Men sånt är livet och festen fortsatte i rätt anda efteråt. 


Kan väl säga att veckan varit bra överlag vilket gör mig glad. Nu väntar mysmiddag med kyckling hemma hos Marcus sen filmtittande med syster senare i kväll. 

Ha det bra mongoler 

guppi

Passandet av katten går prima! Jefla söte är han den där Taiger!

Sitter och kollar på ett program om världens festaste människor, och fy attan så äckliga de är, Visst alla får va som de vill men att bli SÅ stor är sinnessjukt. Usch, känns bra att man ska ut och gå om en stund i allafall!

Hade en bra dag i går som avslutades med en lång kvällspromenad och mys med film.
Idag har varit mindre skoj. Gick upp halv nio för att gå hem och mata misekis. Tänkte vara duktigt eftersom jag inte började förrens ett, så jag åt en stadig frukost och satte mig ner med alla artiklar som skulle vara lästa inför dagens föreläsning och läste tills jag var klar med alla. Nöjd med insatsten fixade jag till mig och efter ett avsnitt med Mia och Klara(älskar dem!) begav jag mig till skolan för en tre timmar dryyg föreläsning.
Hade dock flummigt kul med Amra som vanligt så d första två timmarna gick hyfsat snabbt i allafall.
Efter skolan var det dags för packning. Rensade ut heela lägenheten och städade igenom allt. Känns så skönt att lämna det jefla hellwholet nu! Så i morgon ska vi ta soffan och bordet sen är det byebye!
ska fira med ett glas vin i morgon!


På fredag kommer det töser hit. OOhh we like don´t we?!

YEEY!!

Jaja, då har det hänt en del ja.
Hade en bra vecka förra veckan. Skönt att vara hemma och träffa lite härligt folk.
Mammas inflyttningsfest var toppen kul, nog mest för att Millan vart me mig:) Henne kan man inte va utan serri!

Mitt födelsedagsfirande gick i 120km/h för att jag var stressad till HBG för att Marcus kommit hem och väntade på nyckalrna in som jag givetivs hade i väskan!!
Var i allafall trevligt att få träffa släkten lite och få lite kuvert! Bästa presenten ever!

Åkte till HBG Vid fyra tiden i söndags och spenderade hela kvällen åt mys med Älskling som äntligen kommit hem!
Måndagen innehöll pankaksfrukost by Marcus, skola och sedan shopping/mathandling och dataköp med kusin. är så häääääääääär glad över mina nya härliga pluttdator!
Kvällen innehöll taco middag med mina närmaste i HBG, vilket endast är 4pers:P Men trevlig hade vi och invigde mitt systemhandlande med att dricka lite gotte.
Glass tårta till efterrätt och vid tio tiden avslutade jag min braiga dag med ett seminarie skrivande. Vilket tog udden av dagen ganska saftigt, kändes så dödsdömt att sätta sig och skriva det, men efter ett par utbrott var det klart och tur va väl att jag gjorde det i allafall, fick ytterligare 5poäng till tentan idag tack vare det!

Nu är jag trött efter kvällspormenaden och ska slänga mg i duschen, vill passa på att tacka alla för en trevlig födelsedag och tack till alla osm grattade mig:)

Veckan bjuder på massa skola och plugg, ska nog drömma söta drömmar om det på kudden sen...NOT!!

Bubby!

System?

Systemet sa du?
Jaja, men där var jag idag! haha
NU är jag gammal.

Grattis till mig då, alltid samma sak bara mer eller mindre bortglömd.

Sleep thight