Kienes

Så där ja, nu är texten normal igen.

Sköljt och peelat nypotatisen, förberett denna kalla såsen, skivat alla grönsakerna till spetten och lagt köttet i marinad innan idag. Alltid bra att förbereda maten så behöver man inte tänka på det sen.

Somnade till en stund innan men blev som tur va väckt av ett samtal från Melle, bra det. Ska inte ligga o sova så mitt på dagen inte.
Kroppen ömmar mer nu sen jag vaknade, träningsvärken blir alltid värre ju mer man sover, föstår inte varför. får se om jag ens klarar av att träna idag. Hänger helt enkelt på vad Marcus känner för men får jag välja så stannar vi hemma och tar det lugnt, det är ju faktist Vilodag idag.

Vad gör man nu då? Övar lite på redovisningen kanske?
Bra val Linda!

Shiooooloong-


Rolling

Oj oj så duktig jag är!

Ehh, nu kom jag nog åt en konstig knapp för så här stor text brukar det inte bli. Jaha! Hur fasen får man bort detta nu då?

Humm..


Söndagen den 31Maj

Lyckades med nöd och näppe resa mig upp ur sängen i morse. Träningen igår känns vill jag lova!
Blev i allafall glatt överaskad av värdet när jag gick ut för att Vid 11 åkte Marcus till jobbet och bestämde mig för att ta tag i skolgörat. All most klar, bara lite övning på redovisningen sen fan!
Varit och handlat med, ska bli lite nypäror och grillspätt idag. Hoppas på lite trevligt folk me så blir kvällen toppenbra!

Skulle tippa på att det blir gymmet lite senare med. Lika bra att träna styrka under helgen så man kan köra på med motionen under veckan.
Jaja.

Känns som att tidsfördrivet är segt idag. Känner inte får något mer än att bara sätta mig ute någon stans och bara njuta av värdet men ingen motivation till att göra det utan sällskap.

Vi kollar klart på filmen och ser hur det går helt enkelt.

PÖS!


Face off

Favoritfilmen går på tv nu, härlett.

Blev lite mys i kvällsolen med grabbarna och en kopp kaffe så där lagom innan sängdags. Nu är jag massa trött och blir allt tröttare när jag tänker på hur mycket jag har att göra i morgon.
Upp tidigt för att baka scones i allafall och sen grillning på kvällen. Men däremellan bjuder dagen på en helvetes massa pluggande!" BLÖ

Sov gott

men för fan

Ännu ett program om fettma. Har alla tv kanaler bestämt sig för att visa alla fettmadokumentärer de har på lager eller?
Idag handlar det om Manuel, världens festaste man och hans brölopp. Han väger 500kg typ men har gått ner några kilon. Han kan inte resa sig ur sängen och har inte kunnat på flera år. Nu har han gått på diet ett tag och "tränat", det vill säga suttit upp i sin säng och "cycklat" med armarna. Men nu ska han gifta sig och har istället gått upp i vikt. Han skyller på att han är stressad och inte kan hålla sin diet då. MEN VA FAN! Han sitter fast i en säng, han kommer ingenstans, han kan inte göra något, hur fan har han INTE tid att träna?? Och dieten? Det är ju inte så att han lagar maten själv, typ hans mamma som gör det, skulle hon laga mindre nyttig mat för att HAN är stressad??? Så jävla sjukt att jag blir förbannad. Klaga inte för fasen, gör något åt det istället för att hitta massa bortförklaringar hela tiden.

USCH! Var är Marcus, vi ska till gymmet nu.

It´s only an eyebole

Fy fa äckliga saker vissa går med på att stoppa i munnen, bland annat fiskögon, anktunga och inlagd tufo. Varför liksom?  Skulle inte ens göra det för pengar.

Som planerat blev tvätten klar vid fyra. Salladen är klar och lägenheten skiner.
Jag ska byta om för att svettas lite på löpbandet och resten av kvällen ska jag inte göra mycket vill jag lova. På sin hjöd en promenad i kvällsolen men icke mer.

Solsken-

Ta frågan på allvar

Blev en maskin tvätt till. Allt är rent nu, verkligen allt!
Ska bli skönt att gå och lägga sig ikväll i nytvättade sängkläder som luktar blommor^^

sitter och kollar på snacka om nyheter i väntan på att tvätten ska bli klar. Och om jag räknar rätt så hinner den sista maskinen i torktumlaren bli klar precis innan Marcus kommer hem. Snacka om tajming. Tror dock att resten av folket som vill tävtta idag är aningen sura för att jag ockuperat tvättmaskinen sen klockan elva i morse. Men men så är det när man inte behöver boka tid.

Jag kan inte fatta att min träningsvärk sitter i ännu. Ska nog börja gå runt i höga klackar när jag powerwalkar, hur bra träning som helst verkar det som. Tror dock inte löpbandet på gymmet skulle uppskatta detta^^ Får nog bli löpar skor endå:P

Dags att göra sallad. Ikväll blir det Katrin-Enchiladas, döpt efter Melles mamma som introducerade detta, och en sallad. Fiint.

Desperate Housewife!

Känner mig som en riktig hemmafru idag.
Fick ett sånt där ryck jag brukar få då det enda jag vill är att städa!
Hittills har jag:
- putsat fönster
- damsugat
- damtorkat
- tvättat och vikt fyra maskiner tvätt
- diskat undan och satt in det som stod ute
- varit ute med soporna
- lagt alla onödiga saker som låg framme på sina rätta platser
- hängt ut alla sängkläder, på med nya fräscha
- städat under vasken
Känner mig effektiv^^

Vad som återstår nu är att fixa med den sista maskinen tvätt innan Marcus kommer hem. Förbereda kvällens middag och sedan dra till gymmet.
Kan ju hoppas att han märker skillnad när han kommer hem, om inte annat slänger jag en mopp i handen på honom och tvingar han att moppa golv! moahhahah!!

Nä tvätt var det!
Tjo-

Lördag 30Maj

God morgon folket!
Har varit uppe sen halv nio men inte gjort ett dugg fram tills nu. Är trött och sleten och vill helst lägg mig igen, men så gör man inte.
Skulle bli jättefint väder här i dag, jo tjena mitt bena, molnen på himmeln säger att det bli regn.
Marcus jobbar och jag borde skriva. Lika bra att ta tag i det direkt eller hur?

Funderar lite över vad dagen ska innehålla. Lite tv tittande, skrivande av arbete, städa lite som vanligt och sedan gymmet vid fyra tiden. Var två dagar sen vi var där nu och det är mindre bra. Får bli ett rejält pass i dag minsann, fy skäms!

Nä om man skulle ta lite te kanske?
Ja tack-

Hallo?

Sammanfattning av torsdagens festande:
Förfest hos Tobbe- trevligt, lite konstigt folk annars kalas, vinet  och supespelen gjorde sitt och humöret vart på topp
Festival Villan- Massa massa folk. God stämning och massa dans. Träffa alla goingar, bra musik, mer dricka.
La Cardinal- Humöret var ännu på topp trotts att vissa människor betedde sig som svin och omogna mongolider. Men det sket vi i för som sagt; inget/ingen skulle få förstöra kvällen. Dryg grogg, blackjack,massa massa dans till bra musik, snuskiga äldre karlar som glodde. Blö.
Hemfärd vid lite över två, lagom packad och öm i fötterna.
Blev en rejält lång promenad när man lägger ihop under kvällens gång och detta har resulterat i enorm träningsverk i benen i två dagar nu! Hemskt härligt!

Hade i allafall en bra dag vilket även var planen! Somnade gött brevid älskling och vaknade i lagom tid.
Thank´s folk-

Vuxenliv!

Det märkas att man börjar få några år på nacken nu. Trotts att vi var ute till tre igår och vaknade för tidigt och bakfulla så var det första jag gjorde att diska och städa. Förr sket man i vilket bara man fick sova eller ligga framför tvn en hel dag. Men nu får jag lite halft panik om där ligger massa disk coh saker överallt. Nu kan jag i allafall slappa resten av dagen i ett rent hem!

Info om gårdagen kommer sen.

Studioline-

Böööl!

Sitter och kollar på Grey´s. Usch så hemskt. Tårarna bara sprutar!
Naaaaw!!

Känsliga jefel!

Tuuuuuut!

I morgon är jag inte rädd! Jag ska bara köra! Köra på som fa-a-aan!
Som läget är nu så är jag faktiskt totalt inställd på fest i morgon. Bara precis öppna en bag in box vin och sen köra all in hela kvällen. Supa med goda vänner och slippa tänka på allt. Stänga av alla tankar ocg bara fokusera på att ha FÖR JÄVLA ROLIGT!
Det ända orosmomentet i morgon är vädret och förfesten. Vädret för att det ska bli utefestival vilket blir mindre lyckat med massa regn, men som en vis person sa; Värdet är inget hinder bara inställningen är rätt! Vi får väl köra på det!
Förfesten för att vi ska vara hos en jag bara varit hos en gång tidigare och då hade jag verkligen inte kul över huvud taget, dessutom har jag svårt för hans flickvän och är orolig för att resten av folkat jag inte känner där ska vara av samma genre (schanger?) och att det ska sätta en negativ prägel på kvällen. Men en lösning på det är i så fall att jag skiter i det för jag skiter i vilket eller att jag helt enkelt sticker till Olle istället där jag i allafall är övertygad om att folket är bra!

Vi säger så här, festas ska det göra och sedan skiter jag i resten. Inget/ingen ska få förstöra min kväll i morgon!

Elektric-

Ett steg närmare

Usch! Jag har såååå tråkigt!
Känns som även denna dagen har varit har varit lite halft jobbig som de tidigare dagarna denna veckan.
Skolan tog musten ur mig totalt. och det första jag möts av när jag kommer hem är tvätt och disk. Tvättade två maskiner, diskade, plockade undan och gick ut med soporna. Blir lite halft irriterad varje gång jag känner att det är jag som måste ta tag i allt vartenda gång. Visst det är kul när Marcus kommer hem och blir glad för att det är rent och så. Men de dagarna han sitter hemma och ändå inte tar tag i sakerna fast att tid finns till det så blir jag faktiskt lite arg. Får man bli det? Jag menar vi är ändå två som bor här borde man inte vara två som delar på alla sysslor då?
Egentligen ska jag inte klaga för Marcus är faktiskt dukgit många gånger men ibland önskar jag att man inte behövde be om det utan att det bara blev av liksom.

Nu är jag trött men måste ändå ta tag i arbetet. Får vi inte klart det i morgon kommer jag få spader. Kan spy på allt som har med skolan just nu! Tur dock att detta är sista veckan egentligen.

Fick även veta idag att Marcus ska jobba då vi ska fira Sara och Sofies studenter och att han inte kan komma på bröloppet i sommar för att en annan sak verkar viktigare. Visst jag tvingar inte honom till något men jag känner att det hade varit roligt att ha honom med, vill ju visa upp honom för alla som inte träffat honom ännu(till oh med efter snart tre år!). Känns som om det var en evighet sen han var med på något hemma hos mig. Vist han har ett jobb och det måste prioriteras, men det är ändå jobbigt på något vis. Eller är det bara jag som är gnällig?

Usch. Inget bra på tv heller. Phu, ge mig lite sommar.

Inspiration-

Kelso

HAHA That 70´s show! Klockrent vartenda gång! Motsattsen til en tjej?.....Ja just det! Två tjejer! HAHA

Tror min brist på humor beror på de sex utmattande timmarna jag spenderat i skolan idag med arbetsskrivande! Det tar kol på en!
Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag hinner vila en stund innan det är dags att laga middag. Borde inte lägga mig och vila så här på eftermiddagen men jag är verlkigen HELT slut. Lika bra att passa på när Marcus inte är hemma så man är pigg när han kommer hem:) Får se om det blir något gym idag, blir ju inte försen vid nio ivkäll i så fall...jaja.

Oj nu ringde timern! YEEY

Nice day we having-

Så däringa

Då har man fått i sig dagens middag me. Mätt och belåten.

Kollar på sjukhuset ibrist på annat. Väntar mest på att Uggly Betty ska börja. Borde skriva på arbetet men har ingen motivation så det är inte lönt, skulle bara bli dåligt då. Får ta det senare eller helt enkelt i morgon bitti.
Känner bara för att ligga, inte göra ett piss förutom att glo på tvn och dricka te.
Hoppas verkligen att motivationen hinner komma ikapp tills torsdag. Jag vill verkligen vara på festhumör då. Som Mange sa idag när jag sa att jag ville festa: Det är kul att höra, var så länge sen man hörde det från dig.
Jag förstår honom, jag har inte festa här mer än högst två gånger efter jul. Sicken kul person man är då! Men är man inte sugen så man inte, går man i vilket fall som så blir det bara katastrof av det. Nä det är skärpning som gäller. Sista Villan innan sommaren och en chans att säga hejdå till alla man inte se under sommaren.

Make me happy-

Vill du ha en mobil?

Jag har verkligen inte min hjärna med mig idag. Kom precis hem från gymmet, helt slutkörd och ska sätta mig på balkongen för att att ta en röka och vad ser jag? Jo min mobil ligger där! Den har alltså legat på balkongen helt synlig för allmänheten i så där snart två timmar! Tur att ingen fick för sig att ta den.
Jag blir inte förvånad, det är så typiskt mig!
Får man se något man vill och samtidigt röra på sig lite, slå två flugor i en smäll! Dessutom går tiden mycket fortare!

Och en annan sak. Tjejer, träna inte i gråa mjukisbyxer! Såg en tjej som gjode det idag och efter att hon konditionstränat i så där 20 minuter så såg det ut som hon pissat ner sig både fram ifrån och bakifrån! Pinsamt? Jag tycker det.

Nu väntar snart middag. Och en liten sån där extra goding nätmelon! Goote! Kan man äta med gott samvete i allafall.
Då har man i allafall varit duktig även denna dagen så nu kan man relaxa resten av dagen utan att tänka på det.

Jag ska slänga mig i duschen och få på mig lite brun utan sol innan middagen så jag får nog gå nu!

Hajjdå-

Halvera

Nu är Cla:t beställt. Dags att minimera underhudsfettet!

Får nog bli kondition idag igen, känner att det är min grej. Mer muskler behöver jag inte bygga men jag måste röra på mig så det passar väl bra.
Simpson nu så där lagom innan träningen att varva upp med tillsammans med en kopp kaffe.
Kanske skulle köpa efedrin med? Tillsammans med lite koffein ger det en rejäl kick. Men det skärmmer mig att det är olaglit så jag blir lite osäker. Men det är ett bra alternativ för att orka mer och bl pigg snabbt.
hade gjort susen!

Perfect-

Mogen

Timmarna i skolan tar slut på all tankeverksamhet!
Blev längre idag än vi först planerat men vi fick mycket gjort, en sida kvar på arbete två så nu är det i sluttampen- tack gode gud för det!

Sitter med huvudvärk och väntar på att kaffet ska koka klart. Behöver lite power innan det är dags för gymmet. Känner mig inte så sugen men det är ingen anledning till att inte gå och med tanke på hur mycket tid vi lagt på gymmet de senaste månaderna så känns det inte lönt att börja slappa nu. Dessutom måste jag passa på nu med tanke på att jag åker hem nästa vecka.

Får se, vad ska vi mer göra iväll? Plugga som vanligt och laga någon slags middag. Känner ingen lust till det heller. Usch. sitter måndagsångesten kvar eller? Jag är mer depp än pepp på allt nu känns det som.
Help me.

Skrattretande-

Let´s ask a question

Jag har tråkigt. Tvätten tumlas och jag vill sova. ¨Måste vänta till den är klar. Palla.
Jag vill ha sommar. Marielle och en uteservering och cider och massa vin. Snart kommer du hem! Finally. I hope we find time.

Känner mig halvt ful ikväll och om jag känner mig själv kommer det sitta i tills i morgon vilket kommer försvåra hela min morgon. Pest och pina.

SOVA!


Sätt den i krysset

Phuu sicken dag, alla verkar ha fått en släng av måndags-ångest- trötthet. Ingen som riktigt pallade ta tag i något egentligen så arbetet gick sakta framåt. Men efter lite skratt och kaffe kom vi i allafall en bit på vägen.

Efter soklan blev det till att gå hem för att skriva på uppdelat arbete, men icke! Jag slocknade direkt i soffan och sov ca två timmar till Marcus ringde och väckte mig. Försökte pigga upp mig med lite te för att finna ork till att pallra mig till gymmet för ett pass kondition. Det var varmt på gymmet idag vilket gjorde mig irriterad. Men passet gick bra och jag känner mig duktig!
Hem, snabbt in i duschen för att hinna hämta Mange vid sextiden för att åka och handla. Kändes så onödgit att handla idag med tanke på att jag ska åka hem snart. men men, mat måste man ju ha så. 
Tog sin tid vill jag lova. Väl hemma igen med alla saker på rätt plats i skåp och kyl/frys började jag med middagen, kyckling alá king. (måste smackas för alla som gott miste om detta, himmelskt gott och dessutom nyttigt!)
Tog det lite lugnt och skrev det jag lovat att skriva på arbetet, slängde in en tävtt i maskinen sen begav vi oss ut på en kvällspromenad och nu sitter jag här!

Är sleten och trött och längtar efter sängen! Men tvätten är inte klar och jag måste varva ner. 
I morgon väntar en förhoppningsvis solberikad dag och en massa plugg. trevlett. 

Ha´de-  

Måndag 25Maj

Godmorgon
Gääääsp! Hade gärna legat kvar längre i sängen och bara myst. Men icke. Klockan ringde klockan åtta och motvilligt fick man stiga upp. Skrev till lite på sammanfattnngen och nu sitter jag här och kollar på Vakna med The Voice.

Känner mig halvmotiverad vilket kan dra över till full motivation senare under dagen.

Pengar på kontot igen!Underbart! Dock har redan 900spänn gått på räkningar redan men sånt är ju livet, man kommer inte undan.

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag måste börja göra vid mig.,

Ha en bra dag!

Buskis!

Jeg vet var jag kommer sitta bänkad i morgon klockan halv nio!! Framför tvn! Det visas buskis nämligen, vilket passar min komiksmak utmärkt. Kanske för att jag är smålänning och att det hör lite till. Dålig humor på hög nivå, kan inte bli bättre!

Massa saker som ska göras i morgon om jag tänker efter. Skola, arbete, handla, gymma, tvätta. Får väl se om man hinner glo på tvn eller inte. Prioriterar andra saker före skulle jag tro.

Nääe, vart håller de hus? Hur lång tid tar det att köra från Lund till HBG? Usch mej så otålig jag är. Kollar på klockan stup kvarten utan att fatta att tiden bara går söligare då. Sluta nu Linda. De kommer när de kommer.

Jag får kolla lite på Per Moberg så kommer jag på andra tankar:)

yyeee-

Kvällssol

Älskar när solen gör intrång så här på kvällningen. Höjjer mysfaktorn aningen och får en att le motsägelsefullt. Härlett om jag får säga mitt!

Glor på Amazing race vilket gör mig stressad. Får halft panik av att de tävlar mot varandra om att hinna först till ett ställe. Knasigt. Jag sitter ju i soffan och tar det lugnt men får ändå en stresskänsla som är mindre behaglig. Bäst att slå över!

Halv nio. Tiden har i allafall gått framåt, yeey.
Soon, very soon. Me like!

L.P-


That´s mine!

Myseafton

Blir mys när Marcus kommer hem ivkäll. Ingen mat hemma vilket resulterar i pizza, inte helt i mitt tycke men ibland får man la unna sig någe gott.

Kollade min mail och blev glatt överaskad av ett erbjudande från ellos med 50% rabatt på valfri vara om jag beställer senast i morgon. Tänkte mig denna klänningen. Finns i Jadegrön med men tror svart blir bäst på mig. Vad tycks?


Ellos

Defence

Varför måste tiden alltid gå så sakta när man väntar på något? Eller det är bara jag som upplever det så?

Te gör gott. Gott för både smalökarna och för välmåendet. Jag blir lite piggare. Borde skriva på sammanfattningen men känner att jag sitter fast. Hoppas på att få lite råd av Marcus senare ivkäll.

Klockan är kvart i sju nu. Då behöver jag förmodligen bara vänta i ca 2 timmar till. Inget bra på tvn heller. Vet inte hur Man fåg igång en film på Marcus dator (Nej jag är inte trög, den är komplicerad och man måste packa upp och hämta fårn hdisk. Inget jag fattar.)
Kollar på något program om män som kör lastbil på is tror jag att det är. låter läskigt och får mig att tänka på hur många jobb det finns som folk verkligen måste sätta sina liv på spel för att utföra. Starka och modiga människor, borde finnas fler sådana. Jag skulle aldrig klara det. Nä, kontor och företagande som är säkert det är mer  i min smak.

Kanske ska slå över och kolla på något annat?
Jao.

piip-piiip-

Take care now!

Aningen, aningen okoncentrerad och rastlös är jag. Tror det beror på att jag inte riktigt vet när Marcus kommer hem. Ska bli skönt. Riktigt skönt att slippa vara ensam och ha någon vid sidan i sängen igen.
Ja jag vet, jag är en riktig tönt! Han har BARA varit borta i knappt 4dagar, jag vet det. Men det är inte lätt när man är hopplöst förälskad i någon. Så jag kan skylla på något i allafall:)

Undrar varför jag sitter kvar här? Teet är klart och telefonen ligger framme.
Typiskt mig att glömma av mig lika snart som jag bestämt mig för något. Tur att man inte har någon brådska i dag då:)


Tjingan-


Obbappobaajjobapp.

Så in i HE vad trött jag är.
Blev sent igår. hittade en film som vart spännnande och vi kunde helt enkelt inte slita oss. Uppe hyfsat god tid endå, säkerligen därför man är sleden nu.

Dagen har varit hyfsat innehållslös. Mami kom ner och hämtade syster och stannade på en kopp koffe innan de begav sig hemmåt. Jag å andra sidan fick i min en macka och slog en snabbpling med Mellan innan jag tog en hektisk dusch för att hinna bänka mig framför DHW som jag missade tidigare i veckan. Dock somnade jag till i reklampausen och missade halva, förstod dock konceptet så gjorde inte så möet.

Till och med bläddrat igenom Psykologin inför arbetsskrivandet i morgon. Har nog lite mer att gå på nu i allafall. Ska bli skönt att få detta överstökat nu!

Dags för lite telefontid och en kopp tea!






Du kommer hem idag !

Clear

Godaste maten, några rundor Buzz och massa skratt som vanligt när vi i vår "stora" släkt träffas.
Nu sitter jag och syster och kollar på en gammal Jackie Chan rulle och ska snart rulla ner ögonlocken och låta en god natts sömn göra sitt.

I morgon väntar en massa pluggande. Ser nästan fram emot att vakna^^

Sov gott folke

Shingshongchines-

Kattis och Co

Sitter hos moster. Tompa jobbar och Milan är sjuk. Syster, Mami och Moster st¨r och stökar i köket. Ska laga min favvofätt idag vilket vi tackar för, hade jag varit hemma hade det blivigt broccoli och pasta. Men nu får vi kyckling alá king istället. En underbar kycklinggryta med massa örter i. Fiiint.

Fick ett härligt sms av babe innan. Ska bli skönt när han kommer hem i morgon. Så han kan få fylla ut sin del i sängen. Konstigt det där. När vi ska sova klagar jag på att sängen är för liten, men när jag ska sova själv är den för stor. Behöver min karl;)

Nää ni. Lite komedi till sen är nog maten klar!!

Hey Nicky-

We use the crazy newspaper

Nu tar jag cycklen och drar till moster!

Bubbay-


Badhairdaymabe?

Sen eller?

Ni som känner mig vet att jag hatar att vänta och att jag oftast stressar lite för att vara i god tid. Kanske för att jag själv vill vara i tid som jag inte klarar att andra är sena? vet inte. Men hur som haver. Mamma och Sofie skulle komma tidigt idag sa de igår. Så jag gick ju upp i tid för det.
Nu är klockan tio i tre och de körde precis hemmifrån. Anledning: Sofie drack igrå, kom inte hem utan sov någon annan stans, plus att hon skulle käka pizza med några inna och att mamma vart tvungen att fylla på luft i ett däck på bilen. Jag blir trött!
Skulle ju komma för att jag skulle slippa sitta ensam en dag till. Men men, kan ju hoppas på att det blir bra när de väl kommer och att moster bjuder på mat. Magen kurrar aningen efter att bara ha fått i sig en knäckemacka denna dagen. Varför? Vi har ingen mat kvar och som studerande prioriterar man annat. Så d så.


Nä nu ska jag röka en cigg för att stilla magens kurr och klunka en halv liter vatten så står jag mig lite till!

Må gott folk-

Kristina med jättesåret

Sitter och kollar på Sjukhuset. Inser att jag aldrig hade kunnat bli läkare. Fy fasen för att skära och sy i människor! Men man är la glad att det finns människor som vill göra det så vi andra kan må bra och få vara hela.

Väntar och väntar, funderar på om syster är så pass bakfull att hon sover ännu. Hade varit så klockrent när det gäller henne. Lilla fyllekaja^^

Och som vanligt samma bestående problem. Vad fasen ska jag ha på mig? Springer runt som en galen höna på exterci och rycker och drar i kläderna men inget som vill med mig idag. Får se vad det blir, slutar väl med att jag slänger på mig en av Mackes skjortor och ett par jeans och pumps. Vi får se vi får se.



Dramaqueen-


MEN VA!??

Hallå! Jag ksa ju ha en ny design, suttit och pillat med den länge och nu är det 10 minuter sen jag ändrade. Varför händer det inget!!!!

Mög-

Hur blev det?

jahaja, det funkade ju inte???!!!

Lennard

Är lite lagom på G nu. Pigg och glad! men Mami och Sofie blir senare än vad jag först torott så nu måste jag slå ihjäl några timmar till, men hur?!

Sitter och kollar på vad jag tror är tidernas FULASTE disneyfilm. Om en hund som vill bli en människa. Inte historien i sig som är ful utan alla figurerna i den! Till och med alla färger på dem är fula. Usch, Disney ska vara väl utformat och fint som förr. Dagens samhälle i ett nötskal^^

Te tror jag?

Where´s the place- 

Till Höger ta mig fan!

Min svärmor är bäst! Ringer och kollar läget nu när jag sitter ensam. Berättade även att jag inte behöver lägga några pengar på hyran alls nu under sommaren. TACKAR! säger jag, kunde inte kommit vid ett bättre tillfälle nu när man inte har något jobb under sommaren.
oooh så glad jag blev, nu kanske jag kan verkställa min lilla plan istället!!

Yeee

Lek Björn Kjellman-


I love it here



Har man tråkigt så har man! Mitt hår är låångt nu!

Kisses-


Wait a minute

Sammanfattningar är inget vidare kul att skriva. Måste formulera sig på ett vetenskapligt sätt, få med hela arbetet på typ en halv till en sida. Men nu har jag i allafall skrivigt två olika och hoppas att åtminstånde en går att använda.

Funderar på om jag skulle koppla i plattången och försöka fixa till en frisyr även denna dagen. Kanske sminka till mig aningen så jag kan vistas offentliget bland folk. Ja så får det bli.

De visar veckans repriser på Chers. Ännu en gammal serie som faller mig ypperligt i smak. alltid lika skönt att starta dagen med några skratt så man kommer igång. 

Det är lördag idag, känns som om det vore söndag men icke. Det är väl skönt endå, ännu en dag till att slippa skolans press. Och i morgon kommer ju M hem. Härlett! 
Det är nog bra för mig, att Mami och syster kommer idag så jag får lite annat att tänka på så går tiden lite fortare. Gott. 

Men platta håret vart det ja.

Någon annans kanske gör-  

Lördagen den 23maj

Tiden har verkligen gått fort sen nyår, om två veckor tar systrarna studenten!

Men Godmorgon på er alla!
Givetvis lyckades jag inte gå upp tidigt denna morgon heller men det spelar ingen roll. Mammi och syster kommer sälkert senare endå med tanke på att Sofie festade igår. 
Såg en jättebra film igår med Heat Ledger(stavning.) Gud så snygg han var, en skam att han inte finns längre. I allafall, Souleater hette de nog.  

Har bestämt mig för att srkiva sammanfattning nu så här på morgonkvisten. Har dragit på den i två dagar nu.
Ska bara få i mig den här förbaskade knäckemackan och ta min mogroncigg sen är jag på G!

Hörsdå-

Fräschör

Fick ett litet fräsch ryck efter kvällsträningsövningarna. Blev till att hoppa in i duschen. Så nu sitter man när med fräscht luktande nytävttat hår, rakade ben insmorda med Dove Summerglow. Len och fin. Kan ju inte låta sig själv förfalla för att man suttit hemma i två dar inte!

Pratade med Mami nyss. De kommer förhoppningsvid på förmiddagen i morgon. Men lillan dricker ikväll så om jag känner henne rätt lär hon få svårt att gå upp i tid. Men det löööser sig.

Hoppas på att det börjar en bra film nu. Eller så får jag hitta en på Mackes dator. Sitta kvar och kolla lite sedan krypa ner i den kalla tomma sängen, känns mindre skoj men sova måste man ju!

Nu är dagen slut i allafall vilket innbär ytterligare en dag mindre till M kommer hem och att mamma och syster kommer sanart. Härlett!
Blir middag hos moster i morgon och massa snack. Förhoppningsvis en och annan kaffe me. Kvalitetstid kallar jag det!Mumma!

God natt på er alla!

Min vän Marielle är en stjäna som lyser skarpt- Även om hon dansar framför datorn med camen av. I LOVE YOU<3

Sammanfattningsvis-

Far far away

Yeeey, en ny säsong av Smallvil! Härlett! Sitter bänkad framför ett avsnitt nu, talang sög. Blomman och Olsson var inte med denna veckan. Pallar inte kolla vilka som fick stanna idag. 

Känner en känsla av saknad i kroppen. Mestadels efter Marcus. det är skrämmande egentligen det där med saknad. Han åkte fan igår, iof tidigt men endå och det känns redan som han varit borta alldeles för länge. Men det värsta är dock att man verkligen märker hur beroende man faktiskt kan vara av en person. Och det skrämmer mig. Jag känner mig verklgen halv när jag inte är med honom, som om en del av mig fattas. Men tänk då om han en dag inte är vid min sida, om det inte är vi, vad gör jag då liksom? 
Jag klarar knappt av tanken, och det gör ont att faktiskt inse att jag är beroende av honom för att må bra. Man ska inte fästa sig för mycket för någon, det vet jag. Man blir bara sårad islutändan endå. 

Men jag vill helst se bort från det faktumet och bara tänka på vad vi har nu. Det jag älskar och det som ger mig viljan till att ens gå upp på morgonen. Marcus är mitt allt och så ska det vara länge om jag får bestämma. Vi har tre år på nacken snart och det räcker inte om jag får bestämma. Vi har vårt nu. That´s the real life. And I´m living it!

Lots of love<3 

Så här...eller så här?

Måhända är han den ende i världen som tycker sig veta att hon är den underbaraste
Kvinnan på vår jord
Måhända är hon den ende som uppskattar hur fantastisk han är
I varje lilla sak som han gör, Och varje lilla tanke
De tycker sig höra en underton av godhet i allt vad den andre säger
Och tror att de flesta kanske missar det hos den andre
Och de förstår inte hur man kan passera den andre
utan att förstå att man just passerat den finaste människan i världen
Han har förstått, hon har förstått - därför är vi där vi är idag<3



My M<3

Färjan 2

Som om det behövdes en säsong till med fulla människor som inte kan bete sig?
Den ena värre än den andra, en kille som tror att det bästa raggningssättet är att gå fram till en tjej och säga: Hej var bor du? Liiite för mycket freak på den repliken.
Undra om de har problem med att hitta tillräckligt bra saker att fylla ut tv tiden med för precis innan paus nu fick man se när kaptenen skulle gå och lägga sig, allt från tandbostning till avklädning. Tro mig han vart inget vidare säxy i sina gröngula kallingar. Not hot!

Men nu närmar sig klockan åtta vilket innebär Talang 2009. Härlett.

Silk and brown-

Softley

I miss my Sweetheart!



Ghettoboy<3

Before the sun goes down

Does how are dead, are not dead, they just lives in my dreams
Lalalala

Har ni sett reklamen för Axe deo? Ni vet den med killen som svettas så det sprutar svett från hans armhålor? HAAHAA. Den är ytterst äcklig och grotesk men jag kan inte rå för att jag skrattar när jag ser den och tänker: Tänk om det vore så i verkligheten! haahaa. Det är väl tur det inte är så endå.

Jag ringer dig sen-

Check your email

Ohhhh. När allt såg som mörkast ut blev det lite ljust. Slog på tv3 och de visar How I met your mother! Marcus har hållt mig ifrån att titta på de nya avsnitten som visas på tv för vi tittat alltid på de senaste avsnitten tillsammans och har inte sett de som visas nu för att vi inte kunnat ladda ner dem tidigare så nu har vi kommit av oss helt i ordningen.

Men gud så jag njuter av detta, Marcus är inte hemma så han skadas ju inte precis! Barney Stinson är klockren  alla situationer och han gör mig glad!!!

Snart kommer Ekke nerom på lite te och röka, finemang me litta sällskap!!
Yeye.

Wiii

Fredag

Trodde det var lördag ett tag, men icke sa nicke!
Har fått i mig lite middag. Inte alls lika kul att sitta själv och äta. Blir tyst och tråkigt.
Våra värsta år rullar på tvn, Syster sitter på flyget till Mamaris eller vart de nu var. Om det ändå hade varit en själv som var påväg någonstans.
Men nä, vi inriktar oss på skidsemester istället.

En kopp te, en cigg och en vän?

Interested?

SmallVill kom som en räddande ängel för att underlätta min tristress aningen! Kan verkligen inte slita mig från denna Serien, hur bra som helst.

Tiden har gått sakta framåt hela dagen som ni vet. Nu är den lite över tre och jag har satt ett mål. Talang klockan 20, så det är ju bara en si så där 5 timmar kvar!
Frå se om jag tar tag i sammanfattningen eller inte, känner ingen motivation alls till det dock.

Let´s see-

Jag vill lämna tillbaka den här!

Sitter och glottar på Ellen. JAg gillar henne. Hon är 50bast och det märks banne mig inte. Hon gör något hon älskar, hon skiter i alla andra och körs sitt rejs, dansar och gör flummiga saker mest hela tiden, men hon är sig själv i allafall.

Klockan vill verkligen inte med mig idag. Kvittar hur jag än försöker så envisas den med att krypa fram i samma takt som en invalid snigel. Jag får fnatt!

Solen kikar fram från molnen, men inte tillräckligt mycket.
Hade önskat att Martina vart hemma så hade jag haft någon att ta en kopp kaffe med. Alltdi lite trevligare med sällskap.
Just det, jag har inte nämt Martin innan.
Äntligen träffat en nästan jämnårig tjej som bor här och som går i samma klass som mig. Vi har trevligt ihop och kan prata om det mesta. Jag gillar henne. Känns skönt med tanke på att man inte känner så möet eget folk här.Att bli intedelade i grupper var det bästa som kunde hända mig. Träffat nytt härligt folk som får mig att skratta. Kanske blir det bättre nästa tremin? Ooh I hope.

Kanske skulle gå ut och förgifta sig lite?
Jao

Pop pop poppa poppcorn-

Bonneförsök

Sitter och kollar på Saltkråkan. Så enormt länge sen man såg det. Dock är det inte samma sak som när man vart liten. Nu sitter jag mest och råflinar åt allas uttal och tafatta skådespelartalanger! Men det är härligt endå, liten nostalgitrip så här vid middags tid!

Klockan har hunnit snurra två varv sen jag vaknade. Känns mer som 8 men va faen. Denna dagen kommer bli hemskt segdragen känner jag på mig.
Usch och fy

Hedå Tottie-

Tomma skåp

Kollade en sväng i våra skafferi och vårt kylskåp/frys. Det märks verkligen att vi både är studenter och att det är i slutet av månaden! Vi har banniemig inte ett piss!
Min middag idag kommer bestå av typ brocoli och ris.Låter mycket gott^^

Får bli till att storhandla när pengarna rullar in på måndag!

Nu ringde mamma me, Syster och hon skulle kommit ner idag men blir inte förrens i morgon. Typiskt!
Jaja, man får väl ta dagen som den kommer då!

köösshaj

Det har jag bestämt hört talas om!

Good morning sunshine!
blev inte en så tidig morgon som jag planerat. Vaknade klockan tio. Har fått i mig frukost och sitter nu och avnjuter en kopp godaste te och kollar på barnsliga tv program. Känner att jag trotts alltt sovigt för lite i natt endå så det är lika bra att ta det lugnt ett tag till.

Funderar på vad denna dagen ska innehålla? Är så sjukt sällskapsjuk! Hoppas på att kusin kommer ner och kollar på Talang med mig ikväll dock':) Heeya Blomman och Olsson! HAHA.

Vädret är inte på min sida heller. Tänkte ta en promenad men ser inte ut att bli så. Får se om Erik ska dra till gymmet så kan jag haka på, så himlans trisst att stå där själv.

Gurkomobil!!

Slitage

Jag har svårt för att slita mig känner jag.
Har fastnat helt på msn i en konversation med Camilla. Hon får mig på bra humör vilket verkligen har behövts idag! Snack om allt och inget vilket är härligt. Men klockan tickar på och jag måste upp i tid i morgon. Dags att verkligen gå och lägga sig nu.

Sleep thight!

It´s about your heart

Marcus sitter i Berlin och äter pizza och dricker öl. hade gärna suttit där tillsammans med trvligt sällskap än här vill jag lova.

Så pessemistisk jag är denna kväll.
Jag klarar inte av tristress. Blir helt nere och öppnar inte munnen en enda gång. Blir så avigt, kan gå flera timmar innan jag yttrar ett ord. Och när jag väl yttrar ett ord så är det till mig själv. Kul. Jag behöver socialisera. Men det blir svårt så här nu på kvällningen.
Som tur är loggade LüCamill in på msn nu så nu har jag i allafall något att roa mig med en stund.
Tror faktiskt jag ska tacka för mig sen och lägga mig i bingen och läsa lite i Svedberg, så kommer jag sova gotte sen:)

Jordgubbste-


Amazing? In my ass!

Så typiskt! varje gång det är något jag verkligen vill se på tvn så är det givetvis alltid något annat som kommer i vägen. Men en kväll som denna då jag bara sitter och gör ingenting så går det bara galma repriser på dokumentärer och filmer. Har en dokumentär och en flicka utan ansikte, You me and Dupree och  nyheterna att välja mellan.
Lutar sorgligt nog mot nyheterna för de andra alternativen har jag redan sett mer än två gånger tidigare.
Vilket liv jag leker!

Och molnen hopar sig. Blir det åska måntro?


Blöö!

Stor diss

Bonde söker fru. Herre GUD! Den ena värre än den andra! (Oj sicket humör jag är på idag!).
Den ena frå sitt hem städat av sin mamma och är stor som ett hus, den ena pratar som han hade en morot i käften samtidigt, den andre har fler grisar än den kan räkna.
- Så du har alrig hånglat i den här bilen?
Hur gamla är dom? Kan man inte säga kysst istället?

Nä du Marielle, vi gjorde en bättre version av Bonde söker fru, man, vän förra året på karnevalen!
Känner att det kommer bli en fet diss på detta program likaså Ensam mamma (suger) söker. Klarar inte av dessa dejt program!
Har ni någon koll på hur många av "förhållandena" som hållt från de tidigare säsongerna? Så man kan räkna på en hand vill jag lova. Tar bara onödig tv tid som man kunnat fyllt med annat.

Vi skiter i detta nu för vi skiter väl i vilket!

Kolla på You me and dupre istället:) YesBox

-Kalla den himmla marken eller änglagården om du vill!

Fetma!!!!

Vad är det för fel!!??
Vecka in och vecka ut visar de program om överviktiga med enormfettma. Inspirerande att titta på eller?
Idag är det om en kvinna som dog dom världens festaste kvinna. Kul titel. Men det är inte det som stör mig, det som stör mig är att hon ber om en andra chans, en chans till att gå ner i vikt, klagar på att hon inte kan gå någonstans, att hon behöver hjälp med allt inkluseive sina barn. MEN HERRE GUD!! DET ÄR JU HON SJÄLV SOM SATT SIG I SITUATINEN!
Förlåt mig men det stör mig så grymt mycket att dessa människor skyller sin fettma på samhället. Det är inte samhället som trycker i dem 50burgare och 13påsar chips varje dag. Det är inte samhället som gör deras val om matvanor.
Vist det finns mycket skräpmat i dagens samhälle men det finns fanemej massa massa nyttig mat med. Det handlar bara om att göra rätt val.

En annan sak som slår mig när jag ser dessa program är hur fan man kan låta det gå så långt!!? Denna kvinna väger närmare 400kg!! HALLÅ? Borde det inte ringt någon klocka i hennes hjärna långt innan den vikten? Hur kan man bli så besatt av mat så att man äter sig till ett läge där man inte ens kan resa sig ut sängen?!
Jag tycker det är sjukt och jag kan inte tycka det minsta synd om dessa människor. Jag vet att det låter rått men man har rätt att säga vad man tycker och tänker och ni får gärna döma mig om ni vill. Men jag kan inte hjälpa att jag tycker att detta är sjukt. För mig går det inte att skylla sådan grav fettma på samhället eller någon annan än sig själv.

Jag blir nästan sjukt arg på sånna här saker. Men varför bry sig egentligen? Men samtidigt hur kan man inte,man matas ju med dessa förbannade program stup i ett och är det inte det så är det program om anorexi. Finns inget som gör någon gladare. Nä tackar vettja Vänner!

Usch, usch säger jag bara.!


Breath - right

Vädret moijnar. Kvällen gör sina första små stapplande steg mot invasionen och övertaget av dagens sista sol. Vinden blåser lite kraftigare än tidigare och molnen har skiftat färg från ljusa till mörka skräckfyllda åksmoln!
Börjar det åska idag är jag körd. Åska är inte min bästa vän, får lite smått panik, nä jag får fett möe panik när det mullrar på och slår blixtar hit och dit samtidigt som regnet öser ner! Vist om jag är bland folk eller ligger tätt, tätt intill Marcus så är det ingen fara men hur fasen gör jag idag när jag är helt alena??
Får väl våldgästa Ekkeman om det skulle bli så. Ensam tänker jag då rakt inte vara.

Telefonen ligger tyst och fin på bordet. Känne att det hade varit skönt att snacka med någon men det känns allvarligt talat som om jag vore fastlimmad i soffan! Jag tänkte resa på mig för att göra lite te, men icke. Så där lite halft udda, jag tänker en sak men lika snabbt tänker jag nä strunta idet. Sitter i min egna lilla värld. Avskuren från allt annat, jag hör tvn men uppfattar inte vad som sägs. Kanske skulle slå en pling till syrran då? Måste komma ur min lilla buppla!

Löft på re fö fän.

Shotoll!

Living the real life



Jaha, det känns som om det borde räcka med detta. Men ännu fattas en slutgiltig slutdiskussion och en sammanfattning. Givetvis ska lite bilder in med sen fan hoppas jag att det räcker!
 
Reklam är väl det mest störande eller?
Jag ska bli diktator och förbjuda reklam!!
(stackars alla företag^^)

Get nocked down!

Usch säger jag bara! Jag är verkligen inte bra på att vara ensam! Har suttit själv i snart fyra timmar och det kliar så i mina ben att jag knappt vet varkens ut eller in! Har städat allt som går att städa. Har varit och köpt mjölk, glott på onödiga program på tvn. Vad ska jag göra resten av kvällen?
Läsa i psykologi boken? Inte så inspirerande nä.

Blev dock glatt överaskad när jag idag fick veta att jag klarade den sista tentan! Endast en kuggade tenta på ett år, det får man väl vara nöjd med eller?
Dock var de som rättade snälla mot mig. Som ajg nämt tidigare kändes det efter tentan som att det antingen gått käpp rätt åt H***e eller som att jag precis klarade den. Det sistnämda stämmer nog bäst in! 31p var G och jag hade 30,5p. Tror de som rättade inte hade hjärta nock att kugga mig på ett fjutta halft poäng, vilket jag är måttligt tacksam för! Men glädjen är nog ändå bitterljuv. Känns inte alls kul att poängen blev så låga, jag kan väl bättre? Åtminstånde så Var jag bra. En gång i tiden.
ÄSCH, jag klarade den! YEEEY!! Nu kan man snart slappna av till fullo. Härlett!

Vänner började nu. Jag älskar vänner. Kvittar hur många gånger jag sett alla avsnitt för jag tröttnar aldrig. Kommer sörja den dag de slutar köra gamla Vännerrepriser, don´t take that away from me!

Ska dricka lite saft och äta en jordgubbe.

Hejpådejdu!


Sugerplum!

Nothing looks nice on me

Sitter med en skål jordgubbar och slappar i soffan. Har varit en intensiv dag hos Johanna med porojekt skrivande. Men nu är det inte långt kvar. Ska sätta mig med sammanfattningen senare. men först ska jag bara vila och ja va säger man? bara vara?

Är hemskt trött idag. Blev en lång dag i går, först skolan mestadels av dagen och sedan gym och kvällspromenad. Fick även besök av kusinflin ohc färgade Ekkes hår. Bra blev det. La oss sent och gick upp tidigt idag för att Marcus skulle hinna med bussen till Berlin.

Vet inte vad som händer resten av dagen? Påbörjade städningen när jag kom hem, får kanske ta tag i resten snart? Får se sen.

Men nu, jodrgubbar och te! Mumms!


Det behövs bara en!

Jag har varit duktig idag. Gick upp tidigt, gick till skolan. Spenderade givande tid med gruppen och vårt arbete går bra nu! Hem för att skriva lite och ta det lite lugnt. Efter någon timme eller så fick det bli en runda till gymmet. Kändes bra idag men kan inte försåt varför jag har börjat må lite dåligt varje gång jag tränar, är det något fel eller? får kolla upp det. Blev i allafall motion x 2 och magträning.
Paketet från H&M hade kommit med så på hemvägen hämtades detta och ett stopp på torget för handling av frukt och grönt hann vi även med.
Blev jättemissnöjd på klänningen dock. Har väntat på den så länge nu och så var den inte alls lika fin som jag väntat mig. Skicka tillbaka åbäket bara!

Satte oss ner och käkade lite gryta med sallad. Smakade som det skulle och mätt blev man. Efter det tog Marcus sin boll och gick till fotbollsplanen. Så nu sitter jag här och kollar på talang (hoppas på att blomman och olsson går vidare bara för att de kommer från MRD:P) Väntar på att Marcus ska komma hem så vi kan ha lite två och ett halvt års mys med frukt av olika slag. Mumms!

Ska kolla igenom det nyskrivna en gång till och se om jag nöjer mig.
Ha det då.

Let´s go!

Har precis lagat klart kvällens mat, stek med hemma gjord sås och sallad. Ska nog kunna smaka sig!

Väntar på att Macke ska bli klar med pluggandet bara så vi kan sätta oss i lugn och ro och äta tillsammans.
ÄVen fått prata en sväng med Melle idag. Var ett tag sen nu. Du är bäst hun!

Sitter och gräver mig inför morgondagen. Måste verkligen gör de sista justeringarna på arbetet men jag kan inte nu. Tar upp det, tittar lite, och bara känner...Blö....Palla. Får ta det sen när jag känner att jag orkar bry mig.

Får fortsätta kolla på Hells kitchen tills det blr bättre tider.

Choo då

Come out lottie

Hur fasen ska jag överleva denna sommaren?
Ska bli intressant kan jag lova!

H&M suger, lika mycket som alla andra butiken som krväer att man ska ha butikserfarenhet för att få ett jobb. var ska man börja då? ska de bara anställa gammla tanter som jobbat länge eller? Ge oss som verkligen vill en chans!
Jag är sur och irriterad.
Lika bra att gå till gymmet och springa av sig!!!!!

Hej då

Fråga Olle

Hade väl varit kul att vara med där? Leka jag har aldrig och klämma på bröstbollar^^ HAHA!

Har varit duktig och tävttat två maskiner tvätt så här på kvällningen. Men mest undrar jag vert resten av tiden tog vägen? Kvällen har sprungit förbi som en ilande blixt ! Har packat lite inför i morgon och kollat en snabbis på arbett, men på något sätt kan jag inte koncentrera mig på något. Känns som tusen saker snurrar i min skalle. Får reda upp röran där inne i morgon.

Nu ska jag dricka te så jag kan somna gott sen

Sooo long



Min babe är schnögg;)

God morgon Godiiing!

God och god!
Trött som en gnu, måste skriva arbete, vill inte.

Känner på mig att denna dagen kommer nå höjden av trisstress. Kolla klart på Smallvill, skriva en sida eller så, läsa lite, gymma, jaha sen då?

Får stanna på gymmet längre så jag har något att göra i allafall.
Åker hem på torsdag. Skönt.


Panda

Adventures of old Me

Jag är trött, jag är irriterad och omotiverad till allt. Kom som en bomb från klar himmel. Får se om kaffet kanske gör saken bättre? Skulle dock tvivla på det med tanke på att en cigg inte gör kaffet sällskap! Hade behövts nu, en eller kanske så där tre!!

Fick ont i huvudet med. TOPPEN!

GÅ!

Crapy play

Skolan gick la bra, äntligen kommit igång på riktigt med arbetet vilket känns som en lättnad. Och ett tips till alla som skriver grupparbeten, använd er av gmail. Där kan alla arbeta på ett och samma dokument samtidigt så slipper man allt med att klippa och klistra i slutändan:)

Sitter och kollar på vänner, tröttnad aldrig på den serien! Och bättre blir det senare när både ugly betty och DHW kommer!
Marcus är och tränar amerikansfotboll så han missar ju första delen av Ugly, stackarn^^ Han lider verkligen på tisdagarna när jag bänkar mig framför "tjejserierna". Men han får leva med det!

Lagad god mat i allafall som han kan få proppa i sig efter träningen, kyckling och wok, mumma!
Funderar på om man skulle köra hem i slutet av veckan? Hade varit skönt,men arbetet ska klaras av först.
Kanske får skriva lite sen ikväll.
får se hur det blir med den saken!

Nu börjar det!
Haaajsvajj! Panda-

Who is it?

Tror att Marcus fastnade vid Fifaspelandet hos Mattias. Funderar på att kila upp och kolla läget men med dessa slarviga kläderna blir det nog inte av.
Klockan är 23.08 o Srubs rullar på tv:n. Jag är trött och vill lägga mig, får nog förflytta mig till sängen snart.
Men först, borsta tänner, göra de avslutande situpsen för att hamna rätt i räknandet, seen är sängen välkommen!

Jag gillar Scrubs. Får en sån där känsla av "jag vill också vara med" när jag ser det. Jag och Camilla hade passat som Turk och JD. Helt bortkommna och säregna men sammtidigt bäst!
Får alltid en till att tänka till med, bra för hjärnverksamheten med andra ord. Reklamen som kommer nu är dock inte givande, ni vet att man kan bli dum av reklam va?
Så nu går jag och fixar bissarna istället.

Sov gott vettja! Panda-

Just pick(nick)!

Fan vad flitig jag är! Undrar vad min grupp skulle gjort utan mig! Självgod så det räcker idag Linda!
Har skrivigt tre sidor teori, sammanställt vad som måste göras, fått ihop x antal frågor som ska besvaras, listat saker hit och dit, skrvigt klart vårt kontrakt och påbörjat planeringen av vad som ska göras me psykologirapporten!
SÅ-DET-SÅ!

Fick ett sånt där sug innan. Ett sug efter en mysig picknick vid stranden i solnedgången, en flaksa rött, lite brie, vindruvor och Marcus på en filt. Ska bli skönt med sommar, slippa tänka på allt som har med skolan att göra!

My name is Earl är roande och ska få underhålla mig lite till innan jag slänger mig i sänghalmen och nannar!

Närodlad potatis, Panda-

My dounut is to soft^^

Har verkligen haft en ytterst trisst dag.
Vaknade vid niotiden, frukost och Smallvill sedan var det pluggande för hela slanten. Läst igenom en del och börjat skriva på rapporten så nu har vi något att gå på i allafall. Kan lika gärna skriva hela skiten så blir det enhetligt i allafall!
Vid femtiden var det gymmet som gällde. De måste verkligen skaffa bättre luftkondition! Fullt med folk och ingen luft! Känndes jobbigt att springa en hel timme i den värmen kan jag lova, men gick gick det i allafall!. Blev bra lite magövningar utöver motionen sen hem igen.
Middagen idag fick bli en blodgrape och två knäckemackor. Gott?
vet inte vart resten av tiden försvunnit men de få timmar som återstår innan sängen  ska få göra sitt. 
Blir en tidig start i morgon. 

Känner ett sug efter cigg mest hela tiden, första helt rökfira dagen idag. Så i morgon kan jag tänka: Jag klarade ju igår, klart jag klarar en till. 
Fast vill jag egentligen sluta? 
Mest för att det skulle vara dyrt i så fall, känns lika jobbigt varje månad när man tänker efter hur mycket pengar som lagts på cigg. Men det är ju hela den sociala biten, den lugnande känslan, morgonciggen tillsammans med kaffe som pricken över iet för en dag start på dagen. Nattaciggen och telefonciggen när jag snacka mer Melle. Feströkning? 
Vi får se hur långt jag kommer i allafall. Ska ge det ett försök i allafall!

Får kramp i magmusklerna av att sitta så här nu så dags att lägga sig^^ 

Goo kwäller frau Panda-

Helke

Gårdagen var bra på alla sätt och vis! (regnade lite, men bara ca 5minuter så det räknas inte). Började hos Chrille och Helen, världens härligaste, tillsammans med x antal personer jag inte orkar rabbla upp.
En timme senare bär det av till födelsedagsbarnet(mannen).
Festen sattes igång tidigt och bara efter någon timme eller så så märktes det snabbt skillnad på folkets beteende men det gillar vi!
Lekar-smörgåstårta-dricka-röka-dricka-massa folk-dricka-bada-mer folk-dansa dansa- dricka-avsluta-sova.
Tiden gick och det blev bara bättre och bättre, Musiken stängdes av vid fyratiden. Jag gick till sängs men somnade inte förrens vid fem då Marcus joinade mig.
Han är underbar han, min speciella man!


Idag är man däremot segare är segast. Gick upp innan tio i morse och städade, såg ut som fan kan jag lova!! Rödvin i Mies nybyggda uterum på väggen som nu måste målas över, annars var det väl rätt lättstädat endå.
Lite gemensam frukost, vattenkrig, hem till svärförälrdarna, ro lite eka, köra till hästarna, hem och hälsa på, köra i raketfart till HBG.
Ikväll ska det minsann tas lungt!

Men sicken bra helg.

(Känns lite osm jag är halft full ännu när jag läser inlägget, men det får ni ta. Jag orkar bara inte dra det i detaljer. )

Panda-


Välgörande

god lunch man fick idag, två ägg och ett knäckebröd, gott? Mindre...

Har verkligen en dålig hårdag vill jag lova! Fluffa, tupera, volumemaster, men icke! Håret envisas med att lägga sig på en gång heela tiden. Vad gör man?
Får ge det lite mer tid. Börjar dock bli stressad, måste packa klart, klä mig, sminka mig, hitta smycken. Vilke probbs va?
Det löser sig.

Är lite halvt illamående, det gillas inte, tredje dagen det är så nu. Ska bli skönt med två lugna dagar nu så hoppas det lägger sig.

Time to go go go!

Panda-


Thank you Margaret

Klockan är 10.52. Tvätten rullar på, gör jag annat än att tvätta?
Skjutsade Marcus till jobbet tid tio och resterande tid tills han slutar och vi ska bege oss på 30års gille så ska jag än en gång prova min outfit så den duger. Några centimeter minus så vi hoppas på det bästa! ska även packa vilket jag är sämst på. Packar alltdi för mycket och tvingas därför konka på en alldeles för stor och tung bag alltid. typiskt!

Är helnöjd med min Dove Summerglow. Har nu mera sommarfina ben av en kostnad av 50kr istället för att lägga det femdubbla på solarie. Är man student så är man! Är nöjd med ganska mycket nu, gillar man jag får känna mig duktig och det har jag fått göra mycket nu. Låter väl lite så där halvkonstigt men allvarligt, vem gillar det inte?
Det går bra i skolan, osjälvutnämnd ledare, gymmet visar resultat plus att jag slagit många av mina personliga rekord denna veckan både inom styrka och motion. Hejja mig!
Jag har lyckats hitta kläder som jag trivs i! För en som känner mig så vet ni att det är en stor bedrift för att vara för mig.
Så denna veckan kan kort sammanfattas som jobbig men bra. Lite upp och ner, några fallgropar men även många uppgångar.
Ska man klaga? Nee.

Idag är även min beloved mommy´s födelsedag! Hela 42bast idag! Så ett stoooort grattis till dig, du är världens bästa mammi<3
KOntigt det där endå, mamma var 22när hon fick mig. Det är ungt, med tanke på att hon fick min bror redan vid 20. Tänk om jag skulle varit mamma nu??! Det hade ju aldrig funkat. Men det var ju annorlunda förr.
Nu är det viktigare att få en utbildning och ett välbetalt jobb snarare än att gifta sig och skaffa barn. Men jag är nog ganska glad för det endå. Man ska ju hinna leva sitt eget liv innan man kan bereda sig för att ansvara för någon annans.
Jaja, nog om det.

Jag ska i allafall ha en bra dag/kväll/natt. Ska bli härligt att få parrtaloss lite med famlijen Andersson och bekanta. Kommer bli kanon!!

Panda-

Time to grow up

Famlijesituationer är inte alltid en dans på rosor.
Om allt kunde vara som det borde vara. Alla skulle vara glada och allt skulle fungera som det alltdi gjort.
Jag mår dåligt när jag vet att delar av min familj har det jobbigt.
Men Talk to me!
Man ska aldrig hålla inne på saker.

Jag älskar er alla!

My new record!

Sicken biffkvinna jag är! Mina vildsvinsmortosbiffar blev suveränt goda! (även om det inte låter så på namnet som jag så fyndigt själv kommit på!), avnjöts tillsammans med kokta grönsaker och sallad. nice!

vid halv nio bestämde vi oss för att kvällsgymma. grymt skönt när det knappt är något folk där.
Lyckades slå tre personliga rekord också, alla i press. Och nu är jag så slut i armarna att jag knappt klarade av att tvätta mitt hår själv. Värre var det att raka benen, Armarna ville bara hänga. Och att sitta här och plinka på tangentbordet är inte heller någon höjdare.

Kolla på Loser på tvn och se om bror kommer på besök eller inte.
Vi hörs väl i morgon skulle jag tro.

Sho tjing.

Drop on the ground

Gäääsp!
Är totalt utshasad denna lite molniga dag. vaknade på soffan för en stund sen, slumrade visst till lite.
Skönt var det .

NU är det en kopp relaxande te och repriser av Uggly Betty som gäller och jag trivs med detta. Märks inte att det är fredag här inte.
Vart tvungen att införskaffa skor i dag till utstyrslen på lördag så nu är jag pank. Trist men sant.
Resten av månaden blir till att leva på det man har. Men det är lugnt. Har inget speciellt inplanerat som kostar så det ska nog gå vägen.

Funderar på vad man ska laga för middag idag? Marcus vart tvungen att hoppa in på jobbet idag med så han blir nog glad om jag kommer på något gott tills han kommer hem igen.
Funderar på hemma gjorda morotsbiffar med kokta grönsaker och sallad? Hum...smaka på det...Ja så får det bli.

Nu ska jag lägga mig ner igen och hoppas på att inte falla tillbaka i drömmarnas värld.

Panda-

Everybody died

Kycklingsallanden satt som en smäck! Mumma

Fått vara liite flitit till denna kväll och sytt Marcus söndriga kostym byxor och strukit fyra av hans skjortor. Det är väl konstigt det där med hur mycket vi kvinnor gör för våra män?!
Hoppas han är tacksam i allafall.

Provade mina nyinköpta kläder, kändes ganska bra för omväxlingensskull med lite mindre hull^^ Vet dock inte vad Marcus tyckte, slängde mest ett öga och sa jo men det var snyggt. Fråga aldrig en man om något är fint. Seriöst, 9av 10 gånger svarar de bara ja för att de inte vill höra något gnäll som förmodligen uppstår om man får ett nej.

Kollar på Babylon. En över actioniserad film som inte har någon mening- enligt mig. Väntar mest på kvällspromenaden, har lite spring i benen! Men får väl ge mig till tåls någon timme till.

Börjar bli dags för mig att ta min roll som "chefen" på allvar nu. Blir till att sätta sig och skriva om "butikens atmosfär och dess betydelse av shopping" i morgon så rapporten kan få en bra grund.
Soo motiverande^^

Fattar inte vartifrån denna rastlöshet kommer ifrån, Jag har aldrig haft problem med att vila innan. Men idag när jag hade en så där 2 immar att slå ihjäl lyckades jag inte ens somna. Har la för mycket endorfiner i kroppen. Fast det betvivlar jag nog endå. Hade det varit så så hade jag inte varit så vresig. Såå, det beror nog på något annat helt enkelt. Hormoner som spökar i kroppen, osäkerhet och oro som tränger sig på innanför hjärnbalken och ställer tankarna i obalans. 
Det löser sig väl skulle jag tro, som allt annat. Det löser sig. 

Nu ska jag socialisera med tvn.- 

Panda-  

Activity

Sicken flit-maja man kan vara ibland!

Efter att ha slappat större delen av dagen och samtalat med Marielle i si så där en timme eller två klarade jag inte av att inte göra något längre.
Hade redan tvättat några maskiner tvätt som jag nu var tvungen att slutföra, vika och lägga in och hela den proseduren. Sen var det dags att förbereda middagen, kycklingsallad står på menyn. Tyckte diskhögen skrek efter hjälp så jag tog tag i den. Spisen ser nu ut som ny, skrubbat alla "knappar" (man trycker ju iof inte på dem, utan snurrar men endå), torkat en massa, rengjort med topps och tandpetare( man lär sig många knep av en pedant mamma och syster). Torkat av kyl och frys, damsugit alla vrår (allmost), dammat och plockat undan. Kan ju hoppas att Marcus märker skillnad när han kommer hem:)

Så vad gör man nu då?
Väntar på att han ska komma hem kanske?
Ja iof, bra saker på tvn nu så kan väl vara skönt att sitta här en stund i lugnan ro.

Kvällen kommer förhoppningsvis bli lugn och fin. Kanske en avslutande kvällspromenad? Skulle nog inte skada.
Aaany how, Time to go!

Panda-


Andra människor

Vår busschauför, vår busschauför, han är en man med glatt humör!

Ibland, när man har en dålig dag kan det räcka med att möta en glad person för att dagens ska få en lite bättre klang.
När jag skulle hem från min shopping stund på Väla och hoppade på bussen fick jag ett glatt bemötande av en yttersttrevlig chauför som dessutom hjälpte mig med vilke hållplats jag skulle av. Trevliga bussgubbar är ovanligt i denna stad kan jag lova så jag hade tur, och precis när jag behövde det som mest med. Hans trevlighet smittade av sig och jag kunde lägga på ett leende och glädjas lite. Dagens ros till honom kanske?

Åkte med Marcus till Väla när han skulle till jobb. Trodde att jag skulle ha min vanliga tur och där ifrån tomhänt men icke!
Hittade en underbar klänning på H&M, hittar dock ingen bild på den så kan inte visa den nu. En söt men samtidigt elegant, kan väl passa på 30års gille?
Hittade även en söt lite kofta att ha till. Blev inga nya skor dock. Ska klacka om de jag har istället eller åka till skoaffären i morgon om jag ångrar mig.

Fick bli en lunch på tumanhand me. Skönt att bara vara liksom, lite owntime.
Gick även inom torget på vägen hem och köpte  grönsaker. Ska aldrig mer köpa det i butik, tprget har mycket mer, mycket fräschare och BILLIGARE grönsaker och frukter. Härligt.

Tror jag ska göra mig en kopp te och vila lite. Kroppen skriker efter vila, inte konstigt dock eftersom man legat i som en gasell de senaste dagarna. Får nog skippa gymmet idag om jag ska repa mig till helgen. Ska nog dra ner på mitt tempo lite...

Men nu var det dags för te. Kanske ringa Marielle en sväng till. Stackarn får dras med mig och mina samtal nästintill varje dag! Hoppas hon inte lider för mycket:P


Panda-

Två i en!

Glömde ju att nämna innan att även om denna dagen varit ett H''''''e så är det ju trotts allt mina små tvillingsystrar 19år idag!
Så så små är de ju inte längre, men kommer alltid vara mina SMÅ systrar.
Älskar er småtollar ska ni veta!


Crasy friend

Denna dagen har verkligen varit en bergochdalbana!
Gick upp i tid för att slippa stressa upp mig inför dagen, vilket fungerade bra.
Kom till skolan, hade som jag tidigare skrev en ytterst ointressant försläsning om Bokia! Sedan sammanträde med gruppen. Gick väl bra, slutade som vanligt med att jag tar på mig ledarrollen, tror inte de andra hade något emot det dock eftersom de redan kallar mig "chefen". Snabb middag för att sedan sitta och vänta, och vänta. Fick dock chansen att socialisera mig aningen med en av tjejerna i gruppen, mycket trevligt.
Dags för "att lära känna varandra". Ytters löjligt tillväga gångssätt men några skratt lättade upp stämningen.
Dock var jag ändå på dåligt humör när jag gick ifrån skolan.
Kom hem, almänt off.
Drog till gymmet bara en halvtimme senare.
För mycket folk vilket triggade mina aggresitioner ännu mer!
Blev i allafall 2x 30 minuter på crosstrainern och däremellan mage, biceps och triceps.
Tre dagar i streck nu och jag känner att det går bra.
Meeen. Efter gymmet fallerade allt.
Sur sedan innan skulle jag ta ut pengar för att handla grönsaker på torget. Problemet var bara att jag vid bankomaten var så fixerad vid tanken på hur mycket jag hade på kontot att jag GLÖMDE TA MINA PENGAR FRÅN AUTOMATEN!!!!
Detta kom jag på först när vi kom till torget och då var de redan borta!!
Surare blev jag och Marcus med för att jag tog ut det över honom.
Kom hem, satte mig för att ta en lugnande cigg.
Blev sur på mig själv över min reaktion så jag tog mina nycklar och stack och handlade. Av tre gånger jag skullat ta min cyckel denna dagen hade den blåst omkull alla gånger!! irritation!
I allafall. På väg till affären lyckades jag även cyckla in i en man som inte blev glad över det hela kan jag lova!!
Men nu sitter jag här, mätt efter maten och bara hoppas att resten av kvällen kommer att bli bättre och att smörjan jag kletat på mig för att bli brun ska funka!

Hur har din dag varit?

KÖSSHAJ!!

Skolmaffia

Skola mellan 10-12. Ledigt mellan 12-14. Sen lektion igen mellan 14-15. Det värsta är att vänta två timmar mellan. Men nästan ännu värre dock att den sista lektionen kommer vara HELT TOTALT meingslös, lika meningslös som föreläsningen i morse, kunde lika gärna varit hemma. Sista lektionen går ut på att vi ska "lära känna varandra" ala lekis modellen. -Hej vad heter du? Vad är din favorit rätt? Berätta något intressant om dig själv.
HALLÅ! Liiite väl lågstadie över det hela och det gör mig grön av ilska att detta moment är obligatoriskt. Finns viktigare saker vi kunnat lägga den tiden på.
Speciellt nu när man fått reda på att vi har typ tre veckor på oss att skriva ett arbete på 15sidor och ett på 10. KUL!

Jaja, antar att det är sånt man får leva med om man väljer att plugga på universitet. Hoppas bara tentan gick bättre än vad det kändes så man slipper ha den att tänka på med.


Nu ska jag sitta här och glo lite.
Seees


MMA fightclub

Sitter och glor på antagligen efterblivna grabbar i 30års åldern som tydligen gillar att plågas, eftersom de ska envisas med att slåss mot varandra i en liten inringad bur. Har aldrig riktigt förstått meingen med att slå på varandra, varför göra något där man själv blir skadad på kuppen? Märks att de fått många slag i skallen de flesta av dem för många hjärnceller verkar de minsann inte ha kvar! Inte vidare manligt heller. Tummen ner!

Blev inget solande idag som jag hoppats så mycket på, kommer inte bli av i morgon heller med tankep å den långa dagen i skolan och sedan träningen. Får bli som jag anat, en tub brun utan sol, massa peelande och insmörjning så man ser litta brun ut tills på lördag.
Det där med shoppandet blev inte heller av. Får bli på torsdag.
Men effektiv har jag nog varit endå, efter träningen fick det bli slappt ett tag innan jag valde att ta steget och ta tag i rapporten som ska skrivas, ingen annan som gör det så. Sen middag och två efterlängtade timmar framför favoritprogramen på tvn!
Har avslutningsvis tagit en kvällspromenad och ska nu vidare tills duschen för att sedan störtlanda in das bedde!

Sov gott vettja!


Illness?

Skola- surhet-gym-vila-kvällsmat-solarium-kvällspromenad- sova
Blir en ännu längre dag i morgon, kill me softley!

P-a-l-l-a!


Construct this

Har precis avslutat ett härligt samlat me Melle. Kvittar hur mycket vi än snackar för alltid finns det mer att säga. Vi är banne mig bra vi två!

Dagen som började mindre bra blev bättre framåt kvällen, "det blir alltid bättre framåt natten." Ligger något i det.
Även slängt iväg ett givande samtal till Lü Camillé. vi får alltid sååå mycket viktigt sagt^^^
HAHA

Men nu väntar en god natts sömn så jag kan vakna i tid i morgon och få åtnjuta en härlg dag, förhoppningsvis.

honney, where are you?
Sleep tight!!

Balla balla kanel!

Sitter och halvglor på tv! Ganska trist om jag får säga det själv men va fasen gör man?
Tentan idag kändes jobbig men hoppas ändå på det bästa.

Fick bli en runda till gymmet direkt efteråt för att få bort all ångest. Dock orkade jag knappt en tredjedel av vad jag brukar orka. Men inte så konstigt, täppt näsa och igentäppta luftrör. Vi tar igen det i morgon!

Ser fram emot morgondagen nu. Börja med skola, vidare till kullagatan för att införskaffa något till helgen, vidare till solariet för att få en fresch ton och sedan avsluta på gymmet.
Det låter la bra eller?

kanske ska slå Marielle en pling?
Ja jag tror minsann det.

kösshaj

Do you wanna dance?

Ohh yes I do!

Tenta i morgon,jag borde gå och lägga mig i bingen nu! Wish me luck!

Toudelou