Ett steg närmare

Usch! Jag har såååå tråkigt!
Känns som även denna dagen har varit har varit lite halft jobbig som de tidigare dagarna denna veckan.
Skolan tog musten ur mig totalt. och det första jag möts av när jag kommer hem är tvätt och disk. Tvättade två maskiner, diskade, plockade undan och gick ut med soporna. Blir lite halft irriterad varje gång jag känner att det är jag som måste ta tag i allt vartenda gång. Visst det är kul när Marcus kommer hem och blir glad för att det är rent och så. Men de dagarna han sitter hemma och ändå inte tar tag i sakerna fast att tid finns till det så blir jag faktiskt lite arg. Får man bli det? Jag menar vi är ändå två som bor här borde man inte vara två som delar på alla sysslor då?
Egentligen ska jag inte klaga för Marcus är faktiskt dukgit många gånger men ibland önskar jag att man inte behövde be om det utan att det bara blev av liksom.

Nu är jag trött men måste ändå ta tag i arbetet. Får vi inte klart det i morgon kommer jag få spader. Kan spy på allt som har med skolan just nu! Tur dock att detta är sista veckan egentligen.

Fick även veta idag att Marcus ska jobba då vi ska fira Sara och Sofies studenter och att han inte kan komma på bröloppet i sommar för att en annan sak verkar viktigare. Visst jag tvingar inte honom till något men jag känner att det hade varit roligt att ha honom med, vill ju visa upp honom för alla som inte träffat honom ännu(till oh med efter snart tre år!). Känns som om det var en evighet sen han var med på något hemma hos mig. Vist han har ett jobb och det måste prioriteras, men det är ändå jobbigt på något vis. Eller är det bara jag som är gnällig?

Usch. Inget bra på tv heller. Phu, ge mig lite sommar.

Inspiration-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback