woppi

Ja kära vänner, nu är julen över. Tänk på det, så mycket stress innan, all mat som ska lagas, alla klappar som ska handlas och allt runt omkring med pyntning och allt, sen är allt över på en dag. Snacka om överreklamerat.
Visst julen är mysig och allt men vilken hysteri!

Julen har i allafall varit bra. Pappa friade till Janet så 2009 vankas det bröllopp, kul eftersom jag aldirg varit på det innan. Så grattis till er och alla lyckönskningar!
Fick pengar vilket var efterlängtat.. och behövt.
Spenderade lillejul med mamma hos moster enligt tradition. Massa mys och kalkonmiddag.Mumms.
Spelade julklappsspelet vilket gav mig vinsten av ett par "duntäcke-tofflor" oboy, så sköna.
Julafton blev en stressig morgon, åka hem till Vekaboda för att sedan åka till Farmor och Farfar. Lillasläkten var sen vilket bidrog en sen julmiddag och en enormt hastig och stressig klapputdelning för att vissa av oss skulle vidare. Kanske kan ha det i åtanke nästa år och komma i tid! bara så alla vet.
Drog vidare till julfirande nummer tre hos Marcus med familj. Barnen var lyckliga för sina klappar och jag med. Fick en spaupplevelse för två av älsklings systrar så snart ska jag och Marcus mysa till det på ett härligt spa vilket kan behövas så här i vinter mörkret/kylan.


Nu så där några dagar efter känner man ännu mättnadskänslor efter julmaten och sug efter nyårsfirande!
Är på fulla muggar på G inför nyår. En hel bunte folk, dricka och mat. Massa raketer som färgar himlen som en evig regnbåge..Ja nyår är minsann fint.

Idag har jag och la Camille´ varit ute och gått i minus 2 grader, tog fem timmar att återfå värmen i kroppen! Hade sjukehumor som vanligt och ja va ska man säga, har saknat dig vännen min.

I morgon väntar klipptid, detta toet ska bort! Nyfriserad till nyår och sen köpa ny klänning, sen är jag redo på riktigt!


Hoppas alla har haft en God Jul :)

bubby people

To day

Idag vaknade vi sent, åt nudlar till frulle:S (Kylskåpet är tomt)
Tog det lugnt en stund och sedan kö till duschen. Fick ögonbrynen noppade me, dock inte lika behagligt som när man gör det själv, men fint blev det i allafall.

Snart ska vi bege oss ner till Marcus och invadera hans condo när han inte är hemma. Slå in klappar och spela litta WII.
Senare kommer mamma me så blir lite "familje"kväll mys i dag:) Var länge sen sist så det ska bli toppen!
Lillejul hos mosteroster i morgon, vi längtar nog lite tror jag.

Nu ska jag gå ur dessa trasor och ta på mig något mer passande.

Bubby folks

Helgen

Oboy, haft en trevlig helg må jag säga. Som ni redan vet började fredagen bra men fick ett tidigt slut!
Lördagen vet ni iof också hur den började men hur som haver, stack till Marcus vid halv tolv tiden för att bara mysa och kolla på Harry Potter. Sofie kom med bussen två så jag övergas Marcus åt John Blund och mötte henne.
Sen gick vi mest och drygade oss tills kvällningen närmade sig. Bestämde oss för att dra till Moster en runda för att festa lite lagom.
Blir alltid lika kul när vi träffas, alla lika högljudda och sprattiga. Dock en som inte verkade uppskatta detta..
Blev en massa goa groggar och massa skitsnack, och massa allvarsnack. Bestämde oss för att göra stan osäker trots att varkens jag eller sofie hade åldern inne för att komma in en lördag här. Men i sällskap med TompaMan, gick det lätt som en plätt. Började på BaraVara och drog sen vidare till Harrys, stötte dock på komplikationer så jag och sofie krokade arm och begav oss på en lång väg hem!

Gick inom Max för att handla burgare, det var dyrt tyckte vi men gott så där på fyllan och värt pengarna, transfett åt folket!
Vägen hem verkade 100gånger längre, kanske för att man mest flabbade hela vägen och gick för lite. Nära hem hittade vi en övergiven korg/låda och fann denna intressant så den fick följa med hem.
 
Väl hemma gjorde vi ett tappert försök till att jävlas me Ekk, dck misslyckades detta radikalt!

Byggande av barrikader är inte vår starka sida, och att städa efter det i morse vatt mindre kul.



Senare i eftermiddag kom syster nummer två även hit och nu sitter vi alla och glor på en gisslan film på trean och är allmän sega. Men det är ju söndag så man kan ju inte förvänta annat.

Ett hyfsat torftigt inlägg men det är ett i allafall:)

Bubby folks


Pepsi Max

Rinner mjukt ner i min strupe nu! MUMMS!

Blev helt plötsligt så där jätte trött, men nu när man för en gångs skull är vaken i tid så känns det onödigt att gå och lägga sig igen. Dessutom måste jag ta tag i mig själv och gå och duscha och fixa i ordning mig innan syster kommer vid två.
Ska kolla lite mer på barnprogram först bara, "Loffe säger JAA". Ja jag vet barnprogram! Men det är avkopplande på något vis, och idag behöver jag det:)

Bubby 

Morning´

Ushc och fy!
Gårdagen var verkligen kanon..tills halv nio på kvällen.

Klockan halv fyra tror jag, drog vi till Martin för att fira hans 24års dag med ett par glas! Mycket trevligt får jag säga, träffade två nya människor me vilket alltid är kul. Drog vidare till Mange där jag ställde mig och tog hand om hans enorma diskhög. (Why liksom?) men men, några groggar till där, sen vidare till Marcus som skulle ha vänner på besök. Efter ett tag försvann Marcus i jakt på att visa vägen för vännerna, Anton, Andre och Hampus. Jag själv övergav stackars Martin för ett kärt besök med mister Ullrik! Fy fasen säger jag bara, snacka karatefylla! Värst av alla fyllors fyllor!
Gästerna kom, jag gick! Ringde erik som förövrigt har tenta idag (lycka till) och ber honom möta mig, var nog tur d.
Kom hem, återbesök me Ullrik, decka på soffan. Hade noll tidsuppfattning så när Erik någon timme senare kom in genom dörren fråga ja: Är du redan hemma? I tron om att klockan va sent på eftermiddagen idag och att han hade haft sin tenta. Så var inte fallet. Klockan var tolv och han hade bara varit hos Olle!
Satt på lite snabbmakaroner och funderade. Inom loppet mellan klockan fyra och tolv på kvällen hade jag hunnit med att dricka, må kassare än ett söndertrampat paket, gå på tre mellan fester, deckat, vaknat och nyktrat till. Hur fasen kunde detta hända?!! Jo svaret var lättare att hitta än väntat, Linda hade varit dum nog att dricka på tom mage. Smart? Naae.
Men jag hade trevligt så länge det varade, sicken festmänniska jag är som deckar halv nio! haha på mig,
Dock är dagen efter inte lika kul, minnesluckor så det slår om det! Men man får skyll sig själv som sagt.

Vaknae med ett sånt där dagen-efter-fyllan-begär. Ni vet när man är så där fett sugen på fett typ? Eller ja, mina sug va Pepsi Max och ärtsoppa!
Så jag pallade mig upp ur sängen innan 8 och hade följe med Erik till Konsum för att handla.
Så nu myser jag framför tvn me ett stort glas MAX och en skål soppa. MUMMA!

See Ya later

XENA

Puuh, damsuga är trist!
Diskat, plockat undan och damsugat, så långt har jag kommit. Nu återstår damma av, torka rent och ställa i ordning, men först...XENA, krigarprinsessan. Ja jag vet, ett hur lamt program som helst. Ett program som jag innan sappade förbi på grund av sin lamhet, men sen många mornar fanns inget annat att glo på så nu har man fastnat i det. Massa löjliga effekter som är uråldriga sen 1800frösihjäl. Och specialljud som låter som en stucken gris, överflöd av ljud av svingande svärd, men oboý som jag skrattar åt det nu och njuter.

Hur som haver, julmusiken klingar fint i högtarna från datorn i bruset från damsugarens dån. Trevvlet!
Är hyfsat pigg i dag och känner glädjens spridning lite så där försynt i kroppen.
Efter städningen hoppas jag att macke är klar med tentan och att gymmet då sa besökas. Springa av lite frustration och lyfta tunga vikter för att få ut ilska. Faktiskt, det hjälper vill jag lova. Mår massa bra av träningen,

By the way (osamanhängade inlägg I know) så satt jag och kollade gamla bilder på datorn igår och fann denna undernart gamla men minnesvärda bild. Okej, inte den vackaraste på mig kanske men den väcker många minnen och många skratt.
Så här har ni den, och Melle, tack för att du finns<3

Bubby folks

Good morning sunshine

Gäääsp!
Vaknade nyss, slog på tvn och sitter nu och glor på Top Model säsong 9. Alltid lika kul med TM, alla dessa tjejer, i ett och samma hus som vill samma sak. Som bäddad för catfights och spydigheter, DET är bra tv! Men undra vad som häder nu när divan Ebony (låter som ett kaffe)har åkt ut? Tror att tjejerna klarar av att gå varandra på nerverna endå!

Kunde inte somna igår, slutade med att jag låg och kollade på en sjuk dokumentär om personer som betalat 80 000pund för att bli nerfrusna när de dött för att sedan vilja tinas upp om typ 50 år. Eh, bara jag som inte inser varför man gör sånt?
Vi människor har alla en bestämd tid att leva på och när den är slut får man ju acceptera det. Och dessutom om alla ska frysas ner och sparas så blir det ju mindre plats för nya människor att leva på, ska man leva på ett överbefolkat jordklot kommer det inte hålla länge. Dessutom tömmer de kroppen på blod och fyller den med giftiga vätskor, känns inte som en bra idé, och hur bra mår hjärnan? Inget syre alls?hum..ska bli kul och se om de klarar av att tina någon. 

Snart vankas frukost, te och känckebröd. Sen ska jag sätta igång med storstädning! Måste ju va rent ocg fint nu i helgen när sisters kommer på besök. 

En liten tanke till älskling me som skriver tenta nu, stackarn kunde inte sova inatt men jag hoppas det går bra endå. 

Smeel you later
Bubby 

Dagens missöde

HAHAH just nu önskar jag att Melle hade varit här och delat ett rejält flabb me mig!
Satt ute på balkongen, viste inte att grannen va ute! Sa en del saker som kanske va lite för mycket för fel öron och sen hände det som bara jag och Marielle kan skratta så där hutlöst av! Mer säger jag inte men ett gott skratt fick man sig i allafall.

Dagen blev bra.
Efter allt tvättande gick jag ner till Macke, lagade goda hemagjorda tacoburgare! Prova om ni inte gjort innan.
Satt o mös lite sen gick jag hem och kollade på Johan Glans me Ekke. Stor eloge till Glans, tidens goaste skåning! Har inte skrattat så mycket på länge kan ja lova.

Snart ska jag ta mina goda skratt fårn dagen och krypa ner och mysa till det med mitt enormt stora täcke och mina sköna kuddar! Loffe säger trött!

I morgon väntar städning, inte det roligaste tänker mång men just nu är jag på ett sånt där humör dör städning låter som det bästa man kan göra! är det fel på mig eller?:S

Börjat fundera på hur man ska fira sin 20års dag på. Närmar sig med stora steg nu. Funderar på en hemmafest med goda vänner, god mat och god dricka. Låter det bra eller?


Nä nu skriker täcke och kudde efter min värmande kropp och spin city rullar på tvn.

Sleep tight folks!


Bubby


Ny Blogg

Dumpade min gammla blogg och fixade en här i stället, eller så kan vi kalla det för grupptryck. Alla hr bloggar här inne nu tydligen. Meen, sådan är trevligt.
Vad som dock är mindre trevligt är denna hemsidas bristande bloggdesigner. Finns inte särskillt många att välja på, och de som finns är inte särskilt vackar om man utrycker sig fint. Hur som haver fick det bli denna, trotts att nittio % av alla redan använder den. Jaja ensam är man ju iallafall inte!

Ligger i en obekväm soffa och kollar på Doktorn kan komma! Vet inte om man ska kalla det för ett bra namn på en serie eller ett kasst namn på en gammal porrrulle?
I allafall. Dagen har bestått av tvättande av kläder, sova på soffan och väntan på bättre tider.
Har trotts detta "hektiska" scehma lyckats få ett par positiva tankar tänkta. Detta är ovanligt när det gäller mig så jag är stolt!
Mindre 'n en vecka kvar till jul nu och jag längtar det vill jag lova! Fast något jag längtar mer till är new years eve! Ett efterlängtat nytt år kommer snart och öppnar dörrarna för helt nya uppleveser och händelser! Bara känner på mig att det kan bli en bra början på något annat på något vis. Sista tiden hade ju kunnat vara bättr om man säger så, men nu vill jag lägga allt detta bakom mig och istället fokusera på det som är viktigt! Och.. detta ska det nya året hjälpa mig med.

Haha, reklamen för SIBA svischad presis förbi  i tv rutan, ni vet den med pappan som tar över barnens singstar och blir helt crasy? Den väcker minnen och gör mig glad inombords.

Vad som händer sen? Ja det får vi se



Etttvåtre

Dags att ta satts nu!
satts för att hoppa liiite högre, liite längre!

Man måste falla för grupptrycket någon gång! :)

Bubbu

Välkommen till min nya blogg!