SKÖNT!

Känns ritktigt bra faktiskt! Nu är det verkligen på gång!
Syster kommer i morgon, måste upp tidigt. Pluggandet drar igång likaså. Det är mycket på en gång nu, fullt upp och vem kan klaga på det?
SYS


Åh

Jaha. Det fick bli att köpa nicotin tuggummin idag. Inte för att suget är stort för det kan jag inte säga att det är. Jag känner inget sug av att röka men humöret är inte på topp så att säga. Blir lätt irriterar,sur eller ledsen. Slår om på sekunden. Och jag vill gärna ksona både Marcus och mig själv och hoppas därför att tuggummina ska hjälpa. Smakar mög bara:S


 


Så funkar det

Jag känner mig så pigg idag! Är glad och på väldigt bra humör, kan man be om mer än så. Blev ännu gladare av att Marcus faktiskt tog tag i disken i morse så jag slapp. Gulle.


God måndag!

Så ja. Då har man fått i sig nyttofrukosten och en shake. Tvätten snurrar i maskinen och röksuget känns långt borta. SKÖNT! Rökte sista ciggen igår och suget är idag mycket mindre än jag någonsin kunnat tänka mig. 
idag blir det till att inhandla Caseinpulver och lite annat smått och gott och sedan ska gymmet besökas. Ska bli så skönt. Biceps och axlar ska tränas idag. Känner på mig att träningsvärken kommer göra sig påmind i morgon. Men det ska jag njuta av, varje secund!

Blev så glad igår när Madde skickade och frågade om vi skulle träffas för en kaffe innan skolan i morgon. Vi har inte träffats på hela sommaren och jag saknar henne verkligen. Att det är 5års åldersskillnad på oss det märker man inte ens. Är väl det ända bra med att börja plugga igen, vännerna. 

SYS
 


Sunshinestate

Sådär, nu har vi precis kommit tillbaka hem efter handlingsrunda på Ica Maxi. Blev mycket men inte så dyrt som vi först trott. SKÖNT! Lägger hellre pengar på lite nya kläder.
Rensat ut frysen på saker vi inte ska äta under den närmaste tiden och donerat lite tilll Ekke. Passde även på att bjuda in honom på lite mat. Så Marcus står nu vid spisen och lagar vad jag innan kallade det för, den sista måltiden! HAHA, Marcus frågade: tror du aldrig vi ska äta igen eller? Vist vet jag att vi ska äta, men jag menade ju sista hemalagade speciella middagar på lång tid. De närmaste månaderna är det i stort sätt samma mat hela tiden så idag ska vi njuta. Blir även lite film ikväll. Var länge sen vi träffade Erik så vi passar på idag:)
Ska även ringa Marielle, ska dela min sista cigg me henne!
SYS


Sleepyhead

Sådär ja! Nu har man fått sig en lite powernap. Lika bra att ta tag i likte viktigare saker nu. Tvätten tar jag ivkäll, men det ska diskas och damsugas. Så fruktansvärt trisst men måste det göras så måstes det. Har plockat upp lite kött till middagen med, frågan återstår bara vad man ska ha till? Vi får se. Hur som haver ska vi i allafall åka och storhandla när Marcus kommer hem från jobbet. Därefter middag och senare blir det till att gå på promenad för att testa våra pulsmätare. Måste få lite hum om hur högt man ska ligga och så nu innan träningen drar igång så man inte stå ofröberedd sen. Ohh just det! Rökningen ger jag upp redan idag. Har två cigg kvar och det känns ju mindre löönt att köpa ett helt packe till idag bara för att man har en dag kvar. Så önska mig god lycka med det nu!

Städning ja.....
SYS


Gutten morgen

God morgon folket! Jag är ännu inte pigg! blev en seen filmkväll hos Mattias igår. Men trevligt hade vi  iallafall:)
Snart ska Marcus vidare till jobbet och jag ska plocka undan lite här hemma och tävtta lite kläder. Först lite frulle...
SYS


Duschen

Nu kom Marcus hem. Måste sova snart, han måste ju jobba i morgon. Ska se om han ska me o duscha först bara;)
Sov gott folks
SYS

Sex säljer!

Hahaha ligger och kollar på comedy central- Standup Saturday. Vet inte vad kvällens komiker heter men sjukt kul är han i allafall!!! HAHA: förundransvärt hur mycket skämt och skratt man kan få till genom att snacka om sex! Finns snart inte en enda komiker som INTE skämtar om sex. Men man är ju som man är och skrattar högre än någon annan säkerligen. Men egentligen är det ju inte så konstigt att det skämtas så mycket om sex. Det är ju något som kretsar kring oss hela tiden, sex säljer så är det bara, spelar ingen roll vad det handlar om, släng på en naken människan and deal!
Roande eller hur?


Back to the 70´s!

HAHA så här hade jag sett ut på 70talet om jag funnits då;)
Säääxy


Date movie

Marcus och Mattias bestämde sig för att gå och spela lite biljard. Lugnt och skönt för min del nu!
Jag passar på att vila mitt huvud och kollar på Date Movie. Aningen överdriven men det är nog det som ändå gör den bra. Den får i allafall mig att skratta och det känns som att det behövs nu!

Ha en bra kväll alla!
SYS


Schema

Så där ja. Nu är kurslitteraturlista, schema och kurshandbok inför den kommande kursen genomgångna och utskrivna. Tänkte vara duktig och börja läsa inför första föreläsningen på tisdag men det kan jag ju glöma. De har nämligen inte lagt ut någon förteckning över vilken literatur som ska tas upp på vilken föreläsning. Dåligt. Men inte så mycket man kan göra åt det inte.

Åh sicken lugn kväll...Skönt!
SYS


......---.....



Jag är verkligen helt slut. Kroppen är helt svag och jag orkar knappt hålla ögonen öppna. ENERGI PÅ PILLER? JA tack


AAAoooa!

Åhh! Jag har så fruktansvärt ont i min rygg! Förhoppningsvis har jag bara legat illa. Om inte så är det mitt gamla fel i ryggen som börjar spöka igen. Jefla byst! För varje gång jag får ont i ryggen överväger jag allt oftare att verkligen kolla upp det där med bröstförminskning lite närmare. Är så trött på skiten nu. Att ha stor byst ger mer problem än nöje kan jag lova! Det har i allafall gett mig fel på inte ett utan TVå ställen i ryggen.

Får hoppas på att jag träffar syster snart så hon kan ge mig en gratismassage så det underlättar lite i ryggen i allafall. Är så trött på detta nu....


Roande

Jag är mycket lättroad!


Svar på tal!

Måste förklara det här en gång till känner jag eftersom alla inte förstår. Det är ingen pulverdiet jag ska gå på. Det jag skrev tidigare i dag om att köpa proteinpulver och sådant är till för att man ska kompletera sin träning, så man verkligen får i sig allt man ska ha i sig. Inte så att jag ska gå på nutrilett precis! Och än en gång är detta inte vad som helst, min diet och träning är personligtanpassad. Tror inte att pulverdieter är det heller va?
Så mina pengar är inte kastade i sjön, det kan jag lova! Men för er som är skeptiska: Följ resultaten senare.
SYS


Gottetorget

Nu har jag varit nere på torget och handlat massa gotte! Tänkte vi skulle ha tacos ikväll så det fick bli en salig blandning av diversegrönsaker. Är helt tokig i det där torget. De har verkligen allt! Ja ni, sånt skulle alla ha tillgång till.

KÄnner att jag är lite off fokus idag....


Makeover

Jag tror också att jag skä blondera mig, sätta i extension, fylla ut mina läppar, förstora brösten och hitta på en "fantasi person" att blogga om och tjäna massa pengar på att skölja över folk med min egenkärlek<3
Patetiskt hur folk fungerar. Men det värsta av allt är nog hur lättlurade folk är som följer en sådan här persons liv. Vill bli som så här och ser upp till en sådan här person.
Kom in på denna LILLA människan blogg efter att Katrin Zytomierska nämnt henne i The Voice.
Dumt gjort, nu kommer jag störa mig på det hela dagen. När ska folk växa upp och tänka på att om man är en välkänd person så ser yngre upp till en! Snart kommer samhället invaderas av egenkära små miniblondis med siliconboobs när de är 14bast!  

Man ska inte bry sig jag vet, men jag kan fan inte låta bli här.
SYS


Dyrgrip

Ojoj, den här dietgrejen blig minsann dyr. En massa pengar för Casein pulver, onlyone tabletter och whey80 pulver. En massa tillskott av protein om rätt antioxidanter och vitaminer för att kroppen ska fungea rätt när man chockar den med råträning och lite kolydrater. Men om man vill va fin så kostar det väl. 

Dessutom kommer kosten mestadels bestå av kyckling (bröstfilé) vilket kommer kosta mycket. Men om man ser på vilka saker man kommer spara in på så jämnar det nog ut sig ganska snabbt. 
Det är bara två dagar kvar nu. Och eftersom vi bestämt att böjra på måndag och inte den 1:e september så har jag även bestämt att göra det samma med rökningen. Känns verkligen som att det här kommer bli jättebra. Jobbigt och tufft men fan så bra!

Så från och med måndag kommer kampen mot ett nytt jag ta fart! 
Ni följer väl med?
SYS



Ut med det gamla, in med det nya.

   


Får inte nog

Åhh, jag får inte nog. Hittar bara mer och mer jag vill ha!
Hittade en väst som jag tillochmed tycker mer om!
This i NEED


Väst: H&M 499:-


Stövlett: H&M 399:-


Väska: H&M 199:-


Jag har hittat den!

Nu har jag äntligen hittat en pälsväst som jag vill ha. Rätt färg och ett pris som man inte kan klaga på. H&M har verkligen mycket snyggt denna säsong.


Megafon

Undrar vad det är med detta huset och dess folk som tydligen verkar envisas om att använda megafoner så där varje dag denna veckan? Irriterande..ja

Hästlängder..

Gårdags kvällen bjöd på tele med Marielle och filmmys med Marcus, Danne och Mattias. Men eftersom vi alla fyra var lite ur form så att säga så varade kvällen inte så länge som planerat.

Nu är det i alla fall lördagsmorgon och det är väl alrdig fel:) Är aningen trött men orkar inte ligga och dra  i sängen. Snart kör Macke till jobb och jag ska ringa och väcka Marielle ås hon går upp och hinner med sina dagliga bestyr! Sicken vän man är va?:P

Sitte och kollar på animal planet, knäppa djur är det aktuella programet. Jag skulle hellre vilja kalla det för knäppa människor. För inte tycker jag att man är fullt normal om man har en häst inomhus. Jo ni hörde rätt, hästen åt middag med familjen, tittade på tv och annat man gör inomhus. Ja mycket ska man väl höra innan man dör!

SYS

Besök

Nu har Nenne och Petter begett sig hemmåt. Mycket trevligt besök, kaffe och kagor och massa snack. Händer alldeles för sällan!

Nu ligger köttet på stekning, vildsvinskött och pommes med hemmagjord sås! Dagens middag, ja tack!
Efter middagen får det nog bli lite tele med melle.


Sablar också!

Inser nu att jag har glömt min hårfön! Antingen i Vekaboda eller i Bjärnum. Typiskt. Alltid är det något. Vist man klarar sig väl men mitt hår är en total katastrof utan en hårfön. Platt och livlöst, självfallet försvinner utan hårfönens magiska luftflöde. Usch. Hur ska detta gå? Får fråga moster om hon kanske har en extra till utlåning.



KATT-A-STROF!

Tävling

En söt tjej bad mig att tipsa om en tävling hon har på sin blogg!
Någon som är intresserad av att vinna en trevligt pris kolla in tävlingen på hennes blogg här!
Även om ni inte är intresserade av tävlingen tycke jag ändå ni kan passa på att kolla in hennes fina blogg:)
SYS


Bakis eller?

JO tack. Fast jag är inte illamående, inte trött, bara sleten. Vaknade vid nio tiden. Och sedan dess har jag städa, diskat, tvättat och duschat. Så kan man ju med spendera en bakis dag. Huvudsaken är i allafall att jag hade sjukt kul igår!

Nenne och Petter kanske kommer på en kopp kaffe idag med. Det hoppas vi på, hade varit mycket trevligt.
Men innan dess måste jag verkligen ta mig i kragen och gå till skolan och lämna min kompleteringsuppgift. Måste gå till ICA med. Himla trist det där ni.

Jaja. Får skriva lite mer av intresse senare idag. Måste fixa till mig så jag kan vistas i offentligheten!
sys

Dags...

Det är dags nu Linda. dags att sluta kämpa mot ögonlockens vilja att stängas. Dags att stänga ner datorn och alla fylleskriverier på msn. Dags att stänga av tvn och somna in i en liten dvala. Dags att släppa allt och tänka att morgondagen kommer bli toppen och bakisfri.
Dags att gå till sängs helt enkelt!

En annan...

En annan dag. Så säger jag nu och hoppas på att en "annan dag" blir i morgon så jag kan ta tag i tvätten! Vilket jag skulle gjort idag. Usch mig. Nu ska jag bara kolla liiiite fler bloggar. Sen checkar jag in och säger god natt för idag!
Ses i morgon cupcakes!
SYS



jag är som jag är, ta det eller skit i det!!


Äldre är värst!

Jo man tackar! Alltid får man höra om att det är si och så fel på dagen ungdommar. Vi gör tydligen en massa fel mest hela tiden. Men hallå! Hur bra är de äldre då? Beter de verkligen sig bättre än oss? Nae, skulle inte tro det. Ett närliggande exempel är en dam i 60-65års åldern som vi stötte på tidigare denna kväll/natt. Hon var så full och odräglig att hon blev utslängd från en pub! När man tänker efter så är de äldre inte ett dugg bättre än oss unga! På de flesta ställen med blandade åldrar är det mer än ofta just de aningen äldre som blir mest fulla och som ofta beter sig värre än de unga. Sluta klanka ner på oss för att vi har framtiden för våra fötter och vågar ta för oss mer än vad ni gjorde! Aldrig att jag kommer bli en överfull hagga som blir utslängd ´från en pub när jag är i 60års åldern! Någonstans måste man växa upp och sluta bete sig som om man vora 14år. Pinsamt vill jag säga att det är. Men mest synd var det nog om hennes dotter/barnbarn, jag vet inte, som var med henne. Arma människa, gå hem och lägg dig, och nästa gång du bestämmer dig för att bli alldeles för full, stanna hemma istället!
Tack på förhand!

Josefin Crafoord

Även om man är i det mindre nyktra tillståndet så kan man väl ändå passa på att blogga, eller hur?
var precis inne på Josefin crafoord´s blogg. Jag kan erkänna att jag tidigare haft problem med Josefin. Ni vet hur det är, vissa människor tål man bara inte. Men nu är det annorlunda. Ju mer jag ser av Josefin, ju mer gillar jag henne. och man skulle ljuga om man säger att hon inte har stil eller hur? Hon är en snygg människa och de som hävdar annat är bara avundsjuka! Nä, jag gillar henne i allafall! Hon är ärlig i allt hon  säger och hon är ABSOLUT inte rädd för att erkänna vad hon verkligen tycker och tänker. Och det mina vänner, det står högt upp på listan!
SYS



Bilden är här ifrån...

Så kan det gå

Jaja ja. Vad jag trodde skulle bli en lugn kväll blev allt annat än just det. Marucs skulle upp til Mattias som i år är fusknolla. Jag tänkte jaja kan väl följa med på förfesten, behöver ju inte dricka. Så ringer min moster och tycker synd om mig som missar en nollning för att jag för tillfället är pank. Vill att jag ska kunna ha kul. Möter upp dem på Pubpunkten med gänget vid nio. Säket Linda. Vad som började med en oskyldig öl hos Mattias resulterade tre timmar senare i en kanonladda Linda. Men kul hade jag kan jag lova. Tompa och Moster är verkligen mina änglar. Fick en slant för att kunna roa mig dessutom bjld de på drickan hela tiden på pubpunkten. Jo man tackar!
Har haft världens trevligaste kväll! Nu  ligger jag och kollar på Spin city och väntar på att Marcus som fortsatte festen efter att ha följt mig hem, ska komma just hem. Men han kommer när han kommer. Jag ska i allafall vila mitt snurrande huvud och ladda inför morgondagens golfrunda.
Ses då!
SYS

Missat något?

För er alla som av någon anledning har missat "Egoinas värld" på blogg.se kolla hennes blogg här. Hon är nog den mest humoristiska bloggerskan jag läst. Det är ett skönt avbrott att få läsa lite på hennes blogg när man annars bara hittar de där "blondbloggarna" här. Skönt med en riktig människa, en människa med skin på näsan som är sig själv till 100%. mer Egoina tack! Hoppas på att hon klättrar högre på mest aktiva listan nu så några av småbarnen kan klättra ner. Eller heter det ramla ner då?
Skti samma. Egoina är i allafall sjuktbra!
SYS 


True blood

Jaha Svenskarna. Såg ni den nya vampyrserien igår?
Jag gjode i allafall det. Kommer inte ihåg om jag såg hela avsnittet dock. Aningen förvirrad jag vet. Dock gjorde den inte så stort intryck på mig. Det ända man fick se var halvt löjliga sexscener och lite blod. Kommer säkert bli en höjdar serie här i sverige också men för min del är den aningen för orealistisk. Men jag ska ge det en chans till och vänta tills vår kära Alexander Skarsgård kommer med i bilden i tredje avsnittet. Är det lika dålig då så är det inget jag kommer lägga tiden på. Men för er alla som gilla konstiga sexscener och folk med löshuggtänder så är det nog en toppenserie!
Någon annan som gillade den eller?
SYS

Jag bli arg på blogg.se när bilduppladdningen inte fungerar. Men det är väl klart, det prioriteras väl mer till de kända bloggarna^^;)

Inga namn!

Inga namn behöver nämnas. Men jag var inne på en välläst blogg precis och såg ett nyupplagt videoinlägg. Jag säger bara: MEN HERRE GUD! HAHAHAHAHA. Mm......babbel....mm. Denna lilla tös är bara mer än underhållande. Hon har nog (tror jag) en sak hon vill ha sagt. Men sen tittat hon så mycket på sig själv och pillar frenetiskt i sitt hår att hon helt tappar fokus på vad hon vill ha sagt. Snacka om att skämma ut sig själv totalt. Är det så hår hon vill att folk ska tro att hon är alltid så är det synd om lilltjejen. 
Skulle bara meddela detta. Ni hittar henne lätt på blogg.se om ni är intresserade!  Man får i allafall sig ett gott skratt som vara länge!

The Voice

Som jag skrivigt tidigare är vakna med The Voice något som tillhör rutinerna med att börja skolan. Idag fastnade jag framför det igen på morgonkvisten. Lyckligtvis är det torsdag idag (för alla som missat det!) vilket innebär att Katrin Zytoimerska (kolla hennes blogg) gästa progammet! Hon är väl bara mer än klockren den kvinnan?
Idag var änmet lband annat bloggar som ofta verkar dyka upp (konstigt? nae) och lyckligtvis tycker Katrin precis som jag. Bloggsfären har INVADERATS av små bortskämda blondiner som verkar göra allt för att hävda sig själva och mer eller mindre göra bort sig själva för att synas. Vist tonåringar har ett behov att synas och få bekräftelse. Men att göra detta geonm att platinablondera sitt hår, stoppa upp tuttarna och prata som om man vore fem år?! Hallå, är det inte lite väl korkat. Alla har vi varit unga men inte fan kan jag minnas att jag betedde mig på det viset när jag var i den åldern.
Nej tack! Tillbaka till verkligeheten.

SYS

Ångest

Usch. Att komma tillbaka till HBG idag kändes allt annat än bra. När jag hoppade ur bilen kändes det som att kliva rakt in i en betongvägg! En stor, fet, ful, grå betångvägg. Ångesten föll över mig som ett monsunregn och jag tappade all lust till allt. Känns inte alls taggande att böjra i skolan denna terminen. Och inte hjälper det heller att vi börjar med kursen från helvetet!
Det enda jag känner mig positiv till än så är det mitt mål. Det hoppet ska jag inte tappa. Om tre månader får vi se om jag kämat nog! Och just det, den där saken jag inte avslöjat än har det inte hänt så mycket med, men jag hoppas ännu!
SYS

Ny design tack!

Jag behöver hjälp. Min blogg är verkligen i det trisstaste laget. En halvtaskig design som jag hittade på nätet. inget personligt alls. Finns det någon barmhärtig samarit där ute som är bra på att göra designer eller i alla fall en ny "header" eller vad det heter så får ni gärna hjälpa mig. Kan tänka mig att betala en peng för det till och med:)
SYS

Teknik skit.

Först svar på en fråga som en av er ställt: Vilken diet det är jag ska gå på. Det är ingen speciell diet, inget känt. Det är en diet framtagen för mig och för vad jag vill uppnå. Likaså med träningen. Så nu vet ni:)

Så till saken. Jag är inte den mest tekniska människan som finns det kan jag erkänna. Men jag tycker ändå att jag klarar de flesta bacis things. idag var vi och köpte varsin pulsklocka/mätare. Vi hade tur kan jag lova, priset hade varit 600kr och nu hade de kampanj så vi fick dem för 300kr/st. Hur bra som heslt. Dock är kruxet att det finns 28 olika funkitoner med klockan och man måste ställa in alla möjliga saker och lite till. Jag satt i 40minuter och pillade på den där förbannade teknikprylen och lyckades bara med att göra det hela mer komplicerat. Jag undrar varför de ska krångla till allt så förjordat. Kan det inte bara vara att köpa, sätta i batteri, sätta på och sen så funkar den? Jaja, tur dock att jag har ett teknikfreak till pojkvän som räddade hela situationen. Nu funkar båda klockorna fint och jag provade med att sätta på pulsband och allt. Måste ju kolla hur hjärtat funkar. verkar bra i allafall. Så nu är det bara att köra på....Nästan i allafall.
SYS

Nu funkar det inte att lägga in bilder igen. Snacka om irritation!


Svampmacka

Hum. Marcus fick för sig att gå ut och plocka svamp idag. Bara så där liksom, vem fan gör det?
Jaja. I allafall, nu håller han i allafall på att göra varma mackor med svamp på till kvällsmat. Inte varje dag man äter självplockad svamp så det blir nog mumma det.
Sitter och njuter till ett avsnitt Vänner. Genom alla tider min absoluta favorit serie, eller ja. Delad första plats med How I met your mother.

Någon som vet vad det är för fel på en om man har tryck i "mellangärdet". Inte i magen och inte i bröstet, mer vid solarplexus? Får det lite så där i mellanåt, mest när jag tänker på för mycket saker för intensivt. Låter dumt.
Men så är det i allafall och det är inget trevligt. I gymnasiet var det kramp in under revbenen, en bieffekt av stress. kanske samma sak här fast detta är värre. Jag hatar doktorer men om detta fortsätter är det nog bäst att besöka en sådan. Vem vet, det kanske slutar igen när rökningen försvinner och besöken på gymmet ökar igen. Man kan ju alltid hoppas.  

Macka var det
SYS


Tänka sig

Att det ska vara svårt att hitta en bra och lagom billig pulsmätare. Kollat på diverse sprotbutiker och sajter. Inga klockor under 600spänn typ och det vill jag inte lägga på det vill jag lova.
Dock hittade vi en på rea nu på teamsportia för 400. lagom billigt och det är en bra klocka. Blir till att ringa dit och kolla så de har den.
 Blir hur taggade som helst inför detta nu!
Nu stämmer allt, både träning och diet är anpassad. På måndag smäller det!
Keep on going keep on gooing!

Ett gott skratt!

Haha. Vill ni har er ett gott skratt så här på eftermiddagen så besök hemsidan www.yearbookyourself.com!
man laddar upp ett foto av sig själv vilket sen placerad i ett gamlat foto.
Så här blev jag och marcus!





Sicket snyggt par vi är!
SYS

Mc Äckel

Vill du kanske också ha en scorpion som lite tilltugg?
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5695871.ab

Kolla denna länken fårn Aftonbladet
Nog för att detta är i USA men det är inte första gången man kan höra om folk som hittat de mest äckliga sakerna i deras McDonalds mat. Hade mannen inte hittat scorpionen innan hade han säker legat under jorden nu. Snacka om att man hade fått panik om man själv råkat ut för samma sak?!!

Nej tack till McDonalds!


Frustration

Jag spyr på vårt samhälle! Spyr en riklig galla över allt skit som cirkulerar i alla sjuka människors huvuden!
aftonbladet idag står det bland annat: "Hotade att skjuta ihjäl skolbarn" och "Hockeyprofil våldtog barn". VAD ÄR DET FÖR FEL!

Vårt samhälle bli bara värre och värre. När ska det komma en tid då folk skaffar vett och slutar med allt skit. Igår stod det om ett gäng ungdommar som repat över 100 bilar. Är det något häftigt i det eller varför gör man det? För att provocera eller? Men hur sjutton man kan vara så sjukt sjuk i huvudet att man som vuxen ger sig på barn. Om det är ett slag eller en våldtäckt spelar ingen roll, det är lika sjukt! Barn är det mest oskyldiga man har. Att man ens kan tänka en tanke på att skada barn är hemskt!
Samtidigt är det fan inte konstigt att det blir mer och mer skit som händer överallt. För vad är det som vi blir matade med varje dag fårn media? JO, våld, krig och kriser! Och är det inte det så är det något annat som fördärvar.
Såg på filmen "Män som hatar kvinnor" i förgår. En rysligt bra film. men efter jag sett den tänkte jag: Tänk hur många sjuka ideer denna filmen och många nadra filmer med för den delen ger instabilt sjuka människor. Folk kan ju få för sig vad som helst! Snart vågar man ju fan själv inte ens tänka tanken på att själven dag sätta ett barn till livet i denna vrickade värld. Jag blir förbannad! Det är banne mig dags att stanna upp och kolla var fan vi är på väg! Kanske kan stadsmakten öppna ögonen och för en gångs skull ta tag i saker och ting. Och alla föräldrar där ute i landet bör hålla i tyglarna till sina unga lite hårdare. Det startar längre ner i åldrarna för varje år! 
USCH!  


Jag funderar

På vad sjutton vissa människor har för problem. Många av de lite yngre som bloggar verkar använda sina bloggar som ett moddvapen. De skriver de ena värre än det andra om varandra och kallar varandra saker och ting som för en annan är höjden av omogenhet. Visst tycker jag att man ska vara ärlig och verkligen säga vad man tycker och tänker. Men när det endast handlar om att göra det i ett syfta att reta upp andra eller för att på något visa hävda att man är bättre än alla andra då får det vara nog. Unga människor som inte är riktigt torra bakom öronen. Som inte insett att det är mer patetiskt än coolt att trycka ner andra för att komma högre upp själv.
Nä slut på sånt skit. Väx upp och skaffa lite hjärna.
SYS

Mättnad

Lagom mätt och go efter middagen!
*Älggryta med dinkel och broccoli. MUMS!

Plockat blåbär och lingon med Maja och trätt på på "halsband". Svärmor tycker jag ska bli dagismamma. Inget för mig i längden tror jag. Nae. Usch ja. Nu väntar lite vila, sen ska jag minsann ta tag i att städa vår "lägenhet" här så den är fin när vi åker här ifrån i morgon.
Btw, någon som vet var man kan köpa en hyfsat billig pulsklocka någon stans?
SYS

my closest


Jag saknar mina vänner. Millan skickade sms igår och jag kände i hela kroppen hur mycket jag saknar hennes sjuka humor och våra knäppa ideér! Skulle festa tillsammans i helgen men eftersom min ekonomi är allt annat än stabil just nu innan skolan så fick jag tacka nej. känns inget vidare vill jag Lova.
Senare på kvällen precis innan jag skulle sova ringde Marielle. Länge sen vi pratade och jag blir så glad när hon ringer. Hoppas vi hörs mer i dag så vi kan snacka av oss lite.
Vad jag ville ha fram i allafall var att jag saknar mina två närmaste vänner något så oehört mycket!
 




Väldigt gamla bilder men det är minsann tanken som räknas!

Non alcohol


Jag tror jag står inför en större utmaning än att sluta röka. Ni förstår med dieten jag ska gå på följer ett strikt förbud på alkohol. Inte i bara en vecka eller i en månad utan i TRE! Tre hela månader! Ingen alkohol alls helst. Och eftersom jag går in för detta med 100% så känns det som att jag verkligen måste hålla fast i detta. Men nu ska vi ine ge upp hoppet helt. Fest ska jag gå på i allafall. Jag är så pigg och glad utan alkohol så att kunna ha kul på fest bli inga problem alls! Dessutom är det ju ett ypperligt tillfälle att gå ut på ett dansställe och få lite extra workout! Vem behöver alkohol när man har den humorn jag har! ^^

SYS 

God Morgon

Säger vi

Sitter i vardags rummet med Maja och kolla på barnfilm. Lite barnpassning även denna dagen, Mysigt.
Igår var i hela dagen hos Daniel och Evelina, rev väggar och målade och senare på kvällen grillade vi och hade lite kvalitetstid. Länge sen sist och vi hade massa trevligt!

Idag väntar en lugn dag. Passa Maja och bara göra vad som faller oss in. Senare ikväll är det planering av diet och träning. Måste ta reda på hur mycket proteintillskott och liknande jag ska ta. Har fått samma schema som Marcus, men om jag följer det exakt kommer jag snart se ut som en man! Måste få mindre mängd tillskott och äta mindre mat eftersom jag inte kommer träna lika tungt. Kommer bli problem för mig känner jag redan nu, äta 8gånger om dagen! Dock är det inte mat i alla målen, tre är bara tillskott tror jag. Men endå. Högst tre är lagom tycker jag. Men vill man ha en drastisk förändring så får man ju testa ellr hur?
Kommer bli toppen det känner jag på mig. Och att sluta röka känns just nu som en lätt match. har hosta av min förkylning och ciggen smakar inte gott längre. Ändå envisas jag med att inte sluta förrens det datum jag satt upp.
Längtar verkligen efter en nystart.

SYS

NÖTTA!

Jag är nog rätt lättroad endå!
HHAAHHAHA

Linda- Marcus vad ska vi göra jag har tråkigt?
Marcus- Kom på något då...
Linda- Men vi får diskutera lite...Vad händer?
Marcus- Fötter!
Linda- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Säkert ingen som inser skämtet..Eller jo. Marielle kommer fatta!



Gammal mongobild på oss! Bara för att jag saknar vår humor!


Åhh sådär ja

Nu sitter jag i soffan och bara sitter. Har precis kommit hem från en runda på gården med svärföräldrarna. Marcus är och jagar. Hum, känns som världens mest lantliga liv. Och att Marcus har börjat jaga? Hum, vad hände med killen i skjorta och finkänslighet. Jaja, Han är allt samma kille rakt igenom, han har bara hittat en ny hobby^^

försöker skriva ihop en liten lista över vad jag ska inhandla till mig själv. Blev inte en så liten lista som jag först trott. Men vem säger nej till shopping? Inte jag!
Ska börja kolla runt efter lite basplagg sen kommer det andra efterhand. Måste hitta en smidig handväska också. Oj, det är minsann mycket jag måste.

Ska skriva en matlista med. Har fått samma träningsprogram/diet som Marcus fast i mindre skala med mat och lättare vikter. Har aldrig förr fattat hur mycket man egentligen ska äta för att gå ner i vikt och bli "fittad". Tycker inte det stämmer överens alls. Men jag har levande bevis på att det funkar så det skrämmer mig inte.
Kommer bli toppen ska vi se! Ska följa upp även träningen på bloggen tänkte jag. OH! En en kategori, där satt den!

Dags för lite vännertittande.
SYS

(I brist på annat riktade jag en jägarMarcus;) HAH)



Mitt självfall

Ohh. Ibland vet jag inte vad jag ska göra med mitt självfall. Efter en dusch och en stund med hårfönen är fallet fint. Dock lägger det sig snabbare än kvickt!
Men nu har jag hittat något nytt osm jag ska ge ett försök.
Clever Curls & Waves Texture Spray från Tommyguns.  Ett saltvatten spray som man ska spraya i när håret är blött, låta torka i en lös knut som sen ska man få fina lösa lockar.
Värt att prova.


Oooolala!

En sådan här vill jag ha i höst. Om det är äkta päls eller ej spelar ingen roll.
Kanske man blir hatat för en äkta men det spelar mig ingen roll.Päls som päls.


Ehh kategori??:S

Hum. Varför har jag inte några olika kategorier? Har nog inte tänkt på det innan. Allt jag skriver hanmar under "allämnt". Fast iof, det är ju mest allmänt jag skriver.
Ehh. Får la skriva in några nya så det blir lite varierat i allafall!
SYS

Tråkiga land

Jag satt och tänkte på en sak när jag surfade runder på lite kändisskvaller sajter. Över allt kan vi läsa om de amerikanska kändisarna, deras liv blottas för hela världen. Skandaler hit och dit, partnerbyten och rehabinläggningar som en annan byter trosor!
Men vad händer med våra svenska kändisar?! Inte läser man något intressant om dem inte. Inte det minsta intressanta saker. Att Kicki Danielsson äter för mycket falukorv, Carola kör racerbåt som en galning och att BondeSusanne dejtar Fadde. Nä vet ni vad. Ge mig lite skandaler. Lite action! Är Svenskar verligen så där tråkiga? Känns som alla våra kändisar går i ide större delen av året. Gömmer sig för att inte göra bort sig. Är man känd så är man. Kan man inte bjuda lite på sig själv är det förskräckligt!
Bättring Sverige....













Vadet från Helvetet!

Usch vet ni vad.
Med skolstarten kommer även en nystart. Marcus börjar på diet samt dett strikt träningsschema. Jag börjar på det samma fast mildrare. Nya kläder ska inhandlas, nya hårvårds/kroppvårds produkter ska fixas, nya träningsredskap ska skaffas och till det värsta av allt.....SLUTA RÖKA!
Och så till vadet. Bara för att Marcus ska gå på strikt diet/träning ska han även för bästa resultat inte dricka något på 3månader. Men med tanke på att det är ett högst orimligt mål så får vi se hur det går med det. Men vi har i allafall bestämt så här:
Första månaden får Marcus inte dricka något alls, gör han det ska han ge mig 1000kr.
Jag får dricka men ABSOLUT inte röka, gör jag det får han 1000kr av mig.
Kanske att ta sig vatten över huvudet? Jag vet inte. Men jag tror faktiskt att det ökar mina chanser att lyckas, för inte fan vill jag ge honom 1000spänn bara för att jag är svag! Icke. Det får bli ett par fina stövlar till mig istället!
Så vi får väl se. Tänkte i allafall följa upp det här på bloggen så ni vet hur det går.
Håll tummarna för mig, den 1:e september slänger jag bort mitt gift!
SYS


Volymhöjande!

För alla er som liksom jag har långt hår men inte lyckas få upp en bra volym i håret kommer här lite tips på produkter som borde hjälpa:)
Det behöver inte vara dyrt att hitta rätt produkter.

Got2b beach Mat Paste ger en fin struktur som inte tynger ner håret. 75kr/100ml.



TOMMYGUNS Blueberry & Ginseng Shampoo, 120kr/250ml. ett shampoo som bygger upp volymen från hjässan.



Billigt och bra. Dags att införskaffa lite fräschörer för både kropp och själ tills skolan börjar. Ressension om produkterna kommer senare.
SYS


Stöveldjungel!

Usch. Jag är på en desperat jakt efter ett par snygga stövlar till hösten. Har kollat överallt känns det som och ändå hittar jag inte några som känns så där toppen ni vet. Som man vet direkt när man ser dem att just de ska jag ha!
Har kollat på Scorett, DinASko, Asos, och massa andra ställen känns det som.
Din sko hade i allafall ett par stövlar och ett par ankelboots som jag skulle kunna tänka mig i nödfall.
Vill ha ett par riktigta ridstövlar typ. HIttar ni ett par sådana kan ni väl tipsa mig?
SYS

Dinsko.se



Vakna!

I morse satte vi oss och kollade på Vakna med The Voice (en dålig vana när skolan börjar.). Idag hade de en tjej på besök, Leone, som jag varkens sett eller hört om tidigare. Men söt och sprallig var hon i allafall. Hur som helst, hon är tydligen ett
tillskott som ska kolla runt på bloggar och olika klipp på youtube och sedan prata om vad hon hittat för intressanta saker. 
Idag hade hon hittat ett klipp på en bloggerska som enligt mig var aningen udda. Hon hade vägrats en förvisning av en kollektion på NK och i ren protest skjöt hon iväg en stackars Hamster med en raktet!! 
Inte för att jag är en fullfjädrad djurvän men vad sjutton! Vad hade hamster gjort mot henne egentligen? Nae det är icke godkänt att döda ett oskyldigt litet och dessutom gulligt djur bara för att man är på dåligt humör


(Finns med info om denna tjej på Thevoice.se


 

Tackar

Läste precis mitt komentararkiv. Hade fått en anonym komentar om mitt inlägg om transexuella.
Jag har ett sätt att se på det och andra har andra sätt. I detta fallet var det från en som tyckte raka motsatsen vad jag tyckte. Jag gillar sånt. Att se saker och ting från andra prespektiv. Veta hur andra tycker och tänker om saker och ting.
Hoppas vi får se mer av detta:)
Thank´s


Det här är konstigt

Säger Marcus med en dialekt som nog ingen förstår.
Sitter i ett älggrytaluktande kök och njuter av stillheten.

Det märks att vi börjar bli "gamla" nu. Ikväll ska vi till våra bekanta Daniel och Evelina som precis köpt hus. Hjälpa till och renovera lite. Andra paret i vännerkretsen runt mig som har hus. börjar vi alla bli vuxna nu? Känns så tidigt, vi är ju bara i 20års åldern. Men samtidigt. Det är rätt skönt att bli vuxen på riktigt. Om man tänker efter så är vi ändå efter i tiden om man jämnför med våra föräldrar. I min ålder hade min mamma redan gift sig och väntade sitt andra barn. Så att jag tycker att vi går snabbt fram i tiden så ligger vi ändå lååångt efter. SKÖNT!

Jaja. Tror minsann jag ska göra Maja sällskap vid tv:n och HotellKantarell!
Mys

SYS

Tillbaka till lugnet

Om en timme ska jag hämta Marcus på jobbet. Sen är det dags för oss att bege oss vidare tillbaka till Bjärnum. Kommer vara där resten av veckan fram till fredag.
innan dess ska jag dock leta fram lite böcker. Lika bra att börja plugga lite nu så man slipper ta allt på en gång sen. Sista veckan innan skolan börjar. Bitterljuvt får man nog säga.

Massa nytt folk som har flyttat in här på student boendet den sista veckan. Trevligt med lite nytt folk.
Jaja. Dags att packa lite kläder och böcker då.

Ha det så bra alla
SYS

Tyra Banks

Sitter och kollar på Tyra Banks talkshow. Dagens ämne: Könsoperationer.
Hum?! Enligt mig är det hela väldigt absurt. Man föds som man gör och att sedan bli det motsatta könet är för mig helt orealistikst. En av dagens gäster var gift som man, hade tre barn och rätt som det var meddelade han sin fru om att han börjat ta hormoner och nu var på väg att bli en kvinna!
HALLÅ! Stackas frun, och inte för att tala om barnen. Usch. Jag tycker det är moraliskt fel och anser att man inte borde utföra könsbyten.
Men vist det är väl var och ens val.

Pikatten

Söndag 23aug

God morgon!
Trots att klockan inte ringde förrens halv tio i morse så är jag ändå trött.
Ska snart skjutsa Marcus till jobbet sen lista ut resten av dagen:)
SYS

Arrival

Vilken minut som helst nu kommer våra "gäster". Magen kurrar så det blir perfekt tajming. bordet är beställt till klockan 2000. Värdet är med oss så förhoppningsvis kan vi få på uteserveringen.
Iordninggjord och powernapad. Pigg som en nötkärna. Kan det bli bättre.
Ha en trevlig lördag snyggingar, för det ska bannemig jag ha!
SYS



Ta tag i

Så där, äntligen är städningen gjord!
Dessutom har jag gjort klart min kompletering och fixat fram ett träningsprogram. Nästa vecka smäller det. Då kommer träningen igång igen efter sommaruppehållet. SKÖNT!
Försöker slappna av lite. Varva ner mitt energiflöde. Dessvärre misslyckas jag ganska hårt. Ska lägga mig och kolla på From G´s to Gents och försöka ta en powernap innan Marcus kommer hem från jobbet.
Ja så får det bli.
SYS

Ledsamt

Usch. Ibland tycker jag verkligen synd om folk, jag menar verkligen RIKTIGT synd om. Sitter och läser runt på lite olika bloggar och läste precis en ledsam sak. Usch. Vill inte ens föreställa mig situationen.
Dock är det en sak jag tänker på. När man själv mår riktigt bra, när man är så där glad så det bara sprudlar om en. Har ni tänkt på hur svårt det vid dessa tillfällen då är att tycka synd om alla. eller att ens bry sig om andras problem.
Jag är verkligen glad för tillfället. Helt upp över öronen nykär i min underbar pojk, sommaren har vairt bra och min familj och mina vänner är av det bästaste slag som finns.
Egentligen orkar jag inte bry mig om någon annan alls just nu, men samtidigt har jag en djupt rotad instinkt till att ta hand om folk som är nere. Jag känner inte ens denna tjejen och ändå vill jag bara ta henne i min famn och tala om för henne att allt kommer att bli bra med tiden.
Varför kan man inte hjälpa alla?
SYS


(Vad hände med städningen?)

Funnybunny

Jaha då gott folk. Dags att inta städtaget då. På med slappekläder och dra fram damsugaren och skurmoppen(eller nä jag vill inte skura). Ut med lite sopor och bädda sängen. Fick och dona, måste vara rent när vi får besök ivkäll. Pappa blir alltid så överskad över att jag kan hålla ordning här i HBG eftersom jag inte kunnat det när jag bodde hemma. Såå, man får väl slita lite extra idag så pappa blir glad.
Ska nog försöka stryka till något med så jag slipper gå naken på restaurang ikväll.

Hum, städa var det....Var börjar jag
SYS


Men näe


Jaha. Lite kändis fixerad idag. Men vad sjutton. Hittade i allafall en sajt som tydligen ska vara Sveriges största kändissajt. Kolla in den själva på Posh24.se. Hittade en lista över veckans nio sämst klädda kändisar.
Ingen mindre än den vackra tatueraren Kat Von D prydde den mindre fagra platsen nio på listan. Visst hon är en väldigt vacker kvinna, tycker i allafall jag, och ett stort plus är att hon alltid är sig själv, men klä sig? Det kan hon inte.
Dock tycker jag att hon alltid ser ut så här när man ser henne på TV så det var liksom ingen nyhet. Det jag reagerade mest på var hennes nya utseende. VAD HAR HON GJORT! Blont hår är inte smickrande för henne. Nu ser hon mer pundig ut och jag undrar om hon fyllt ut läpparna. Nej, detta är icke godkänt. Jag vill ha gamla Kat tillbaka.





What??!!

Vad är det med kändisar egentligen?!
Såg nyss ett klipp på Aftonbladet där både Renee Zellweger och Victoria Backham visade upp sina nya jag. 
 Ni får säga vad ni vill om att Victoria Backahm är snygg, för det tycker jag verkligen inte hon är. Hon har varit alldeles för smal alldeles för länge. Hade hon lagt på sig lite och blivigt"normal" och fortsatt ha sina sjukt snygga kläder DÅ hade hon varit snygg. Nu ser hon mer ut som ett utmärglat skelett som knappt kan stå på benen. Och lika illa är det med Renee. Kolla in klippet själva och se vad ni tycker på aftonbladet.se.


Jag tycker verkligen att detta är hemskt. Men det hemskaste är nog endå det som de säger i klippet. Att de nu oroar sig för alla tusentals unga flickor som ser henne som en förebild som kanske tar efter hennes beteende. Dagens unga behöver inte matas med sånt här, det finns tillräckligt med saker man ska tänka på endå. Och om det är så här man ska se ut så vill jag fan inte vara "inne", då mår jag hellre bra och har en pojkvän som älskar mig. Vem vill ha en tjej som ser ut så här?

Någon som håller med? 

Flätor

Har ni precis som jag blivigt tokiga i flätor bör ni gå in och kolla på aftonbladet i dag. Hittade massa snygga frisyrer med flätor som dessutom är hur lätta som helst att fixa själv.
Jag inget snille på frisyrer men jag provade en av dem i allafall och så här blev det.



Ska dock vara en större tuperad bulle, men i brist på små klämmor så blev det inte så. Men men:)

Kan det vara som så


Att vi alla ibland har ett litet ego som måste få komma ut?
Det är vad jag vill tro i allafall. Innerst inne så är alla människor egoistiska så det heter duga!
Mitt ego kommer i allafall ut när jag är som mest utråkad.
Som idag.
Enjoy








Gladiator?

Den gamla dåliga filmen är verkligen dålig. Gladiatorer, slavar som gör uppror. Det känns så förbipasserat på något vis.
Nää. Bättre att koppla in den externa Hdisken och se om där finns lite How I met you´r mother avsnitt att glo på.
Kan inte få nog av denna snyggingen. Men Marcus påminner lite om honom endå va;) (or)


Inte för att jag inte tycker att Marcus är den stiligaste mannen i ett par skor, men denna hottien är inte att leka med!

Brave comander

S
itter och roar mig med att glo på en dålig gammal film. Har inte tagit tag i städningen ännu. Men haar ställt klockan på 1500. Då MÅSTE jag ta tag i det helt enkelt. Tur ibland att man bor så litet, tar liksom inte så lång tid då.
Sitter och funderar på vad jag ska göra med mitt hår. Börjar bli fullt uppe på min skalle nu. Långt solblekt hår i många nyasner och ett självfall som är villt. Måste göra något drastiskt känns det som. Saknar Stefan, var så skönt att komma till honom, han blev alltid så glad när han fick fria händer och jag blev ännu gladare av resultatet. Finns ingen som klipper som honom. Problemet är dock att jag inte pallar vänta i ett halvår på en tid.
Får boka hos den där  Monica istället. Hon ska tydligen vara bra.
Klippa upp och vilda till frillan lite, kanske lite highlights med? Mmm, spännande!

Ska minsann återgå till filmen nu och lata mig lite..Th

SYS


I made an impresion this day.

Sådär då

Såå. Nu har jag varit på stan och utfört mina ärenden. Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa. Lite förväntansfull är man nog. Men inget att spela upp sig för, bara att vänta helt enkelt. Det går som det går.

Har även varit och bokat bord på Haket tills ikväll. Pappi och Janet kommer ner och ska äta med oss. Mycket trevligt.
Men vad jag ska göra fram tills dess förutom att städa är ännu ett mysterium så att säga.
Kanske skulle ta tag i att börja läsa lite studentlitteratur? Naae. Vi får se, vi får se.
SYS

Treo, en snabb lösning..

Jaha folket.
Sitter framför tv:n och väntar på att tvätten ska bli klar i tumlaren. Har en hyfsat intensiv dag framför mig. Tvätta tvätt, diska och stöda undan lite bråte. Göra mig i ordning för att bege mig till först skolan och lämna en kompletering och sedan vidare in till stan för att ---- ----. Säger inte mer än så om det:)

Men vi börjar lugnt och ringer ett samtal till Janet, måste ju veta om de kommer ner på middag idag eller inte:)
SYS

Lovely day!

Rooo rooo roo din båt!



Älskar verlkigen att vakna upp till den här synen.
Långt från allt annat, tyst och skönt.
Slippa tnäka på hur fan man ser ut.
Total avkoppling kallar jag det...MuMMS

Härliga tider

Nu är vi tillbaka i HBG. Har haft en underbar vecka i Bjärnum. Marcus skulle skjuta på banan i tisdags, Jag och Lyn bestämde oss för att packa en väska med lite vin, cider och cigg och ta en varsin hund med oss och bege oss ner till gården i kvällssolen och mysa lite. Efter ett tag kom både Mie och Anna med alla barnen och gjorde oss sällskap ett tag. Hur mysigt som helst, bara sitta och prata och njuta av dagen.
Låter kanske dumt, men jag njuter verkligen av varje minut jag får i bjärnum tillsammans med Marcus familj. Är så nära med dem alla och trivs verkligen i deras sällskap.
Min svärmor är verkligen helt underbar. Resten av familjen med, på alla sätt.

Både i onsdags och igår passade vi barn. Ena dagen var det alla fyra med hjälp av Mie, kakbak och eftermiddags mys. Igår var det bara Mira och Maja. Frukost, lekplats, film, glass på kiosken, rita prinsessor och laga middag. Sicket familjeliv! Finns verkligen ingen som kan charma en på det sätt som lilla Mira kan. ett energiknippe utan dess like. Satt på gungan med sitt blonda hår, knallblå ögon och ett leende som sällan skådats tidigare, tittar på mig och säger: Det är min Linda.
Sötunge!

Ja, barn är nog ett måste för mig. Tur dock att jag har fyra jag kan låna lite så jag slipper skaffa egna redan!

Nu ska jag glo på Marcus Fifaspelande!
Hoppas ni får en bra helg alla!
SYS

Ojsan

oopps. Insåg precis att jag redan skrivigt ett inlägg om min lisebergsresa. Men men, så blir det när man inte är inne mer ofta än vad jag är.
jaja. Nu ska jag sätta mig på balkongen och smälta kvällsmaten med en cigg och ett samtal till Melle!
SYL

Lisseberg

Liseberg var verkligen toppen på alla sätt. Fick verkligen släppa ut barnet inom mig till max!
Åkte allt i min väg(nästan), en riktgigt mysig familjedag med massa skratt och skoj. Kollade 3d film och blev blöta i flumraidern vilket resulterade i en maffig förkylning i fyra dagar efter!
Blev en sen dag och när vi kom hem somnade vi som klubbade sälar så fort vi la huvudet på kudden.
Ska lägga in bilden från vår tur i Balder när jag hittar tid till det.

SYS
Måste gå och handla food.

Åhh

Usch. Jag saknar Marcus.
Känns som vi inte haft någon egen tid på länge. Han har varit på karnevalen, jag var hemme och fixade för brölopp. Han är i Bjärnum, jag i Mryd.
Vill åka tillbaka till HBG i någon dag. Till vår lilla lya, kolla på en mysig film och bara få vara vi två.
Kan inte förstå att det redan har gått snart tre år sedan vi träffades. Tiden går fort när man har roligt säger de ju.
Ibland är det så svårt att förklara den där känslan, känslan som finns i kroppen endast när du är i närheten.
Jag är nog ganska nördig, men kärlek är väl fasen för underbart!

Hes eller?

Ojoj. Igår var det Liseberg för heela slanten minsann.
Först lite shopping inne på Nordstaden. Sedan vidare med Spårvagn till Liseberg. OJOJOJ! Säger jag bara. Fy sjutton vad jag älskar det, spänningen, pirret, adrenalin kick efter adrenalin kick!
Den nya röda snurrsaken var skrattretande kul!
Bergochdalbanorna är lika kul som alltid och det klockrena kortet vi lyckades med i Balder är nu stående i bokhyllan! HAHA
Snacka om att vi alla fick fram barnet inom oss. Åkte allt som kom i vår väg, skrattade åt lilla minsta, åt klubbor och blev blöta i flumriden. Ibland mäks det inte att man är 20år inte.....
Men men. Allt gapande igår resulterade i ett hest tillstådn idag. Men det var det värt.





Kritiker

På tal om inriktningarpå bloggar och så. Vilken inriktning har jag egentligen? Läste igenom lite och kom ganska snabbt fram till hur kritisk jag är. Inte bara mot andra bloggar, utan även mot en massa andra, samhället, kändias, filmer, ja you name it!
Kanske skulle man satsa på det istället?
Som Göran Person (Usch) sa en gång: Alla vill ibland vara lite elaka, alla täner saker om andra men vågar inte alltid säga dem, så någon får helt enkelt ta på sig att säga dessa ibland mindre trevliga sakerna för att andra inte vågar.

Så, jag tar helt enkelt på mig rollen som en samhällskritisk men ändå positiv person.
Kanske skulle döpa om bloggen då eller i allafall ta bort "ett steg mot framtiden". Något förslag kanske?
Vi får vväl se!

Svengelska??

Ibland är jag riktigt korkad

Linda: Vilken film ska vi se?
Marcus: Vet inte vilka finns det?
Linda: Jalla jalla eller...(på "engelska"), Under Sole(a)n.
Marcus: HAHAHA, det är en svensk film Linda, UNDER SOLEN! hahaa


Fixering

Sitter som vanligt och surfar rundor på bloss.se´s topplista över bloggar. Överlag handlar enligt mig de flesta bloggar om mode mode. Eller ja, de flesta bloggare verkar vilja visa upp varenda plagg de köper och tydligen funkar det ju. De ligger högt upp på listan och kommer till stor del från STHLM. Med fina efternamn co hrika föräldrar.
Nä jag uppskattar hellre människor med båda fötterna på jorden och med ett sinne för humor. Egoinas värld (som ni också hittar på listan) faller mig mer i smaken. En söt, humorfylld tjej som skriver om allt mellan himmel och jord. Man känner igen sig i henne och flr mig är det roligare läsning än vad inlägg om genomskinliga, snärta klänningar och skor för 1000tals kronor.
Vist kläder är kul men inte som att jag bryr mig om vad andra köper.

Ändå är det något med Kenzas blogg som jag gillar. På vissa sätt gillar jag henne inte alls men samtidigt verkar hon vara ambitiös. Håller ordning på sin blogg, jobbar med MTV och är på massvis med omslag för tidningar och intervjuer hit och dit. Nja, hon är nog bra hon med.

Men jag gillar när man kan skratta åt et man läser!
SYL

Regnattack!

Lugnt och fint, jo tack! Rätt som det är så bara ÖSER regnet ner. Låter som en mindre invasion av hagel. Och sen lika snabbt som det kom försvann det igen. Underligt det där med väder eller hur.

Måste medge att jag är ganska uttråkad. Xena är gammalt och uttjatat nu, inte roande alls.
Svärmor vilar sig och de andra två är ju inte tillbaka försen vid efter middag.
Får ta upp Ebba i knät så får hon ligga och mysa lite med mig:)
SYL


RAOOOOWW




Kan inte få nog av denna snygging! För er som inte känner igen honom är han med i How i met your mother, och filmer så som Forgetting about sara marshall och I love you man!
Han är mitt frikort;)

Bjärnum

Nu sitter jag och njuter av stillheten i Bjränum. Kom igår kväll och Marcus klarade sin jägarexamen, grattis Babe!
Idag gick vi upp vid halv nio och åt frulle och kaffe. Därefter försvann Marcus med sin far och jag sitter här med svärmor. Dock är de båda dåliga, troligen matförgiftning, och Anna har halsfluss. Därför ska jag ställa upp och hämta Maja och Mira på dagis! Kul kul. Mina favoriter, det är bra med fyra övningsbarn, slipper jag skaffa egna redan;) Skämt och sido!

I allafall. Nu ska jag glo på Xena i brist på annat.
SYS

Nej fy katten!

Öl och jag går inte ihop. Antagligen därför jag är nykrast på stället efter några mindre powerhours.
Men men., Gald i hågen är man allt.
Maud som gäller för älsk.
Dags att gå.
SYS


Powerhour

Jo tack!
Nu har man städat i två hela timmar. rent och fint. Precis ätit köttfärssallad och nu är det dags att göra sig lite i ordning för att dra upp till Olle. Ska testa oss på powerhour. 60shot på en timme. Dock kör vi med öl och inget starkt, men endå.
Får väl se om d går, eller inte.
KÖSS
SYS


Alive

Allt handlar om att ta tag i saker och ting. Hur tåkiga eller hemska de än må vara så får man banne mig bita i det sura äpplet och helt enkelt TA TAG I DET!
Snart är det min tur, min tur att ta tag i saker och ting. Vissa saker börjar redan nu, medans andra börjar i September. Just nu vill jag bara ändra på allt. Släppa allt och göra mitt.
Ojoj, blir till att spendera låång tid på löpbandet ikväll för att få ut alla tankar.

Hilfe
SYS

KAN FORTFARANDE INE LÄGGA UPP BILDER.STÖÖR


Skola...

Usch. Skolan närmar sig med stora steg. Jag skulle ljuga om jag sa att jag längtar.
Vist, det är inget större fel på skolan, bättre än högstadiet och gymnasiet på vissa sätt. Men just ångesten inför tentor, att inte klara vad man ska klara, att behöva bry sig om att passa in bland alla jelva överlassare. Det längtar jag inte efter vill jag lova.
Usch. Får ångest av att bara tänka på det.
USCH!
Dags att börja läsa för den första kursen nu....

Regn

Usch. Vaknade helt tom på energi i morse. Vid halv tolv somnade jag och sov till 1400. Icke godkänt. Men vädret är dåligt så vad ska man annars göra.
Ska försöka fördriva tiden lite bättre fram till 17, upp till moster och städa. På något sätt ska man ju tjäna pengar;)
Marcus slutar vid sju, därefter blir det gym och resten av kvällen är ännu oplanerad. Snackas om att gå ut, men något sug efter det har jag absolut inte.

I helgen vankas brölopp...
SYS


Störigt

jag blir irriterad. Försöker lägga in bilder men så fort jag trycker på den där infoga bild knappen så kommer bara blogg.se´s startsida upp istället.
IRRITATION!!

Får prova lite senare helt enkelt då
SYS

Men åhh!!

ÅHHH!! Nu ligger vi fyra stycken övermätta människor i lägenheten och pustar över utspända magar och uppknäppta jeans. Mysigt.

Har precis kollat klart på "I love you man", en mycket rolig film enligt mig. För er som sett How i met your mother, vet ni vem han är som spelar Marshal, i allafall, han är med i den filmen.
Han är allt en man bör vara. Vist jag har världens mest underbara kille redan, men Jason Segel som han heter hade jag inte tackat nej till. Mumma!

Nu väntar jag bara på kaffet sen ska jag sätta mig på balkongen och spela spel på Hamsterpaj. Resterande ska kolla på Rise och the footsolider, en film som jag spyr på rent ut sagt. Förstår inte vitsen med att ens göra en sådan film. Så jag ska osocialisera mig med spel istället!
Så det så.

MMM, nybryggt kaffe luktar mumms.
SYS







Tvi katten

Usch. Sitter och läser om bröstförminskningar. Är ganska inställd på att försöka fixa en sådan själv. Pratade med mamma om det eftersom både hon och hennes mamma har genomfört en såndan operation. Och med tanke på att stor byst ligger i släkten och har orsakat ex ryggproblem och liknande kan jag tilloch med få operationen gratis.
dock är jag en person som hatar läkare och allt som har med sjukhus att göra. Sövd har jag blivigt förr men det skrämmer mig endå.
Dock är det en operation som skulle hjälpa mig på många många sätt.
Får nog fundera riktigt på det här.

jaja
SYS

Today

Idag har jag gjort ingenting. det lät som dålig svenska men va fasen.
Marcus är ledig och ikväll kommer Sara och Niro ner och äter middag. Tänkte vi skulle träffas nu innan Niro åker tillbaka till Stockholm igen. Blir nog trevlans:)

Nu ska jag bara njuta av solen, en kopp kaffe och borsta mitt hår.
SYS

jappjapp

Sitter är i solen och r bakis:S
Men vid närmare eftertanke är dagens bakfyllatotalt värt det!
Gårdagen var bra rakt igenom. Tog bussen till Mryd där Milla plockade upp mig.Besökte systemet och handlade present.Vidare hem för att vila uppsig några timmar innan festandet. 
Drog in till Millan ochfördrack tillsammans för att sedan bege oss till Nenne som igår fyllde 20år(Grattis!). Det bjöds på dricka ochgod mat och trevligt sällskap. Dock skulle födelsedagsbarnet upp tidigt dagen efter s¨vi befriade henne från vårt fylleri ganska tidigt. I bilen på väg hem kom vi på andra tankar och bestämde oss för att åka vidare till Hässlefestivalen. Så fick de bli. 
Träffade massa härligt folk, både gamlaklasskompisar och folk från Bjärnum. Kunde inte bli bättre!
Mamma kom osm en räddandeängel och skjutsade oss hem vid 3 tror jag. Bilfärden hem var kaotisk på alla sätt- Mamma och Annelie har nog skaviöronen idag^^
Men kul som attans hade vi i allafall. Tack alla som bidrog tillkvällens häligheter och extra tack till Nenne som ordnade en superb fest.

Nu ska jag slöa framför tvn tills syster är klar med maten. 
Ha en bra dag!
SYS  

Men åh

Jag satt precis och kollade runt på lite "populärare" bloggar. Finns en viss person som jag verkligen sötr mig på. Dessutom är det förbannat störig att jag hela tiden ändå envisas med att öka min irritation genom att gå in på hennes blogg igen.
Denna lilla hemska människa är vad jag kallar en bortskämd skitunge. Får allt serverat på ett fat och tror att hon i sin ringa ålder har något att tillföra vårt samhälle. Men där har hon fel serrni.
Att lära yngre (antar att det mest är yngre som följer hennes blogg) att bete sig och vilja vara som henne är patetiskt hemskt. hon säger att hon inte förstår sig på komplex och tycker man inte ska ha sådanna. Nä men konstigt. Är man så överkåt i sig själv som denna brud verkar vara så är det inte så konstigt att man inte har komplex. usch som jag stör mig. Hon får det att låta dåligt att vara sig själv, att våga vara annorlunda. Nä men man duger väl inte om man inte är pinnsmal, blond och har ett IQ på mindre än 10. Hon kommer gå långt, verkligen. Tur för henne att hon har en blogg i allafall för mer än så lär hon inte kunna åstadkomma i sitt liv. Och stavning? vet hon ens vad det är?Nog för att man kan råka få ett stavfel här och där av bara farten men inte sjutton fel i ett inlägg på circus 10rader. Ska man nu blogga kan man väl göra det riktigt!
Nej fy för sånt!

Vist tyck att jag är föredömande och sådär med tanke på att jag inte ens träffat människan. Det gör mig inget, det räcker för mig att läsa hennes omogna inlägg och se hennes utvikningsbilder för att jag ska få en mening om henne. Så det så.
Störmoment nummer ett, sista gången jag stött hennes läsarstatistik i allafall^^
SYS folks

Try to seperate them

Dagen går långsamt förbi. Har hunnit med att laga mat, korvstroganoff´ och kokta grönsaker, ja fint ska de va!
Tvättat och fått lite undanplockat här. Men nu vill jag mest att tiden ska gå lite snabbare så vi kan komma iväg till Bjärnum.

Underhåll mig för gudsskull!
SYS


Illusion

Jag har riktigt trisst måste jag medge!
Funderar på om man skulle ta tag i sitt liv och gå ut en runda och se vad som händer. Men samtidigt måste jag packa, städa undan, laga mat och diska. Det är fint väder idag med men ändå ingen man kan gå och ta en fika med, det suger.
Dessutom var jag dum nog att låna ut 500kr igår fast att jag ligger illa till med pengar nu iom jobbbristen. Skulle fått tillbaka dem samma kväll men så ble det inte. Och jag är defenetivt inte den som gnäller och tjatar om att få tillbaka mina pengar så jag får väl helt enkelt skylla mig själv. Dock tycker jag att man faktiskt inte ska behöva tjata om det. Har man lånat så betalar man väl tillbaka, eller hur?

Äsch. jag blir bara irriterad. Skönt att vi ska åka hem till Bjärnum idag. Behöver redan fylla på mitt förråd av stillhet ocj ork.
BLÖ:
SYS

Sodastream

Godaste! JA

Jag har tråkigt. Håller på att tvätta och väntan mellan maskinerna är dryga.
Funderar på om man kanske skulle sätta på en kopp kaffe?
What?





Det börjar bli mycket hår på min skalle nu, vad ska jag göra med det?!

Ojojoj

Igår blev en mycket bra dag.
En öl på Olles ballkong för att sedan bege oss vidare till färjan. Tre glada gick ombord 1700 och sen av 2000. Hann med några cider och några shotar slank nog ner med, vid sju joinade även Magda:). Jag som kände mig ganska påverkad efteråt ville hem och sova men det var inte godkänt. Marcus plockade upp oss vid knutan efter jobb och sen blev det mer öl hos Olle. Vid lite över nio begav vi oss vidare till ""Grillbuffe´n"" tror stället hette det. Godaste maten och trevligt sällskap.
Mysigt att sitta nere i hamnen och äta vid solnedgången. Kvällen avslutades på Hamnkrogen. Mitt huvud bultade värre än någonsin förr. Berode nog på för lite vatten en varm dag kombinerat med för mycket alkohol.

Tack i allafall för en ypperligt trevlig dag:)
SYS

Men vad i allsingdar

Hemskt sicken tid det tar för Ekke och Olle att gå klart på väla.
Som tur för mig har tiden ändå gått ganska fort. Somnade ett litet slag på soffan och när jag vaknade igen hade Smalvill börjat på Tv:n. Nog kan jag roa mig själv allt.
Men nu börjar det bli lite drygt. Jag vill tura och det är nu!

Sladdare?

Min sladd/laddare till att lägga in bilder från mobilen är borta! Damp. Jag har för sjuttsingen massvis med bilder på telefonen som måste läggas över till datorn innan telen blir fullproppad och ger upp.
Får väl helt enkelt sätta mig och radera lite fyllebilder så jag kan fylla på med nya fräscha senare under dagen.

SYS



Time to go

Sunshine state

Idag verkligen skiner solen! Och varmt är det med!
Var och handlade innan, tog både Ica och stora frukttorget. blev så sugen på att spendera tid i det fina vädret, sätta mig någon stans och ta en mysig fika med någon. Men syster, marcus och moster jobbar. Ingen av det vanliga folket är här under sommaren och sen känner jag inte så många här heller.
blev lite depp över att det är så synd att förspilla en dag som denna genom att sitta inne.

Dock ringde Ekke som en räddande ängel och frågade om jag ville hänga med honom och Olle och tura till DK. GIVETVIS! Vist är jag fattig eftersom jag inte jobbar denna sommaren. Men att tura är till och med billigare än att fika på EspressoHouse så det gör inget. dessutom behöver jag komma ut. Har suttit i denna lägenheten alldeles för mycket denna sommaren minsann.
Nä, slut med det! Idag ska jag minsannedoda tura.!

SYS






Ibland behöver man bara slänga på ett leende och vara lite ego!


Räddningspatrull

Som den tönt jag är, passar jag idag på att fly verklighetens problem genom att njuta av lite barnprogram.
Marcus har införskaffat en ny tv till oss. Nog för att vår lägenhet är liten, men tv:n, den är allt annat än liten. skönt med lite nytt i hemmet vårt.

Nä, räddningspatrullen väntar på mig:)
SYS


Here it is

Sammanfattat

Helgen i Bjärnum kan bara sammanfattas på ett sätt, galetbra!
Torsdagen bjöd på impulsgrillning. Blev dock mer supe än vi räknat med men trevligt hade vi i allafall. Fredagen kom Marielle och mös me oss. Lördagen bjöd på Marcus födelsedag. Gick upp tidigt och jag och Marielle begav oss in till staden för att handla de vise versa. Resten av dagen gick åt till att vänta in kvällningen. Trevligt folk och ös som kallas duga!! Kvällen avslutades vid halv fem på morgonen med att killarna badade naket^^ Bilder finns på Camillas facebook.

I måndags åkte jag hem till Mami. Spenderade lite tid me henne och igår åkte jag tillbaka till HBG.
Idag väntar städning och inhandling av matvaror. Alltid lika kul att lägga pengar på¨^^not.

Jaja. That´s it.
SYS

Åhh

Alltid denna satans ångest när jag sett mig själv på bilder!
Säg vad ni vill men att säga att jag blir bra på foto är en ren lögn.
Usch. Lika bra att göra som jag gör för det mesta...undgå kameror!

Blö

SYS