In Bjärnum

Anlände som ni vet till Bjärnum iförgår. Träffade Ted och CO. Igår var en toppendag rakt igenom. Gick upp sju och spenderade några timmar med svärmor. Städning, kaffe-cigg pauser- promenad och handling. Mycket trevligt måste jag säga! Därefter begav jag och Marcus in till stan för att införskaffa alkohol och lite rekvisita inför lördagen. Passade på att överaska syster med att hämta henne på jobb. Fick lust för att grilla på kvällen så vi bestämde oss för att spontanbjuda lite folk. Slutade med att ingen grillade och istället tog en riktig röjfest plats!
Härligt och nytt folk, massa skratt och én sen kväll.
Vist man mår som man förtjänar idag men det var värt varje minut!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 2000 så jag kan bege mig till hässlehåla för att hämta min lilla Marielle! Hon skulle inte komma försen i morgon egentligen men planerna ändrades och nu kommer hon ivkäll! Mys och skitsnack, något man inte kan få för mycket av.

SYS folks

Tidsfördriv

Katten vad sakta tiden går idag!!
En timme kvar tills det är lönt att åka iväg. Har gjort allt som ska göras nu utom att packa in i bilen och det tar typ 5minuter så det känns lite överreklamerat att göra nu.
Får väl sätta mig med boken så den blir utläst. Känner på mig att det kommer diskuteras Camilla Läckberg med svärmor ikväll och då är det ju bra om alla böckerna är utlästa.
Ja så får det bli. Hinner nog med i allafall hundra sidor nu sen är inte mycket kvar.

SYS!

Wannabe

Ohhh! Tyra Banks är verkligen wannabe Oprah. Jag kan inte förstå hur hennes show ens har höga tittarsiffror.
Må hon vara en av de vackraste kvinnorna som finns men inte passar hon för fem ören som en programledare för en talkshow. Ibland kan man tro att hon är hög på droger som att hon babblar. Och det roligaste av allt är att hon ofta blandar in en massa saker som inte ens har med ämnet att göra. Dessutom avbryter hon gästerna heeeela tiden, mitt i meningar. Men det jag stör mig mest på är att hon, eller ja, programmet aldrig får ett bra slut på ämnet. Det snackas om det och massa gojja och sen är programet slut. I Oprah avslutar de i allafall vad de påvörjat.

Nej usch! Tyra går inte hem hos mig. Hon kan hålla sig till Top Model där man inte ser henne så mycket istället.
SYS

Bottle

Sådär gott folk. Här sitter man nyduschad och fräsch! Vegjord med både hår, smink och kläder.
Dock är det ungefär två hela timmar kvar tills jag ska bege mig mot Väla.
Får fördriva tiden med lite Smalville och bjuda på några mindre normala bilder på mig själv!

Har man inget bättre för sig så vist.
SYS









HAHAHA! Webcamen roar mig i allalägen^^

Näe Linda

Jag hann aldrig till duschen. Ringde Melle istället. Blev en paus så väntar på ett samtal till!
Duscha kan man väl göra sen eller hur?

Jag är glad idag. Tror mest det beror på att vi ska hem till Bjärnum. Är en så avslappnad och skön känsla av att vara där. Tyst och fridfullt. Träffa Marcus familj. Det är nästan som en kurort. Efter en period i en svacka är det det bästa botemedlet av alla! 

Nä du Marielle Lindberg! Ring mig nu! 
(SYS)
 

One step two step

Lalala

Klockan är snart halv ett. dags för mig att börja förbereda mig inför resan hem. 
Har packat det mesta nu i allafall. Kan inte förstå hur jag alltdi lyckas packa så mycket!! Tur att vi ska åka bil i allafall. 
Innan vi kan bege oss hem måste jag hitta en present till Älskling på Väla. Har mina små ideer men inget verkar bli bra. Kommer nog hitta något i allafall:) 
Får nog se till att gå på bolaget med, annars blir det ju inte lätt på lördag. 
Satt i allafall ihop en spellista på Spotify igår, musik till 3,5timmar. Alltid något:)

Nä vet ni vad. Jag ska ju hinna duscha me!

SYS 

Den är inne!

Äntligen står gratängen och puttrar i ugnen! Ser faktiskt riktigt fin ut om jag får säga det själv. Ser till och med god ut, dock äter jag ju inte tonfisk så ingen avsmaking här inte.
Syster ringde precis när jag höll på att lägga ihop den och hon skrattade gott åt mig för att jag lät som om jag vore täppt i näsan. Tricket med en scarfs runt näsan fungerade prima. Hon tycke jag var söt osm stod ut med något jag verkligen hatar för att göra Marcus glad. Men det ärr ju sån jag är, snelhest vettni!

Ju närmare vi kommer lördag desto mer längtar jag. Ska bli hemskt trevligt och dessutom ska jag få träffa Melle med.
Saknar min lilla tolle så hemskt mycket ska ni veta. Humöret är på topp denna dagen, verkligen!
Samtalet med Millan igår vid elva tiden gjorde susen. Vi är inte normala för fem ören, men det är ju det som gör oss till de fantastiska personer vi är!

Ojoj,det bubblar i mig av glädje. Inget ska få förstöra denna dagen!
SYS

Så där ja

Nu har jag förberett så mycket man bara kan inteför maten. det enda som återstår nu är att lägga ihop (kan man kalla det det?) gratängen innan Marcus kommer hem.

Tiden har gått förbi sakta idag tycker jag. Kvittar hur mycket jag än gör så bara kryper den fram. Pikatten.
får se till att göra en mer effeltiv dag i morgon. Upp tidigt, gymma, packa och sedan åka till Väla för att handla present till Marcus.

Men frågan är nu vad i sjutton jag ska göra med resten av timmen och en halv som marcus kommer hem.
En fråga som säkerligen förbli obesvarad.

SYS

..o..

Tog en powernap. Trodde jag sovit i en evighet och missat att klockan ringt när pappa ringde och väckte mig. Dock visade det sig att jag bara vilat i 15minuter vilket är det optimala för en powernap. Så nu är man la ganska pigg.

Ska påbörja förberedelser för maten tänkte jag. Göra klart min sallas så den får stå och dra sig och hacka alla saker som ska vara i Marcus gratäng. Bävar mig för att använda mig av tonfisk dock. Klöks av bara lukten! PHU! Men jag har nog kommit på en bra lösning. En skarfs bunden runt huvvet och näsan sen lär man ju inte kunna känna någon lukt eller hur?

Jaja. Ska ta en röjjare på dass me. Kanske putsa fönster om jag är riktigt duktik. Vi får la se.
SYS

Sjukhuset

Nu har jag både handlat, diskat och plockat undan här hemma. Sitter framför tv:n och kollar på sjukhuset.Usch jag blir verkligen äcklad av att se baranfödslar alltså! Får mig verkligen att tveka på att ens få barn själv en dag. Usch nä. Jag kommer vara en jobbig pasient när det är min tur kan jag lova. Inget blodigt och slämmigt barn på mig inte!

Tror jag ska slå över faktiskt. Dags för lite lunch och det känns som att detta programet inte är något bra för aptiten precis.

SYS

Godmorgon!

Har precsi ätit lite müsli och grapefukt och sagt hejdå till Marcus.
Nu är man åter ensam hemma och funderar förbrillt på vad man ska göra denna dagen. Vet i allafal att jag bli tvungen till att gå och handla. Ska försöka mig på att göra Marielles Tonfiskgratäng till Marcus ikväll. Ska nog inte va några problem inte.

Men först lite avkoppling.
SYS


Fresch

Nu känner jag mig i allafall fräsch. Nyrakade ben, gott luktande, lent hår och ett skrubbat ansikte.
Dock gjorde det ingen nytta på humöret tyvärr.
Ska bänka mig framför en rolig film senare och hoppas på att det hjälper att lätta upp humöret med.

Måste börja planera vad jag ska ha på mig på lördag med. Allt för att slippa eventuella vredesutbrott.
Börjar bli dags att värma upp maten nu känner jag. Han brukar komma hem lagom till halv 8 och det är ju snart.

Äsch.

Kvalité

Har lagat älggryta till middag idag! Godaste kan jag lova!

Dagen har varit lika eländig som jag förutspått. som tur är så är jag och Melle synkade med bra och dåliga dagar för det mesta så nu har vi kunnat avreagera oss med varandra lite. det enda som får mig att le aningen idag är tanken på lördag. Hoppas verkligen på en toppen dag med alla.

Har bestämt mig för att slänga mig i duschen nu lite snabbt innan Marcus kommer hem. Gillar inte att sitta och äta och känna mig halft äcklig.

SYS

Do you know?


Hit me whit you´r best shot! Nananananaa!

--.---.----.

Pratat en stund med syster och därefter bror. Inte ofta vi pratas vid i telefon så man kan nog kalla det ett privilegier.

Väntar på att kaffekokaren ska koka klart mitt kaffe så jag kan bli lite piggare. Vädret ser dyster ut, och jag övertygar mig själv om att det är orsaken till att jag är aningen depp idag.
Tänkte slå Mell en pling men tollen svarar inte!;) Så jag sätter mig ner med en kopp kaffe, min bok och en cigg tills tiden gått framåt lite.

SYS

-.--.---.

Usch. Hade planerat en ganska intensiv dag.
Känner dock nu att det inte kommer att bli så.
Tvätten är snart helt klar. Sen väntar bokläsande och lite städning. Det är allt jag ska göra idag. Gymmet får jag ta ikväll helt enkelt. Känner inte för något just nu.

Usch. Får ringa Melle sen så jag blir på bättre humör!
Tjing

-------

Jag är verkligen inte på bra humör idag! KÄnde det direkt när jag vaknade. Inte blev det bättre heller med Marcus väckningsmetoder!
Det första man ser är ett berg av disk. Och eftersom Marcus inte känner sig skyldig till att ta hand om den så får jag ju göra det. Tvätt som ska tvättas, plocka undan saker och hittan och dittan!!

Och sen till råga på allt drar han upp den där förbannade Thailandsresan när han pratar med sin mamma. Det som gör mig mest arg är att han inte ens tagit upp med mig att han ska åka.

Frustration!!!

Helgens bravader

Får väl säga att helgen (tor-lördag) varit mycket trivsam:)
Torsdagen bjöd på en hyfsat lugn fest som slutade vid tretiden. Bra drag i öltältet och ännu bättre när systeryster och moster joinade framåt midnatt. 
Vaknade upp ganska mör på fredagen och tog det lugnt större delen av dagen. Framåt kvällningen kom det efterlängtade bjärnumsfolket. Festen påbörjades med GH (måste jag säga att jag ägde det ganska bra!) och förflyttades sedan upp tre våningar till Erik. 
Det är ett under hur många vi lyckades få plats med i den lilla lägenheten på 25kvadrat! KOm ytterligare lite folk på de lite senare timmarna och festen var  full gång hela tiden. Vid elva förflyttade vi oss åter ner för att köra ett sista ryck innan utgång. Fågeldansen- tingeling och dick in a box! Exercise fick vi så det hette duga! 
Drog ut till staden och det första vi möts av är en brinnande bil. Försäkrade oss om att brandbilen kom på plats sen lät vi staden göra sitt! 
Blev lite uppdelningar men vi återsamlades ganska snart för mattamat och sovande. 
Fredagen var helt klart det bästa!

Dagen efter var dock inte lika kul. Lägenheten såg ut som ett slagfält och huvudet bultade som bara den. Blev lite kvalitetstid med Oscar då marcus jobbade och resten av eftermiddagen spenderade jag med att leta efter marcus cyckel i stan och dricka cider med Mami och moster. 

Bilder kommer säkert sen, just nu är jag bara trött. 

Hoppas er helg varit lika bra som min:)
   

Wooolii

festen vhar börjat för ett bra tag sen!
Supandet har dragit igång och nu är jag på g.
bara lite snöögga kläder sen fan beger vi oss mot större äventyr.
sara och Oscar håller oss sällskap. Mycket trevligt vill ja lova:)

Byt bye ses i dimman

Woollli

Klockan är halv två och jag har ännu inte varit på bolaget. Dock ringde Erik och meddelade att han med skulle dit så nu får jag skjuts i allafall + lite sällskap.
Nyss pratat med Melle en sväng. Min bakfulla lilla älskling!

Uppehåll från regnet nu. Ser aningen lovande ut för kvällen men för tidigt att avgöra.
Börjar snart bli dags för mig att göra vid mig i allafall. Ja det vill säga efter inhandlingen. Ska bege mig till kusin vid fyra för lite förkrök. Sen får man väl hem och laga lite dinner till Marcus. Utan mat blir han vresig serrni.

Men disken är tagen i allafall och sängen bäddad. Nu återstår det bara för mig att göra mig lite anständig för vistelse bland folk.

If you don´t believe


Nääeeh

Usch. Värdet ger inte med sig. Regnet ligger tungt över hela stan.
Jag har dragit mig för att gå till bolaget. Pallar liksom inte alls.
Blir trött av bara tanken på ens dricka. På att klä på sig och ge sig på smink och frisyr. Festhumöret är inte med mig. Lite frustrerande vill jag säga.
Men vi får se hur det blir fram emot kvällen.

Phuuu. Vi får väl se helt enkelt

Godmorgon!

Eller ska man säga regnig morgon? Regnet öser verkligen ner. Stackars alla som tvingasa stå i sina stånd nere på festivalen idag!
Phu. Själv hoppas jag på att vädret ska bättra sig till kvällen. Att sitta på stranden nu verkar inte allt för lockande vill jag säga. Och jag måste gå till bolaget och införskaffa lite Rosé. Men det får bli när regnet lagt sig aningen.

Vet inte riktigt hur jag ska spendera timmarna fram tills 1900. Förhoppningsvis är syster vaken och vill göra något.

Får ringa och kolla läget

Hannibal the canibal

Precis kollat klart på Red dragon. En ganska flippad film enligt mig. Men spännande och aningen skrämmande vilket samtidigt gör den lite intressant.

Nu är det dags att gå och lägga sig. Måste bara låta mitt nytvättade hår torka lite innan. Blev så förundrad när jag såg hur långt mitt hår verkligen har blivigt! Sen det föll av har det tagit sån tid men nu sjutton växer det minsann!
Och ljust är det. Sommarblekt och skiftande i olika nyanser. Ganska fint endå:)

Undrar vad det är med killar. De säger de ska göra en sak men sedan gör de en annan och glömmer helt det första. Marcus skulle duscha efter mig men i väntan spelar han UFC. Nu är det 15minuter sen jag vart klar och han spelar än. När man sen frågar ska du inte duscha? - JO efter denna matchen. Och så fortsätter det:P HAHA det är minsann ett konstigt släkte det!

Nä. Nu får det vara nog! Sängen gapar efter lite människo värme och ögonen indikerar att de vill vila, likaså hjärnan.  Vad har man då för val?

Lika bra att lyda^^

Fjong

Festivaldags!

I morgon väntar HBGfestivalen+ RixFM festivalen. Rix Fm hoppar jag nog, inte riktigt min grej att stå och trängas och lyssna på artister jag inte gillar tillsammans med massa överkåta fjortisar som dräglar över någon av Sveriges alla "snygga" manliga sångare. Nej tacK!
Kusin, moster, Sofie och föhoppningsvis Sara ska med i morgon och garanterat massa annat trevligt folk. Men saken är den att jag absolut inte känner för varkens att dricka eller klä upp mig och lägga på ett leende för en massa folk jag säkerligen kommer att träffa på som jag inte gillar. Jo vist, säkerligen aningen omoget och lamt men sådan är jag.
Förhoppningsvis kommer lusten i morgon tillsammans med ett glas rosévin.

Förfesten är ett rågetecken än och med tanke på att Marcus jobbar till 19.00 så lär det bli en sen sådan. Men jag får väl lägga in en possitiv syn på det hela och helt enkelt hoppas på att det blir bra i slutändan!

Det tycker jag nog ja.


Dagen eller?

Vaknade upp i morse med en känsla av att denna dagen mest skulle vara meningslös. Orken till att gå upp ur sängen fanns inte och motivationen var som bortsprungen.
Men så precis som en räddande ängel ringde Jossan och frågade om hon inte kunde få komma och hälsa på. Glad som ett barn på julafton började jag städa och gladde mig under tiden över att få lite kvinnligt sällskap.
Efter en stunds kaffe drickande bestämde vi oss för att göra en utflykt till Väla. Bytte mina värdelösa jeans och kom istället hem med en kjol och ett par jeansthights. Mycket nöjda över köpen lunchade vi thaimat begav oss sedan till Maxi. Att gå i en mataffär är faktiskt mycket trivsam med lite sällskap. Vidare till fruktorget för att införskaffa lite grönt. Två kassar fulla med massa gotte för 62kr var som pricken över i:et på en lyckad dag. Hem för att ta en snabb kaffe innan Jossa skulle bege sig hem.
Tack för en bra dag, som jag behövde detta!!

För min del väntade tvätten som en sur gammal vresig tant! Tre maskiner har jag avverkar och under väntan har jag tagit en powernap och dessutom hunnit med att laga risotto till kvällsmat. En av Marcus många favoriträtter så vi hoppas att han blir glad.

Nu återstår bara att vänta på att han ska komma hem och att tävtten i tumlaren ska torka, sen är jag nöjd med dagen:)

Tjingelingan

Ideal

Jag blir förbannad uppriktigt sakt!
Så pass förbannad att jag känner ett behov av att knyta mina nävarna...hårt!
Överallt överröses man med idela. si och så ska man vara!
Men det som stör mig mest är uppsnoffsiga små sktiungar, ja för jag ränkar överblonderade bortskämda ungar som skitungar för att använda ett lite trevligare ord än det som jag själv tänker på.
Små skitungar som tror att de vet allt om allt. Som överöser yngre om att de ska vara och se ut på ett visst sätt för att bli "accepterade". - Ät en halv macka mindre varje dag, annars kan du sitta där med dina fettvalkar!
Så skrev en liten mongounge på sin blogg som jag inte tänker nämna här. Och det gör mig pissigt arg med tanke på hur många små töser som ser upp till dessa liiite äldre överblonderade packåsnorna! De tar åt sig av allt och tror att det ända rätta är att se ut som dem.
Va fan! Är det så konstigt att så många unga flickor har ätstörningar?
Är det konstigt att hur många som helst har dåligt självförtroende när vårt samhälle är som det är?

Men det som nästan är värre är att många killar så noga påpekar att det är så de vill att tjejerna ska se ut!
Jo men vist, inte duger man som man är inte!
Tror inte ens det är lönt att ens försöka få in det i folks ideal-hjärntvättade hjärnor!

Vet ni vad vi gör- vi slutar äta, går till frisören och platinablonderar våra hår och lägger ut bröstbilder på nätet!Sen är vi alla där- där idealet leder oss! Att våra handlingar fär att uppnå det sen kan ha konsekvenserv för resten av livet, vad spealr det för roll? Bara vi SER bra ut, eller hur??
Jeflva idioter

FREAKS

Kallt kaffe och cigg

Not to good!

Syster och Niro är lite sena. Men inget som förvånar mig inte. Vet att Niro har en vana av att ta gooood tid på sig.
Men nu är de på väg i allafall och det är dags för mig att rota igenom garderoben i hopp om att finna något vettigt att ha på mig!

Klädaffärer och middag står på schemat. Inte mycket att klaga på inte:)


Regnigt värre

Regnet fallar med kraft idag kan jag lova! Smattrar som bara den mot fönstren.
Överlag tror jag att det är en bra dag i dag.
Väntar på att lillasyster ska ringa och säga att de nämar sig HBG så vi kan ut på stan en sväng. Måste lämna tillbaka ett par jeans. Att jag aldrig lär mig att ta en storlek mindre när byxorna sitter så där lagom i provrummet. så blir att byta till ett par mindre. Men samtidigt känns det ju bra me:)

OCH, för en gångs skull är mitt hår på min sida med! Brukar få trillskas i timmar oftast känns det som. Men idag föll det på sin plats med en gång. Lyckans ost va;)^^

Nä vettni. Får nog lyfta luren och slå n pling till lillan

Ohho



FY

Why?
Ja det frågar jag mig själv för säkerligen 100ade gången bara idag!
Livet borde leka som mest nu, 20år och utflyttad från det trygga hemmet, inget jobb att slava för. Men varför gör det inte det då?
Varför leker inte mitt liv? Varför envisas just mitt liv med att ligga på botten av djupet medans andras stiger högre ju längre tiden går?!
Klarade inte ens att gå ut som planerat igår för att jag inte stod ut med synen av mig själv i speglen!
Låter som en upprorisk, halv deprimerad fjortis, ursäkta mig för det men just nu är det fan inte lätt.

Jag måste verkligen komma bort. Lååångt bort.
Thailand låter allt mer lockand kan jag lova. 15 000 ska man väl kunna spara ihop sig?

Fuck this day

God morgon!

Sådan tajming! Som ni vet har jag bliivigt frälst av Camilla Läckbergs böcker. Har läst fyra av dem nu och har den femte kvar att läsa. Och nu när jag sitter fast framför nyhetsmorgon för en gångs skull, ja då är självaste Camilla Läckberg dagens sommargäst. Aningen intressant att få veta lite om den nya boken som släpps efter sommaren.

Ushc sicken boklus jag blivigt!

Pikatten

Damm i fläkten

Marcus pillar så glatt på sin dator som numera är uppdaterad med massa nya hightech grejer som jag absolut inte förstår mig på över huvudtaget (frågan är om han ens djälv förstår för den funkar inte). Jag sitter och vilar magen efter middagen. Pajjen fick 10poäng! Enda lilla minuset var att bottnen var aningen hård men det beror på grahamsmjölet så det var ok det me.

Nu ska jag slänga mig i sängen en sväng!!

God Kväll!

Nu står en fin, nybakad och deeustom nyttig tacopaj i ugnen! ser god ut så vi hoppas den smakar me:)

Det fina vädret har övergått till en nästintill skrämmande mörk himmel, skulle chansa på att det bli åska ikväll. Men det gör mig inget. det får gärna åska uta bara den och spöregna på det så jag kan få krypa intill Marcus med en kopp te och bara mysa. Härligt serrni.



Shoo

Va hände?

Igår flödade energin som jag vet inte vad. Men idag! Phuu säger jag bara. Känner mig slöare än en avdankad gasell. Det enda vettiga jag gjort idag är mitt besök på gymmet. Hela dagen har snart gått och jag har spenderat nästan hela i soffan! Fy skam på mig. Värdet är jätte fint och alldeles för varmt för att ligga inne!
Nä i morgon får det bli ändring på mig. Ska gå till gymmet dirket på morgonen istället för att vänta till middagstid. Man blir så mycket piggare av morgonträning.

jaja. Vad som ska hända resten av denna onsdag är inte mycket det heller inte. Vilken totalt meningslös dag. Ska ställa mig pch göra nyttig tacopaj tills Marcus kommer hem men va i allsingdar för jag fram tills dess?

OOhh gud underhåll mig!!


Rikskändis^^

Jaha gott folk. Då har man tagit klivet in i mediernas värld! Nä skämt och sido.
Ikväll eller i morgon kommer jag i allafall vara med i Tv4:as regionala nyheter:)
Vid så där 11 tiden i morse när jag ännu låg och sov på soffan vaknade jag av en kvinnlig röst utanför fönstret. Hallå hallå?
Det visade sig vara tv4 folk som skulle göra ett repotage om studentbostäder. Kvinnan frågade om de fick komma in och filma vilket jag godkände men bad om att få ta på mig lite kläder innan. En stor t-shirt och trosor är inget man visar sig i tv i inte!
In kom de och som tur var har här inte hunnit bli så stökigt sen jag städade igår. Vist lite saker är på fel plats och Marcus förbenade dator kartonger ligger vid skrivbordet men det fick va.
Den gravida kamerakvinnan gjorde sitt och filmade runt i lägenheten, sedan fick jag vara "statist" och sätta mig och sappa på tvn, aningen mobbat enligt mig. 
Till sist skulle de även göra en intervju där de ställde frågor om svårigheten med att hitta boende som student och liknande saker. Jag som absolut inte trivs framför kameran blev totalt nervös och kände hur svetten började rinna i pannan! Inte blev det bättre heller med tanke på att jag varken hann sminka mig eller klä på mig ordentliga kläder och att jag var helt nyvaken! Men men man får väl leva med det! 

Så antingen i kväll eller i morgon får ni som bor i skåne i allafall se mig på nyheterna. Lova att inte skratta bara! haa. räcker att jag själv kommer vika mig av skratt mot mig själv! 

Ha en bra dag   

Solskensväder

Så stolt jag är över mig själv nu! Fått en massa gjort idag:)

Nu är jag dock trött och kan knappt bärja mig tills Marcus kommer hem. Äta en god middag tillsammans och kanske ta en kvällspromenad senare ikväll. Hoppas han blir glad av renligheten och middagen:)

Ibland funderar jag på saker och ting för länge, för innerligt. Inbillar mig att saker ska förändras. Bli något som jag inte tänkt mig. Men samtidigt så är det väl så som livet är? Fullt av överaskningar och förändringar?
Jag tror det. Men ibland skrämmer det mig hur lite makt man egentligen har. Ingen aning om hur livet kommer att utspela sig, vilka vändningar det kommer att ta.
Men så mycket kan jag säga att så länge det håller sig som det är i dagsläget så är jag lycklig. När jag får dela min vardag med underbara vänner ocg en helt otrolig pojkvän.
En dag som denna är livet fantastiskt!

Köss

Phuu

Nu har jag lekt hemmafru i två timmar. Diskat, städat och tvättat så det numera skiner i vår lilla boning!
Känns skönt när det ser ordentligt ut runt omkring en. Ännu bättre att få bädda sängen med nytvättade sängkläder, kommer sova GOTT inatt!

Vet inte vart ifrån min energi kommer ifrån. Gick upp när älskling skulle till jobbet, åt frulle och kollade på tv. Fick sedan en lust av att gå till gymmet så så fick det bli. Kändes skönt att få svetta av sig lite och ta ut sig. Handlade på vägen hem. Satte mig för att varva ner med lite vattenmelon och yoggi. Ringde Melle och bestämde sen för att ta tag i röran här hemma.
Energin bara flödar på vilket den borde göra oftare.
Ojoj, dags att hämta tvätt!

See ya

Kväller

Precis sett IceAge 3. Helt underbara filmer alla tre. Jo vist aningen lamt att man gillar såna här filmer när man är så pass "gammal " som jag är men det kan inte hjälpas. Sid är ett riktigt chamrtroll och filmerna får en att må så där härligt bra!

Nu är jag trött och funderar på att lägga in handuken och sova. Ska gå upp i tid i morgon och gå till gymmet vid middagstid. Känner för att gå av mig!
Låta tankarna bearbetas och fettet brännas! Härlett!

Bara liite Sinfeldt till sen sova.

Ballaballa-

Sweet morning

God morgon alla glada!
Idag är en bra dag, det kändes så fort jag slog upp ögonen i morse.
Nu är jag precis hemkommen efter att ha skjutsat iväg Marcus till jobbet. Som den "hemmafru" jag är ska jag idag städa och göra i ordning i vårt lilla hem. Ikväll bär det av till Älskade Bjärnum igen och då är det ju skönt att det ser bra ut hemma så man slipper komma hem till oreda.
Ska bli skönt att spendera tre dagar vid sjön. Hela huset för oss själva. På tisdag väntar middagsgäster och resten av tiden ska vi bara ta det så lugnt det bara går.
Ska passa på att ta lite härliga sjöbilder me!

Ojoj nu ska det misann smaka med en kopp kaffe!

Sches

Tro trott trodde?

Dont´t stop beleivn-Journey, bästa låten ever! Blir lika glad varje gång den spelas. Spotify är en gudasänd gåva till folket^^

syster ska ta pälsen och bege sig hemmåt. Älskling och jag ska spendera en stund framför tvn som nu visar the Parfume. Kass film men lite kvällsmys säger vi väl inte nej till?
Nooop

Kaffe, nja snarare köffe

Nu är syste här vilken minut som helst. Och äntligen har hon vid 19års ålder lärt sig att dricka kaffe! Kannan puttrar på för fulla muggar. Dags att prova ett nytt köffe. Studenters kaffe är alltdi bäst oavsätt vad som står på förpackningen! haha!

Melonen är ju slut:O

Mami

Idag kommer Mami äntligen hem efter sin tre veckor långa semester! Hoppas de kommit på flyget nu i allafall, som vanligt en massa försenngar hit och dit. Men så länge de kommer hem hela och glada så gör det ju inget.
Hoppas på att kanske få träffa henne i morgon och se vilka små presenter hon köpt med sig hem;)

Mami<3

Hundpassning

Härligt med en liten hund i hemmet:)

     


Söndagstrött

Ett samtal med Melle senare ligger jag nu i soffan och funderar på att slumra till lite innan det är dags för att sitta hundvakt.
Samtidigt vet jag om att jag kommer vakna pigg sen men bli lika snabbt trött igen. Kanske skulle hålla sig vaken endå?

Finns inget kul på tvn heller. Får nog öppa upp en ny bok och låta mig slukas av den istället. Syster kommer vid åtta och Marcus vid sju skulle jag tro så jag har några timmar att slå ihjäl.

Hupphupp

Naked?

ÅH!ibland kommer jag åt någon knapp som förstorar min text. Typiskt!

"how to look great naked"
Ännu ett hemskt påfund för att få oss kvinnor "att trivas med oss själva". Skulle tro det va. Hade någon utsatt mig för den förnedringen kvinnorna i programmet får utsåt i början hade jag varit måttligt på krigsstigen vill jag lova. Jag förstår inte vitsen med programet ens.
Vist är det viktigt att folk ska trivas med sig själva men på vilket sätt ska de uppnå det? Inte genom att bli blottade inför en hel stad inte. Nej detta faller mig inte i smak!


Knut på linjen?

Usch som jag stör mig på vår telefon.
Som de hightech ungdomar vi är har vi givetvis införskaffat oss IP telefoni. Fungerar som vilken telefon som helst. Kostar oss inget i avgift och endast en krona per samtal. Toppen eller hur? Problemet är dock att telefonen är kopplad till vår router. Och som vanligt med internet har man inga garantier för att det alltid ska fungera. Ibland verkar det som det slagit knut på linjen och internet är heldött. detta innebär ju då även att vår telefon inte fungerar heller. där har vi svaret Melle för att det inte alltid går att ringa hit.

Jag blir frustrerad av tanken på att telefonen ska jävlas med mig!

Snart dags för att vara lite hundvakt, alltid lika skoj!
PÖS

Predikanten

Fy attans så bra böcker Camilla Läckberg skriver! Har man väl kommit in i storyn kan man inte lägga ifrån sig boken. Jag är ingen läsare annars men dessa böckerna kommer jag att plöja igenom snabbt!
Bok nummer tre i serien ska påbörjas nu och jag kan varmt rekomendera alla hennes böcker även för folk som inte gillar att läsa!


Skål!

Måste vara en av favoriterna bland gamla serier det!

Tänkte slänga upp en bild på inköpen från igår. Dock är bilden i kass kvalitet och bara tagen på tröjjorna men det pselar ju ingen roll la:)

Det kliar så in i H.E på min rygg. Lyckades bränna mig rejält förra veckan och nu faller huden av! Usch för fjällning och usch på klådan som kommer med det!

Just det bilden var det ja.
Here you go:)



Som sagt dålig kvalitet men vad gör det, gotta love the colours




Gäääsp

Tvi så trött jag är!
Gick upp vid åtta för att ta en morgonpromenad. Hade hopp om att detta skulle göra oss pigga men icke! Varmt och kvavt vilket bidrog till att man knappt kände att man andades. Usch.,

Frukost och lite mys framför tvn innan Marcus var tvungen att bege sig till jobbet.
Vi har även varit inne och kollat på rotweiler(stavning) puppies!! SÅ fruktansvärt söta! Marcus skickade iväg ett mail till dem så vi får la se vad det betyder!

En efterlängtad kopp kaffe nu tack!

Pink is the new me

Sitter här och trivs i min nya vita rosarandiga oversize tröja. Min ack så efterlängtade bruna kroppsfärg lyser mot tröjjans fäger, toppen!
Har även införskaffat ett nytt linne. Vitt, mintgörnt, ljus orange och rosa är det i ränder. Låter kanske inte som det finaste men alla dessa ljusa färger tillsammans med knapparna somföljer hela linnets mitt för att det med ser ut som en stor saftig marschmellow och jag blir lite smått förälskad i det. Blev även två par nya shorts så här lagom till att vädret ska gemesig och regnet invaderar vår dag. Ett par + tröjan jag bär nu fick jag av Marcus som är trött på mitt gnällande över en bristande garderob. Han är allt för söt han den där Marcus.

Väntar på samtal från systeryster. Har planer på en mysig pardag i bjärnum på tisdag. God mat, vin och Playstation 3 för grabbarna. Hoppas bara att hennes karl är på me! Men om jag känner honom rätt så är det inga problem.

Får njuta lite tilla av mitt te och hoppas på att hon ringer innan klockan blivigt 12.
Måste sova snart om jag ska orka upp på en powerwalk i morgon klockan 8. Finns inget värre än att vakna helt totalt utmattad och veta att det första man ska göra är att anstränga sig! Nej pigg och uttvilad ska man vara för att få upp lite motivation! Hoppas träningsvärken i benen fårn hästridningen lägger sig med så man kan gå som en normal person! HAHAAH

NU ska jag lägga ner min dator serrni!

Sov thight!

The Wrestler?

Felstavat kanske?

Vill dock bara säga att jag inte kan förstå hur denna film ens kan ha fått en Oscar?!!
Dålig och mer ett irritationsmoment än en givande film.
Faller mig icke i smaken och det är ingen film jag kommer att rekomendera til någon.

Icke godkänt!



Islandshäst

Igår bjöds det på företags fest alá TA mark och trädgård i Bjärnum. Givetvis fick jag och Macus delta. Ingen hade en aning om vad Herr Tommy hade för planer för dagen men vi alla (bortsett från Dolle) blev glatt överaskade när vi fick se att det var Islandshäst ridning som stod på schemat!
Jag som på senare dag fattat tycke för små hästar blev måttligt glad och uppskattade dagen till fullo!
Brettla hette min häst och hon skötte sig utmärkt trotts min nervösa kropp på sin rygg.
Två timmar till sadel på en fin skogstur och jag var såld! Hoppas på ett återbesök snart eller att Svärfar köper en till sig som jag kan låna lite!;)
Lättridna och snälla hästar, och tölta är något utöver det vanliga vill jag lova!

Hästnörden Linda? Ja det låter så.

Senare bjöds det på mat och festligheterna fortsatte sedan hos Dolle och Mie med gott sällskap och bad i poolen.

En härlig dag kan jag meddela!

Köss på er!


torris

Usch MEJ!

Min blogg torka är icke godkänd!!

Får slänga in några inlägg i morgon när jag ändå bara ska vara hemma.
Men idag väntar mys middag och en lugn hemmakväll.....tror jag;)

Kööös