Poolbygge

Jaha, klockan ringde vid sextiden i morse och jag var tvungen att lyda och gå upp. Blev en trevlig frukost med pappa innan vi lastade in det sista i bilen, inklusive farfar och Lars-Bertil för att bege oss till Torekov. Sick hus där finns. Nu vet jag exakt hur mitt framtida hus ska se ut.

Poolbygge är tro det eller ej faktiskt riktigt kul. Skruvade säkert 300 skruvar idag. spacklade för att delningar inte skulle synas och satt upp hel grunden till poolen. Såå, i morgon väntar resten, föhoppningsvis blir vi klara då med.
Dock har jag fått en enormt fin (inte) bonnabränna. Röd i hela ansiktet och hgela underarmarna men där tar det slut. Blir till att ordna upp resten i solariet sen.

Får se till att smörja in mig mer i morgon och hitta bättre kläder att jobba i.

Nu ska jag ringa min babe och kolla läget med honom:)

ha en bra kväll nissar:

KÖS

My shining star

Du är verkligen himmlen på jorden!
Ibland sitter du bara där med fundersamma ögon och helt inne i din egen värld. Älskar att titta på dig då, samtidigt som en känlsa av osäkerhet sköljer över mig då du sällan berättar vad du tänker på.
Mina favorit stunder är precis innan vi somnar, då du ligger me slutna ögon mot mig och jag drar mina fingrar genom ditt hår tills vi somnar. Dina lugna andetag ger mig en känsla av trygghet. din värme och närhet är det bästa som finns.
De säger att man inte ska vara beroende av någon annan än sig själv, men jag kan inte hjälpa det, jag Är beroende av dig!
Av tiden vi har tillsammans, av glädjen du ger mig, av din närhet och ömmhet, av hela dig! Du är min ch jag är din.
det är just därför jag verkligen inte vill vara orolig nu. vill inte gå och tänka på vad som pågår i din hjärna. Berätta vad du tänker på, vad som tynger dig, vad som helst.

Du och jag babe, kan det bli bättre?


Blaah!

Har haft en varm dag. Arbetsbyxor av tjockaste material och en svart tshirt på det!! Solen sken hela dagen och håller på ännu trotts att klockan är halv åtta. Har verkligen känt mig som en riktig worker idag. Grävt, sågat, skruvat, lyft, burit, sletit och smutsat ner mig. Men vet ni? Jag tror att det bara gör en gott. Att få prova på lite RIKTIGT arbete någon gång då och då. Inte bara glassa fram på något kontor. Man måste vara påde praktisk och teoretisk det säger i allafall min pappa:)

Är trött som en djur nu och är i stort behov av en avkopplande dusch. 
Är samtidigt irriterad och orolig. irriterad för en massa saker, irriterad för att vuxna människor inte kan hålla koll på saker och ting och inte lära av sina tidigare felsteg, irriterad för att jag måste lösa problem som inte ens rör mig själv. Orolig för massa onödiga saker. Men känslan i min mage lurar ingen, känner på mig att något inte är osm det ska. Förhoppningsvis är det bara en känsla som snart försvinner, Har vi otur är det en känsla av onda slag som förgör mig sakta men säkert. 

Ut och röka bort lite bekymmer. 
Be mig om en tjänst idag vore nog inte det smartaste draget alls....


Take a look at that-  

ARRH!!

Jag får damp!! Varför ska jag ansvara för saker som jag inte ens har med att göra??
Palla. Som en jefla mamma som måste hålla kolla på allt.

Jag - orkar- inte!!


In the ring

Hemkomst idag, blandade känslor men det är ok nu.

Haft en bra midsommar, vänner, dricka, logdans och sisådär väder. Får nog kalla det lyckat!
Blev att Millan stannade en extra dag i HBG, pizza och film igår kombinerat med en ytterst slapp dag, fiint.

I morgon väntar jobb jobb jobb. Ska hjälpa pappa på Poolservicen en tid framöver nu. Mycket hårt arbete men jag är ju en hård brud så jag klarar det galant. Dessutom trivs jag i arbetarkläder, bland verktyg och tunga lyft, som en handske för mig!

Men innan dess ska jag se till att få lite sömn så jag ens orkar upp! 

Sleep thight!
 

Bye bye

Kaffe, cigg och Marielle!
Ren och fräsch och på språng för att möta Millan på knutan. På me lite kläder så vi kan undvara en nakebshock för HBG:s befolkning!
 
Time to go!

  

Friends

Vänner är väl ändå det bästa va?
Har redan avklarat samtal med tre av de närmaste idag och nu är jag massa glad.
Och ännu gladare blir jag när jag vet att Camilla snart kommer. Vi behöver inte ens göra något när vi träffas för vi har alltid kul endå.

Nu har jag fått i mig mitt kaffe och är redo att möta dagen.
Duscha var det va? Just det. Måste slänga mig i duschen nu så jag hinner allt jag måste innan halv tre.!

Idag ska bli bra-

Torsdag

Jaha gott folk. Midsommar närmar sig med stormsteg. Så verkar även det dåliga vädret. Kan det inte för en gångsskull bli en fin midsommar?
Vi får väl hoppas på det bästa.

Har haft en lugn morgon. Mest suttit klistrad framför dumburken. Hemskt när man tänker efter hur mycket tid man spenderar på tv tittande!
Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig innan det är dags för att möta Millan på Knutan.

MEN så trött jag är! Behöver nog en kanna kaffe, dock uppskattar jag inte att dricka själv men  Äjja de löser sig.

Ha en bra dag!

Mammi

Fick precis ett sms av Mammi som för tillfället befinner sig i Grekland. Tre veckor ska hon vara där, liite avundsjuk är man nog va?
Men hon är så mycket värd denna resan! Men jag kan inte sticka under stolen med att jag saknar henne redan.

Sitter och kollar på Matrix. En film jag verkligen inte klarar av. Så överspelad och overklig att jag inte kan annat än att irritera mig på den.
Tror det är bättre att sitta framför datorn tills den är slut.

I morgon kommer Camilla hit och våldgästar vårt hem! Men det får hon mycket gärna göra! Känner på mig att vi kommer att göra midsommar 2009 till något alldeles extra! Men först ska vi ha en slappedag med mys, snack, film och enchiladas!
Behöver lite skratt och det är garanterat när Milla är i närheten.

så det så


Cash?

Även om jag inte har något jobb så vill jag inte snåla. Jag vill ju kunna leva ändå och det kan man om man bara har en klar bild för sig om att allt kommer ordna sig ändå.

Därför har jag inte dåligt samvete för att jag unnade mig själv lite små saker igår.
Bland annat de här snyggingarna:


Blev dock en dålig bild, urläckra i allfall.

Ett par skor till och en söt liten klänning på VeroModa sen vart jag nöjd för dagen.
Det är konstigt endå hörrni. När man är nere och inte mår vidare bra. Man beger sig ut på stan eller liknande och shoppar lite. Och på något vis så känns det lite bättre. Eller det är bara jag som känner så? Dock varar det ju inte hur länge som helst.

Dricka lite kaffe och prova kläderna för att se om den nya outfiten passar inför fredagen.

Eeeehee-

Lite torka kanske?

Ja det kan man väl kalla det. Var ett tag sen man var här och skrev av sig!
Som ni ser nedan så fylldes hela förra veckan av studenter och fixande inför deras fest. Fick verkligen uppfylla min roll som storasyster denna vecka vill jag lova. Ligga steget före och se till att de hade allt med sig och inte glömde något. Hämta klänningar och lämna till hårfix med mera. Men jag kan inte säga annat än att jag njuter att att få hjälpa till.

Festen på lördagen blev dock i slutändan en totalkatastrof. Vad som hände går jag inte in på men jag är måttligt tacksam för att Camilla var där i allafall, min stöttepele<3

Annars har tiden sen skolan slutade sprungit på fort och jag har faktiskt, trotts att jag inte har något jobb, åstadkommit mycket. Bland annat har jag fått lite kvalitets tid med min Svärmor, träffat sötbarnen, hjälpt till med diverse hemma och ändå fått tid över till lite roligheter och träffat gamla nära och kära.

Sommaren ska bli bra, och en försmak får vi på Midsommarafton!

Deear-


Studenter

Förra veckan tog min änglar studenten!
Är så stolt över båda två, de har verkligen hittat sina kall båda två och jag är övertygad om att det kommer gå bra för dem!

Här är lite bilder i allafall, dock har jag ingen bild på saras student då bilderna finns på mammas kamera men här är lite från deras baler i allafall:)




Söttollan på hennes Student, som i ett nötskal!<3



Sofie och Jonas på balen. Blev helt tårögd när jag såg Sofie, hon som alltid är en liten tomboy annars, nu helt uppklädd och fin. Så himla vacker.



Sara på hennes bal. Helt gudomligt fin. De här små tollarna fick verkligen snygg generna i familjen;)

Älskade systrar!

Lyckorus

Sitter hos Melle och avnjuter en välbehövd kopp koffe.
Gårdagen hade allt och lite till.

Tågen stämde överens som aldrig förr och jag var i Höör en halv timme tidigare än beräknat. Blev en lite rundvandring i Hoorcity för att sedan luncha på någon smörgåsbord eller vad det var. Mumms vart det i allafall!
Hem till Melle för att spendera lite tid, kolla fula filmer på youtube, leka mongolid^^, fixa te sig lite, dricka kaffe och röga, dricka vin och hotshot för att sedan bege oss till Jernkällaren och avnjuta en superb middag. Vinet vi beställde var godaste vill jag lova. Och flaskans botten synstes tidigt. Maten var toppen, thank´s babe!
Vidare till Eslöv för att dricka lite mer. Kvällen kunde ju inte sluta nu inte.
Dock funkade inte kortautomaten på stationen så vi frågade konduktören om man kunde betala med kort på tåget, han försökte med automaten och fiftade sedan in oss i tåget. YEEy tänkte vi men sen kom han och ville att vi skulle betala med cash. Vi förklarade att vi inte hade några och att det var därför som vi ville betala med kort. Men det kunde man inte. Dock gav han sig ganska snabbt och sa bara: Ha alltid en hundralapp när ni ska åka tåg. Vi fick åka gratis!

Blev lite mys och dricka på Bryggaregatan, Kaffe Karlosson är att rekomendera! Tillbaka till stationen för att komma tillbaka till Höör. Vi behövde cigg och det ända som vart öppet var Preeem. Blev en powerwalk dit och hann precis in innan de skulle stänga. Ingen taxi fick vi tag i heller så vi påbörjade en lång färd hem- Melle som bott i höör i evigheter lyckades ändå villa bort oss i något bostadsområde så en rejäl omväg blev det men hem hittade vi i allafall. Väl hemma blev det en Hotshot till för att värma till oss och ett avslutande glas vin.
Några rundor skitgubbe med massa fyllefuskande och några rundor ----- och president innan vi till sist somnade gott på kudden.

NU sitter vi här och är nöjda med gårdagen och dricker vårt kaffe.
Vi är bra du och jag, vi är nog bäst tillochmed. Älskar dig tullan!


Pusshaj

Onsdag 3e JUNI

Godmorgon/middag alla hopa!

Syster och jag är för en gångs skull ute i god tid. Packade och i ordninggjorda en timme innan vi ska bege oss mot tågen! KORS I TAKET!

Så nu hinner man varva ner innan man ska ge sig av. Kan knappt förstå att jag ska träffa Melle idag. Känner mg som ett litet barn på julafton som precis ska öppna sin enorma hög med klappar!! Men det är väl inte så konstigt med tanke på hur länge sen vi träffades.
Vi kommer ha en bra dag babe!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och njuta av att slippa stressa.

SEES!

Veckan

Nu släpper vi allt och låter sommaren våldta oss alla!

Denna veckan har hittills varit mycket bra och om jag får bestämma kommer resten bli minst lika bra- om inte bättre!
I måndags blev det mest pluggande och gym, idag har vi haft redovisning och inlämning av det sista arbetet. Nu kan man lungt andas ut och låta sommaren göra sitt intrång på riktigt!
Syster kom tidigare idag. Blev att inhandla balskor till både henne och Sofie, fick bli deras student present från mig. Så snäll är jag minsann!
Båda blev nöjda ocg vi firade med cider på Charls Dickens och senare på eftermiddagen kulglass och kaffe på TastyHouse.
Solen har stekt mest hela dagen men gav upp nu så där på kvällningen och istället tog blåsten över.
Men i morgon ska det minsann skina av sol hela dagen om jag får bestämma! För i morgon bär det av till hoorcity för att finally träffa Melle. Sitta på Järnhålan eller vad det heter och dricka litta vin och bara ha lite girltime. Var länge sen nu så det ser vi fram emot!

På torsdag bär det hem till Bjärnum för att fira Nicklas student på Fredagen, supa med härligt folk har vi alrig sagt nej till minsann! Lördagen hem till Vekaboda och hjälpa till med det sista innan Sara och Sofie tar studenten nästa vecka.

En toppen vecka passar bra nu så här i slutet av första året på universitetet-vilket jag själv anser att jag klarat med bravur med tanke på att jag varit så tveksam mestadels av tiden. Det har rullat på med endast en icke godkänd tenta och många härliga människor har man stött på under gången.
Men nu ska sommaren få göra sitt!

Hoppas ni har det lika bra som jag nu!

(Måste tillägga att jag är mycket lycklig för tillfället. Marcus är underbar som vanligt och gör mig glad mest hela tiden. Jag ska få återse gamla kära vänner och spendera mycket tid med familjen under sommaren- Livet leker och jag är mer med i leken än någonsin innan!)

KÖSSHAJ!-