Lyckorus

Sitter hos Melle och avnjuter en välbehövd kopp koffe.
Gårdagen hade allt och lite till.

Tågen stämde överens som aldrig förr och jag var i Höör en halv timme tidigare än beräknat. Blev en lite rundvandring i Hoorcity för att sedan luncha på någon smörgåsbord eller vad det var. Mumms vart det i allafall!
Hem till Melle för att spendera lite tid, kolla fula filmer på youtube, leka mongolid^^, fixa te sig lite, dricka kaffe och röga, dricka vin och hotshot för att sedan bege oss till Jernkällaren och avnjuta en superb middag. Vinet vi beställde var godaste vill jag lova. Och flaskans botten synstes tidigt. Maten var toppen, thank´s babe!
Vidare till Eslöv för att dricka lite mer. Kvällen kunde ju inte sluta nu inte.
Dock funkade inte kortautomaten på stationen så vi frågade konduktören om man kunde betala med kort på tåget, han försökte med automaten och fiftade sedan in oss i tåget. YEEy tänkte vi men sen kom han och ville att vi skulle betala med cash. Vi förklarade att vi inte hade några och att det var därför som vi ville betala med kort. Men det kunde man inte. Dock gav han sig ganska snabbt och sa bara: Ha alltid en hundralapp när ni ska åka tåg. Vi fick åka gratis!

Blev lite mys och dricka på Bryggaregatan, Kaffe Karlosson är att rekomendera! Tillbaka till stationen för att komma tillbaka till Höör. Vi behövde cigg och det ända som vart öppet var Preeem. Blev en powerwalk dit och hann precis in innan de skulle stänga. Ingen taxi fick vi tag i heller så vi påbörjade en lång färd hem- Melle som bott i höör i evigheter lyckades ändå villa bort oss i något bostadsområde så en rejäl omväg blev det men hem hittade vi i allafall. Väl hemma blev det en Hotshot till för att värma till oss och ett avslutande glas vin.
Några rundor skitgubbe med massa fyllefuskande och några rundor ----- och president innan vi till sist somnade gott på kudden.

NU sitter vi här och är nöjda med gårdagen och dricker vårt kaffe.
Vi är bra du och jag, vi är nog bäst tillochmed. Älskar dig tullan!


Pusshaj

Kommentarer
Postat av: Marielle

Best days på evigheter! LOVE YOU mest av allting in this stupied carzy world <3 You and me honey! :*

2009-06-04 @ 13:53:16
URL: http://mariellelindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback