Sammanfattat

Har varit lite kort under dagen så jag tänke utåka lite.

Samma rutin som vanliga mornar. Till skolan för att lyssna på en kass föreläsning som inte gav ett DUGG! Lunch, sedan seminarie. Dags att dela in oss i de grupper vi blivigt indelade i. Hade dock tur som kom med en tjej som jag träffat innan i allafall. Ska bli kul och se hur detta går, men gruppen verkar seriös och det är i allafall ett plus!

Vidare hem för att varva ner och sedan vara upp snart därefter igen. Ner till gymmet, spendera två timmar där och slita ut sig. Hem igen och varva ner ytterligare en gång. Äta mat och sedan deckade jag i soffan. Var verkligen helt slutkörd! Måste se till att hålla energin på en bättre nivå om jag ska klara träna så här.
Vid halv åtta blev det en kvällspromenad. Därefter har jag duschat av mig dagens träning och sedan druckit kaffe.
Nu går en film på tv, men jag vill se DHW, dock är Marcus inget fan av det så jag får väl anpassa mig^^

Hur som haver, överlag har det väl varit en någorlunda bra dag.

(By the way, fick en fin komentar på min tatuering idag vilket uppskattades! Inte så många som ser den med tanke på var den sitter och så, blev i allafall glad)

Nu ska jag göra ingenting....
Tjingeling

Jasså det säger du?

Är trött, sliten och allmänt slö.
Gymmet innan tog på krafterna rejält. Märktes alldeles för mycket att man fått i sig för lite egergi under dagen, och det märks ännu mera nu. skulle förmodligen kunna decka när som helst nu!
Kvällspromenaden är  i allafall avklarad med vilket känns bra. Så nu kan jag ägna resten av kvällen till att kolla på Simpson, family guy och bara ta det lugnt. Vem vet kanske käka en lite apelsin med!

Innan jag börjar med mitt totala slappande ska jag gå ut och förgifta mig själv aningen och bara njuta av tanken på att jag inte behöver innfinna mig i skolan de närmsate två dagarna!
Yippy mej!

Sesrå

Pust

Äntligen hemma från gymmet igen. Kul att märka resultat.

Dags att vila och laga middag.

Hörs

Det är dags

Skolan: Si så där
Nu ska jag bege mig till gymmet och vara ännu grymmare än i går!
Hörs sen

God natt sa flickan och log

Jaha då har även denna dagen kommit till sitt slut.
Är på ett bra humör och hoppas det håller i sig tills i morgon, bara jag vaknar och det är fint väder ute så går det nog bra ska vi se.

Även fått gå en kvällspromenad och färgat håret så här lite på kvällningen. Men nu är det dags att hoppa ner i sängen och läsa lite inför morgondagen.
Såå det ska jag minsann gör precis.....NU

Sov gott Folket!

Yeee

Har fått "orderbrekräftelse" på min hemliga beställning nu.
Ska skicka iväg ett av dem i ett litet brev till min saknade älskling Marielle, om det nu inte blir så att jag kommer ner till henne i skåna på fredag:)

Har inte ens kommit till duschen ännu. Fräscht? Nope!
Dags för mig att ta tagi mig själv nu.
Byebye

Ohhuu

Denna dagen blev bra trotts min negativa inställning i morse och i går kväll för den delen. SKolan var väl ok antar jag, och lika dant som jag förutspråkat så hamnade jag i en grupp med vilt färmmande människor jag alrdig ens utbytt ett ord med. Men det ska väl gå bra.

Efter skolan blev det direkt hem och byta om för att dra ner till gymmet. Blev två timmar idag vilket känns bra. Tränar som en man för fan. Klarade 40kilo o magövningen idag, ni kanske inte tycker det låter då mycket men det är det.
Riktigt sliten i benen nu och magen känns tung så fort jag andas, allt är som det ska med andra ord.

Ikväll ska jag fortsätta i god anda och börja läsa. Ska dessutom läsa klart grupppsykologin. LÄraren vi hade i det i dag inspirerade verkligen mig till det kan jag säga! Dessutom ska jag göra ett test för att se om saker och ting är som jag tror, det vill säga att jag är en ledarpersonlighet. Visar det sig att fallet är så, så ska jag banne mig kämpa mig igenom denna skiten och bli just det, en ledare. Hejjja mig.

Nu ska jag gå och tvätta av mig svetten, fräscht Linda? Kommer bli! Kommer bli!

Så länge....

Eftermiddag

Ja det är det minsann, både bokstavligt och matenligt.

Sitter och funderar på varför mitt huvud värker, tror mestadels att det beror på att jag helt enkelt tänker för mycket. Massa tankar osm far runder där inne i mitt runda huvud. Tankar om allt och inget, tankar om sådant som tär på mig och tankar på saker som inte ens rör mig.
Vet egentligen inte varför jag tänker så mycket, blir väl bara så.

Är i allafall utråkad. Vid åtta blir det en kvällspromenad....
That´s it

Såås

jag är en stjärna på att göra sås det kan jag lova. Dessutom är de nyttiga och gräddfria och det är väl ett plus i kanten va?

Maten är nu klar, bara Marcus som fattas. Klockan är tjugo i fem så det förvånar mig inte om han fått jobba över idag igen. Tur då att ugnen finns så man kan hålla maten varm:)

Vädret är jättefint, tillochmed varmt. Blir till att tvinga ut älskling på en kvällspromenad senare.

Nu ska jag fortsätta vänta...

Röst?

Tror ni man kan tappa talförmågan om man inte pratar på en hel dag? Ibland tror jag det, och det är nog det som är skälet till att oftast när jag är hemma själv även talar med mig själv. Jag får smått panik över tystnad och anser att man aldrig bör vara heeelt tyst eller ha det helt tyst runt omkring sig.

Steken steker i ugnen ännu och jag är mer utrtåkad än tidigare. det ändå som bättrar på humöret är det fina värdet och tanken på att Marcus snart jobbat klart och kommer hem så jag slipper lida av endast mig själv som sällskap. Jag hade behövt en hund, eller hur?

Det engelska språket

Jag förstår inte, varför måste hälften av all kurslitteratur vara på engelska?
Visst det är säkert lärorikt och så men snacka drygt det är att läsa...
Jag blir trött bara jag slår upp en bok på engelska och vet att jag verkligen bara måste läsa den.
Drygt som sagt.

Måste vara psykiskt förvirrad för tillfället. Hur mycket jag än vill och vet att jag måste läsa så går det inte. Läser en sida sen går det inte mer. Börjar tänka på massa andra saker och sen har jag tappat mig själv totalt.
Hoppas denns kursen blir bättre än jag oroar mig för att den ska bli.
Det mest skärmmande är väl att vi ska jobba med främlingar denna gången. Skrämmande!
Som en förebyggande faktor för arbetslivet. SÄKERT!
Det är inte samma sak att hamna i en grupp i skolan som på en arbetsplats. det gör en mer nervös och höjjer ens krav mer än vad det skulle göra på en arbetsplats. I allafall när det gäller mig.

Hoppas i allafall.
Back to english?

Evighet

Vet ni en sak? Jag hörde en sak på tv:n idag. Ordet evighet sägs vara det mest bedrövligaste och sorgsnaste ordet.
Men det är väl inte så konstigt. Tänk själva, evighet är verkligen för alltid. Men något sådant finns ju inte. Man KAN inte säga; jag ska älska dig för evigt, det SKA vara du och jag för evigt och så vidare och vidare. Evigheten finns egbentligen inte utan är ett ord vi blir bekanta med från sagoböckerna i småbarnsåldern. Ett ord som saknar betydelse när det inte är i sammanhang med feer eller häxor och sådant.
Evigheten är så långt ifrån vår verkligehet att man knappt bör yttra ordet.
Visst, jag kan säga till dig att jag ska älska dig för evigt, men det vore att ljuga dig rakt upp i ansiktet. För att för evigt är något som ingen, jag menar INGEn kan hålla.
Ingen i hela världen finns för evigt, alltså bör man inte använda ordet...
Inte så konstigt att det är ett sorgset ord. Tänk så många som har gått på lögnen om evig lycka och kärlek. Sen förvsinnrer deras älskade på ett eller annat sätt efter några år eller så.
Evigt är ett fult ord dessutom.

Don´t use it

Mitt stora feta!

Grekiska bröllop går på tv:n nu. det är väl en gullig film det?

Fick ett mindre hysteriskt ytbrott för ett tag sen när jag åretigen skulle prova yogan, men givetvis ska datorn bråka när Marcus inte är hemma. Typiskt! Så nu får man vänta tills ivkäll. Ibland önskar jag att jag valt en större datror så jag haft en dvdläsare i min egen, men icke.

Här luktar i allafall gott, förhöjjande?
Lammstek i ugnen. Får lägga lite extra möda på maten nu när det är söndag. Marcus gillar schtek...
Vad ska man ha till det då?
Det lutar minsann åt diverse wokgrönsaker och kanske lite couscous?

HUm. tål att funderas på



Ohh loverboy



Det var länge sen nu. Länge sen.
Var tog tiden vägen.
Vad jag säkert vet är i allafall att tiden ännu rullar på.
Du är min hjärtevän



Det går bra



Det är påväg åt rätt håll.

Sitter och kollar på SKÅL, (som i dricka inte som i en skål man har saker i), ganska roligt gamalt 80tals program.
Funderar på hur det blir med yogan idag. Har hört att det ska vara både roligt och bra träning. Ska bli intressant och se hur jag klarar det men min stela kropp. Förr var man vig som en uttänjd kinesunge, idag som ett kylskåp. Måste börja med att tänja ut efter träningen.
Jaja, vi får se vid två tiden.
Innan dess väntar i allafall lunch och läsande.
Så jag får väl ta tag i det nu?

(Kanske vänta liiite till bara)

MC Goldrick

Blir ju tvungen till att läsa en massa även denna dagen. Dock är det dags att lägga psykologin på hyllan och istället gå in på Retail marketing... Det låter väl jätte kul! Eller inte.
Fasen! Motivationen överröstas av ironins framtonade drag om det verkliga livet.
Jag är så uttråkad. Både psykiskt och fysiskt. Jag måste ha något att se fram emot. Det räcker inte med att se fram emot sommaren, jag måste ha något riktigt roligt att se mot.
Hade aldrig annat att Universitetslivet skulle vara så här drygt.
Förstår inte hur vissa kan plugga i 10-15 år EFTER gymnasiet! JAg vet inte ens hur jag ska klara två år till i detta tristresshål! Och vad har jag lärt mig detta året?
De första tre kurserna var ekonomiinriktade vilket absolut inte passar mig. Den fjärde var i allafall aningen kul. Den sista nu får jag ont i magen av att bara tänka på.
Kanske skulle byta skola, inriktning och så vidare. Men vad fasen ska jag annars läsa då?
För läsa det måste jag ju. Vad ska jag annars göra? Börja jobba på ica? Skulle inte tro det.

Jag har fastnat i en ond cirkel som kommer ha sitt avslut i ett djupt dynghål. Låter lovande eller hur?


Kvitt kvitt kvitter

Söndagen kom till slut endå! Trodde aldrig att gårdagen skulle ta slut. Så uttråkad jag var igår har jag nog aldrig varit. Hemskt rentutav!
Men idag är en ny dag. Klockan är aningen över elva. Dags att fundera på vad man ska hitta på resterande timmar av dagen.

En kopp te var det..

Fotboll?

Vad är egentligen tjusningen med fotboll?
Jag förstår inte detta så vet någon så SNÄLLA förklara det för mig.
Ett gäng svettiga killar i medelålder som jagar en boll och ska få in den i ett stort nät. Dessutom beter dig som småungar så fort dommaren ska fram med sina kort. Alla springer fram som små galna hönor och ska picka på tuppen(dommaren) för att han dömt på ett sätt de inte gillar. Kan de inte bara ta det som män och spela vidare?
Sitter och småkollar på Sverige- Portugal matchen. snart har nittio minuter gått och ingen har lyckats göra ett enda mål. Snacka om trisst. Jag menar, va fan, om man nu ska bänka sig i nästintill två timmar framför tv:n så förväntar man sig väl i allafall att det ska bli ett mål?
Nä som sagt. Jag förstå inte tjusningen med det hela.

Var inne på en sida nyss, hittade fina saker, skickade iväg en beställning på två stycken, Ett till mig och ett till ???. Vem det är får ni inte veta...
MOhaha

Men rulla på då!

Jaha, klockan går lika sakta som den gjordt hela kvällen, och inte verkar den ändra på det inte.
Har sutttit här ensam i snart tre timmar. Men det känns mer som 10!
Gahh. Jag får fnatt snart. Och inte blir väl saken bättre av att alla, eller större delen av resterande boende i huset här verkar ha fest överallt i dag. Överallt hör man fulla människor, skratt, musik..
inte så att man känner sig mindre tragisk precis.

Kan denna lördagen ta slut snart eller?

HAHAHAH

Jag är totalt fastnat för "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". sicket roligt program det är. Varje gång jag ser det känner jag ett Begär av att vara med själv.
Tror att jag hade varit en utmärkt kandidat!

Detta förhöjjer verkligen min urkassa dag enormt!


- Om du har mycket problem med magen..så.. hjälper det ju att göra en bröstförstoning

Wiie

Yeeeey, hälften av deltagarna har kommit på att en enad grupp är starkare än en delad grupp med pakter hit och dit! Smart hörrni, jättesmart!

Robinson är pathetic.

På tal om det så är Helsingborg en kass stad. Som många säkert vet så var det i dag dags för Earth Hour. Jag tänkte dra mitt står till stacken (nu när jag läst att hela hong kong och las vegas ska släcka ner) och i allafall släcka ner allt här hemma förutom tv:n för den är min räddare denna kväll. Men tillbaka till HBG, när klockan var tjugo i nio tittade jag ut för att förundras av hur mörkt det skulle vara nu när alla varit duktiga och släckt och så. Dock blev det en total besvikelse när jag såg att alla fönster som varit tända innan, om inte fler, ännu var tända. Fy skam! Även om man inte vill, eller har möjlighet att släcka ner helt och hållet så kan man väl i allafall göra lite? Typ släcka ner lampor i allafall och tända ljus istället? dessutom höjjer det ju mys faktorn^^

Hur som haver, hoppas det hela med Earth Hour får en bra ende, vad nu syftet med det än var:)

Keep on trucking  

Robinson asså

Snacka att denna säsongens deltagare är tappade i fasturn. Små brudar som bara går och ojjar sig, killarna är inte möet bättre.
Dock är han den där punkarkillen bra. Han har läst psykologi det märks. Han kan läsa gruppen som en handske på handen, Han vet exakt hur olika personligheter fungerar, helt intressant att lyssna på. Jarmo, den go finnen, han är med ok. De andra har inte imponerat på mig ännu. Men vi får se efter tävlningen. Vilka är starkst och vilka är mesarna?

Moaha

Like it should be

Jag lider av tristress!
Sitta hemma ensam en lördagkväll är nog det mest tragiska asså.
Vad som väntar är endast Robinson och Jag vet vad du gjorde förra lördagen.
Kul eller?
Nej. Visst jag hade kunnat gå till Robban jag med. Men att sitta ensam men en bunke killar och först lira Fifa och sen glo på fotboll i två timmar låter mindre lockande.
Är så trött på att vara ensam tjej. Varför skaffar ingen här en flickvän? Ska man kanske börja Winga åt folk så någon kan få sig ett nyp? Låter lockande kan jag lova.
Ska bli så skönt med sommar uppehåll kan jag lova. Frågan är bara om man kommer orka gå tillbaka till denna skiten sen igen?
Hade jag kunnat så hade jag spolat förbi de två kommande åren, fram tills när jag och Marcus förhoppningsvis befinner oss i Austarlien och bara har det bra.
men det kan man ju inte.
Får väl helt enkelt finna sig i att saker och ting är som de är.
Även om det svider.


Nu ska jag slappa^^

Mmmuuu

Blev till att gå ensam till gymmet, ganska omotiverande...Men heyy jag gick i allafall dit! Pluspoång på den!

Resten av kvällen ska jag spendera ensam, mycket trist.
Inleder nu med en cigg på balkongen samt varm chokladmjölk! Mums


Puss på den

Men lägg av

Sitter och kollar på "Du är vad du äter". Blir halft äcklad varje gång jag ser det, samtidigt som det ger mig en kick.
Ska minsann köra slut på mig själv på gymmet senare!

Har verkligen jätte tråkigt nu. Klockan är inte mer är kvart över tre. Pallar inte läsa mer heller annars hade det kanske varit bra, men icke!
går inte att städa mer heller. Inte att diska mer heller.
Vad fan ska man göra?
Det är vid sånna här tillfällen jag vekglien önskar att jag var hemma så jag kunnat träffa mina vänner.
Men inte det heller inte.

Tragiskt Linda, tragiskt

Yogatime

Bestämde mig precis för att göra något bra av dagen istället för att fastna vid tanken av att den inte skulle vara bra.
Har nämligen fått för mig att prova på yoga. Ja inte någon kurs eller så utan här hemma i "vardagsrummet". Verkar ganska uppiggande och roligt dessutom bra för tooning av musklerna.
Får la se om jag fastnar för det eller inte.

Så ni vet

Det är ju så att..

Det är lördag nu. Känns inte som det, inte alls.
Lyckades somna inatt efter ett samtal med Melle och någon timmes vridande i sängen.

Vaknade vid nio i stället för 8 vilket innebar att vi inte hann med gymmet så nu måste vi göra det ivkäll i stället.
Känns som om det kommer bli en dryg dag.
Sitter och läser i psykologiboken nu, dryg men intressant, väntar på att klockan ska ticka på. Men den går ganska sakta.
För sakta

Sömnig?

Nej. Klockan är 23.11. Marcus ligger redan i bingen och sover som ett litet barn, medans jag har spring i kroppen och är rastlös.
Sitter i soffan, i mörkret och samtalar lite med Mellebus på msn. Funderar på att kanske gå ut och ta en ciggelurning för att varva ner.
Tror jag är så pigg nu för att jag inte tränat mer än i morse. Kroppen vill röra på sig. Nio timmar till sen invaderar jag gymmet igen.

Dags att ringa melle och röka natta cigg.

Kära vänner

Vet ni en sak?
Vänner är verkligen det bästa man har i livet (givetvis famlijen med)
Men vänner är något som man ska se till att behålla no mather what. Riktiga vänner som ställer ut i vårt och torrt, som älskar en för den man är och vet allt om en.
Alla har en eller flera speciella vänner som helt enkelt är mer lik en själv än andra. Dock ska alla vänner vara vädra lika mycket och inte känna sig minder betydelsefulla för att man är liite närmare vissa andra eller hur?
 Jag saknar mina vänner....Enormt mycket, många gånger.

Hade jag kunnat så hade jag gett mina vänner allt. En betryggande känsla med nära vänner är dock att hur lång tid det än går mellan de gånger man träffas så spelar det ingen roll, allt är som vanligt, precis som om det var igrå man träffades. Det gillar jag.
Ibland känner man verkligen sig så tom. Som om allt bara är emot en och inget fungerar. Det är de stunderna som jag saknar mina vänner som mest.
Ni vet vilka ni är;)

Men som tur är finns telefonen till hands!
En stor eloge till uppfinnaren av telefonen, utan den hade jag varit en sorgsen människa. Kanske ska använda den lite ikväll?
Vi får väl se som flickan sa!


Tidsperspektiv?

Ibland undrar jag vad det är med killar och deras sinne, eller rättare sagt sinnet de saknar för tid.
Vet inte om det gäller killar överlag eller om det bara är min kille och min pappa som är urkassa på tidsperspektiv?

Om Marcus säger att han kommer hem om fem minuter menar han egentligen 15-20 minuter. Värre Med pappa dock. En "liten stund" innebär istället en halvtimme, timme.
Jaja ska i allafall bli intressant och se när Marcus verkligen kommer hem efter träningen.

Vad gör en gammal överåldrig gubbe i Wipeout!? - I can´t do this, my heart is stop! Gå hem då  gubbe:)


- Han tänker inte alls med huvvet^^

HAHAHA

Underbara komentetorer på waipout!!
- Välsvarvade Adrian flyger över bollarna som om det bjöds på gratis anabola på andra sidan!
- Där blev han träffad tio centimerter under sexpacket, vad sitter där Hans?

Och den råaste, en ganska storvuxen tjej från sverige: 120kilo lagordning bakom det fallet! FYY

Älskar dem! Dock suger programmet, speciellt idag är tönt Linda Rosing är med. Dags att slå över kanske?

Jao

Hej helgen

OJOJ, denna veckan har verkligen tagit ut sin rätt denna dagen.
Nog för att man gick upp tidigt, gick på gymmet och sedan gick för att handla och så men efter det har jag varit högts ineffektiv!
Efter lunchen med Marcus blev det ytterst lite läsning och sedan tv tittande. När Marcus stack till innebandyn för snart två timmar sen kände jag bara att tröttheten slog ner osm en bomb! Så givetvis somnade jag. Så jag har sovit i två timmar nu och vaknade i ren panik då jag lovat att ha maten klar tills han kommer hem igen. Men ingen broska egentligen. Ska ju bara in med bakpotatisen i ungen:)
Blir bakad potatis med hema gjorda röror idag, kom på att det inte är vidare smart att köpa färdiga då dess mestadels är onyttiga och endast innehåller tillsattser.
Lite mys med god mat till let´s dance och det är ju aldrig fel. Hejj Magnus! Laila, you are to much showgirl!

Vi hörs sen folk för nu ska jag röga litta

soo fresch!

Äntligen helg

När jag tänker efter så vet jag knappt vart denna veckan har tagit vägen. Wooops sa det så var det fredag.
Kroppen ville inte rikgit gå upp i morse när klockan ringde, fick bli två snoozar innan jag lyckade kravla mig upp och få på träningskläderna.
Blev endast powerwalk på gymmet i morse eftersom jag ärligt talat inte hade mer ork till något annat.
Sitter i soffan nu och väntar på att klockan ska ticka fram lite till så jag kan ringa och avboka min tid hos allergiläkaren. Hatar att de bara har "telefontid" så lite som de har. Dessutom ska man fan sitta i kö hur länge som helst för att ens få snacka med nogon som säkerligen inte ens kan hjälpa en. Kan inte ens uttala namnet på min doktor, fattar inte varför man inte få ha samma dokrot någon gång. knas

Funderar på vad som ska hända idag? Jag MÅSTE läsa, men är omotiverad.
Jaja, dagen får väl komma som den gör så får vi se vad som händer..


Shee

God natt törnrosa

Jaha, blev inte som planerat, men vad blir aldrig det?
Fick bli en kvällspromenad, denna dagen har i allafall kroppen fått göra sitt. Så NU först sitter jag och njuter av mitt kaffe. Gott är det. Riktigt gott. Hoppas bara att man lyckas somna sen med.

Ser fram emot morgondagen. Varför vet jag inte men känner att det kanske blir ne bra dag. Det ända som är inplanerat är morgon turen till gymmet och sedan fixa lite små ärenden. Ska nog, förmodligen, eller jag MÅSTE sätta mig ner och läsa med. Nio böcker i denna kursen, motsvarande ca 2500sidor, kul att ha tenta på det sen! Kommer bli mycket läsande framöver..jag som älskar att läsa, lycko mig! INTE

Hur som haver, dags att släcka ner och kolla klart på Arn 2, sedan inta sovläge!

Sleep thigt

Kvällningen

Jaha kära vänner. Nu är klockan 18.45 vilket innebär att kvällen är här.
Och vad gör då Linda så här på kvällningen?
Jo det ska jag minsann berätta.
Hon sitter i soffan och kollar på unga mödrar och låter kroppen vila efter ett ansträngande pass på gymmet. snart ska hon dricka kaffe och ta en cigg för att fullända hela kvällen. 
Resten av tiden som återstår av kvällen är ännu oviss men hon hoppas på att det kanske händer något skoj i allafall? Men det brukar det ju inte göra..så...

Ibland får jag bara ett starkt begär av att prata om mig själv i tredje person. Vet inte varför men ibland kan jag helt enkelt inte låta bli! 
Kanske skulle man få för sig att läsa lite i boken? Faaast det låter inte så lockande....
Nä kaffe får det bli..

Ciao 

HAHAHAH

Dr Snuggels! Slog på tvn och där var det, både mitt och Marcus favorit barnprogram när vi va små. Kunde inte låta bli att kolla på det. Sånna barnprogram görs inte längre. Stackars nutidens småttisar som bara får kolla på transformers och animerade Nalle Puhs. Förr var det minsann, vi 80talister är uppvuxna med Bumbijörnar och trasdockor och vi är den bästa generationen.
När jag får barn själv, någon gång i framtiden ska jag minsann visa dem alla gamla disneyklassiker och ladda ner massa bumbibjörnar och my litlltepony program till dem så de blir lika smarta som jag^^

Okej, En 20åring som bloggar om barnprogramm^^
KUL

Torsdag.

Riktigt fint värder även denna dag, vilket bättrar på humöret avsevärt!
Började dagen på samma gamla vanliga vis, förutom att vi gick till gymmet istället för en promenad.
Vidare hem för att fixa sig och dra en snabbis till skolan. Så nu sitter man här och har precis städat undand och diskat. Skönt när det är lite rent och fräscht kring en.
Idag blir en rikgit läsar dag, ska faktiskt läsa en bok som handlar om grupp psykologi. Ska bli mycket intressant, undrar dock på vilket sätt den ingår i kursens innehåll?
Blir gymmet en gång till senare i eftermiddag med och resten av dagen? Jaaani, det får nog bli en obesvarad fråga hittills:)

Höres


God kväll/natt

Jaha då gott folk. Nu sitter man här på kvällningen och har precis haft lite "gäster" över på våffeldags firande, fast med pannkakor istället för vi hade inget våffeljärn:P
Pannkakor och kaffe är en brak ombination.

Blir till att kolla på Arn nu innan det är dags att inta sängläge.
Upp tidigt i morgon för att ta en morgongymrunda och sedan bege sig till skolan och lämna in feedback.
Kommer nog bli en lugn dag i morgon, 2Xgym och sedan lite ärenden och så. Låter väl som en bra dag?
ska i allafall inviga mina härliga vårskor!

Nä nu ska jag glotta på film.
Hejsvej

Eftermiddag

YEEEYY
fick åka och sepndera pengar idag i allafall. Härligt.
Lite blev det i allafall, en übersnygg kavaj, kortärmad från h&m i biege(stavning?), solglasögon, diadem, en söt t-shirt, och tre jättefina vår/sommar skor. Blev dock en ganska dyr tripp. Men det var värt det och jag behövde det så då får de va!
Äve betalt räkningar nu så kontot fick jobba hårt idag.

Sitter och tar det lugnt i soffan. Känner mig så där kass idag, ont i huvvet och öm i korppen? Ta det lite lugnt kanske?
Ska snart börja på maten med.
Oj, klockan är ju redan över fem! Var tog denna dagen vägen`?

Äja, dags att vila lite.

Onsdag

Dagarna bara flyger förbi! Det ändå man hinner märka är ju fasen månda och fredag. Alla andra dagara försvinner på något vis. Knasigt det där med tid.

Upp tidigt i morsee som vanligt. Liten morgon promenad och sedan vidare för att storhandla. Fatta dyrt mat har blivigt! Framför allt gurka. Men ganska kul när man handlar på Ica Maxi med så däringa självskanning. Speciellt att trycka ut ettiketter på gränsaker och så. Blev en massa att fylla både kylskåp och frys med. Så idag blir det god nyttokyckling till mddag. Härligt. Dock aningen jobbigt när man packat allti påsar så där bra och sedan kommer till kassan coh åker på ett stickprov. Upp med allt för att dra det i kassan och sen ner i påsarna igen. Men man får la ta det med. Ble vi allafall berömda för att inte ha fuskat, de ni;)

Jaja, Vad händer resten av dagen. Marcus är ute och springer vilket retar mig för att jag själv inte kan på grund av mina förbannade ben. Så jag får snart pallra mig ner till gymmet och göra av med lite där istället. Magen fick i allafall vad den tålde igår vilket märks idag. Så idag får de bli mestadels crosstrainer för att utöka motionen och sedan biceps och trisceps, eller var det bröst? jaja i allafall. Blir nog bra det med. 

Njuter i allafall av att det är UNDERBART väder idag! Blir så sugen på en stor fet sommarfest när värdet är så fint. Dock är det på tok för kallt så det får väl vänta som allt annat. 

Hoppas Marcus vill åka och kolla på skor när han kommer hem, för jag BEHÖVER verkligen nya! Jaja det blir säkert bra. Nu är det i allafall dags för mig att lägga ner datorn och byta om till lite träningskläder. 

Hörs sen eller?
 


God natt

Jaha. Då fick man se det nya schemat idag...KASST! Innebär även att jag kan slänga det där med att springa vårruset rakt i sjön! Har seminarien hela den veckan till och med den dag jag nu skulle sprungit på. Så jävla kasst. Har ju slitit för detta hur länge som helst nu och verkligen sett fram emot det. Så det blir till att ringa Anna i morgon och be henne avboka mig. Så nu får jag väl helt enkelt skriva upp ett nytt mål...
Typiskt min tur...otur.,

KOm på en sak idag. Har alltid sagt att man ska göra saker för att man vill. Men jag går ju emot det så mycket det bara går. Jag pluggar inte nu för att jag VILL; utan för att jag MÅSTE för att jag ska kunna bli något. Hur dåligt låter inte det? Jag tycke det är jätte tråkigt och trivs inte med det alls. Känner fasen ens knappt någon jag läser med. Hur kunde det bli så? 
Ska bara stå ut i  två år till sen ska jag banne mig jobba med något jag verkligen Vill.

Känner mig slapp och slö. Upp tidigti i morgon för att promenera och sedan storhandla. Resten av dagens ska spenderas med att ringa viktiga telefonsamtal och skriva cv. Måste finna mig ett sommarjobb och det är NU!
Ska se till att spendera lite pengar på skor om det vill sig med.

Behöver lite sällskap känner jag.

Sov gott tolls

Hej eftermiddag

Jag saknar massa folk, Såg att Pernilla ringt mig när jag varit på gymmet vilket gjorde mig glad, försökte ringa tillbaka men inget svar. saknar även Millan. Hade behövt lite Camilla humor nu känner jag. Komma hit?
Marielle saknar jag massvis. Får slå henne en pling snart:)

Haft en bra dag hittills. Städat en massa, verkligen torkat allt, rensat ut massa gammalt, torkat golv och allt det där, vädrat och fått nya sängkläder i sängen. Härligt härligt.
Åven hunnit varit på gymmet en runda. Fick överenergi som jag med glädje tog ut på crosstrainern. Känns så skönt när man kommer hem sen och vet att man jobba litta.

Kommer bli en lugn kväll skulle jag tro. Ska bara skriva en feedback på arbetet som jag hittade idag att man tydligen måste göra av någon anledning.
Typiskt.
Snart middag i allafall, kyllick och grönsaker. Goot

Hejdå

morgonen

Klockan är 09.40. Morgonpromenad- check!, frukost- check, två maskiner tvätt-check-(dock två till), storstädning återstår. Men mycket har man hunnit bara för att man går upp i tid.

Annars blir det väl en lugn dag. Fint och rent ska här bli sen får det nog bli gymmet i eftermiddag. Jae, det är väl allt som händer denna dag. Fy vad trisst!

Men hod morgon på er alla glada!

Flyt?

Ja det känns faktiskt som att flytet är tillbaka. I allafall på skolfronten. Fått resultatet på de sista två tentorna, blev inte VG på en av dem som jag hoppats men i allafall, och omtentan blev även den godkänd. Så man är väl nöjd antar jag.
Så nu hoppas jag bara på det bästa med arbetet med. sista kursen innan sommmaren påbörjas på måndag. En hel vecka av ledighet innan dess. Det tackar vi för!

Kanke något roligt besök i veckan eller vad säger ni?
Pengar på onsdag. Börjar krisa nu så JA tack!

Sov gott freaks för det ska i allafall jag.

Kväller

Alltid lika underbart skönt med en kvällpromenad! Dock inte lika skönt med smärtan som nu pålgar mina ben. Men benhinne inflamation? NÄÄ vi kör väl på det du sa: Jag är väl helt enkelt för tjock bara .....
Tack


Kan kolla tatueringen på bdb istället: Kescho
Jag ska ta en röka sen gräva ner mig i sängen. Kanske inte ens gå upp i morgon..palla

Dag

Skönt att vara tillbaka i HBG och hos Älsklingen.
Haft en seg dag som började i skolan kloockan 800 för en genomgång av oppositionen. Förbannade sthlm:are som sågade vårt arbete totalt och undrade varför vi inte hade tagit med något om finanskrisen för den är ju såå viktig. Dock hade jag ett bra svar på det: För att vårt arbete INTE handlar om det! Mongo...

I allafall. Tagit en bild på tattooon nu, blev inte den bästa, men inte så konstigt med tanke på att den är svullen och röd ännu. Men det får duga så länge. Så här ser den ut i allafall:) Vad tycks?

NÄHÄ! dumma blogg. fun´kar aldrig lägga upp bilder. Är det min sida det är fel på eller???

Yeee

Sitter i sängen och studerar min nya Tattoo!
Blev bra tycker jag och har redan börjat fundera på nummer två. Förhoppningsvis innan sommaren^^^
Men smärtan! Jag skulle ju vara så tönt och ha bedövning tänkte jag, men när vi kom dit på avtalad tid klockan sex men fick vänta en timme så hade bedövningen släpp till största delen.
Det är som tatueraren sa: Det ska ju kännas och alla som säger att det inte gör det de ljuger!
Tro fasen det känns när små nålar sticker en 1200gånger i minuten. Så det är bara till att erkänna. Jag var tötn nock till att sitta och hålla, nä nypa marcus i handen under i stort sätt hela kontur biten, när det kom till skuggningarna var det ok för det var mildare.

Såå, får se om jag kommer upp med en bild senare i dag.
Annars?

Natti natt

har varit effektiv asså. Klockan är nu 00.47. Skrivit klart oppositionen i allafall.  
Känns bra och jag är tillock med näst intill nöjd med resultatet.

dags att släcka ögonen och låta sömnen göra sitt. Känner dock en oro i kroppen vilket bidrar till att det där med avslappning blir svårt.
Kan inte förstå ibland varför du gör det du gör, eller varför du tänker som du gör. Du är en person som jag många gånger sett upp till. Du har alltdi ställt upp för mig men aldrig låtit mig ställa upp tillbaka. Du säger alltid att allt är bra medans dina ögon säger något annat.
Du säger att du inte behöver någons hjälp.
det du visar utåt är något annat till det du bär på.
den jag oroar mig mest för är dig. Vet aldrig vad du gör, vad du ska göra eller varför. Är så rädd för att du ska göra något dumt.
Snälla storebror kom hem.
Snälla storebror berätta när något är fel.
Storebror jag älskar dig..

Ångest gånger två-
Älskling take it easy to night, för i morgon ska vi tattua oss du och jag. Älskar dig enormt<3

Sovdags

Gäääsp- Das glücke är nu 22.38. Borde tänka på att krypa till kojs. Inte för att sova dock. Måster verkligen ta tag i att renskriva, eller ja skriva om opositions gruppens arbete. Måste ju vara förberedd på att redovisa det i 7minuter om nu flaskan pekar på mig. Dessutom måste jag hitta något fel med arbetet så man har något att gnälla på, antar att det ger högre poäng än om man bara säger att allt är bra.

Hur som haver, i morgon blir en stressig dag. Upp vid 8, hämta syster på stationen halv nio, försöka få in Bulle(inte det lättaste kan jag lova), städa rummet, duscha och fixa sig, snacka med gruppen på msn för att samordna all kritik osv, och allt detta ska göras innan klockan ett för då kommer släkten för att fira Sandras 17års dag. Vid sextiden är det sen dags att bege sig in till MRD för att märka sig. Aningen nervös nu kan jag meddela men det löser sig säkert. På med emlakräm två timmar innan sen så ska det inte vara någon fara. deeutom, vill man vara fin får man lida pin. Vet i allafall vad ja ska ha nu. Vingarna på ryggen får bli nästa gång. Gillar jag det jag får på söndag beställer jag en ny tid direkt för vingarna ska bli mina!
 
Arbetet var det ja....kanske dags nu.

Smellya

HAHAHAHAH!

Nu är kritiken över!

Sitter och kollar på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Detta är vad jag kallar äkta underhållning! Snacka kul det hade varit om man själv fick vara med om att bli hypnotiserad och sen göra saker som man inte hade en aning om. 
Nästa säsong detta kommer igen så ska jag anmäla mig det kan jag lova! Hade ju passat mig som en handske. Jag som inte har något emot att göra bort mig!

Fan va kul! 

Inget ond ord om detta program asså. Kritiken läggar jag på hyllan. (Åtminstone tills programmet är slut). 

Tjing 

Robinson 09!

Kritiken fortsätter!

Robinson är tillbaka efter 4års uppehåll. Skulle det vara bättre nu än då? NEJ, skulle inte tro det. När man sätter 18 personer med så olika personligheter som det bara finns så är det som bäddat för att det inte ska fungera. Men det är ju det som gör bra tv^^
Det som stör mig är dock personer som kommer dit och säger: Detta är verkligen hemskt, jag blir deprimerad, så har kan man inte bo, detta är ju hemska förhållanden.
HALLÅ!!
Vad trodde de när de sökte dit då? Att de skulle komma till ett paradis med en jättefin strand med massa ätbara krabbor och ett fint litet ställe att bo på? Herregud, vem som helst fattar väl att detta är ett överlevnadsprogram! Levnadsförhållandena SKA inte vara bra. Meningen är ju att se hur mycket de klarar av.
Eller är det bara jag som missuppfattat hela iden bakom programmet?

Så grymt kul att se när främmande folk ska "sammarbeta" och försöka "fungera" som en grupp. Oftast fungerar det ju inte alls. Ska bli kul att se. Om det nu inte visar sig att det blir en total flopp så att man väljer att bojkotta även detta program!

Nä kritikens stund är inne, dags att granska lite till!

KRITISERA MERA VETTJA!

sicken flopp!
Sitter och kollar på "Sveriges smartaste barn". När man sett liknande amerikanska serier så handlar det om barn som verkligen ÄR smarta, ni vet som typ Rainman.
Men detta är ju fan i lika nivå med vi i femman. Jag menar första frågan: Vad är en leguan?
Så de menar att bara en liten del av alla femteklassare i Sverige vet vad detta är och därför är smarta?
dessutom har de alla ett varsit "special ämne". Bland annat en tjej som hade Metallica som specialämne. Jag menar, är man "smart" för att man vet mycket om Metallica? Nä jag tycker de missbrukar programmets namn. Borde hete Barn Jepoardy. Nä just det, det har ju redan funnits, och inte kan man göra något gammalt inte!

Jag tror jag funnit mitt kall i livet. KRITIKER. Hade passat bäst till att kritisera bland annat barnfilmers budskap och handling, meningslösa program så som "Vem vill dejta Linda Rosing", (som by the way har låga tittarsiffror), och sammhället i stort.
Känner att jag hade varit en fena på detta. Millan vet hur bra jag är,  i allafall när det gäller barnfilmer. Lilla sjöjungfrun 2 ligger inte högt på listan. En totalt orealistisk film som sätter griller i skallen på små barn. Inte konstigt att drunkningsolyckorna i landet ökar varje sommar när alla ungar tror man kan förvandlas till en sjöjungfru^^.
Ve och fasa


Det var vad jag hade på mitt hjärta!!

Natt

Har ju varit så duktig, varför har denna veckan inte varit lika bra då? KASS e man nock...

Känner en sån där jobbig, irriterande känsla i kroppen. Som vnligt när jag tror att saker inte är som de borde. Men att säga att de är det vore att ljuga. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det skulle vara heller men känner att allt bara kör ihop sig.
Vet inte om jag är på rätt plats ens. Ska jag verkligen vara i HBG i två år till? ska jag läsa det jag gör? Ska jag vara där jag är överhuvudtaget? 
Allt  känns så fel. Känns som alla ser på en med andra ögon. Har jag förändrats eller är det bara alla andra? Vet inte ens vad jag har personen som ska stå mig närmast vilket skrämmer skiten ur mig (ursäkta utrycket). Jag känner mig som en liten fis i rymden. Alena med en destination om att finna sig själv, hur fasen skulle det gå till?
Jag är, har aldrig varit och kommer aldrig bli en person som klarar sig utan personer i sin närhet. Men för tillfället vaggar jag på en ensam våglängd och kommer antagligen göra en tid framåt.
Om man kunde förändra sig själv aningen mera, kanske hade man då blivigt accepterad och kanske inte behövt känna så här? Men vad sjutton, jag har alltdi fått lära mig att man inte ska ändra på sig själv, snarare en teori om att man ska gillas för den man är annars kan det kvitta.
sanningen är dock att dagens samhälle inte alls fungerar som teorierna vill, nu förväntas man vara något/någon och är man inte det så ska man bli.
Kassa samhälle.

Borde nog sova nu eller vad sägs?

KVÄLL

Hej alla jag vet att ni har saknat mig under dagen men nu äntligen är jag här!!! Skämt och sido, skämt och sido!

Haft en megamysedag med Mammi. Härligt att bara få vara med henne, lite mor-dotter tid liksom. Du är bäst!

Sitter och har ont i magen, mammas nyttogryta var megastark. Det gillas men magen krampar aningen efter:/ Men det var värt det, deffenetivt!
Sitter och kollar på Medium, ganska bra va? Längtar dock till morgondagen. Ska upp tidigt och ut och gå. Hem och städa och sedan ska jag minsann njuta av solen.
Blev glad idag när Marcus ringde. Hoppas på en lägenhet snart. Dessutom medeelade han om att det inte vlir något med pluggnadet i Skottland. Visserligen jättetråkigt för honom men samtidigt en lättnad för mig. Inte för att jag någonsin skulle förbjuda honom att åka, jag menar det är ju en jätte chans att plugga utomlands och dels en enorm uppleveles vilket jag anser han är värd. Men det hade ju varit jobbigt för förhållandet och mig, Så lite glad får jag va, så där  smyg va?
Jag tror allt det!

NÄ family time.

Hajsvaj

Tjens

Jaha. Dagen har hunnít komma till ett slaget.
Jag har precis gjort mig i ordning efter duschen och sitter nu mest och väntar på att klockan ska närma sig två. Ska nämligen åka till Mammi en runda idag. Skänt att träffa henne när man gör det så sällan. Min mamma är bäst!

Sitter och Kollar på Ellen Show. Älskar denna kvinna. Hennes personlighet gör en så glad. We like.

Ska väl bli en lugn dag antar jag och mamma ska laga sin nytto kyckling till mig eftersom det är mig favvo. Bästaste du. Ska även ut på en promenad om det fina värdet håller sig. Vilket jag tror det gör:)
Får nog slå älskling en pling med. Saknar mig påg.

Så nu vet ni det.

Kössshaj

Morgonpigg?

Eller inte. Men idag när jag slog upp ögonen vid fem i 8 och såg den knall blåa himmlen kunde jag bara inte låta bli att gå upp på en gång utan att ens snooza. Dags att ta vara på dagen. Sitter framför tvn. har hunnit käka lite frullebulle och till och med läst oppositionsgruppens arbete och skrivit komentarer på det. Så himla mycket mer man hinner med när man bara går upp tidigt.

Snart dags för Smallville och efter det ett 16minuterspass på crosstrainern. Intressant info: 16 minuters intensiv träning med en puls på 70% av maxpulsen är det optimala för förbränning. Förbränningen får en kickstart och fortsätter sen när man varvar ner. Så nu vet ni det.

Ganska gött när man får reda på sån fakta så man slipper stå i 40 minuter när man ändå förbränner samma mängd.
Hur som haver, ska bli gött o svettas lite.

Nu ska jag ut till Bulle och ge honom moroooot!

Fiiint serru!

Dagen har varit underbar!
Solsken och värme gör en glad till 100%. Satt ute i hagen med Bulle som sällskap och pratade med Melle i telefon i en timme. Skönt att prata av sig lite, var ett tag sen nu. Även om man inte säger så mycket viktigt så gör det så mycket att bara få prata liksom. Så det är jag tacksam för:)

När Sandra kom hem var det dags att tävtta bubbelpoolen. Rengöring innan vårsäsongen är ett måste, men kul är det inte kan jag lova.
Men nu är våren här och det är bara helt underbart. Har till och med fått gå barfota idag för första gången 09, and it felt good! Och även "badat" dem med, kan det bli mer vårigt eller? Naae

Är bara så där allmänt trött nu och funderar på om man skulle vila sig en stund nu och sedan ställa sig på crosstrainern? får nog ringa Marcus me så jag får lite träningsmotivation.
Men ja så får det bli. Vila var det va? Jao

Schao

Herrm

Jaha, Underbart väder idag måste jag medge! Solsken och Värme, det ni.
Snooozade i 40 minuter i morse, trött som en avliden åsna masade jag mig upp för att förlja min morgon ritual. Denna avbröts dock precis när favoriten började på tvn, Janet ville ha hjälp med att åka och tömma ett slöp på tippen. Blir ju ganska mycket skräp när man gör om hemma. Sen vidare och släppa av Sandra i skolan och vidare till (AP)oteket och sedan affären. Så när vi kom hem igen var alla bra program slut. Men tur var kanske det, slipper man spendera så lång tid framför tvn.
Blev istället lunch med pappa som pappade på att köra hem under middagspausen. Efter det har jag suttit i hagen med Sötpollen Bulle för att han ska vänja sig vid folk.

Nu väntar bättre. hej svej

Hum?!

Vet inte vad det är med folk och facebook. Vad är det som är sååå himla bra med det?
Varje gång jag är inne på den sktisidan hatar jag den mer och mer. Alltid något jävbla miffo man inte känner som taggar en på apfula bilder. Jo men tack för den liksom!
Är det för att dessa personer inte gillar mig och på rent pintjiv ska jävlas med att lägga upp bilder på mig där det ser ut som jag blivigt överkörd två gånger på? Skulle kunna tro det i allafall.
Kort borde förbjudas, eller så borde man i allafall ha chansen att "gokänna" vilka kort som får finnas på en själv.
Död åt facebook!


Thinking

Jag vet inte vad det är. Det där som alltid får mig att tvivla. Tvivla på att allt är bra. Kan jag inte bara bli funtad till att faktiskt TRO på att saker och ting inte måste sluta upp på ett negativt sätt?
Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Så där osäker och rädd för allting i världen. Vad fan är det Linda?
Kan inte bara något kul hända nu så man får upp glöden aningen?
LÄngtar efter att få vara så där toppen glad och ha något stort att se fram emot.
Det kommer kanske sen....

Knas

Så typiskt att man ska vara född allergiker. Skulle fånga pollen i dag vilket resulterade i att jag resten av dagen haft rinnande ögon, rinnande näsa, och igensatta luftrör. KUL!


Hemma i småland igen då. Ganska skönt faktisk. Känns dock jobbigt att vara ifrån Marcus i sex dagar. Vill helst vara nära honom så mycket som möjligt nu med tanke på att han förmodlingen ska fara till scottland i tre månader efter sommaren:/
Lite löjligt kanske, men det är väl det som händer, kärleken gör väl så med människor eller?

I morgon blir det till att gå upp i tid och ställa sig på crosstrainern för idag har man legat på latsidan. Om inte hästjagande räknas som en konditionsträning?

Känns lite så där tomt innombords på något vis. Kanske försvinner snart. Kan man hoppas på.
Jaja, hur som haver, DHW på tv så jag ska kolla på det nu.
Ha en bra kväll folks!

Jahadu

Kan hända att jag är den mest socialthandikappade mäniskan i denna staden!
Kan inte fatta varför folk ska envisas med att fest en måndag??!
Gick upp på 4:an, slog ett öga på hockeyn me grabbarna och tog en cigg. Sen vidare tillbaka ner för att kolla när nästa grabbgäng spelar fifa-
Och alla ska dricka utom jag. Lite som vanligt?
Aningen ja.
Och i morgon är det st patrics day, varför ska man supa då då?
Kan hända att jag är så socialt invalid för att jag inte inser vittsen med att supa flera av dagarna i veckan helt utan anledning? Fan vad trosst jag låter nu. Vad har hänt?
Tror det beror på umngänget.. Killar finns här gott och och visst är de världsbäst. Men inga tjejer att umgås med. Undra hur jag hamnade i den sisten..Att snart ha gått här ett år och knappt känner någon från min klass! Störigt? Ja.
Men det blir lättare när man skyller på att många är snobbar och att man inte tål sånt.
får väl klara mig med mina grabbar då men jag måste verkligen få hit lite tjejer snart. Min kvinnliga sida blir snart vag tamefan. 

Nog om mig och mitt osociala liv. Jag drar här ifrån och hoppas på att det blir bättre hemma....eller? 

Måndag

Klockan är halv fyra och redan har man hunnit avverka en hel del.
Upptidigt, skolan, läsa en annan grupps arbete, hem, gymmet, sova, duscha.
Eller en del e  i allafall.
Nu är bara frågan vad resten av dagen ska innehålla.
Blir väl middag i någon form skulle jag tänka, men sen då?
Jaja, det är väl sådant som löser sig .
I morgon bär det av hem till mrd igen. ska fö en gångs skull vara hemma rätt länge. Eller ja i i sex hela dagar nästan. Ska bli ganska skönt. Skönt me att man inte har någon skola denna veckan. Kommer ganska lägligt  om man säger så.
Får försöka att utnyttja veckans dagar på ett bra sätt när man är hemma. Se till att få så mycket gjort som möjligt. Ska spendera tid i hagen det är i allafall en sak som är säker. Nu är det dags för Bulle att bli tam:)
Får kanske träffa lite folk med? Någon som känner sig manad kanske?

Nä men ushcanamej så ointressant detta blev da..Mondemonde.

Sitsamma.

Herre på täppan

Sicken rolig show. Där skulle jag banne mig varit med!
men det är jag dock inte. Sitter istället i soffan med en kopp kaffe och får titta på!

haft en bra dag endå. Hyfsat lugnt vilket känns bra då kroppen är aningen mörbultad. Bäst att vila lite innan den kommande veckan.
Sitter mest och funderar på var fasen jag sak placera min tattuering, och dessvärre var jag ska ha den någonstans?
Antingen änglavingar mellan skuldrorna, eller en ranka på vaden? Ligger mest åt rankorna nu. Vill egentligen mest ha vingarna men känner att det gör aningen ont att tattuera över ryggraden vid första tattueringen så den får nog bli nummer två för jag ska ha den i allafall!
Men sen till hur den ska se ut. Hittar många fina men ju mer jag tittar på dem ju mer tröttnar ja och så kan det ju inte vara. Får nog be tatueraren att rita upp en så man får den costummade så att säga.
Jaja det där löser sig.

tror jag får gå ut och lufta mig lite nu....
Cheep

Guttentag

Ligger och letar efter en fräsig tattoo på nätet. Men det är aningen svårt när man inte är 100% säker på vad det är man är ute efter eller vart den ska sitta. Exakt en vecka kvar idag så det börjar bli aningen dags att bestämma sig känns det som.

Kunde knappt resa mig upp i morse, träningsvärken i magen är inte nice! Men upp kom jag i allafall, med lite hjälp:) Fram tills nu har jag mestadels suttit vid datorn och gjort ingenting. Men det är så söndagar ska se ut. Kommer bli en mycket lugn dag, men eftersom vi skippade gymmandet igår pga Melodifestivalen får vi dra oss dit ivkäll istället. Detv är nog det enda som händer.
Får nog se till att utökda schemat aningen annars kommer jag klättra på väggarna snart!

Känner för att prata i tele. Något frivillig?

Shupp

JAAA!!

Så nu kan allt agg lägga sig.
Nu vann i allafall en låt som kan ha en chans att slå igenom även i Eurovision! Tackar fan för det! Trodde banne mig att Af ugglas skulle vinna. Men som tur gjorde hon inte det vilket även innebär att jag slippe dricka Jäger och vodka som en galning som jag annars utlåvat om hon skulle vunnit.

Kan man kanske somna glad i dag med då asså:)

Hejjs Opra!

VA!!!???

Men vad fasen har hänt med melodifestivalen? Tur att jag bojkottat alla andra avsnitt denna säsong, annars hade jag varit pissedoff vartenda lördagkväll bannemig!
Och va fan är det för nytt med en internationell jury?!! Snacka kasst. Snacka om att man kan trascha varandras länder. Som deras röstning idag exempelvis. Ett poäng till en låt som i allafall hade haft en chans utomlands. Men icke, istället få tävlingens tristaste BALLAD högst poäng. Som om en ballad vunnit de senaste åren eller? NÄ
Kollar man på förra året till exempel, så konstigt som möjligt och så knasig låt som bara går, det är det som går hem i alla konstiga länder som nu medverkar. Men sverige som det efterblivna land det är fattar inte detta. Vi får nog vänta i fem år till seeen kanske låtskrivarna och artisterna hajjar detta koncept. Aningen synd att vi alltdi ska vara så efter.
Nä tackar vetta ja ABBA!

Bästa bidraget idag var bannemig pausunderhållningens musikuppträdande!!! Det hade vi nog till och med, ärligt tala kunnat vinna hela rubbet med!

Nähä vet ni vad, Ska dock erkänna att jag gillade Alcasar(stavning) och Emilia, men inte mer än så.

Svenska melodifestivalen är en TOTAL FLOPP!
Och inte blir det bättre för att Petra Mede är programledare! Var fan hittade de henne någonstans? I en soptunna med avdankade komiker eller? Blir arg bara jag ser henne. Vet inte om ni märkt det men en mer egocentrisk person fins inte! I varje tillfälle som blir ledigt ska hon fylla ut med ointressant snack om sig själv. Shape up! 

Så Det Så

slödag

Då sitter man här efter middagen men benen insmorda i linement och hoppas på att inflamationen ska ge med sig .
Kommer tydligen bli en lugn kväll i kväll då Marcus måste plugga inför tentan. Gymmet snart  i allafall sen får det väl bli melodifestival final ikväll. Jag som varit så anti melodifestivalen i år. tycker det har spårat ut totalt. ûber kassa bidrag, världens sämsta programledare och alldeles för många delfinaler. Vad h'nde med orginaliteten?

Får ge det eb chans i allafall nu när det ändå är final, bara den där skatan Afugglas eller vad hon nu heter inte går vidare. Snacka om att skämma ut Sverige i så fall!

Nä jag tror banne mig att jag ska gå och dricka litte wasser.

Glopp

Äckligt

Sitter och kollar på tre tjocka brudar eller vad det heter, Hon den engelska matcoachen som ska hjälpa tre tjejer som ska gifta sig, att gå ner i vikt. Snacka om vilken övervikt de har. Och vad de äter! Hämtmat 4gånger i veckan, tre liter vin/vecka, fett me smör på mackorna. Jag blir så äcklad av att man kan låta sig själv bli så pass stor.
Usch. Hoppas verkligen de klara att gå ner nu asså.

Tvätten är klar, disken är diskad, golvet söget, sakerna undanplockade. Nu väntar bara några timmars ägnande åt skrivandet. Känns mindre motiverande kan jag säga. Men jag får banne mig ta mig i kragen, har inte mycket mer vl, det ska ju vara inne på måndag så...

Funderar på om man skulle göra en fuling och sova en stund med innan Marcus kommer hem och drar ner en till gymmet? Ja så får det nog bli. Men först. En kopp kaffe och en ciggeluring

Scha

AHHAHA

Ni vet hon svenska programledaren som spydde i direktsändning? : Vad har du för ord till mig?blarrrfff! HAH
Hon var med på Tyra Banks talkshow i dag! I programmet osm hette: You tube made me famous! Tydligen så hade hennes liv förändrats så hääääär mycket sedan insidenten i tv och nu är hon famous! Skulle tro det va^^

Jaha, lördag i dag, vad gör man då upp klockan nio på morgonen?
Marcus skulle jobba så det var ju bara till att gå upp. dessutom har jag tänkt att det ska städas och donas här så, jag tog tag i tvätten och snart ska damsugaren kopplas n så här blir fint. Alltid lika skönt när det blir rent och fint.

Får väl spendera dagen med städning och sedan fixa det sista av arbetet innan klockan tre.
Ikväll blir det även återbesök på gymmet för att köra ut kroppen det sista innan vilodagen.This feels good. 

Meen först. Diska. 

Hejsvej 

Si så där ja

Gårdagen blev en mysig dag/kväll.
Fick gå upp tidigt idag ändå. Inget annat val än att palla sig i väg till skolan vid elva tiden, dels för att syster skulle ta tåget och mestadels för att skriva klart arbetet. Eller rättare sagt ordna upp arbetet. Visade sig att vi hade för många sidor och var tvungna att ta bort en massa. Fick sitta där och fixa och trixa tills klockan blev halv 6. Då gav vi upp. Hoppas det blir bra endå nu med de sista ändringarna och så som göras idag och i morgon så man kan släppa det sen.

Älskling hade gjort god risotto tills jag kom hem i allafall, mumma på dig! Så nu sitter man och päser i soffan medans Marcus spelar fifa. Snart dags att dra till gymmet med. Ska biffa som fasen idag för att få ut allt agg man fått under dagens lopp. Sen ska resten av energin göras av med på crosstrainern då detta är bra när man har benhinneinflamation.

Så det så. Sen ska kvällen spenderas i mjukkläder i soffan.
Hej då folk!

Phuu

Då har man varit duktig för dagen och även fått gymmet av klarat. Nu ska jag bara scka arbetet till tjejerna och sedan hoppa in i duschen och fixa sig innan det är dags att träffa syster i stan:) Gå på tastyhous för öfrsta gången i mitt liv^^ köpa lite nötter serrni:)

Så så ska nog resten av dagen se ut ja..


Bubuy

Torsdag eller?

Vanliga rutinen gör sig påmind: Upp tidigt, äta frulle, jobba med skolsaker, kolla tv, gå till gymmet.
Så så här kommer min dag att se ut.
Sitta en stund till och fixa med det sista sedan ska gymmet få göra sitt på denna armakropp. Än finns det hopp! -3 snart och på god väg till det bättre.
Det ända som skiljer denna dagen från andra är att Syster kommer! Blev så glad när hon skickade och sa att hon lyckats få en jättebillig biljett från varberg. Var alldelse för länge sedan vi träffades nu.
Så ivkäll blir det god mat och film och skitsnack.

Fick pratat med Melle igår med. Var ett tag sen sist. Blir så glad efter våra samtal:) Och ännu gladare över att det går så bra för henne i Linköping! Får åka upp snart och hälsa på, när kontot godkänner:P

Nu ska jag kolla kalrt på Xena innan jag tar tag i viktigare saker så att säga.

peace V!

Överskott?

Jag får minsann ofta sån där överskottsenergi på kvällarna. Helst när det är liite för sent att få det och man egentligen borde gå och sova. I allafall, efter vår promenad innan bled det lite GH och sedan fick jag lust, kan ni fatta LUST att skriva på arbetet. Så nu har jag snart skrivigt klart sammanfattningen, klistrat ihop allas delar, gjort en framsida och fixat och trixat me massa saker i det.
Känns bra att vara så produktiv på där på kvällningen.

Men nu har jag bestämt att det är dags att lägga ner datorn för kvällen. Kolla klart på Hajjen 3^^ och sedan sova ut. För det är ju så kul med den där överskotts energin, den tar ju slut efter ett´ta och då faller man som en fura.
Täcket och kudden värm upp er för här kommer jag!!

Ischlibishli, vollibolli! och just d, sov gott vettja!

Kväller

Jaha då var även denna dag snart gången. Sitter o soffan och kollar när Ekke och Mackan spelar fifa^^ Passar även på att vila magen som ömmar aningen efter gymmandet. Fiiint serrni.
------------------------------
OJ blev en liiiten paus.
Kom ju på att jag hade paket på posten och kunde inte bärga mig längre så gick och hämtade det, sammtidigt tog vi tillfället i akt och tog en kvälls promenad med. Stackars mina ben asså. Verkar som jag åkt på en släng av benhinneinfalmation, vilket inte kunde komma mer olägligt!

Men men, blev i allafall nöjd med både skjorta och jacka. Fin fint:)
ska minsann ta mig en liten apelsin så här på kvällningen och sen lira lite GH. Ja det ska jag nog.

Inte hjälper det heller att man låter som ett kålmårdatroll!^^

Hejsan lilla djuret

Jaha. Då var det onsdag, någon mer som tycker att dagarna bara flyger förbi??

Vaknade lite senare än vanligt idag, klockan hann nog bli kvart i nio innan vi till sist gick upp. Blev dock ingen morgon promenad då det öste ner regn utanför. Palla.
Fick bli till att skrvia lite arbete istället.
Har precis ätit lite lunch för att fylla på nu så där när man varit på gymmet med. Magen kommer vara öm i morgon kan jag tänka mig.
Snart dags att hämta och lämna paket på posten, kan knappt bärja mig tills jag får jackan, hoppas nu den är bra me bara, och skicka tillbaka litta kläder till H&M när man ändå är på G.

Annars blir det nog en lugn dag med mestadels pluggande och senare en powerwalk för att tömma den sista energin av dagen:)

Bubby

Hej på dej!

Sitter i köket och skriver på Metod-delen vilket är mindre givande!
Gick upp vid åtta idag för att gå en runda med svärmor för att sedan släppa ut pollarna och fixa i stallet. Dock är jag så där überallergisk så jag fick leka med Ebba utanför istället.
Hem och fixa frulle och sedan fanns inte mycket annat val än att sätta sig här.

Dagen ser i allafall lugn ut. Snart klar med skrivandet sen ska vi vidare hem till Markaryd idag, springa en runda ikväll sen vet i sjutton.

Får väl se vad dagen bjuder på helt enkelt:)

Thjoo

Kväller

Jaha då var snart denna dagen gången.
Blev även en kvällspormenad med svärmor idag. härligt väder som bara den. Kom hem, duschade och åt sedan Lyns hemma fixade müsli som var massa god. Så nu är man mätt i magen och nöjd med dagen.
Sitter och ska kolla på det nya programmet wipeout, verkar fett kul. Hade velat prova på sådana saker, hade rockat hårt på det.

By the way, skrev ju om den nya pollen igår, vill ju att han skulle heta bulle, komiskt nog visade det sig att han heter buller! hahah kan man ju lika väl bara hoppa över r:et så blir det ju bulle! jefla sööthest.

Nä nu ska dator ner för kvällen.

Hare fint då

Söntag

Söndag och jag hade helst av allt legat i sängen hela dagen! Men icke.,Upp innan nio för en morgon promenad med Marcus och svärmor. Ganska skönt faktiskt. Dock kunde det varit aningen bättre och varmare väder. Är verkligen stor skillnad på luft och luft asså. Luften här ute i skogen är verkligen mycket bättre och mer lätt andlig än inne i HBG city.

Idag kommer en ny liten polle till våra hagar i Vekaboda. Så grymt söt, ska göra den till min häst;) En riktig liten rocker är han också, tycker han ska heta Rocker eller rolle men han har ju redan ett namn så man får väl nöja sig med det vad det nu än visar sig vara.

Det börjar bli dags för mig att börja skriva på metoddelen men motivationen är som bortblåst så jag får se när det blir dags för den.
Ska i allafall glotta på tv lite nu och sen får vi ta det som det kommer resten av dagen.


Shubbidoo

Näää

Skulle helst av allt vilja gå och dränka mig nu! Bilder från festen kom upp på facebook. För er som inte känner mig bör ni vet att vara med på kort är något jag HATAR!, Verkar säkert jättetrisst men jag klarar bara inte av att se bilder på mig själv från fester, blir ärligt talat äcklad. hur sjukt, dumt, eller konstigt någon än tycker att det verkar så är det ändå så jag känner och jag bara ber alla att respektera detta och låta bli att ta bilder på mig, och defenetivt inte lägga upp dem på facebook!
Ni snygga perfekta människor kanske inte kan förstå detta, men om man inombords är övertygad om att man är jätteful så smärtar det RÄTT hårt att se en själv på bilder som bara gör saken värre!

Ut och springa ikväll eller. Såg ut som det behövs i allafall.


Blöööö

öööhh....Knasigt det där med min bakfylla. Vaknar alltid tidigt efter en fylle kväll, och dessutom är jag überpigg! Håller mig pigg tills ungefär klockan tolv-ett si så där sedan är det bara nedförsbacke resten av dagen. Ligger helt avdeckad i soffan och kollar på semestersvenskar och bara drömmer mig bort till något varmare...
Uuh. Sova en sväng kanske? Och vänta på att grillningen ska komma igång. Sicken fin bakfyllemat hörrni! Grillade revben med wokgrönsaker och majskolvar. Gotte!

Shippido! Tror jag ska låta kudden göra sitt jobb nu så hjärnan kan få återhämta sig aningen i allafall:)

Goodday folks

Godmorgon fyllo

ååh gud så jefla kul jag hade igår. En helt perfekt fylla genom hela kvällen, härligt och mycket folk.
Började med lite förferre hos mig, Anna Millan och Cindi. Kul hade vi och lite sena till festen blev vi vilket resulterade i att vi kom sist, i stort sätt allafall:P Alltid lika pinsamt när man känner allas blickar riktade mot sig när man klampar in genom dörren. Men va fan, Center och attention hela kvällen, först vi maten satt ingen vid vårt bord, men vi sex som satt där roade oss bättre själva, sen helt plötsligt skulle alla sitta vid vårt bord. Likadant med dansandet, Millan startade, jag kom efter och sen var helt plötsligt alla där.
Konstigt dock att man inte blev mer full än man blev, var länge sen jag drack så mycket (vin är gott) men väl var väll det:)
Blev även kallade vacker vilket uppskattas högt och även bidrog till att jag slapp gå hem. Lika klockren som jag alltid är på fest lyckades jag med saker osm bara jag gör, gick runt med min vinare, en av tre:S, krälade över under och på biljardbordet och dansade som ett mongo, men folk älskar mig eller hur? Lyckades även med att placera mig själv i en ytterst liten hundkorg för att ringa till mamma och till shell, tack god gud att ingen svarade! Foton lär dyka upp på facebook tyvärr.  
Kom hem vid halv tre dyngrak och skulle ringa till marcus, satt där och pratade och efter ett tag märkte jag att jag inte fick något svar och trodde att marcus lagt på, visade sig dock att jag suttit och snackat med telefonsvaren^^
Slog på tvn och undrade varför rösterna jag hörde inte stämde in med filmen på tvn, visade sig att det var sandra och kim. Gick in och våldgästade dem och tvingade ut dem på en cigg. Sandra hade så kul åt mig och jag skrattade så knappt kunde stå vilket även syntes på min kjol idag, den är INTE ren. Låg som en mongolid i sängen och tvingade sandra att hämta vatten åt mig, ta mig mina strumpor, ta av mina smycken
Helt underbar kväll trotts att jag säkerligen gjorde bort mig mer än en gång, men sådan är jag och passar det inte så synd för er:) Verkade som ingen hade ont av mig i allafall. 
Nu ska jag bakfulla mig i soffan och njuta av dagen. 
Tack Pernilla för en trevlig fest och tack alla trevliga som bidrog till den bästa kvällen på läänge. 

Pussegull.  

god morgon goding!

Ahhh(sträckning)

Uppe med tuppen även denna fula fredag. värdet är inte smickrande för fem öre men hoppas ändå på det bästa och att det ska ändras tills ett, annars blir löparrundan minsannedoda blöt!
Vaknade av ett sms från Älskling som bad mig gå till datorn och logga in på msn. Bara så jag skulle kunna få se honom och prata lite med hnom så här nu på morgonen. Blir varm inombords:)

Sitter med en macka framför tvn och tycker det är lite halvt jobbigt att kylskåpet här i Vekaboda inte är lika nyttigt och fruktfyllt som hos mig och Marucs. Men man får la göra sitt bästa i allafall. Tog ju med nödvärn med men vill helst inte dricka sådana pulversaker.
Funderar på om man skulle plugga lite i dag eller om man ska lägga undan det tills i morgon? Känns skönt att bara passa på att njuta och ta det lugnt av att få vara hemma.
Klockan ett bär det i allafall av in till "stora" "staden". Hoppas på att hitta ett klädesplagg och massa gottedricka. Men vad ska man dricka i dag då? Både Millan och jag kände för Vodka men det är jefla dyrt på bolaget, så det får antingen bli vinare eller breezers. Ikväll ska det i allafall drickas:) 

Tjo tjingan 

Nääe du

nääe, skrivandet vill inte sluta denna dagen.
Filmen rullar ännu vilket innebär att jag inte kan slita mig för att gå och sova. Får sitta här ett tag till helt enkelt innan jag säger tack för mig.

Sitter och blir lite så där smått förundrad som jag brukar bli när mina tankar börjar spinna runder i min förvirrade hjärna. Vill så mycket men hela tiden känns det som att det inte räcker riktigt till. Vill att allt ska vara så där bra hela tiden. Men som verkligeheten ständigt bevisar finns inget sådant. Många gånger är jag nog mestadels paranoid och förvirrad, men ibland känns det som att trotts detta så har jag på ett eller annat vis rätt om mina känslor. Vill inte att det ska va så och hoppas vid allt att det inte är så!
Det ska vara bra för jag säger det!

Satt på bussen idag och betraktade en gammal rutten tant som gick i vägkanten i ruttna gammla, nästintill förmultnade kläder, ett skatbo på skallen och en tom ölburk i ena näven och en katt som asade henne i hälarna. Min första tanke när jag såg henne var: Tänk om jag kommer att sluta så där? Inget liv, ingen familj, bara jag och en äcklig katt. Inget jobb, inga pengar, ingen tro på framtiden över huvudtaget.
Snabbt slog jag på en annan hjärnkanal och övertalade mig själv om att det aldrig skulle kunna bli så. Bara man följer sina mål och tror på sig själv.
Det värsta är dock att jag aldrig tror på mig själv, kvittar hur många gånger det bevisas att jag faktiskt, tro det eller ej har ett sinne för företagande och kunnande. Kvittar hur duktig jag än är på unisveritet, hur mycket jag förstår eller klarar av, hur inriktad jag är på det jag gör, för jag kommer alltid vara som jag alltid varit, självkritisk. Och inte på ett bra sätt.
Förhoppningsvis kommer jag aldrig bli en a- lagare eller icakassörska (inget emot dem och inget för att klanka ner på dem som jobbar som det men det är inget för mig, mina visioner är högre). Förhoppningsvis kommer jag trotts min kritiska självföraktning att bli något bra. Någon gång. Någon stans.
Hoppet lever väl eller?

Jag tror jag hade mått lite bättre av att ligga brevid Marcus idag, dock svårt med ett avstån på 8mil. Kanske ska webcama hela natten, så om jag vaknar så kan jag i allafall se honom när han sover:) smart Linda!
Nä, nu är jag totalt off från filmen och ska därför gå och ta tag i tandborsten och rengöra flabben lite innan sängen får göra sitt.:)

Sleep thight!
sesrå´

Kvällsing

Jag är så där på G nu. Känns bra med fest i morgon. Mest för supandets skull och givetvis för att träffa lite folk. Men samtidigt lite så där halft jobbigt. Inte veta vad man ska ha på sig, känna sig så där ap-ful, träffa massa man inte känner, kanske de man känner men inte vill.

äja har i allafall Millan där vilket känns betryggande. Kommer nog ha kul, vi brukar ju hitta våra vägar dit:)
Uu, nu kom den där festpaniken igen. Alltid samma sak. Sugen som fan men tänker för mycket på allt runt omkring och suget minskar. Äsch blir nog bättre in the morning.

Känner mig så där lite halft pirrig i magen. Sitter och kollar i tidningen som idag pryds av min snygging på omslaget. Du är Snygg Marcus. Och vi har det bra, i vår lilla ett på 25kvadrat, och lyckan sprider sig. Kärlek, kärlek. Jaadu

Nope, iväg till sägen, situps och sen slockan på hufudkudden.
I feel good, or you think I do.

HEJ!

NU kan jag äntligen ropa HEJ! Klarade tentan som jag nästan var helt säker på att jag skulle göra. SKÖNT! Kan man lägga det bakom sig i allafall. Bara arbetet och redovisning kvar sen börjar ännu en intressant kurs!
This feels good!

Så. Nu blev jag helt plötsligt jätteglad:)
Behövdes känner jag. Tror jag ska ringa Millan nu med som lite så där pricken över i:et för min lycka!
Vill åka och handla kläder i morgon men ingen bil så det får bli Mryds ända affär isätllet.

V för vendetta på tvn nu. älskar den filmen!
Dags för en kopp te och sedan mysa ner sig i soffan hos familjen.

Remember, remember the fifth of November!

Home sweet home!

Jaha ja då var man hemma igen. Bussen sög balle och kunde inte ens gå när den skulle utan en halvtimme INNAN avsatt tid. Dock hade jag tur som var i god tid så att säga. detta bidrog även till att jag fick sitta och frysa baken av mig i mögiga Örkelljunga i 45minuter i väntan på en annan buss som skulle ta mig till Mryd. Blev sur kan jag tala om.

Skolan var mestadels dryg men vi kom en bit på vägen i allafall vilket är härligt.
I morgon väntar en vad jag tror intensiv dag. Ut och springa med Millan, gå till bolaget, kolla kläder. Sedan är dagen nästan slut och det är dags för party. YEeej va:)

Pussaj

downfall

Ahhhhhhhhh....Krasch! Rakt ner i en betonggrund!
Hatar när man bara tappar allt, fotfäste, tankar..allt.  Så typiskt.

Sitter och är allmänt osocial. Håller på med det sista av tvätten som egentligen Marcus skulle tatt men Mange är här. Längtar tills i morgon, ska nämligen åka hem. Skönt att komma hem emellanåt. På fredag blir det antagligen fest. Får bli bolaget i morgon i så fall.
Som det är nu hade jag lika gärna kunnat supa mig dyngrak och skita i konsekvenserna fullständigt. Skita totalt i om jag så deckar klockan 8 eller knappt klarar av att stå på benen. Som det känns nu så spelar inget någon roll.
Vill i allafall träffa Millan nu.

Kanske skulle dricka upp mitt kaffe innan det blir kallt och ta ännu en cigg av många i kedjan^^

Gå och dra dig va?

SÖMN!

GAhHo! Jag är superdupermegaheltrött!
Blev gymmet innan som bestämt.Bröst och triceps, så det kommer ömma massa mer i morgon. Poor me..
Kom hem och käkade lunch, grönsaker och räkor, smarre!
Sen skulle vi kolla på lite film men Linda deckade hårt kan jag lova! Men skönt var det, ville verkligen inte vakna. Men som vanligt är man väl tvungen att göra detta.
Dags att skriva det sista på analysmöget och sedan laga litta middag, elle just nej. Behövs inte idag, blev ju över igår och slösa ska man ju inte göra:)

By for soo long!

Brand?

Gick upp vid sju i morse! Kors i taket!
Törtt som en jude lyckades jag i allafall klämma i mig min nu vanliga frukost i from av yoggi, bär och banan och kaffe. Skulle sätta mig med arbetet direkt när Marcus Gått till skolan men bestämde mig för att avverka ett avsnitt Rachel Ray istället:P Därefter tog jag faktiskt tag i disken. Mitt i allt när jag står där o diskar börjar brandlarmet att tjuta! Min första tanke: Diskar jag i för varmt vatten eller?! HAHA
Så var dock inte fallet utan det var en onödig träning. Tjöt i öronen kan jag lova, och dessutom var det en ganska misslyckad träning då endast tio pers av ca 300 kom ut. Inte nog med det så fick man stå och halft frysa ihjäl i 20 minuter innan de stängde av och man fick gå in igen!
Efter disken tittade jag i allafall på Lyxfällan, och därefter skulle detta analyseras ur två olika teoretikers perspektiv. (ingår i arbetet). Har dock kommit underfull med att analys inte är min grej. Men jag får uthärda detta och fortsätta på det jag hittills skrivigt i allafall.

Ska snart dra ner till gymmet en runda med. Härligt.
Sen mer skriva och resten av dagen ska jag banne mig spendera i soffan och ojja mig över min ömma kropp!
Kanske sova en liten stund med och jag får för mig att lyxa till det lite^^

Tjo flöjt!

(By the way, kom på att jag sällan, nästintill aldrig lägger uppp bilder. Lite trisst men detta beror på att alla bilder är gamla och ger inte en rättvis bild på mig själv. Och inte tar jag nya heller, detta för att jag inte vill skrämma slag på er! Men snart så ska det banne mig komma nya bilder, ska bara gå och bli snygg först så ni får hållas lite till!)

Kösshaj

AJJ!!

Mina stackars överarbetade vader värker som två stuckna grisar! Om inte värre! Gör till och med ont när jag bara ställer mig upp.
Språngmarschen idag gick sämre än jag trott, men ändå bra med tanke på omständigheterna. visste att det skulle bli svårare med tanke på träningsvärken och med tanke på det blåsiga vädret. Som den asmatiker man är så är detta inte det bästa förhållandet att springa under. Blåst och kallluft rakt ner i ett par för trånga lungor frestar på kan jag lova. Efter 1,5km var jag praktiskt taget död och fick kippa efter andan. Marcus som hade krafter kvar sprang en annan runda och jag begav mig hemmåt. Trotts mina nära döden tankar gav jag mig fasen på att jag åtminstånde skulle klara springa hela vägen tillbaka hem, vilket jag även gjorde bortsett från att jag tvungen att stanna vid ett trafiklyse.
Nöjd m4ed dagen i allafall.

Arbetet rullar på och det stressar på! Ska praktiskt taget vara så gott som klart på torsdag redan! Så i morgon ska jag skriva röven (ursäkta) av mig. Men innan dess ska jag bekanta mig med ett antal företag på Agora dagen, OM jag betämmer mig för att gå dit.

Ska bli gott att sova idag kan jag meddela, vila benen inför morgondagens gymmande. Upp tidigt i allafall och ta vara på dagen.

Nä ni, nu ska jag lägga bort datorn och ta det lugnt!
Peaceout


Shooo på dig!

jahaja, Klockan är snart 11 och jag har redan hunnit äta frukost, dricka kaffe, skriva det sista på arbetet, göra vid mig och kollat på Small Ville. Faktiskt riktigt skönt att gå upp tidigt om mornarna.
Snart väntar skolan i några timmar för att jobba på vårt arbete. Sedan iväg och handla lite frukt och grönt. Sedan väntar löparrundan, har siktat in mig på 4km idag. Dock värker mina ben sedan löparrundan i förgår och efter träningen igår.- Och inte för att tala om armarna! Men när mna väl är uppvärmd sen så känns det bättre.

Fint väder idag med, inte så där jättefint men lagom för att man ska bli på bra humör i allafall:) Så idag ska jag se till att få ut så mycket av dagen som möjligt och bara njuta och må bra av allt. 

Nähe, känns som att det är dags av ta på sig litta kläder nu och bege sig till skolan. mm, här luktar nybakt nyttobröd. Det gillar vi!


Pussegull grisa hull!



Tröttekorv!

NU är jag slut. Har i alla fall varti duktig idag och kan somna med gott samvete, både gym och powerwalk idag.
Upp tidigt i morgon för att finjustera lite på skrivningen och sedan bege sig till skolan för att fixa med arbetet.
Sedan väntar en lång löprunda i morgon, eller i allafall fyra kilometer.
 
Funderar på om man kanske skulle åka hem på torsdag? Pernilla V fyller 20 på fredag, och jag som sagt att jag ska vara duktig och ha en vit vecka. Får se hur det går med det i allafall.

Ser fram emot en fin sovstund på min mjuka kudde nu. Lite tv till, en cigg me Eirisch, situps och sedan är jag redo att stänga av hjärnan och lägga ner ögonlocken.

Hoppas er dag varit lika bra som min.

Pussogull grisa hull!

I´m back om track!

Har haft en jättefin helg. Besök av mamma, tobbe och syster, middag på haket, film. Tenta som sög, plugg. Skrivande av essä. Massa mys.

Igår var vi ute på en kvälls promenad/joggingtur. Blev fyra km varav två blev löpning. Slockande gott på kvällen sen. Vaknade vid åtta tiden idag, åt yoggi och jordgubbar till frulle och sedan blev det pluggande i ca tre timmar. Vidare till gymmet för att köra ett pass där. Helt slut när jag gick därifrån men det är härligt.
Varit på Väla en runda med, införskaffade en ny t-shirt that´s it. Sitter och väntar på att något bättre ska ske:P Snart laga nyttomat i form av kylling och couscous med massa grönt! sedan lite plugg till i kväll och sedan en avslutande promenad.

Är så jefla götte att vara igång med träningen igen. Fyra totalt fullproppade veckor med exercise för min/våran del och härligt ska det bli.

Det var nog allt eller?
Back on track!

Regn eller?

Detta suger! Skulle inte studentlivet va sååå himla bra på alla sätt och vis? Alltid fest och alla ska vara glada.
Verkligheten ser heelt annorlunda ut, och dessvärre på fel sätt.

Bort bort bort