Coffe or someting?

Vi är inte rädda, vi bara kör!

Dags att ta bilen och bege sig hemmåt Bjärnum, ett litet pittstop i Hässle för spritpåfyllnad sen får vi se vart kvällen för oss!
Vi ses i Lund i morgon alla glada!



La på ytterligare fem kg i press i morse på gymmet, this is going well dear!

shofaderallan

Dags för mig att dra mig ner till gymmet och svettas litta.

Läsningen är påbörjad och lite fastnar, vet dock inte om min hjärna rymmer tio olika böcker?!!

Kan ju hoppas.
Nä gymmet vart d.

Riv ut dina ögon!

Blaah. Allergin och all medecinering har tryckt ner mig till ett sängliggande läge mestadels av helgen.
Blev inget festande för min del i lördags som det var tänkt. Istället fick jag ligga med brinnande ögon, en rinnande näsa och förminskade luftrör och kunde knappt andas. Men så kan man väl me spendera sin lördagskväll?

Läsningen kom back vilket resulterade i att jag fick råläsa igenom en hel bok igår för att vara klar till idag då den skulle lämnas tillbaka.
Dagen började med skola, hade en riktigt bra föreläsare för omväxlingens skull. Han är minsann en förebild att kalla duga! Blev pepp efter föreläsningen och kom på att mitt mål numera ska innehålla att hitta ett kall som jag verkligen älskar att jobba med och sedan föreläsa för andra om det när jag inte längre ska jobba.
Dessa dagar är bra.
Kom hem, behövde inte vara hemma länge innan telefonen ringde, och vem var det då? JO minsann det var Melle, En timmes härligt samtal som vanligt så nu har jag power till att fortsätta dagen i pluggets anda. två artiklar och några böcker ska pöljas igenom innan det är dags att börja plugga gamla tentor. Så denna veckan är minsann fullproppad!

Annars ska jag spendera dagen med te drickande och sedan speinga ner till gymmet för mina ordinarie 8,5kilometer. 

Blir nog en bra dag minsann:)

Chio 

Really, really bad!

Ligger i soffan och kollar på Vänner. Tycker aningen synd om mig själv. Eller nä, jag tycker j*vligt synd om mig själv!
Nu har pollen allergin slagit till rejält och inte underlättar det heller när man som på pricken över i:et även lider av kvalster allergi!

För alla som inte själva har allergier av någon/något slag, klanka aldrig ner på oss som lider av det och tyck att vi är gnälliga eller veka.
Tro mig, det är inte det minsta kul, ni kan ju tänka er själva att ha århundradets värsta förkylning + ögoninflamation på samma gång! I typ så där en till två månader om inte mer, VARJE år!
Jag FÅR lov att gnälla! För tro mig, det är ett konstant lidande som påverkar mycket i vardagen.

Sömn får man minsann inte mycket av med en rinnande näsa som täpper igen så fort man slumrar till aningen, man kan inte sminka sig på grund av dels rinnande näsa som tvingas snytas en så där 100gånger varje dag och dels för rinnande och röda ögon. Folk osm inte känner mig tror väl att jag går på droger eller är halv genomdeprmead! Känns inte speciellt fräscht kan jag meddela.

Så jag får gnälla, hur mycket jag vill, för detta är något jag inte ens skulle önska min värsta fiende att få!
Jag lider, speciellt när någon idiot tvunget skulle klippa gräset här utanför i morse, jo man tackar!
Idag har jag fått genomlida tre av mina ca 15allergier!

Hoppas vid GUD att mina medeciner hjälper, dags att hämta ut dem i morgon. Tackar för pengabidraget till det för en så där 1700spänn på medecin är ingen höjdare vill jag lova.

Fuck this shit!

Koffein?

Sitter och kollar på Smallvill som äntligen börjat igen!
Efter detta blir det läsning till 100%, måste verkligen hålla det idag!!

Marcus ska träffa sin far och några andra för att tura och sedan kolla på Hif-Hbk matchen. Innebär väl att jag får gå själv till gymmet idag och även äta middag ensam, mindre kul.
Men men.

Time to go


Mumier eller mumintroll?

Jag gillar n og mumintrollen bättre, Mumier är fula och filmerna om dem är fulare!
Sitter och glor på Mumien filemen trotts att den är mer som ett stort skämt än som film överlag. Är trött och funderar på att krypa till kojs tidigt idag.
Kroppen behöver sova ut. Men ändå positiv till det trötta då redan efter tre dagar på veckan har den förflyttat mig mer än 4mil och gjort mig glad genom träning, så den får vara trött. Shemat ska hållas veckan ut i allafall! Känns skönt.
Dock har vi haft vår "fett-dag" idag, som man kan ha EN gång i veckan om man vill. Brukar inte vara så glad för det men idag fick det bli lite gotte. Får lägga på en halvtimme till i morgon +100. Mål denna vecka är 2000!

I morgon är man i allafall ledig, eller ledig och ledig, ingen skola i allafall, men läsas ska det göras. Är så trött på det nu vill jag lova. Plöja igenom 10böcker på en och en halvmånad och försöka lära sig all fakta? Not an easy work!

Nä men vet ni vad, nu ska jag pallra mig iväg till säng (vilket innebär en förflyttning på ca två meter), ja för så är det änr man bor litet^^

kösshaj

Antiperspirant

Solsken-skola-hem-plugg-gymma-laga mat-plugga

That´s the day folks!


Keep up the good work^^

Att få folk att skratta!

Jag totalt HATAR folk som inte kan skilja på mitt och ditt! Nu är det någon som snott min cyckel igen! Hoppas jag hittar den, helst med personen som snott den med så jag kan få skälla lite, är måttligt irriterad vill jag lova!

Annars har jag haft en bra dag, Skola i 5 timmar och sedan gymmet. Haft två intensiva konditions dagar nu, 8,5km konditionsträning och sedan magträning, Bannemig, ge mig lite muskler nu^^

Nu ska jag varva ner efter träningen och sedan laga food. Resten av kvällen ska innehålla läsning.
Men va fan, vi skiter väl i det för vi skiter i vilket!!!


It´s all profit


Och bara för det bjuder jag på en mongolid bild av moí!


Chickflik!


About the boyfriend

Har haft två riktigt bra dagar! Får bli mer om det sen. Nu är jag mest trött och stressad inför i morgon då jag vet att jag måste gå upp tidigt och öva in tre papers inför seminariet! Och stressen ökar ännu mer när jag inte hunnit tvätta idag, vad fan ska jag ha på mig liksom? Dessutom har min allergi slagit till rejält senaste veckan. Näsan rinner och ömmar eftersom jag snyter mig för mycket, ögonen är irriterade och jag trött som en gnu. Känns ju lovande att sitta på ett seminarie och ska redovisa med en röd rinnande näsa?!!
Usch, öööla mig i stället!


Loffe grillar i garderoben^^


I´ll see you soon!

Jag har kommit på en sak! Att hjälpa andra gör en glad!
Så det ska jag börja göra, istället för att gå förbi alla problem, stanna upp och ge en hjälpande hand eller en snäll komentar. Lite gör mycket.

läsningen stannar upp mest hela tiden! Ändå finner jag den intressant och motivationen finns helt enkelt inte idag. Lika bra att försöka fixa till sig istället så man slipper stressa med det sen.


Snart kommer Sara!

Från rot till topp!

First av all: Grattis till Pernilla som denna dagen blir hela 20bast!! Hoppas du kommer få en jättebra dag babe!<3
Second: Lycka till lill kusin som ska prova lyckan på Idolaudition idag! Sjung för livet!

Klockan närmar sig tio och Marcus körde precis för att hinna till jobbet. Jag däremot sitter som en hög i soffan och väntar på att maskin nummer tre denna morgon ska bli klar i tumlaren!. Sicket liv man har som går upp tidigt en lördag och tvättar! Väntar mest på att klockan ska ticka lite fortare så att syster kan komma! Ska se till att ha en riktigt mysig dag tillsammans idag:)
Men innan dess, läsning som väntar!
huuarry!


Murarkrage

Sitter och förundras över hur mycket det händer runt om i världen. Själv sitter man fast i nuet och som Kitty skrev i dagens tidning: "Pissar på det". Man sitter bara här och hoppas att någon ska hända, försöker planera för saker som ändå inte kommer hända. Istället för att leva i nuet, fånga dagen! Man går ju för fasen miste om hur mycket osm helst för att man bara "planerar".

Dagen har varit lagom dryg. Så där på ett extra seegt vis. Blev en rejäl omgång på gymmet i allafall som kommer resultera i träningsvärk. Även en kvällspormenad. Den bakade potatisen blev god. Annars har jag varit högst ineffektiv. Dock börjat läsa i en ny bok, ytterst intressan, får se till att gå upp i tid så jag hinner klart med sammanfattnignen i morgon med, och läsa några sidor till.

Men nu då?
Ta tag i mitt nu och sluta pissa på det!! Dags att duchsa..

Jeppidoo

Sitter och har en dryg dag känner jag. Skriver lite då och då på de dära jefla papersen som ska vara inne på måndag. Kollar lite på tv och städar där emellan. Tycker det ska hända något skoj. Ingen som har vägarna förbi HBG?

Skulle vilja gå och lägga mig i solariet en runda till, men lika bra att vänta en dag med tanke på att jag solade igår. Funderar på vad resten av dagen ska innehålla? Det enda som är spikat är gymmet och en promenad. Men det får ju vänta tills halv fyra. vad fasen ska man slå ihjäl tiden med tills dess?

Läsa? Låter såååå roligt.....

Hee


Communication

Att söka jobb är inget kul alls. Men måstes det så måstes det. Har varit inne i tre butiker idag och lämnat över mitt cv så nu har jag sökt närmre tio jobb. Man ska väl lyckas få något tycker man!!

Sola solarium däremot, det är nice! Dock var det konstiga solarie där man låg i en svacka liksom. Inte alls som de lite mer lyxiga som man är van vid hemmifrån. Men billigare var det i allafall, och skönt!

Gymmandet vad bra det med. Helt slut i armarna nu, kunde knappt få grepp om styret på cycklen på vägen hem, men då är det som det ska vara i allafall.

Nu ska jag laga torsk! Fisk är bra för hjärnan så det får bli middagen i dag:)

Chio

Do we have a BP?

Sitter och kollar på Grey´s, fy, ibland är avsnitten bara så där fruktansvärt sorgliga och hemska. En mamma och hennes ofödda barn förlorar livet båda två. Det är inte så att jag är känslig eller så på något vis för det är jag inte, jag gråter inte ens när jag ser Titanic, men denna serien tar kol på mig! Men jag älskar den!

Började även denna dagen med en härlig morgonpromenad! Solen är skön men blåsten hade jag klarat mig utan. Håller även på att baka bröd denna förmiddag, mummsigt med hemmagjort bröd med massa frön och gotte i.

Dagen kommer bli bra om jag får bestämma, lite lätt lunch när Marcus kommer hem och sedan ska vi lägga oss i solariet och grilla lite, finns inte en chans att jag låter min fina bruna färg försvinna nu! Efter det blir det troligen en runda till gymmet och resterande tid av dagen får jag helt enkelt lägga på läsning. Jey.

Doppdoopiidooop!

Underbara älskade!

Har verkligen haft en bra dag. Började med en promenad på 5km klockan halv åtta. Vidare till skolan tills klockan blev 12. hem och ordna lite sedan vidare till Kullagatan för att möta upp Oskar, Sara och Jenny. Blev lite tittande i affärer och så vidare. Tog en lunch i solen på Haket, mumma, Fick även bli ett besök på systemet för att sedan avnjuta ett par smirnoff ice nere vid gröningen. Härligt!!
Både fått träffa nytt folk, varit ute i solen och kollat kläder, sicken bra dag hörrni!

Så resten av dagen ska jag bara njuta ännu mera och ta det lugnt, Stressen får komma i morgon. Blir en händelserik dag med både gym och promenad varvat med läsning!
ska även hinna lämna ut fem cv:n. Måste göras hur lite jag än vill, känns så dumt att gå runt i affärer och lämna cv:/

Har även talat i telefon med Marielle i en timme idag. var länge sen sist så det var dags nu. Ska även se till att få iväg hennes brev idag så hon kan få sin lilla gift:)

Nu ska jag plocka upp en kyllingfilé och göra nyttowok till kvällsmat. Så det så!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag
Pösshaj

Och

Jag känner mig så där lite enslig och orolig. Lite så där vid sidan av.
Baby, keep me in you´r arms

Påskhelgen =

En helt underbar helg på alla vis!
Besöket i Bjärnum var likte trevligt som vanligt. Alltid lika kul att spendera tid med familjen Andersson, vi har verkligen en härlig liten idyll när vi ses där i skogen vid sjön^^ Blev några långa promenadre med svärföräldrarna vilket gillas. Barnen var snälla som vanligt och passandet av dem gick som en barnlek^^ Dock träningsvärk i armarna efter att ha stått och puttat på en gunga i x antal timmar. Ett stort hjärta till Anderssons i allafall!

Idag är jag tillbaka hos min egen familj. Denna helgen är HELA familjen hemma och det var länga sen det hände kan jag lova! Känns så härligt. Pappa och bror fixar med det nya badrummet, Sofie och Sara lullar runder, Sandra rider Nille och jag och Caroline och Janet gör lite vad som faller oss in. Vår familj är härlig. Borde ha fler sänna här helger!

Har även fått en ny färälskelse denna helg! Nämligen min brors BMW! För en gångs skull har jag fått köra den! Totalt såld är jag, så nu vill jag ha den! Lär dock inte få den^^ Synd.

Även sett till att få lite sol i dag, men jag är en blekis endå. Typiskt.
Värdet är helt underbart och jag känner att inget kan förstöra mitt lyckorus jag suttit inne med de senaste dagarna. Allt känns härligt. Nu kan jag gör allt!!

Kössshaj

Take a bite!

Idag är det dags att bege sig hemmåt till Bjärnum! Påsk, fira svärmor och agera flytthjälp. Ska även få träffa barnen igen, var ju flera månader sen känns det som! saknar hela famlijen Andersson.

Har tagit det måttligt lugnt idag vill jag säga. Ingen stress what so ever. Skönt! HUnnit med en massa endå, stressen är bara en jobbig faktor som man bör hoppa över, går så mycket bättre då.

snart är det i allafall dags att bege sig för att hinna köra inom Marcus mormor med. Är lite nervös för det besöket måste jag erkänna. Har träffat henne fem gånger tror jag, under de snart 2 och ett halft åren vi varit tillsammans. Men haken är att hon har, vad heter det? När man inte kommer ihåg och så? Jaja i allafall, knappt hon känner igen Marcus så hur ska hon då komma ihåg mig? Vet inte hur man ska agera i sådana situationer. Får väl låta Marcus sköta snacket så jag inte säger fel saker, jag och min käft! Kommer säkert gå jättebra.

Glad påsk på er alla!!

Förlängning

Jaha, då var kvällen hockey match över. Hv71 såg starka ut i början, men Färgestad visade ett mycket bättre spel och tog hem det hela i förlängningen. Hv hade ett toppenläge då Jucka fick läge på en straff, men missade, TYPISKT!!
Men men, Färgestad spelade meycket bättre och var starkare så med all rätt att de vann även om HV alltid kommer vara bäst^^
Vi får väl se i morgon, kommer bli spännande, ska Färgestad ta hem guldet och bli mästare för 8:e gången(är det va)
Millan, ska vi dejta på msn under matchen i morgon igen:P

Munhuggning

Heeej folk!
Haft en bra dag?

Min dag har varit si så där. Började med skola vid nio, huvudvärken kom redan efter en timme. Fortsatte sen hela dagen och nu sitter jag här och den vägrar ge med sig.
Blev till att gå till gymmet endå, lite huvudvärk kan väl inte stoppa inte. Dock blev det inte lika intensivt som igår. Fick bli en timme på crosstrainern och sen lite mage, fick räcka för dagen.
Hem och äta lite kyckling, proteinrikt serrni! Och sedan en kvällspromenad innan jag tänkte bänka mig framför tvn. Dock blev jag måttligt besviken när jag insåg att Uggly betty och DHW hade blivigt dissade för HOCKEY! Kul...NOT! lite posivit dock att HV71 leder i allafall, men det gottgötr dock inte att de flyttat på mina favoriter!!

Tror det kommer bli en lugn sista del av kvällen. Har redan gjort mer denna dagen än jag intalat mig själv att jag skulle så det kan man väl vara nöjd med.

Heeey

God Morgon Goding!

Klockan är 08.40, dags att dra sig till skolan och fixa gruppseminariet. Wich me luck!

Byee

Vi har väl en del..

Precis varit på den obligatoriska promenaden för dagen. Skönt när värdet är på rätt sida i allafall.
Har fått iväg en del cv:n denna kväll med och det är väl bra? Bland annat på Gina och Din Sko. Kan ju hoppas att höra från någon i allafall.
Sitter och kollar på färjan nu där en på tok för tung karl i sina bästa år sjunger en Roger Pontare sång och skämmer ut sig för en fullsatt restaurang eller vad det är. Gör folk vad som helst för att synas en minut på tv eller? Ja, jag tror det. Idag blir man bannemig inte förvånad av något man ser folk göra på tv. Hemskt är det egentligen när man tänker efter.

Nee, nu är det dags för ett begär-.
Bye

Whey 80 protein^^

Då har man vart på gymmet än en gång och låtit svetten rinna^^ Härligt när man går därifrån och verkligen känner i kroppen att den har fått jobba. Tycker dock det borde ge mer utdelning snart, men det kommer. Just nu sitter jag och avnjuter min middag, en proteinshake^^ Låter mummsigt va;)

Sen blir det till att ta tag i "läxan" tills i morgon och läsa det som ska vara läst!
Men först ska jag låta dagens sista solstrålar få lysa över mig en liiten stund till!

Goood

Okej, now you!

Tråkig ´dag i skolan som vanligt, kan man trösta sig med att man faktiskt lärde sig något?
I allafall. Underbart väder idag, precis tagit en kaffe med Älslingen på balkongen. Unnade mig även lite glass så ikväll blir det flytande föda till middag stället.
Men först lite tv tittande och sedan en runda till gymmet. Tycker det borde synst mer nu? Men det kommer väl.

Köss haj

Kyckling med currypaste

Sitter i soffan och kollar på det där programmet där folk letar efter exempelvis sin biologiska pappa och så. Förstår inte varför de krånglar som de gör. Idag är de i tyskland och letar efter just en biologisk pappa. Men jag menar har de inget liknande som vi har hitta.se där de bara kan slå på namnet och få en adress?
Nä ja vet inte

Ska snart börja på middagen i allafall så Marcus blir glad när han kommer hem från jobbet. Senare ivkäll blir det väl gymmet antar jag. Skönt ska det bli  i allafall.

Fått skrivet sammanfattningen i allafall. Nu saknas bara att läsa det sista kapitlet med. Trisst men det måste göras.

Beyy

This is old news

Vädret ger vika idag, tyvärr.

Sitter och kollar på family guy. Tycker faktiskt att det är riktigt roande. Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra hur i sjutton man måste vara funtad i huvudet för att ens komm på handlingen till en sådan serie. Man kan ju hoppas på att barn runt om i landet, inte sitter och glor på det i allafall, för som alla vet så tar barn efter allt, och det är ju inte så att man vill att ens unge ska springa runt sen och skrika olika olämpliga komentarer från family guy precis! Eller jag hade i allafall inte velat det.
Nej, det är bättre att hålla ungarna borta från sånt här skit, (för det är ju egentligen det) så länge det bara går.

Jaha ni, Dags för litta lunch.

sammanfattningen är i allafall klar.


Next time

Ohh, kan inte rå för att man blir helt överglad av detta värdet. Har varit ute verkligen heela eftermiddagen. Började med en lunch med Ekke på EspressoHouse, mummsigt! Skönt att de öppnat upp alla uteserveringar nu med!
Vi drog sedan vidare till Ap(a)oteket och systemet för att avsluta på Gröningen. Verkligen mycket folk där idag, men det är väl inte så konstigt. Vindstilla och solsken nere vid havet, kan det bli bättre eller?
Men rätt som det var kom jag på att klockan vart halv fyra! Herregud, hem som en ilande igelkott och påbörja städningen innan pappa och Janet kommer!
Men det var inte så illa som jag befarat så nu sitter jag här i godanro och låter stressen rinna av.

Ska fortsätta njuta av resten av dagen nu, och då kan man ju inte sitta här inte.
Så sola lugnt!

Jag kan skratta åt det fast jag egentligen skäms

Blir inget hospital och det är ju bra i allafall. Istället blir det en lunch på stan, kyckling macka och kaffelatte på EsressoHouse!

Ska minsann ha en härlig eftermiddag idag!
Beeybeey

So I take care of my skin

Härliga härliga väder! Kan inte låta bli att le på morgonen när man vaknar och solen skiner och värmer!
Blev en lång morgonpromenad idag, mycket härligt!
Snart åker Marcus till Siba för att jobba lite och själv ska man följa med kompisen till sjukhuset.
I eftermiddag ska jag minsann lägga mig i parken här utanför med iPoden, skolböckerna och en filt och njuta av solen och passa på att underlätta pluggandet lite.

Vi femtiden kommer besökarna och det ser vi framemot. Men nu ska jag slå en pling till syster och tjäcka läget^^

[x] ibland skrattar jag till och det kommer ett nöffande ljud^^

Sol vind och vattenfyllda tofflor^^

Herregud så fint väder vi haft de senaste dagarna. HUmöret har varit på topp lika som horoskopen förutspråkat^^
Igår kom som ni vet lillasyster på besök. Dagen var allmänt bra och inleddes med en gottefrukost. Sedan begav vi oss till skolan för att hämta tentor sedan vidare till thaibuffen för lunch. Mange hakade på och på väg hem blev det stop på bolag och Tastyhouses uteservering för en eftermiddagskaffe.
Vidare till Väla för att inhandla present till Mange.
Hem, fixa grillspätten och sedan invänta gänget i parken.
Kvällen bestod sedan av grillning, mycket trevligt, lite dricka och massa underbart folk.
Natten var dock händelserik, ta hand om en laddad kille och en skadad. Men that´s life.

Blev till att gå upp tidigt i morse för att pallra sig iväg till skolan. Efter föreläsningen hem och slappa tills det blev dags att gå till stationen och lämna syster, vi ham dock med att ta en latte i solskenet innan hon skulle på tåget.

De tre gångna dagarna har verkligen gjort underverk på min positiva sida. Hoppas vädret håller i sig och att de kommande dagarna av helgen blir lika bra som jag hoppats på.

I morgon väntar en tidigt gymrunda och sedan städa och läsa fram till kvällen då far och hans festmö kommer på besök. Blir ett restaurangbesök på Haket bland annat .Ska bli gött.

Nu ska jag nog kolla klart på Brad Pitts rumpa i trojja innan det är dags för kvällsövningarna och sängen

Pööss

Pigglett?

Jag är pigg och glad!!
Hoppas att överskottsenergin lägger sig tills det är dags att sova. Ska upp tidigt i morgon vilket innebär att det inte finns tid för att sitta uppe i onödan. Dags att varva ner, men kroppen är på topp och vill springa känns det som. Det kliar i benen. Kanske för att vi var ute och gick i morse och inte på kvällen. Jobbigt, men man får la ta det liksom!

Pöös

Hon kan inte låta bli^^

Har haft lite kvällmys med älskling. Lite rödvin till honom och en kopp kaffe till mig. Satt och småpratade om aktuella ämnen från skolan och bara nöjt av varandras sällskap i vårsolen. Älskar sådana stunder!

Nu är det dags för att kolla på "Du är vad du äter". Ett riktigt extremfall idag, en tjej på 21år som väger 145kilo!! Herregud. fattar inte hur man kan ha så dålig självkontroll. Inte för att jag är någon smal person precis men jag skulle aldrig låta mig själv bli så stor!!
Usch.Men detta programmet är alltid en lika stor kick i röven. Känns ändå bra när man vet att man själv i allafall gör rätt för sig. 

Nu ska jag kolla och kritisera. Hejsvej 

Vi skulle ju fiska abborre?

Sa ju att jag skulle ta det lugnt idag. Blev inte så endå, men som jag tidigare sagt så har dagen än så länge varit över förväntningarna.
Vid fyra tiden drog jag ner mig till gymmet för att spendera en timme på bandet. Härligt var det och fort gick det. Detta visade sig dock i slutändan vara mindre bra, om man ska se det ur benens perspektiv. Benhinnorna värker ännu trotts att det är snart två timmar sen jag kom hem. Dags att gå till farbror doktorn kanske?Eller vila en dag eller två. Får vi ta i morgon.

I morgon ska det minsann me bli en bra dag! Kära lilla syster kommer ner en sväng vilket uppskattas. Äta lunch ute och ta en kaffelatte på Tasyt House´s uteservering. Hoppas bara att solen är lika givmild i morgon som den varit idag.

Läsa tidningen igen och ta en kopp köffe kanske?
- ja tack, det låter som en bra ide.




Hipp Hipp!

För er alla liksom jag som bara älskar Hipp Hipp! Den härligt humorladdade serien ska komma tillbaka till tv! Kan knappt bärga mig. Kajan, Morgan Pålsson och givetvis favoriterna Tiffany och Sunken och Mini!
Skånsk humor när den är som bäst! Och bättre blir det. de två huvudpersonerna Johan Wester och Anders Jansson ut på en skåne "turné". För turne är det egentligen inte, snarare ett tillfälle för dem att få en uppfattning om vad det är publiken vill se när hipp hipp kommer på tv igen. Och det är väl en bra ide? För det är ju ändå publiken hemma i tv soffan som bestämmer hur populär serien blir så de kan ju lika gärna vara med och delta till ideer till programmet.
Jag gillar dett! Ännu en sak denna dagen som fått mig på bra humör, kan det bli bättre än så?
För att citera Tiffany: Har ni något palmhjärta? Vi ska ha Robinsontema på festen!

Kycklingkatastrofen!

Visst är det bra med gratis tidningar?
Jag tycker i allafall det. Och det äbsta är att de är placerade vid väl utvalda ställen så man alltid kommer hem med en eller två under armen.
Blir en Metro och en Helsingborgs City tidning varje dag, eller nästintill i allafall.

Ännu en dag skriver de om den där så kallade "insidenten" med kycklingen med glas i. Vi satt faktiskt och diskuterade detta i skolan igår, (vuxenpoäng) och Madde hade en teori som jag fastnade för och är nu övertygad om att det är det som ligger bakom. Så här är det serrni: Från början trodde man att något gått sönder under löpandebandets gång och då hamnat i kycklingen. Men sedan kom man på att kycklingen är ju frusen och därför kunde ju inte glaset hamnat innut i om något bara gått sönder på bandet. Därefter började man spekuler kring om det var någon som jobbar vid bandet som placerat glaset i kycklingen, alltså en "attack". Men jag vet nu sanningen! Så här gick det till (enligt mig): En djurrättsaktivist tar anställning vid det löpande bandet (den del som kollar kycklingen innan den är frusen)hos Kronfågeln, med en plan om att ge igen på folket som äter kyckling då kycklingen haft dåliga uppväxtförhållanden. Därför väljer han att krossa glas och sedan tycka in den i kycklingen med motivet om att de som är dumma nog till att äta kyckling som fått lida ska lida själva genom att få sina tarmar upprivna av glas!
Kan väl inte vara helt ute och cyckla i denna teorin väl?!

Dessutom blev det där med "återkallning" av all kronfågelns kyckling ett fjasko när de avbröt återkallningen. Dessutom vad många inte vet och som det inte stått om är att även Coops egna kyckling och Ivars kyckling även kommer från Kronfågeln, så egentligen borde de också återkallas! Men som Expressen skrev i förra veckan (typ): "ett fel smög sig igår in i articklen om återkallning av kycklingen, det gäller bara kyckling från kronfågeln inget annat".

I allafall. Det stör inte mig i allafall, köper som student den billiga sortens kycklingfile´. Det som jag mest tänker på är varför vi säger att vi ska äta kyckling när det egentligen är höna?! Kycklingar är ju de små, söta, gula kycklingbebisarna. Det är ju först när de blir till hönor (äter man tupparna med?) som de hamnar på våra bord. Vi äter ju inte själva kycklingen, eller är det bara jag som tänker på det??! 

Varsågod

Sitter i soffan. Väntar på att Marcus ska komma hem så vi kan käka litta lunch tillsammans.
Har varit och handlat i allafall, och plockat undan så här är rent i allafall.
Funderar lite på att läsa faktiskt men det får bli efter lunchen när jag har lite energi. Kanske skulle ta och kolla lite fler runder efter lediga jobb och få iväg några CV till idag? Får se hur det blir med den biten.

Ikväll ska jag göra hemagjord pizza, dock en nyttig variant, inget fusk här serrni! Men det ska i allafall bli kul och se hur det går, pizzabakande är itne min stakra sida.

Dags att förbereda lunchen, just det!

Äckel

Jag tror att jag hatar dig mer för varje gång jag bara hör ditt namn. Visst hata är ett stort ord, och fult framförallt, och helst ska man inte ens använda det. Men när det gäller dig kan det inte hjälpas, för från djupet av min endtarm så hatar jag dig och det är inte lite kan jag lova!
Du är en hemsk människa sm nte vet bättre än att bara dra massa bortförklaringar på allt! Du kanske borde försöka vara den välrespekterade man du bör vara med din titel, men det klarar du aldrig.
hade det inte varit för att jag itne kan nämna ditt namn så hade jag skrivigt allt om historien bakom varför jag hatar dig men det kan jag inte tack vare det. Och det är synd, för egentligen borde hela samhället där du bor få veta vilken skit du egentligen är!
Men det är min åsikt. Hoppas du ruttnar.

Swein


Horoskop!

Jag läser horoskop varje dag, och många gånger stämmer det faktiskt, i allafall mer eller mindre. Många tror inte på horoskop och det kan jag förstå men jag skiter i det för jag skiter i vilket! Jag tror i alla fall det jag tror och sen får andra tro vad de vill!

Dagens horoskop, två olika tidningar med likadant detta är en bra dag:
- De främsta glädjeämnerna finner Vattumannen just nu tillsammans med vänner och självsfränder!

Slumpen?

Kan man tro på det? slumpen asså.
Att man gör något utan anledning och sedan kommer någo
t bra utav det? Jag vill tro på det i dag i allafall.

sitter och vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att gå och handla lite?
Är stolt över mig själv måste jag medge. Det är nämligen så att den senaste veckan har jag haft ett ständigt sötbehov! Tänker på Ben&Jerrys glass heeela tiden, men trotts detta har jag inte köpt någon. I går när jag kom upp til moster hade de en liten fettisdag, med chips, godis, muffins och kinderegg! Men jag stod emot och det var inte ens svårt! Fick ett kinderegg men gav chokladen till min kusin iställer och behöll endast leksaken. Då blir man fanemej glad, eller jag blir i allafall. Känns bra när man till och med kan sitta vid massa gotte och inte känna suget av att ta något.
Så jag kan bannemig leva med suget på veckorna och ta en frukt istället för jag vet att jag klarar att stå emot endå! En stor applåd tack!

Handla, skulle man det eller?
Pöss

yes

Som en ren slump gick jag in på hemsidan för gymmet där jag tränar, 24Seven. Läste att där fanns plaster som deltids receptionist! Hade ju passat mig utmärkt, och med tanke på att jag spenderar mycket av min tid där så kan jag ju lika gärna jobba där! Så nu har jag skickat iväg ett CV och hoppas på det bästa.

Önska mig lycka till!

Guten tag!

Usch. I morser ville jag allt annat än att stiga upp ur sängen!
Fick kämpa mot träningsvärken och kränga på mig träningskläderna för att morgonpromenaden! Mindre bra humör innan jag kom ut kan jag lova.

Blev ganska sent igår med. Gick upp till Moster och kusin vig halv tio för att dricka kaffe, Var så länge sen jag träffade dem så det blev några timmar där innan jag kom på att det var dags att inta sängläge. Lilla kusin ska vara med i idol i år! Hoppas verkligen hon går vidare, för duktig, det är hon minsann! Ska nog med och stötta henne på auditionen.

Känns som jag är totalt utkörd! Min kropp är totalt uttröttad så idag ska jag verkligen ta det lugnt! Blir en slapp dag med läsning och skrivning. Hoppas vädret ändrar sig med, Sara snackade om ett högtryck? Kan ju hoppas det kommer så man blir på bra humör.

Nu ska jag i allafall inta soffan och njuta av en kopp kaffe och Greys.
Yeeeej