Helgen

Oboy, haft en trevlig helg må jag säga. Som ni redan vet började fredagen bra men fick ett tidigt slut!
Lördagen vet ni iof också hur den började men hur som haver, stack till Marcus vid halv tolv tiden för att bara mysa och kolla på Harry Potter. Sofie kom med bussen två så jag övergas Marcus åt John Blund och mötte henne.
Sen gick vi mest och drygade oss tills kvällningen närmade sig. Bestämde oss för att dra till Moster en runda för att festa lite lagom.
Blir alltid lika kul när vi träffas, alla lika högljudda och sprattiga. Dock en som inte verkade uppskatta detta..
Blev en massa goa groggar och massa skitsnack, och massa allvarsnack. Bestämde oss för att göra stan osäker trots att varkens jag eller sofie hade åldern inne för att komma in en lördag här. Men i sällskap med TompaMan, gick det lätt som en plätt. Började på BaraVara och drog sen vidare till Harrys, stötte dock på komplikationer så jag och sofie krokade arm och begav oss på en lång väg hem!

Gick inom Max för att handla burgare, det var dyrt tyckte vi men gott så där på fyllan och värt pengarna, transfett åt folket!
Vägen hem verkade 100gånger längre, kanske för att man mest flabbade hela vägen och gick för lite. Nära hem hittade vi en övergiven korg/låda och fann denna intressant så den fick följa med hem.
 
Väl hemma gjorde vi ett tappert försök till att jävlas me Ekk, dck misslyckades detta radikalt!

Byggande av barrikader är inte vår starka sida, och att städa efter det i morse vatt mindre kul.



Senare i eftermiddag kom syster nummer två även hit och nu sitter vi alla och glor på en gisslan film på trean och är allmän sega. Men det är ju söndag så man kan ju inte förvänta annat.

Ett hyfsat torftigt inlägg men det är ett i allafall:)

Bubby folks


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback