Everybody died

Kycklingsallanden satt som en smäck! Mumma

Fått vara liite flitit till denna kväll och sytt Marcus söndriga kostym byxor och strukit fyra av hans skjortor. Det är väl konstigt det där med hur mycket vi kvinnor gör för våra män?!
Hoppas han är tacksam i allafall.

Provade mina nyinköpta kläder, kändes ganska bra för omväxlingensskull med lite mindre hull^^ Vet dock inte vad Marcus tyckte, slängde mest ett öga och sa jo men det var snyggt. Fråga aldrig en man om något är fint. Seriöst, 9av 10 gånger svarar de bara ja för att de inte vill höra något gnäll som förmodligen uppstår om man får ett nej.

Kollar på Babylon. En över actioniserad film som inte har någon mening- enligt mig. Väntar mest på kvällspromenaden, har lite spring i benen! Men får väl ge mig till tåls någon timme till.

Börjar bli dags för mig att ta min roll som "chefen" på allvar nu. Blir till att sätta sig och skriva om "butikens atmosfär och dess betydelse av shopping" i morgon så rapporten kan få en bra grund.
Soo motiverande^^

Fattar inte vartifrån denna rastlöshet kommer ifrån, Jag har aldrig haft problem med att vila innan. Men idag när jag hade en så där 2 immar att slå ihjäl lyckades jag inte ens somna. Har la för mycket endorfiner i kroppen. Fast det betvivlar jag nog endå. Hade det varit så så hade jag inte varit så vresig. Såå, det beror nog på något annat helt enkelt. Hormoner som spökar i kroppen, osäkerhet och oro som tränger sig på innanför hjärnbalken och ställer tankarna i obalans. 
Det löser sig väl skulle jag tro, som allt annat. Det löser sig. 

Nu ska jag socialisera med tvn.- 

Panda-  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback