Tenta ångest!

Dagarna innan tenta är allt utom kul!
Dagen innan är den hemskaste av alla. Ångesten över att man kanske missat plugga på något, inte lärt sig allt, för att man ska sabba hela tentan. Blöö!
Gillar det inte alls. Skönare då när man går från tentan och det känns bra i allafall.Hoppas på lättnad i morgon när det är över.

Har för en gångs skull varit riktigt ambitiös och pluggat järnet nu i tre dagar. Vist allt kan inte fastna men det känns i allafall bättre än vad det gjorde i tisdags då jag höll på att ge upp fullständigt.

Känns som en bra dag i dag. Gick upp halv tio och har pluggat sen tio med bara en liten paus. Har gått igenom allt en gång och väntar på att Marcus ska komma och förhöra mig på gamla tentor. Senare blir det gymmet och motion som gäller. Härligt med en ny skiva på iPoden som ökar adrenalient ytterligare en aning.

Hoppas på tentafest i morgon med. Eller hoppas och hoppas. Är ganska sugen på att städa här hemma och ha besök av bror och hans förhoppningsvis blivande flicka:)

Får se vad dagen kommer bestå av i morgon.



Känner mig sugen på att flytta nu med. Är redan trött på denna lägenheten. Sällskapet klagar jag inte på men grannarna är ingen höjdare. Har fått ETT klagomål från hyresvärden (som grannarna lämnat) från dagen innan nyår och de hotar redan med att häva vårt kontrakt om det återupprepas. D har även anmält det till socialnämnden som undrar om vi vill ha "hjälp" med att ändra på detta så att prolbem inte återupprepas. Hallå är vi problembarn eller?

I vanliga fall får man en varning och sen anmäls det och man har upp till tre prickar innan man kan bli vräkt men icke i detta fallet. Enligt socialnämnden gällde klagomålen spelande av hög musik på kvällarna och spring i trapporna.

Detta är liiite luddigt. Vi har haft EN fest. Och det var dagen innan nyårsafton. Visserligen spealde vi musik men vi sänkte ju framåt senare timmar. Och spring i trapporna? Alla var ju här upp på festen, vem roar sig med att springa i trappor? Vi bor på översta våningen och om man ska först upp hit och sen ner när man ska hem hur ska man då undvika trapporna?
- Nä ni kan inte ta trappan ner när ni ska hem för då väcker ni grannarna?
Trist att grannen som nu kände att vi störde inte kunde komma och knacka på och be oss sänka lite.
Sen var det ju nästan nyår, ja mena lite förståelse kan man väl ha? Eller?

Hur som haver. En större lägenhet som man kan dela med fler hade inte heller varit fel. Och ett förstahandskontrakt så man kunde få göra vad man vill med lägenheten hade varit prima balerina!
Meeen det är sånt som vi får ta sedan helt enkelt.

Have a nice day folks


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback