Roliga presenter

Haa hittade ännu en rolig sida med massa sjuka saker på. En perfekt sida när man ska hitta roliga saker att ge bort. Men än en gång tror jag att det krävs att personen man ska ge bort till har en gnutta humor:)






Först ut har vi en kalsong väska. Liten och söt att ha småsaker i? Tycker den är übersöt. Eller varför inte en liten söt väska i chokolad?
Någon som gillar att ge/få fotmassage så är present nummer tre utmärkt, ett par massagestrumpor så man håller kolla på vilka masserade delar som påverkar vilken del av kroppen.
För alla er med en förskräcklig PMS, här är lösningen, ett läppglans mot PMS. Dock kanske inget man ger bort till någon annan^^
På plats nummer fem har vi presenten för den smått kåta killen. Nämligen krämen Handzoff. En kräm som beskriv som en Anti masturbations creme, håller upp till sex timmar och dämpar väl lusten av att ta på sig själv skulle jag gissa.
Nummer sex är en present som alla vill ha. En underbar uppfinning, ger en välbehaglig massage av hårbotten. Helt fantastisk. Dock blir man aningen rädd när man hör vad den heter: Orgasmatron. HAHAA säger jag.
Till sist har vi plåster. Som en kyss på såren^^

Sidan där alla bilder kommer ifrån heter roligaprylar.se. Gå in och kolla för fler roliga saker. Där finns något för alla:)
SYS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback